Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα "θερμές μου" εγκυούλες (μάλλον θα με βρίζετε τώρα!)

Πώς είστε σήμερα; Σα να μου φαίνεται πως η διάθεση σας έχει κάπως ανέβει παρά τις οποίες αντιξοότητες! Αφού ακόμα δε χάσαμε το χιούμοπ μας είμαστε όλες σε καλό δρόμο!

Ούτε να φανταστώ δε θέλω πως θα ήταν να είχε καύσωνα εδώ! Δεν έχω πρηστει σχεδόν καθόλου και σίγουρα επειδή δεν έχει ζέστη. Υπομονή κοριτσάκια, οι ζέστες φαντάζομαι θα κρατήσουν αρκετό καιρό ακόμα!

Αρκον, τον έπεισες τελικά τον άντρα σου να σου κάνει τις δουλειές; Γενικά όπως λέει και η μητέρα μου, αμά θέλεις κάτι να γίνει να το κάνεις μόνη σου. Η να πληρώσεις (και αυτό βοήθάει!)

Αγλαϊα πολύ χάρηκα που οι κορούλες σου σα να είναι καλύτερα. Εύχομαι να μην κάνουν άλλο πυρετο. Και που η μέση σου ειναι καλύτερα είναι ενθαρυντικό! Κρίμα για το dvd. Τουλάχιστον πρέπει να παραδεχτούμε και τα καλά της πεθεράς σου, ότι δε παρεξηγείται, ή οτι καταλαβαίνει τα λάθη της και κάνει τη πάπια!

Ρίντι τι κάνεις εσυ; Περαστικά στη μανούλα σου. Εύχομαι να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό και όλα να πάνε καλά. Προσπάθησε όσο μπορείς να μη σε παίρνει απο κάτω γιατι το καταλαβαίνει και η μπέμπα σου. Δυστυχώς τελικά η γκατεμιά δε περιορίστηκε μόνο στις ηλεκτρικές συσκευές! Μακάρι να φύγει γρήγορα από τη παρέα μας!

Σοφία έφυγε επιτέλους το πρήξιμο στο ματί; Τι χαπακί ήταν αυτο που έδωσες στη μικρή; Είσαι της ομοιοπαθητικής; Για πες μας τίποτα καλά γιατροσόφια. Για το μωρό τι σαμπουαν θα πάρεις, τα γνωστά ή κάτι πιο φυσικό;

Ευριδίκη και Λίμπερο περιμένουμε τα νέα σας απο το γιατρό αύριο! Εύχομαι όλα να είναι τέλεια!

Μύρινα, ευχομαι σήμερα κιόλας να λάβετε το κρεβατάκι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα για πες....

η φιλη σου ηταν σε 3κλινο ή δικλινο?

ειχε rooming in?

ηταν φουλ το δωματιο?

το επισκεπτηριο ηταν οπως τα λενε οτι δηλ. ειναι αυστηρο τις ωρες που λενε, οτι βγαζουν εξω τους επισκεπτες οταν θελει μια λεχωνα να θηλασει κτλ??

πες πες πεςς....

το παρκινγκ οσες φορες πηγαμε πληρωσαμε δυστυχως. αλλα λογικα αν ψαξεις λιγο γυρω γυρω βρισκεις νομιζω. παντως εχει και σταση λεωφορειου ακριβως απ εξω και εχει και τον σταθμο του μετρο Συγγρου Φιξ που περνανε πολλα λεωφορεια που καταληγουν εκει για να βολευονται οι επισκεπτες

suU8p3.png

vdz8p3.png

Άννα με προβλημάτισες. Αν υπάρχει 30% για το τρίτο μωρό τότε το δίκλινο βγαίνει 1309 ευρώ αντί για 1650 με τον ΕΟΠΥΥ. Δεν ξέρω αν γίνεται αφού η κλινική είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ να πάω χωρίς ΕΟΠΥΥ (αν δεν υπάρχουν επιπλέον ανάγκες πχ. θερμοκοιτίδα κτλ.) και να πάρω το επίδομα χωριστά ή αν ο ΕΟΠΥΥ ελέγχει σε ποια κλινική πας και εφόσον είναι συμβεβλημένη δεν σου δίνει σε καμία περίπτωση το επίδομα. Θα το κοιτάξω κάποια στιγμή αν προλάβω...

a0Nsp3.png

Καλημερα!!!

Κρυωνω!!!!!Μπουχαχαχα!!!

Ρε κοριτσια μπορει καποια να μου πει ποσο εχει το τρικλινο στο Ιασω και ποσο στο Ρεα με Εοπυυ;Εχω μπερδευτει...

800 στο ΡΕΑ

950 στο Ιασώ (αλλά εδώ πρόκειται για το οικονομικό τρίκλινο, δηλ. για τα παλιά εξάκλινα που τα έκαναν μετά τρίκλινα, από ότι κατάλαβα λιγότερο άνετα από αυτά που ήταν εξαρχής τρίκλινα)

οι τιμές χωρίς φπα

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Μοριτσα τα ειδατε τα διδυμακια;;Τι νεα;

κερασια πως εισαι; τελικα το αιματακι τι ηταν;

Ριντι περαστικα στη μανουλα σου και μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε και με το μωρο θα τη βρεις την ακρη και η μανουλα θα αναρρωσει γρηγορα.

