Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κορίτσια άσχετο οι υπέρηχοι από εδώ και πέρα είναι κολπικοί?

όχι βέβαια, με τίποτα.

μια δακτυλική εξέταση γίνεται για να δει ο γιατρός το τράχηλο και κατά πόσο μαλακώνει. η οποία πολύ ευχάριστη δεν είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρισα και εγω....εφαγα μισο γεμιστο και ενα παγωτο και δεν μπορω με τιποτα...πηρα και το κουτακι απο την δημοσια τραπεζα και ειμαι ετοιμη....εχω βεβαια ενα σωρο πραγματα να ετοιμασω αλλα λεμε τωρα...

evri οπως λεει και η αννα η δακτυλικη δεν ειναι καθολου ευχαριστη....:?:-?:?:-?:?:-?

τι κανετε τσουπρες???πως τα παμε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Δυο θετικα βρηκα απο αυτα που συζητατε. πρωτον το μαιευτηριο, ειναι σε ενα ο γιατρος οποτε δεν μπαινω σε διλημμα να διαλεξω και δευτερον θα γλιτωσω την δαχτυλικη εξεταση αφου εχω κανει περιδεση :tongue::tongue::tongue:

Θα γεννησει καμια στο ΓΑΙΑ?

p1Utp3.png

Να εισαι καλα!!Επιτελους ξεμπερδευτηκα!

Δηλαδη αν παω στο Ιασω σε superior τρικλινο θελω με το φπα 1356 ευρω....

ενω στο Ρεα σε απλο τρικλινο 904 με το φπα... και φανταζομαι μετα πας σε δικλινο που κανει με το φπα1864 ευρω .Δλδ δεν υπαρχει εκει superior τρικλινο...

Ναι, στο Ρέα έχουν τρίκλινα, δίκλινα κτλ. δες εδώ τα δωμάτια (με τιμές εκτός ΕΟΠΥΥ όμως): http://www.reamaternity.gr/files/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82%2023.01.12.pdf. Αλλά έχουν δίκλινα απλά και δίκλινα superior δεν ξέρω τι παίζει με αυτό, μόνο για το Ιασώ για τα τρίκλινα, όπου έχω γεννήσει δύο φορές και διάβασα σχετικά (γιατί είναι καινούργιο φρούτο αυτό με τα τρίκλινα, πριν από δύο χρόνια είχαν τα εξάκλινα για οικονομικά).

Δηλ. αν κατάλαβα καλά κι εσύ με καισαρική υπολογίζεις, ε;

a0Nsp3.png

κοριτσια εγω πριν 2 βδομαδες που πηγα στον αγιο λουκα για να με δει ο γιατρος πηρα κ τιμες οπου ειναι αυτες που ειχε πει η λετα καποια στιγμη!πολυ οικονομικα μου φανηκε!!!!!!

το δικλινο με φτ για 2 μερες 700!!!δεν με χαλασε καθολου αυτο!χιχιχιχιιχ

Μόνο δύο μέρες σας κρατάνε μέσα εκεί;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Μορίτσα τι κάνουν τα διδυμάκια σου;;; Πω πω σκεφτόμουν τώρα, ότι εσύ θα πρέπει οπωσδίποτε να έχεις βοήθεια στην αρχή!! Θα είναι μάνα/πεθερά/σύζυγος; Κάποιος τέλος πάντων; Γιατί θα είναι ζόρικα!! Με το καλό να είναι βέβαια!! ;)

Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί, αλλά ρε γμτ από Δευτέρα σε Δευτέρα με πάει.. Τώρα μου τα είπε αλλιώς πάλι.. Αλλά οπωσδίποτε από Δευτέρα λέει θα τα έχω.. Τι να πω.. Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες.. :confused: Λέτε να βαρέσει κανά κανόνι και να χάσω και την προκαταβολή; Είχαμε δώσει τα μισά.. Αλλά αφού μου είχε πει ότι τα υπόλοιπα (καρότσι τρίο, συρταριέρα, στρώμα) έχουνε έρθει και ότι μπορούσε αν ήθελα να μου τα φέρει, και μόνο το κρεββατάκι λείπει.. Οπότε δεν μπορεί.. Γιατί αν του έλεγα ΟΚ φέρτα τι θα έκανε; Αει να δούμε!! :rolleyes:

