Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

• Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Τι εξεταση ζαχαρου ειχες κανει Αννια;Απλη αιματος και ηταν ανεβασμενο το πρωινο νηστεως;Δηλάδη ποσο ειχες;Γλυκοζηλιωμενη ειχες κανει;Γιατι συνηθως αυτη δειχνει αν οντως υπαρχει υποψια για ζαχαρο αλλιως μια μονο μετρηση μπορει να ειναι και τυχαια.Μηπως ειχες βαλεις κατι στο στομα σου πριν πας ;

Οπως και να εχει μην αγχωνεσαι το ζαχαρο κυησης αντιμετωπιζεται μια χαρα πλεον ,το ξερω πολυ καλα γιατι ειχε και εχει και η κουμπαρα μου και στις 2 εγκυμοσυνες και ολα εχουν παει μια χαρα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έκανα το ζαχαρο νηστειας που είναι και βγήκε 100 είχα παρει ομωσ το χαπιι του σιδήρου μου είπε να την ξανακανω χωρίς να φαω κάτι για 12ωρες και αν είναι ανεβασμένο να κάνω καμπύλη,με προβληματίζει όμως η ξεροστομια και η δίψα που έχω ενώ πινω αρκετό νερό..για αρχή γα κόψω σοκολάτες γλυκά και απλά θα περιμένω τα αποτελέσματα...

:-D

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Να καλωσορίσω και εγώ την Evri και τη Libero. Καλώς μας ήρθατε κορίτσια. Καλή εγκυμοσύνη να έχετε και εσείς και όλα να είναι τέλεια με τα μωράκια.

Annia εύχομαι το αυξημένο ζάχαρο να ήταν κάτι τυχαίο και να μην χρειαστεί να προσέξεις κάτι. Ό,τι και να είναι πάντως μην ανησυχείς γιατί πια όλα αντιμετωπίζονται.

Για το θέμα κιλά εγώ έχω βάλει μόνο 500 γραμ. αλλά ανήκω στην κατηγορία υπέρβαρης :tongue::tongue::tongue::tongue: και όσο να έχει προσέχω λίγο παραπάνω. Πηγαίνω και σε διατροφολόγο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ακολουθώ κατά γράμμα τη διατροφή. Τη γενική γραμμή πάντως και τις συμβουλές τις ακολουθώ. Στην αντιστοιχει εβδομάδα στην κόρη μου είχα βάλει 2,5 κιλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κι από εμένα!! Να καλώς ορίσω με τη σειρά τα καινούργια μέλη της παρέας!! Αυξανόμαστε και πληθηνόμαστε :D

Εδώ ήσυχα, σιγά σιγά σηκώνομαι, νοιώθω να ξανάρχονται οι δυνάμεις μου!! Εχθές πήρα και τα αποτελέσματα των μηνιαίων εξετάσεων, το ουρικό οξύ που ήτανε ανεβασμένο το έριξα. Έχω περιορίσει το αλάτι και τα τηγανιτά, βασικά σχεδόν καθόλου τηγανιτά και αλάτι μόνο από τις τροφές, πχ από τυρί, κοκ, στο φαγητό δεν βάζουμε καθόλου, βάζει ο άντρας μου μετά στο πιάτο του. Ίσως αυτό να με έχει βοηθήσει και να έχω χάσει κιόλας, ή και στο ότι δεν θέλω να φάω πολύ, έτσι ανάλατα που είναι :tongue: Είχα αυξημένη μόνο μία τιμή που είναι σχετική με το συκώτι, πυροσταφιλική τρανσαμινάση ( κάπως έτσι νομίζω). Την πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό να τις δει, και την αυχενική μου δεν την έχει δει ακόμα! Να δούμε και με την ξάπλα τι θα γίνει!!

annia: Αυτό που λες για την ξηροστομία, το παθαίνω κι εγώ, κυρίως το βράδυ στον ύπνο μου, ξυπνάω μες τη νύχτα και θέλω να πιω νερό. Μπορεί και να μην έχει σχέση με το ζάχαρο, απλά επειδή πλέον οι ανάγκες μας για υγρά είναι αυξημένες σε σχέση με πριν!!

