Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα.....

moritsa ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστεις θερμοκοιτιδα....

myrina μην αφησεις ομως την δευτερα να περασει....να παρεις τηλ αν δεν στα στειλουνε...

εγω προσπαθω να ειμαι καλα...τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο....ο γιος μου εχει γινει αυτο που αποκαλουμαι "terrible twos"..ειμαι σε τρελη κατασταση δεν μπορω να τον κουμαναταρω..οταν λεω οχι ειναι σαν να λεω ναι και τρεχει και κανει οτι ζημια μπορειτε να φανταστειτε...πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.....χαιρεται να τον μαλωνω δεν εξηγειται...ολη την ωρα οχι και μη και φωνες ειμαι...

εσυ οι δευτερομανουλες τα περασατε αυτα?????καλε πειτε μου τι να κανω...

Καλημερα!!!

Αχ οτι και να σου πω εχεις δικιο ...οχι μονο το περασαμε αλλα αμα αρχισω να λεω ιστοριες δε θα σταματαω...δε μπορω να στον περιγραψω.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι περναει.Οχι οτι τωρα ειναι αγγελουδι ο γιος μου, παλι ειναι ΠΟΛΥ ζωηρος αλλα ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ.Εχει ωριμασει..

Περασε η φαση της κωφωσης και του παραλογου που λεω εγω και ελπιζω να μην επιστρεψει.

Απλα θελει υπομονη και πολυ σταθεροτητα το ολο θεμα.

Οταν ζηταει παραλογα (δλδ θελω να βγω εξω με τις πυζαμες ουααααααα,δε θελω αυτο θελω το αλλο ουααααα),εσυ επιμενεις μονολεκτικα και κοφτα σε αυτο που του λες οσο και να χτυπιεται .Εγω αλλαζα και δωματιο και ερχοταν απο πισω μου ουρλιαζοντας αλλα δευτερη κουβεντα δεν ελεγα,μιλαμε υπομονη για αγριους....Καποια στιγμη τον εβλεπες εκοβε το κλαμα μαχαιρι,ηρεμουσε και εδειχνε αλλο προσωπο...ειναι κατι το τρομερο...μονο αν το ζησεις το καταλαβαινεις.

Σε σχεση με τις ζημιες και τις σκανταλιες ξεκινηστε και λιγο την τιμωρια.Τα πολυ ζωηρα παιδια με τις φωνες και τα μη και το ξυλο γινονται χειροτερα.Εχουν μια υπερβολικη αυτοπεποιθηση που αν πας να τους την σπασεις καταφερνεις να σπας μονο τα νευρα σου.

Οποτε παλι ψυχραιμια και τιμωρια με στερηση κατι αγαπημενου.Ξερει πολυ καλα τι του λες...

Chiqui και σε αυτο με τη σφαλιαρα...αν δεν κινδυνευει απο κατι...η λυση ειναι μια- αδιαφορια-....θα το σταματησει.

Στα 3μιση με 4 κοριτσια βλεπεται τεραστιες διαφορες και δε μιλαω εκ του ασφαλους ειχα και εχω πολυ δυσκολο παιδι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο λόγος που του είπα να μην τα φέρει ακόμη τα υπόλοιπα είναι επειδή στην συμφωνία είναι παράδοση και μοντάρισμα, αλλά μία φορά! Δηλαδή αν έρθει τώρα να μου φέρει τα υπόλοιπα, μετά το κρεββατάκι πρέπει να πάμε να το πάρουμε μόνοι μας, και να το μοντάρουμε μόνοι μας, το οποίο δεν το θέλω.. Θα περιμένω και μέχρι την Δευτέρα και μετά βλέπουμε.. :rolleyes:

Τι παει να πει συμφωνησατε;Και να τα φερει σε μια συγκεκριμενη ημερομηνια φανταζομαι οτι ειχατε συμφωνησει και τωρα ειναι εκτος ετσι δεν ειναι;Εσυ εισαι ετοιμογεννη γυναικα και θες να ετοιμαστεις...ας κανει 2 δρομολογια.Να το απαιτησεις αυτο αν μεχρι τη δευτερα δεν εχει ερθει η κουνια.Να φερει τα μισα οπωσδηποτε και μετα τα υπολοιπα.Προβλημα του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σε όλες! Υπομονή με τα παιδάκια σας!

