Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Άργησα πολύ να ξεμπερδέψω σήμερα και έχω στεναχωρηθεί κιόλας-μ'έχει πιάσει πανικός!

Έκανα non-stress μια χαρά και στον υπέρηχο ο μπέμπης έχει βάρος 3200 και αρκετά μεγάλο κεφαλάκι.Δεδομένων αυτών και του ότι είναι ψηλά υπάρχει ενδεχόμενο καισαρικής... :-( Μου είπε ότι μάλλον θα τον φάω το μήνα,περπάτημα πολύ και σεξ!! Α και συν τοις άλλοις 20-30 θα λείπει σε άδεια...Οπότε ή πρέπει να γεννήσω πριν,πράγμα χλωμό ή μετά που θα χει γίνει τεράστιος και πάμε για καισαρική μάλλον ή σε άλλον γιατρό...Ουφ κορίτσια έχω σκάσειιιιιιιιι!!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

γεια σας κοριτσακια μου...

evri???δηλαδη αμα θελεις αυτον τον γιατρο πρεπει σωνει και καλα να κανεις καισαρικη???στο δημοσιο θα γεννησεις???

αννα???ξεκουρασου....και εγω εχω συσπασεις αλλα προσπαθω να ξεκουραζομαι οποτε μου συμβαινει αυτο....και εμενα σφιγγεται η κοιλια μου και δεν μπορω να παρω ανασα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του μπέμπη! Αν συνεχίσει να μεγαλώνει έτσι και δεν εμπεδωθεί! Σε δημόσιο ναι. Εδω στα Γιάννενα μια ιδιωτική κλινική έχουμε που είναι άστα...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του μπέμπη! Αν συνεχίσει να μεγαλώνει έτσι και δεν εμπεδωθεί! Σε δημόσιο ναι. Εδω στα Γιάννενα μια ιδιωτική κλινική έχουμε που είναι άστα...

πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω??να ευχηθω να σου σπασουν τα νερα νωριτερα???ξερω εγω??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

υπομονη....θα δειξει...και εγω εβγαλα μεγαλο μωρο αλλα οχι τοσο 4 κιλα ηταν στις 40 εβδομαδες..

και δεν εχεις και μεγαλη κοιλια/.....

4 κιλά γεννήθηκε το δικό σου?και γέννησες φυσιολογικά?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

αχαχαχχααχα...

μην αγχωνεσαι θα βρεθει μια λυση φανταζομαι....και στο κατω κατω δεν θα εισαι ουτε η πρωτη ουτε τελευταια που θα βγαλει μεγαλο μωρο φυσιολογοκα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

4 κιλά γεννήθηκε το δικό σου?και γέννησες φυσιολογικά?

οχι καισαρικη και δεν μπορουσε να εμπεδωθει...ηταν ο λωρος τυλιγμενος στο λαιμο και στον ωμο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Βρε ευρυ μου κατα αρχην να χαιρεσαι που εχεις ενα τοσο ανεπτυγμενο μωρακι.

Κατα δευτερον μη σε πιανει πανικος διοτι η ''φυση ξερει'' αν το μωρο ειναι οντως τοσο μεγαλο ισως βγει και νωριτερα απο μονο του.Κανεις δεν μπορει να το ξερει αυτο.Ουτε οι υπερηχοι ειναι και τοσο εγκυροι σε σχεση με το βαρος...παντα υπαρχει ενα συν- πλην.

Απο την αλλη δε βρισκω το λογο να επισπευσεις καμμια διαδικασια εσυ,το μωρο θα βγει οταν ειναι ετοιμο,η ετοιμοτητα δεν ειναι μονο το βαρος ειναι ενα σωρο αλλα πραγματα και στην τελικη λογικο ειναι να ειναι ψηλα ακομα αφου εισαι μολις στην 36η εβδομαδα και πρωτοτοκη.

Τωρα το αν θα λειπει ή οχι ο γιατρος,καταλαβαινω οτι σε αγχωνει αλλα τι να γινει;Δε μπορεις να ξερεις ποτε θα βγει το μωρο και καλο ειναι να μην αγχωνεσαι και για αυτο εσυ.

Σχετικα με το θεμα της καισαρικης αν ειναι να γινει θα γινει,παλι μπορει να γινει για χιλιους δυο λογους.Δεν ειναι και κατι τρομερο, πιστεψε με... αλλά και παλι μην προδικαζεις τιποτα...σα να μου φανεται οτι τα παραλεει λιγο ο γιατρος γιατι θελει να φυγει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

evri μην σκας!!! και μεγαλος να ειναι γιατι να κανεις καισαρικη σωνει και καλα?και αυτο που λεει η ριτα ειναι σωστο. οι υπερηχοι παντα δινουν ενα +- .κυμαινεται απο 300 γρ εως και 500 γρ. το βαρος στον υπερηχο βγαινει συναρτηση καποιων μετρησεων που κανει ο γιατρος οπως περιμετρος κεφαλης, περιμετρος κοιλιας και καποιες αλλες μετρησεις. Δεν ειναι απολυτο το αποτελεσμα βαρους που σου δινει γιαυτο και οι περισσοτεροι λενε {"περιπου Χ βάρος". εσυ κανε τις χαλαρες απογευματινες σου βολτιτσες ( μην σκασεις και απο την ζεστη) και μην αγχωνεσαι!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...