Όσο για τα κιλά που λέτε κορίτσια, για να μην σας πιάνει έντονη πείνα, προσπαθήστε να γεμίζετε-χορταίνετε με τροφές χαμηλής θερμιδικής αξίας, όπως πχ οι σαλάτες! Κάποτε που έκανα δίαιτα, μου είχε πει ο διαιτολόγος ότι μπορώ να τρώω ΑΠΕΙΡΗ σαλάτα με το φαγητό μου! Έβαζα μέσα τα πάντα όλα, μαρούλι, λάχανο, τριμμένο καρότο, ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά ωμή, πιπεριά ψητή, καλαμπόκι, ότι έβρισκα (από salad bar την έκανα :tongue: ), ΑΛΛΑ όσο λαχανικό κι αν βάλεις μόνο ένα κουτάλι του γλυκού ελαιόλαδο (εσείς βάλτε λίγο παραπάνω, αλλά μην το παρακάνετε), κι όχι dressings κοκ. Μου είχε πει οποιοδίποτε λαχανικό μπορούσα να χρησιμοποιώ για τη σαλάτα εκτός το παντζάρι (δεν ξέρω γιατί). Εννοείται ότι η σαλάτα είναι συμπληρωματική με το κυρίως πιάτο, κι όχι για να αντικαταστήσει ολόκληρο το γεύμα. Επίσης για σνακσ, αγγουράκι ή καροτάκι σε στενόμακρες φέτες με ξύδι ή λεμόνι (ανάλογα τα γούστα), και το ομώ κουνουπίδι είναι επίσης πολύ καλό για σνακ! Ελπίζω να μην ξεράσατε με όλα αυτά που έγραψα :rolleyes: Επίσης καλό είναι να αποφεύγουμε τα πολλά γλυκά, αν όμως η επιθυμία είναι τόσο έντονη, ας φάμε μία δυο κουταλιές ώστε να μην μείνει αποθυμένο και πάμε και φάμε την τούρτα μετά :cool: Επίσης καλό υποκατάστατο είναι το γιαούρτι με μέλι και φρούτα, σίγουρα έχει κι αυτό θερμίδες, αλλά όχι όσες μία πάστα, και είναι σαφώς πιο υγιεινό, και για τους λάτρεις της σοκολάτας, να προτιμάτε τη μαύρη σοκολάτα (υγείας)!! Θα μου πεις, παίρνεις διατροφικές συμβουλές από κάποιον που έφτασε τα 100 κιλά; Εμ τα 100 κιλά τα έφτασα τρώγοντας κρουασάν, σοκολάτες, γαριδάκια, τυρόπιτες, κι όχι σαλάτες :-P

Ουπς, Με έχει πιάσει πολυλογία πάλι!!

Θα κάνω κι εγώ post την ΠΗΤ μου, γιατί βλέπω ότι η λίστα έχει πάει πολύ πίσω, και όταν ξέρω το φύλο θα το συμπληρώσω!!

Φιλάκιαααααα

s29sp2.pngMbfRp3.png

leta008 1-5/08 αγοράκι

Despina80 6/8

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσακι

ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωριτερα

Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

myrina 3/9

elisabeth 6/9

kerasia 7/9 (μεσα Αυγουστου) κοριτσακι

(τα ταξινόμησα βάσει της ΠΗΤ :cool: )

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα κοριτσια αυριο θα παω να επαναλαβω την εξεταση,θα φαω κατι ελαφρυ για βραδυ μεχρι της 9μου ειπε να φαω και στο 12ωρο θα παω να κανω την εξεταση(στις 9 το πρωι δηλαδη)θα σκασω μεχρι το απογευμα που θα βγουν τα αποτελεσματα:tongue::tongue::tongue:Εγω απο κιλα ειμαι στα ιδια στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 13και τα εχασα με το που γεννησα και φορουσα τα παλια μου ρουχα στην δευτερη πηρα 25κιλα και ξεχειλωσα στην μεση και στην κοιλια...:-(:sad::-(Στην τριτη θα προσεξω παρα πολυ να μην παρω πανω απο 10-12κιλα που ειναι το φυσιολογικο αχχχχχχχχχχχχχχχχ

leta008 1-5/08 αγοράκι

Despina80 6/8

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσακι

ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωριτερα

myrina 3/9

elisabeth 6/9

kerasia 7/9 (μεσα Αυγουστου) κοριτσακι

annia 10/9

καλησπερα κοριτσια!!!!!!πως ειστε???αχ εαν θελετε βαλτε με κι εμενα στην λιστα σας!27/8 εχω πητ εκτος αν αλλαξει στην β επιπεδου!το κοβω να γινεται βασικα γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρακι ειναι μεγαλο!!!!!

