Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ακριβως ετσι.. ο υπερηχος βγαζει βαρος με βαση καποιες μετρησεις,κοιλια,κεφαλι,μοιριαιο.Εμας ακριβως μια μερα πριν τον γιο μου τον εδινε 3,300 συν πλην 300 και βγηκε τελικα 4 κιλα...αυτο που δεν μπορουσε ο υπερηχος να υπολογισει ηταν οτι το μωρο ηταν ψηλο,55 ποντους...

Ετσι και σε αλλη περιπτωση μπορει η μια μετρηση πχ.το κεφαλακι να ανεβαζει το κατα προσεγιση βαρος αλλα στην πραγματικοτητα το μωρο να ειναι μικροτερο...

Και κατι αλλο μιας φιλης μου το μωρο δεν ειχε εμπεδωθει μεχρι τελευταια στιγμη και μεσα σε μια μερα λιγο πριν πανε για καισαρικη οχι μονο εμπεδωθηκε αλλά γεννησε και φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο.Δεν προλαβαν... ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα μην πας μακρια!!!! ετσι γεννησα εγω!! διαστολη 4, Σπυρος ανεμπεδωτος με περιδεση επεφταν οι σφυγμοι και πριν κανω την επισκληριδιο για καισαρικη διαστολη 10 και ο Σπυρος να βγαινει με το χερι σηκωμενο λες και εβγαινε ο σουπερμαν!!! γεννησα 41+1 και με 1-2 χμλ. περπατημα καθε μερα !!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Rita και chiqui μου φτιάξατε τη διάθεση!Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και για το κουράγιο και που μοιράζεστε τις εμπειρίες σας μαζί μου!!!

Όσο για το superman με έκανες και γέλασα βρε chiqui! Nα είσαι καλά!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

μαναρι δεν υπερβαλλω!!! ετσι βγηκε!!! αφου οι μαιες και η γιατρος μου τραβηξαν τοσο αγχος και ζορι που μετα εβαλαν μουσικη για τα τελευταια διαδικαστικα.. το Hotel california! το trooper επρεπε να βαλουν!!!! η πλακα ποια ειναι.. δεν εφτανε που εκει που πηγαιναμε για καισαρικη γεννησα στο χειρουργειο φυσιολογικα και ειχα για στηριγματα για τις εξωθησεις την μαια και τον τραυματιοφορεα... τους εμψυχωνα κιολας... " ελα παιδια... παμεεε παμεεε" τους ελεγα... και ολα μεσα σε 20 λεπτα!!

δεν ειναι θεμα να σου δωσουμε κουραγιο βρε.. απλα δεν ειναι τοοοσο τρατζικ οσο τα λενε οι δοκτωρες μερικες φορες... αυτοι να ειναι καλυμμενοι θελουν βεβαια και γιαυτο σου λενε ολες τις διαθεσιμες επιλογες...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Nα με και πάλι!

Πώπω, τι πολλές εξελιξεις μέσα σε λίγες ώρες!

Αγλαϊα, άμα νιώθεις καλύτερα, τότε καλά θα κάνεις να γεννήσεις στις 24. Οπώς λένε, όσο καθίσει το μωρό στη κοιλιά τόσο καλύτερο! Θα σου δώσει και το χρόνο να προετοιμαστεις. Αν και φαντάζομαι πάντα στο τέλος δε θα νιώθεις έτοιμη! Καλώς να δεχτείς και τη μανούλα σου! Να πετάξω και την κακία μου! Ποτέ δε ξέρεις άμα θα είναι το τελευταιό!:tongue:

Αννα, τι κάνεις; Τι τρομάρα θα πήρες σήμερα! Αλλά να κάνω μια χαζή ερώτηση. Ο γιατρός σε εξέτασε, ή μόνο από αυτα που του είπες το έβγαλε το συμπέρασμα; Ξεκούραση λοιπον, και δεν έμεινε και πολύ. Φαντάζομαι πώς θέλετε να φτάσετε τις 37 και εβδομάδες για καλύτερα; Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες και χωρίς εκπλήξεις!