Πήρα και το δεματάκι που μου έστειλε η φίλη μου, αλλά δεν το άνοιξα ακόμη, πάω να μαγειρέψω τώρα!! Θα κάνω γαριδομακαρονάδα και γαρίδες σαγανάκι!! Ημέρα θαλασσινών σήμερα!!! :cool:

Όσο για τα μαιευτήρια που λέτε δεν έχω κάτι να σχολιάσω γιατί γεννάω σε νοσοκομείο αφενώς, και αφετέρου επαρχία, οπότε δεν έχουμε κοινό άξονα.. :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ναι, στο Ρέα έχουν τρίκλινα, δίκλινα κτλ. δες εδώ τα δωμάτια (με τιμές εκτός ΕΟΠΥΥ όμως): http://www.reamaternity.gr/files/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82%2023.01.12.pdf. Αλλά έχουν δίκλινα απλά και δίκλινα superior δεν ξέρω τι παίζει με αυτό, μόνο για το Ιασώ για τα τρίκλινα, όπου έχω γεννήσει δύο φορές και διάβασα σχετικά (γιατί είναι καινούργιο φρούτο αυτό με τα τρίκλινα, πριν από δύο χρόνια είχαν τα εξάκλινα για οικονομικά).

Δηλ. αν κατάλαβα καλά κι εσύ με καισαρική υπολογίζεις, ε;

οπωσδηποτε με καισαρικη αφου εχω κ προηγουμενη καισαρικη,μενει να μαθω το ποτε κ να αποφασισω το που...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο λόγος που του είπα να μην τα φέρει ακόμη τα υπόλοιπα είναι επειδή στην συμφωνία είναι παράδοση και μοντάρισμα, αλλά μία φορά! Δηλαδή αν έρθει τώρα να μου φέρει τα υπόλοιπα, μετά το κρεββατάκι πρέπει να πάμε να το πάρουμε μόνοι μας, και να το μοντάρουμε μόνοι μας, το οποίο δεν το θέλω.. Θα περιμένω και μέχρι την Δευτέρα και μετά βλέπουμε.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μορίτσα τι κάνουν τα διδυμάκια σου;;; Πω πω σκεφτόμουν τώρα, ότι εσύ θα πρέπει οπωσδίποτε να έχεις βοήθεια στην αρχή!! Θα είναι μάνα/πεθερά/σύζυγος; Κάποιος τέλος πάντων; Γιατί θα είναι ζόρικα!! Με το καλό να είναι βέβαια!! ;)

Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί, αλλά ρε γμτ από Δευτέρα σε Δευτέρα με πάει.. Τώρα μου τα είπε αλλιώς πάλι.. Αλλά οπωσδίποτε από Δευτέρα λέει θα τα έχω.. Τι να πω.. Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες.. :confused: Λέτε να βαρέσει κανά κανόνι και να χάσω και την προκαταβολή; Είχαμε δώσει τα μισά.. Αλλά αφού μου είχε πει ότι τα υπόλοιπα (καρότσι τρίο, συρταριέρα, στρώμα) έχουνε έρθει και ότι μπορούσε αν ήθελα να μου τα φέρει, και μόνο το κρεββατάκι λείπει.. Οπότε δεν μπορεί.. Γιατί αν του έλεγα ΟΚ φέρτα τι θα έκανε; Αει να δούμε!! :rolleyes:

Πήρα και το δεματάκι που μου έστειλε η φίλη μου, αλλά δεν το άνοιξα ακόμη, πάω να μαγειρέψω τώρα!! Θα κάνω γαριδομακαρονάδα και γαρίδες σαγανάκι!! Ημέρα θαλασσινών σήμερα!!! :cool:

Όσο για τα μαιευτήρια που λέτε δεν έχω κάτι να σχολιάσω γιατί γεννάω σε νοσοκομείο αφενώς, και αφετέρου επαρχία, οπότε δεν έχουμε κοινό άξονα.. :tongue:

Προς το παρον ολα πανε καλα. Στοχος μου ειναι να παρουν βαρος για να γλιτωσουν θερμοκοιτιδες. Αυριο θα κανω την εξεταση nst. Βοηθεια θα εχω τον αντρα μου και τη μανα μου αλλιως θα πελαγωνα!!