pysXp3.png

leta008 1-5/08 αγοράκι

Despina80 6/8

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

libero10 27/08 κοριτσάκι

ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

myrina 3/9

elisabeth 6/9

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

annia 10/9

Kαλημέρα κοριτσάκια μου? Πώς είστε? Μαζευτήκαμε πολλές μανούλες τελικά!!! Και πολλά αγοράκια βλέπω βρε παιδί μου!!! Κάπου είδα μια λίστα. Αν θέλετε βάλτε με κι εμένα! 6/8 ΠΗΤ αγοράκι!! Κορίτσια οι κοιλίτσες σας φουσκώσαν? Η δική μου άρχισε πιά να φαίνεται κοιλιά εγκύου!! Από κιλάκια πώς πάτε? εγώ +1. Είχα χάσει και 3 από την αρχή αλλά πλέον άρχισαν τα + !!!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου? Πώς είστε? Μαζευτήκαμε πολλές μανούλες τελικά!!! Και πολλά αγοράκια βλέπω βρε παιδί μου!!! Κάπου είδα μια λίστα. Αν θέλετε βάλτε με κι εμένα! 6/8 ΠΗΤ αγοράκι!! Κορίτσια οι κοιλίτσες σας φουσκώσαν? Η δική μου άρχισε πιά να φαίνεται κοιλιά εγκύου!! Από κιλάκια πώς πάτε? εγώ +1. Είχα χάσει και 3 από την αρχή αλλά πλέον άρχισαν τα + !!!!

καλημερα μιμικα!!!!!

πως εισαι????αχ κι η κοιλιτσα η δικη μου εχει φουσκωσει κ φαινεται πλεον η εγκυμοσυνη!βεβαια εβαλα κ 4,5 κιλα αλλα δεν μου φαινονται καθολου...τα εχω παρει ολα γυρω στην κοιλιτσα!θα το ραψω ομως αυτες τις μερες γιατι εχω ξεφυγει!!!!

ΑΝΝΑ μου σε ευχαριστω πολυ που με εβαλες στην λιστα αλλα μαλλον σε μπερδεψε το τικερακι μου που ειναι ροζ.....δεν ξερουμε ακομα αν ειναι κοριτσακι ή αγορακι!πιστευω να μαας κατσει το μικρο κ να το δουμε σε 2 βδομαδες!!!!

pysXp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???Αχ εγω εχω ξυπνησει απο τα αγρια χαραματα σημερα πηγα και εκανα την εξεταση για το ζαχαρο και εκανα και μια γενικη ουρων που χαθηκε την προηγουμενη φορα στο κ@λ@ικα...Ανυπομονω να παρω τα αποτελεσματα το απογευμα θα σκασω μακαρι να ειναι ολα καλα!!!Κοριτσια παο χτες νιωθω πολυ εντονα το ζουζουνακι μου οπου βαζω το χερι παει και εκει και νιωθω ενα τραβηγμα,αχ το σκατουλι μου 7εκατοστα ανθρωπακι και με εχει ξετρελανει

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???Αχ εγω εχω ξυπνησει απο τα αγρια χαραματα σημερα πηγα και εκανα την εξεταση για το ζαχαρο και εκανα και μια γενικη ουρων που χαθηκε την προηγουμενη φορα στο κ@λ@ικα...Ανυπομονω να παρω τα αποτελεσματα το απογευμα θα σκασω μακαρι να ειναι ολα καλα!!!Κοριτσια παο χτες νιωθω πολυ εντονα το ζουζουνακι μου οπου βαζω το χερι παει και εκει και νιωθω ενα τραβηγμα,αχ το σκατουλι μου 7εκατοστα ανθρωπακι και με εχει ξετρελανει

αχ τι ωραιο συναισθημα αννια μου να νιωθεις το μικρουλι σου!!!!

καλη επιτυχια με τις εξετασεις κι ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα τα αποτελεσματα!!!!

pysXp3.png

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.chiqui 11/08 αγοράκι

5.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

6.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

l7.ibero10 27/08 κοριτσάκι

8.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

9.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

10.myrina 3/9

11.elisabeth 6/9

12.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

13.annia 10/9

mimika σε πρόσθεσα στην λίστα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...