Μύρινα, εύχομαι να μη παρεξηγήθηκα. Σίγουρα καλα τα λόγια αλλά η πράξη είναι δύσκολη. Επειδή είναι και το πρώτο, για την ώρα λεώ πως στρωμματάκι δε θα έπαιρνα χρησιμοποιημένο. Για τα παπουτσάκια, άμα ήταν τίποτα παπουτσάκια που θα τα βάλει μια ή δυο φορές μόνο, μάλλον δε θα το έκανα θέμα, αλλά άμα είναι για καθημερινά μόνο καινούρια. Για ρουχαλάκια, μακάρι να μου στείλει κάποια στιγμή η αδερφή μου, γιατι δε γίνεται να παίρνουμε καινούρια κάθε 3 μήνες!

Ευριδίκη πώς είσαι κοπελιά; Εφτασε το μπεμπάκι 3200; Πολύ μεγάλωσε, και όντως δε σου φαίνεται. Οσο για τη καισαρική, φαντάζομαι πως οι παλιές σε βοήθησαν να χαλαρώσεις κάπως. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να γεννήσεις φυσιολογικα. Μην αγχώνεσαι από τώρα για το πως θα βγει το μωρό! Πολλά μπορεί να άλλαξουν, το μωρό να πάρει πολύ καλή θέση και να μη σε ταλαιπωρήσει καθόλου.

Λοιπόν αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται πήρα ένα ηλεκτρικό θήλαστρο που έπεσε η τιμή του στο άμαζον (βγαίνει 25 ευρώ φθηνότερο από το φθηνότερο ηλεκτρονικό φαρμακείο εδώ και κάπου 50 ευρώ από τις τιμές στα κανονικά μαγαζιά): http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004E9SW7G/ref=oh_details_o00_s00_i00

Έχει και άλλα σε καλή τιμή όπως της avent η το swing της medela. Aλλά τα εξετασαμε όλα με προσοχή (και τις κριτικές τους) και ελπίζω να πήρα το πιο κατάλληλο για μένα... Στα προηγούμενα μωρά χρησιμοποιούσα το χειροκίνητο της avent αλλά έχω γάγγλιο στο δεξί χέρι και πονούσα συνέχεια... Το χρειάζομαι γιατί από μέσα Σεπτέμβρη θα πηγαίνω στο μάθημα δυο φορές την εβδομάδα (χάνει συνήθως δύο γεύματα τη φορά...). Μετά από υπόδειξη άλλης κοπέλας στο φόρουμ παράγγειλα και την purelan από το άμαζον, μια που είχα έτοιμη την παραγγελία: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TPS9XU/ref=oh_details_o00_s01_i00 βγαίνει φθηνότερα από την φθηνότερη προσφορά των ηλεκτρονικών φαρμακείων εδώ.

Πάντως για sudocrem αυτή τη στιγμή φθηνότερα βρίσκεται εδώ: http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=7565&language=gr αλλά δεν έχω κοιτάξει για πρόσθετα έξοδα γιατί το φαρμακείο αυτό βρίσκεται σχετικά κοντά μας και κάνω online την παραγγελία και παραλαμβάνω από το φαρμακείο.

Η μεγάλη δεν έχει καθόλου πυρετό σήμερα, η μικρή έκανε πάλι 38 τώρα το βραδάκι...

Λέω όντως να πάω στις 24, δεν πιστεύω να μου τη φέρει η μπέμπα στο μεταξύ και να τρέχουμε, φυσιολογικός τοκετός μετά από δύο καισαρικές είναι πολύ horror σενάριο για μένα!

a0Nsp3.png

επίσης να προσθέσω εκτος του συν πλην του υπερήχου ότι υπάρχουν μωράκια που δε πήραν πολλά γραμμάρια τον 9ο μήνα λόγω γήρανσης του πλακούντα.

η φύση ξέρει. μην αγχώνεσαι ευριδίκη μου! όλα τέλεια με το αντράκι σου!

Καλησπέρα! Χάθηκα κανα δυο μέρες τώρα...χθές πήγαμε για μπανάκι γιατί η ζέστη δεν παλεύεται. Σήμερα είχαμε γιατρό. 2900 είναι περίπου ο μπέμπης και σταθερά με το κεφάλι προς τα κάτω! Όλα καλά μας τα βρήκε και πάλι ο γιατρός. Εγώ δεν πήρα ούτε γραμμάριο από την τελευταία φορά που πήγα πριν 2 εβδομάδες. Ευτυχώς!!! Πάω να κατεβάσω το σκυλί μια βόλτα γιατί έχει λυσσάξει και θα έρθω να σας διαβάσω γιατί έχω χάσει λίγο τα νέα σας

2sCXp3.png

Ευτυχώς που σας έχω βρε κορίτσια! Να είστε καλά!