Μοριτσα εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Κορίτσια ο ύπνος πια δεν παλεύεται! Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη γέννα και αγχώνομαι οπότε δεν μπορώ να κοιμηθώ!

Τώρα ετοιμάζομαι για γιατρό,θα φάω κανά τρίωρο εκεί. Και αυτό το non stress δεν παλεύεται,πιάνεται η μέση τόση ώρα εκεί!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τα παιδάκια μου έχου αραιώσει τον πυρετό τους στο δωδεκάωρο ή και παραπάνω, οπότε στην ουσία, πάει πέρασε! Και ξέρετε πως το καταλαβαίνω επιπλέον αυτό (και εγώ και όλη η γειτονιά); Άρχισαν πάλι να δέρνονται, να δαγκώνονται και να κλωτσιούνται. Κι εγώ όλη μέρα φωνές είμαι leta! Αν είναι το καθένα μόνο του είναι μια χαρά, ούτε που καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει, όταν είναι και τα δύο μαζί θέλουν συνεχώς διαιτητή. Δεν θυμάμαι πως ήταν η πρώτη μου μέχρι τα τρία που γεννήθηκε η μικρή, νομίζω ήταν ανώδυνη, δεν είχαμε ιδιαίτερα. Από τότε όμως που η μικρή έγινε πραγματικότητα (αφού άρχισε να μπουσουλάει!!!!) γίνεται ο χαμός κάθε μέρα. Ο άνδρας μου μου λέει ότι είμαι απαράδεκτη που φωνάζω στα παιδιά όλη μέρα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να τα αφήνω να πλακώνονται και εγώ να στέλλω μηνύματα με το κινητό μου δίπλα τους χωρίς να πτοούμαι. Η μικρή (3) είναι και πιο επικίνδυνη στην πραγματικότητα, η μεγάλη έχει συναίσθηση ότι αν το παρακάνει θα τιμωρηθεί, θα τη μαλώσω κτλ. Η μικρή τη χτυπάει με παιχνίδια στο κεφάλι, τη δαγκώνει και κάνει επικίνδυνα πράγματα... Όλα είναι καλά αν μπορώ να τα απασχολώ εγώ και να κάνω και τον διαιτητή, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να είμαι full time animatrice, υπάρχουν και οι δουλειές κτλ. Η μικρή μου πάντως κάνει όλα αυτά τα νευρωτικά, αν δεν της κάνουμε το χατήρι χτυπιέται στο πάτωμα, μέχρι και εμετό μπορεί να κάνει... Και ήταν τόσο εύκολο μωρό, σε σχέση με τη μεγάλη που μου είχε βγάλει την πίστη... Αλλά η ζήλια υπάρχει ακόμα, ότι έχει η μία το θέλει και η άλλη, ακόμα και σκουπίδι να είναι, η αδελφή μου έχει αρχίσει να τους φέρνει το ίδιο δώρο εις διπλούν, αλλά πάλι καταφέρνουν να τσακωθούν.

Δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα είναι με τα τρία μαζί!

Taniabell καλά να περάσεις!

Οι κοπέλες που πάτε για το τρίτο (Άννα εσύ και evri ή κάνω λάθος; ) θα κρατήσετε το ίδιο στρωματάκι. Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να αλλάζουμε στρώμα σε κάθε μωρό, αλλά το είχα κρατήσει στο δεύτερο. Μάλλον θα κάνω το ίδιο και για το τρίτο, εσείς τι θα κάνετε; )

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Πέτυχα τον υπεύθυνο στον ΟΑΕΕ για τις παροχές και μου είπε ότι μπορώ να πάω σε συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ κλινική και παρόλαυτά να μην χρησιμοποιήσω την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Επομένως θεωρητικά θα μπορούσα να πάω στο ΡΕΑ, να μην κάνω χρήση του ΕΟΠΥΥ, να έχω την έκπτωση του 30% για το τρίτο μωρό και μετά να πάω να πάρω το επίδομα που έχει γίνει 900 ευρώ (με όλα τα χαρτιά που χρειαζόμασταν πριν +μια βεβαίωση από την κλινική ότι δεν έχει γίνει χρήση της σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ).