Να τους παρεις τηλ αν δεις και δε στα φερουν και να τους πεις πως γεννας νωριτερα.Επισης εφοσον εχεις δωσει προκαταβολη και φοβασαι μην τα χασεις ας σου φερουν τα λοιπα. Εμενα σημερα μου φεραν και την δευτερη κουνια!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλά αποτελέσματα Μορίτσα μου!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να μην χρειαστείς της θερμοκοιτίδες!!;) Ωραία που θα έχεις βοήθεια!! :) Όσο για τα πραγματάκια θα περιμένω ως την Δευτέρα πάλι και μετά βλέπουμε.. :rolleyes: Εσύ τα θέλεις όλα διπλά!!!! :tongue:

Οι υπόλοιπες που χαθήκατε;; :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε? :D:D:D:D

Σήμερα είμαι πρωινή πρωινή. Να φανταστείτε έχω πάει ήδη στον μανάβη, στο σουπερμάρκετ και ξεκινάω το μαγείρεμα... Ψητό κοτόπουλο και σαλάτα που τρώγονται και κρύα.:|

Από τις 6 έχω έχω ξύπνησει και 7 σηκώθηκα από το κρεβάτι. Τι αυπνία ήταν αύτή.???:shock:

Θα σας διαβάσω αργότερα κοριτσάρες!!!

Ye4Ip3.png

καλημερα.....

moritsa ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστεις θερμοκοιτιδα....

myrina μην αφησεις ομως την δευτερα να περασει....να παρεις τηλ αν δεν στα στειλουνε...

εγω προσπαθω να ειμαι καλα...τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο....ο γιος μου εχει γινει αυτο που αποκαλουμαι "terrible twos"..ειμαι σε τρελη κατασταση δεν μπορω να τον κουμαναταρω..οταν λεω οχι ειναι σαν να λεω ναι και τρεχει και κανει οτι ζημια μπορειτε να φανταστειτε...πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.....χαιρεται να τον μαλωνω δεν εξηγειται...ολη την ωρα οχι και μη και φωνες ειμαι...

εσυ οι δευτερομανουλες τα περασατε αυτα?????καλε πειτε μου τι να κανω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Λετα welcome to the club και που εισαι ακομη! Καθε μερα αναρωτιεμαι ποσο χειροτερα μπορει να γινει!Υπομονη! Τα λεω σε εσενα να τα ακουω και γω!

Σημερα παμε Αλεξανδρουπολη, κατα τις 12 θα ερθει ο νονος μας , να μας παρει και αναχωρούμε. αντε να αλλαξουμε παραστασεις! Σαββατο θα ερθει και ο καλος μου, που ήδη μου λείπει! Τα τρελα της εγκυμοσύνης μαλλον:tongue::tongue:

Παω να κλεισω τις βαλιτσες και μετα να διαβασω τα χθεσινα σας !

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κοριτσακιαααα!!!

και εγω εδω και ενα μηνα 6:30 ξυπναω... οχι επειδη θελω.. με ξυπναει ο μικρος να πιουμε μαζι γαλα και να κατεβουμε μαζι για το σχολικο!!! εχω λαλησει!!σχετικα με το terrible twos μηπως ισχυει και για τα τριχρονα? οταν δεν γινει το δικο του αρχιζει να χτυπιεται κυριολεκτικα ομως!! χτυπαει τοκεφαλι του με τα χερια αλλα μιλαμε για σφαλιαρα! για να μην αναφερω την σφαλιαρα που τρωμε εμεις. για ενα διαστημα το ειχε κοψει αλλα τωρα επανηλθε!!

τις προαλες ειχε ερθει η νονα του με το 10 μηνων αγορακι της.. ζηλειαααααα!!! πηγαινε συνεχεια στον μικρο και τον βουταγε! αφου αισθανθηκα ασχημα προς την κουμπαρα που δεν μαζευοταν ο δικος μου.. βεβαια αρχισαμε να τον βαζουμε να παιζει με τον μικρο, να κρυβονται κατω απο ενα σεντονακι και να μας κανουν τσα! να χοροπηδανε πιασμενοι απο τον καναπε και ετσι ηρεμησε λιγο ο δικος μου.. αλλα σκεφτομαι με τον μπεμπη που δεν θα μπορει να κανει τετοια και θα τον βλεπει στην αγκαλια μου να τον ταιζω κτλ θα φαει γερο φρικουλο.. και δεν λεει σε νεογεννητο να το βουταει και να το τραβαει!!! πω πω... θα περασω καλαααααα...

τανια καλα να περασετε!!!! και χαλαρα εεε...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...