Άννα σε ευχαριστώ σαν πιο έμπειρη πάντα με κατατοπίζεις...

Πάντως σήμερα περπάτησα αρκετα,ανέβηκα και σκάλες!Α,και για να ξεδώσω πήρα και ένα φόρεμα από ta raxevsky για τη βάφτιση. Είχε πολλά έτσι μακρυά και φαρδυά και στη μισή τιμή όλα. Από 25 μέχρι 40 ευρώ μου άρεσαν όλα!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εύρι με γεια το φόρεμα!! Όσο για το θέμα του βάρους, άκου τις παλιές, ξέρουν καλύτερα!!! ;) Θα είχες πρόβλημα να σε ξεγεννήσει άλλος γιατρός; Προσωπικά αν μου τιθόταν το δίλλημα να γεννήσω προγραμματισμένα με καισαρική για να γεννήσω με τον γιατρό μου, ή να περιμένω να γεννήσω όποτε έρθει φυσιολογικά αλλά με άλλον γιατρό, νομίζω θα επέλεγα να γεννήσω φυσιολογικά.. :rolleyes: Τώρα βέβαια αυτό είναι πολύ προσωπική και ευαίσθητη επιλογή..

Κερασιά εύχομαι να νοιώθεις καλύτερα σήμερα!!!

Α ρε Έλενα, αυτό το παιδί είναι φαινόμενο από τα γεννοφάσκια του :tongue: μην απορείς για τα τερτίπια που σου κάνει τώρα λοιπόν!!! :lol:

Ρίτα κι εσένα το μωρό σου γιγαντάκι, έτσι; :tongue:

Αγλαϊα το έχεις πολύ με το online shopping!! Εγώ αν και του αντικειμένου καθόλου πάλι!! Μόνο εισητήρια έχω αγοράσει online, και το mei-tai που πήρα τώρα, αλλά αυτό ήτανε αντικαταβολή δεν πιάνεται :tongue:

Δέσποινα καμιά παρεξήγηση βρε συ!! Είναι θέμα προσωπικών επιλογών αυτό!! Αλλά για να είμαι ειλικρινής αν είχα κάποιον να μου τα δώσει και όλα τα πράγματα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα!! Είναι δύσκολοι καιροί τώρα, και αν μπορούμε να γλυτώσουμε κάποια έξοδα καλό είναι!! :rolleyes:

Δήμητρα κι εσένα μεγάλωσε ο δικός σου!! :D

Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε, είχαμε πάει να πάρουμε την ραπτομηχανή!! Την Δευτέρα που πήγαμε δεν την είχε ετοιμοπαράδοτη, και την παράγγειλαν από Αθήνα και ήρθε σήμερα!! Μου έδωσαν κάτι τηλέφωνα που λέει αν τους πάρεις έρχονται (από την Singer) και σου κάνουν δωρεάν επίδειξη στον χώρο σου!! Θα τους πάρω αύριο το πρωί, για να δούμε!! Μετά από τον Κοτσόβολο επειδή δεν την παλεύαμε να μείνουμε Ηράκλειο την κάναμε εκτός για καφεδάκι παραλιακά!! Είχε μεγάλη διαφορά!! Είπα στον άντρα μου να μείνουμε στο αμάξι στην παραλία αλλά δεν ήθελε :tongue: Άει να δούμε πως θα βγει κι αυτή η νύχτα πως!!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα....

τι κανετε τσουπρες???εμεις ειμαστε μια χαρα....χθες ενιωσα κατι εντονες συσπασεις το βραδυ που κοιμομουν αλλα ηταν 5 λεπτα οποτε δεν ανησυχησα...ηταν εντονος πονος περιοδου....