Το θέμα βέβαια είναι αν θα εξελιχθούν όλα ομαλά, γιατί αν υπάρχει επιπλέον χρέωση (θερμοκοιτίδα ή δεν ξέρω τι άλλο) στο πακέτο του ΕΟΠΥΥ καλύπτονται όλα, διαφορετικά δεν ξέρω πόσο θα πάει η όλη χρέωση συνολικά. Πρέπει βέβαια να διευκρινιστεί αν η έκπτωση είναι σε όλη την τιμή που αναγράφεται στον τιμοκατάλογο ή αν σε μέρος της... Θα πάρω στο Ιασώ αντί στο Ρέα, γιατί τόσες φορές που πήρα στο ρέα πρέπει να με μάθανε...

a0Nsp3.png

Πήρα στο Ιασώ, έκπτωση υπάρχει μόνο για τους ήδη τρίτεκνους. Πήρα πάλι στο ΡΕΑ, η έκπτωση ισχύει από το οικονομικό δίκλινο και πάνω, χωρίς το υγιειονομικό υλικό, αν θυμάμαι καλά (κάπου διάβασα ότι το οικονομικό δίκλινο είναι δύο δίκλινα μαζί που χωρίζονται με πόρτα, αλλά δεν είναι επίσημη πληροφορία, την πέτυχα στο πάρεντς).

Μου είπαν ότι χονδρικά για μια καισαρική στο τέλος το τρίκλινο (στο οποίο δεν υπάρχει έκπτωση) βγαίνει 1950 και το οικονομικό δίκλινο 2050 με την έκπτωση. Άρα 2050-900 το επίδομα= 1150. Το δίκλινο το οικονομικό μέσω ΕΟΠΥΥ πάει 1650+φπα. Από εκεί και πέρα αν το μωρό χρειαστεί κάτι του βγάζουμε άμκα το βάζουμε στο βιβλιάριο και πάει μέσω ΕΟΠΥΥ... Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε στο τέλος, πρέπει στην αρχή κατά την εισαγωγή να δηλώσουμε αν θα κάνουμε χρήση ΕΟΠΥΥ ή όχι.

Πάντως, ζαλίστηκα... Τα παιδιά μου πρέπει να έχουν διαλύσει όλο το σαλόνι όση ώρα μιλάω και γράφω, ουρλιάζουν τώρα, έφυγα...

a0Nsp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ακούω αυτά που λέτε οι δευτερομανούλες, και σκέφτομαι μήπως να περιμένω 2-3 χρόνια μέχρι να κάνω το 2ο μωράκι.. Από την άλλη περνάνε και τα χρόνια.. Ας είμαστε καλά, να έρθει το πρώτο βέβαια και βλέπουμε για το 2ο!! Υπομονή κορίτσια!! Και καλή δύναμη!! :rolleyes:

Τάνια να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!! :D Α δεν μου είπες, το κολοκυθοπαστίτσιο το έκανες τελικά;; Πως σου βγήκε;; Σας άρεσε;; :cool:

Ρίτα αυτό ακριβώς που λες θα κάνω αν δεν τα έχει φέρει και την Δευτέρα.. Γιατί άλλο να έχεις κατανόηση κι άλλο να σε πιάνουνε κορόϊδο.. :evil:

Στο μεταξύ κορίτσια εχθές είχα την πιο δύσκολη νύχτα της εγκυμοσύνης μου!! Με έπιασε δύσπνοια μες την νύχτα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ.. Από την ζέστη όλα αυτά.. Έβαλα τον ανεμιστήρα στο υπνοδωμάτιο, και από τότε δεν τον έχω σβήσει!! Άσε που τον κουβαλάω και μαζί μου όποτε αλλάζω δωμάτιο! Νομίζω αυτό ήτανε, από δω και πέρα δεν θα σβήσει αυτός ο ανεμιστήρας :tongue:

Άνοιξα και το πακετάκι που μου έστειλε η φίλη μου, ρε σεις εκτός από τα φορμάκια, τα οποία φυσικά τα χρησιμοποίησε περισσότερο, όλα τα άλλα είναι ολοκαίνουργια!!! Κάτι μπουφανάκια, παπουτσάκια, λες και είναι του κουτιού!!! Και είναι τέλεια!!! Και από αυτά που μου πήρε δεν είχα αγοράσει καθόλου, νομίζω ότι με κάλυψε μέχρι το 6μηνο τουλάχιστον, μπορεί και λίγο παραπάνω!! Και σκέφτομαι ο,τι δώρα μου φέρουν στο μαιευτήριο να πάω να τα αλλάζω για του χρόνου, δηλαδή 1 χρονού και πάνω!! :cool: Α και μου έστειλε και θήλαστρο, της nuk, και θερμαντήρα!! Κι αυτά ολοκαίνουργια!!

Σήμερα λέω να κάνω γεμιστά!! Αλλά προς το παρόν θα σερφάρω λίγο ακόμη!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Άχ Myrina, τι καλή νοικοκυρούλα που είσαι! Τρελαίνομαι για γεμιστά και δεν τα κάνω ποτέ. Έκανα κάποιες απόπειρες στην αρχή, αλλά δεν τα τρώει ούτε ο άνδρας μου, ούτε τα παιδιά, οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να προσπαθήσω να τα πετύχω. Η μαμά μου όταν είμαι στην Κω μου κάνει κάθε δεύτερη μέρα γιαπράκια και γεμιστά (γιαπράκια=ντολμαδάκια, σε μας). Η πεθερά μου τα γεμιστά τα κάνει επίσης καλά, αλλά έχει χρόνια να τα κάνει (που να μας στείλει κιόλας...)

Με γεια και τα ρουχαλάκια σας! Καλοφόρετα!

a0Nsp3.png

Καλημέρα!

Πώς είστε σήμερα;

Λέτα φάση είναι θα περάσει. Εύχομαι γρήγορα. Από ότι καταλαβαίνω τα δυο είναι δύσκολη ηλικία. Εδω να είμαστε όλες καλά όταν με το καλό φτάσουν τα μικρά μας σε αυτη την ηλικία να σας ζητάμε τη βοήθεια σας!

Τάνια καλά να περάσετε στην Αλεξανδρούπολη. Να ευχαριστηθείτε τη θάλασσα.

Αγλαϊα γρήγορα τον πέρασαν τον πυρετό οι μικρές σου. Οπότε θεωρητικά μπορείς να πας και την άλλη βδομάδα για τη γέννα; Τι αποφάσισες τελικά; Πότε με το καλό γεννάς; Εύχομαι να βγάλεις άκρη με τα ταμεία και να πάτε εκεί που είναι πιο οικονομικά. Αλλά πολύ ακριβά μου φαίνονται τα μαιευτήρια! Θέλει πολλά λεφτά για να γεννήσεις στην ελλάδα! Αλλά από την αλλη άμα θέλεις να έχεις συγκεκριμένο γιατρο πρέπει να πληρώσεις! Μήπως λίγο να φοβάμαι που όχι μόνο δεν έχω δει ποτέ το γιατρό μου, αλλά μπορεί και να γεννήσω μόνο με τη μαία;

Μυρινα, θα συμφωνησω με τα κορίτσια. Να τους πάρεις τη Δευτέρα και να τους πεις να σου φέρουν όποιοα πραγματά έχουν την ιδια μέρα κιόλας, να σας τα μοντάρουν και να σας ΄φερουν τη κούνια μόλις την πάρουν και πάλι να σας τη μοντάρουν. Κάνατε μια συμφωνία αλλά αυτοι δε τη κράτησαν!

Διαφημίσεις

Αγλαϊα και εγώ έχω διαβάσει πως καλό είναι να χρησιμοποιούμε καινούριο στρώμα για κάθε παιδάκι. Το ιδιο πως ισχύει για τα παπουτσάκια.

Βεβαια ωραίο στη θεωρία, η πράξη κάπως διαφορετική.

Μύρινα, καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας! Μια χαρά βολεύτηκες!

Δέσποινα, στο τσακ να κλείσω τον υπολογιστή σε πρόλαβα! Ναι ευτυχώς ήταν μικρή η ίωση, αλλά εγώ λέω να μην πάω στις 17, αλλά στις 24 για καισαρική. Απότομα κοντά μου φαίνεται το 17 και δεν έχω προετοιμαστεί ούτε ψυχολογικά ούτε πρακτικά. Δεν έχει έρθει και η μαμά μου, πως θα τα καταφέρουμε με τα παιδιά και όλα; Ελπίζω μόνο να μην μου προκύψει κανένα πρόβλημα.

Οι τιμές που ακούς είναι για ιδιωτικά μαιευτήρια (εκεί να υπολογίσεις ότι η αμοιβή του γιατρού δεν συμπεριλαμβάνεται και ότι ο γιατρός παίρνει συνήθως όσα το μαιευτήριο...). Αλλά η τελευταία γέννα είναι, ας πάει και αυτή στο καλό....

Φιλιά!

a0Nsp3.png

καλημέραα!

μόλις γύρισα απ το ΙΚΑ για να μου γράψουν φάρμακα κι ο γιατρός εκεί με το που με βλέπει μου λέει κοπέλα μου εσύ γεννάς!!!

το χω στα υπόψην του λέω.

γιουτοπαρ ξεκινάω, 3 μισα τη μέρα για τις συσπάσεις και κρεβατώνομαι αναγκαστικά!

αν φτάσω λέει τις 30 του μήνα θα ναι θαύμα.

ωραίαααα!!!!!

Αγλαϊα άλλο να μαγειρεύεις κάτι κι άλλο να το μαγειρεύεις καλά!! :tongue: Άσε που τελευταία επειδή προσπαθώ να τα κάνω πιο ελαφριά όλα τα κάνω άνοστα (χωρίς πολλά λίπη και με ελάχιστο αλάτι :|) Τα γεμιστά όμως είναι κι εμένα αδυναμία μου!! :D Βάζω αρκετά λαχανικά και μυρωδικά μέσα, και νομίζω αποκαθιστούν κάπως την γευστικότητα που χάνουν από τα υπόλοιπα!! Γιαπράκια τα λέμε κι εμείς στα μέρη μου τα ντολμαδάκια (από βόρεια Ελλάδα είμαι)!!! Επίσης νομίζω όσο μπορείς να κρατήσεις το μωράκι μέσα σου, τόσο καλύτερο είναι!! Αν δεν συντρέχει λόγος δηλαδή να γεννήσεις νωρίτερα καλύτερα να περιμένεις! :cool:

Δέσποινα αυτό που λες ότι δεν πρέπει να τα ξαναχρησιμοποιούμε το έχω διαβάσει κι εγώ, για λόγους υγιεινής, αλλά είναι και οι λόγοι οικονομίας επίσης που συντρέχουν!! :tongue: Και σου λέω πχ τα παπουτσάκια που μου έστειλε η φίλη μου είναι σαν καινούργια!! Καμία φθορά!! Γιατί να δίνουμε τζάμπα λεφτά;; Άσε ρε!! Εγώ πάντως ότι μπορέσω να διατηρήσω να τα χρησιμοποιήσω και στο επόμενο παιδάκι μου θα το κάνω!! Τα παλιά χρόνια δηλαδή πάθανε τίποτα που το έκαναν αυτό κατά κανόνα;; :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...