σημερα λεω παλι να παω καμια βολτιτσα το πρωι (θελω να παω στα λητω για να δω για καροτσι για τον μεγαλο μου-ενα πιο ελαφρυ) και μετα να γυρισω να ετοιμασω βαλιτσες για να φυγουμε χαλκιδικη...θα γυρισουμε δευτερα πρωι..

να σας ρωτησω κατι??εχετε μηπως ενοχλησεις τι ωρα που κατουρατε??οχι τσουξιμο σαν ουρολοιμωξη κατι διαφορετικο ειναι....μαλλον πρεπει να πινω παραπανω υγρα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!

Εμείς είμαστε καλύτερα, πυρετό έκανε μόνο η μικρή, η μεγάλη βήχει μόνο και σήμερα άρχισε να βήχει και η μικρή...

Τις τελευταίες μέρες (καθηλωμένη γαρ στο σπίτι από πόνο μέσης, καύσωνα και ασθένεια παιδιών, με αδυναμία εκτέλεσης βασικών εργασιών στο σπίτι κοινώς κοπροσκύλιασμα!) το έχω παρακάνει με το Ίντερνετ! Εξ ου και οι πολλές αγορές! Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει και λίγο φθηνότερα, μου δίνει και άλλοθι και για μερικές άλλες ατασθαλίες! Επιπλέον έχω εθιστεί και στην παρέα μας, ο υπολογιστής μένει στην αναμονή και όποτε μπορώ ρίχνω και μια ματιά να δω πως τα περνάτε!

Ο άνδρας μου έφτιαξε την κούνια, για το στρωματάκι έλεγα να φέρουμε αυτό που έχουμε στην Κω που είναι σχεδόν ολοκαίνουργιο, αλλά τελικά δεν το κάναμε... Η αλήθεια είναι ότι το κάθε παιδί έχει μείνει μέσα δύο χρόνια, μετά σκαρφαλώνουν και βγαίνουν έξω και τα βάζουμε σε κανονικό κρεβάτι που έχει κάγκελα! Θα πλύνω τώρα το κάλυμα του στρώματος (το είχαμε πάρει από το mothercare και έχει απ' έξω κάλυμα με φερμουάρ που βγαίνει και πλένεται και θα κοιτάξω να δω τι θα κάνω... Θα μπορούσα ίσως να πάρω και ακριβώς το ίδιο (έτσι θα έχω δύο καλύμματα, ξέρετε τι ατυχήματα μας συμβαίνουν στην αρχή και με τις πιο τέλειες πάνες έχουμε συχνά διαρροές!)

Σήμερα θα βάλω και το τελευταίο πλυντήριο με τα σεντονάκια και τις μικροπετσετούλες του μωρού (έχετε ιδέα αν μπορούν μετά από τόσο καιρό να φύγουν στάμπες από φρούτα;), πρέπει να εκμεταλλευτώ τον άνδρα μου γιατί δεν μπορώ να σκύψω ούτε για να βάλω τα ρούχα στο πλυντήριο, ούτε για να τα βγάλω (προχθές το έκαναν τα παιδιά, αλλά μέχρι να πάει η λεκάνη σπρώχνοντας στο μπαλκόνι δυσκολεύτηκαν, έσκυψα να τη βάλω στο σκαμπό και με έπιασε περισσότερο η μέση μου...).

Βγαίνουμε μωρό μου βγαίνουμε, έξω απ' το τούνελ....

Υ.Γ. Despoina σου αρέσει ο Fabrizio de Andre; Από τα χαράματα έχω βάλει τραγούδια του και μέχρι να φρικάρει ο άνδρας μου αυτά θα ακούω!

a0Nsp3.png

Καλημερα κοριτσια μου εχει ερθει ο μπογιατζης απο τις 7,30και μας βαφει το παιδικο δωματιο...Οπως εγραψα και στο fb η μικρη εχει πολυ κοκκινο λαιμο και υγρο στο δεξι της αυτι,αγλαια μαλλον την ιδια ιωση περνανε τα παιδια μας μονο που σε μενα κανανε ενα 24ωρο πυρετο...Βρε κοριτσια θελω να παμε ικεα να παρουμε κουκετα αλλα δεν ξερω να τα εμπιστευτω???Θα ειναι καλη??Βρηκα μια πολυ οικονομικη και χαμηλη οπως την θελουμε

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...