Αγλαια πως ειναι τα κοριτσια σου;

Δεσποινα εκει τι καιρο εχετε;

Σοφακι πως περνατε γενικα;

Φιλια και στις υπολοιπες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

800 στο ΡΕΑ

950 στο Ιασώ (αλλά εδώ πρόκειται για το οικονομικό τρίκλινο, δηλ. για τα παλιά εξάκλινα που τα έκαναν μετά τρίκλινα, από ότι κατάλαβα λιγότερο άνετα από αυτά που ήταν εξαρχής τρίκλινα)

οι τιμές χωρίς φπα

ευχαριστω!!!

Το φπα ποσο % ειναι;;Ειμαι λιγο ασχετη...

Και το αλλο το ακριβο τρικλινο στο ιασω, το πιο ανετο, ξερεις μηπως ποσο εχει;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αννα για πες....

η φιλη σου ηταν σε 3κλινο ή δικλινο?

ειχε rooming in?

ηταν φουλ το δωματιο?

το επισκεπτηριο ηταν οπως τα λενε οτι δηλ. ειναι αυστηρο τις ωρες που λενε, οτι βγαζουν εξω τους επισκεπτες οταν θελει μια λεχωνα να θηλασει κτλ??

πες πες πεςς....

το παρκινγκ οσες φορες πηγαμε πληρωσαμε δυστυχως. αλλα λογικα αν ψαξεις λιγο γυρω γυρω βρισκεις νομιζω. παντως εχει και σταση λεωφορειου ακριβως απ εξω και εχει και τον σταθμο του μετρο Συγγρου Φιξ που περνανε πολλα λεωφορεια που καταληγουν εκει για να βολευονται οι επισκεπτες

καλέ που να τα ξέρω όλα αυτά;;; έξω απ το χειρουργείο τη βγάλαμε 4 ώρες!

χαχα

πάντως κάτω στο -1 μια χαρά δούλευε το σύστημα

σε τρίκλινο θα ναι μάλλον.

αύριο θα ξαναπάω και θα μάθω λεπτομέρειες.

Άννα με προβλημάτισες. Αν υπάρχει 30% για το τρίτο μωρό τότε το δίκλινο βγαίνει 1309 ευρώ αντί για 1650 με τον ΕΟΠΥΥ. Δεν ξέρω αν γίνεται αφού η κλινική είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ να πάω χωρίς ΕΟΠΥΥ (αν δεν υπάρχουν επιπλέον ανάγκες πχ. θερμοκοιτίδα κτλ.) και να πάρω το επίδομα χωριστά ή αν ο ΕΟΠΥΥ ελέγχει σε ποια κλινική πας και εφόσον είναι συμβεβλημένη δεν σου δίνει σε καμία περίπτωση το επίδομα. Θα το κοιτάξω κάποια στιγμή αν προλάβω...

θα το ρωτήσω κι αυτό.

αν κι εγώ θα πάω αρεταίειο κατά 99,9%.

ευχαριστω!!!

Το φπα ποσο % ειναι;;Ειμαι λιγο ασχετη...

Και το αλλο το ακριβο τρικλινο στο ιασω, το πιο ανετο, ξερεις μηπως ποσο εχει;

συγγνώμη ξέχασα να σου πω, οι τιμές είναι για καισαρική... για το ρέα δεν έχω τιμές για όλα πρέπει να τους παρει κανείς τηλέφωνο:

"Για κάθε άλλη διευκρίνιση καθώς και για τις τιμές που ισχύουν σε περίπτωση που είστε συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με το Λογιστήριο Ασθενών (Δευτέρα έως Παρασκευή - Ώρες 09.00 - 17.00), στο τηλέφωνο 210 9495208".

Λοιπόν με τη σειρά, το Ιασώ λέει ότι το φπα είναι 13%

Ιασώ φυσιολογικός τοκετός

τρίκλινο οικονομικό: 850

τρίκλινο superior; 1050

Ιασώ καισαρική:

τρίκλινο οικονομικό: 950

τρίκλινο superior; 1200

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

θα το ρωτήσω κι αυτό.

αν κι εγώ θα πάω αρεταίειο κατά 99,9%.

Αννούλα αν δεν πρόκειται να πας μην παιδεύεσαι με τις ερωτήσεις μου, είμαι εδώ και μισή ώρα αναμονή στο τηλέφωνο του ταμείου, που θα πάει θα τους πετύχω!

a0Nsp3.png

συγγνώμη ξέχασα να σου πω, οι τιμές είναι για καισαρική... για το ρέα δεν έχω τιμές για όλα πρέπει να τους παρει κανείς τηλέφωνο:

"Για κάθε άλλη διευκρίνιση καθώς και για τις τιμές που ισχύουν σε περίπτωση που είστε συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με το Λογιστήριο Ασθενών (Δευτέρα έως Παρασκευή - Ώρες 09.00 - 17.00), στο τηλέφωνο 210 9495208".

Λοιπόν με τη σειρά, το Ιασώ λέει ότι το φπα είναι 13%

Ιασώ φυσιολογικός τοκετός

τρίκλινο οικονομικό: 850

τρίκλινο superior; 1050

Ιασώ καισαρική:

τρίκλινο οικονομικό: 950

τρίκλινο superior; 1200

Να εισαι καλα!!Επιτελους ξεμπερδευτηκα!

Δηλαδη αν παω στο Ιασω σε superior τρικλινο θελω με το φπα 1356 ευρω....

ενω στο Ρεα σε απλο τρικλινο 904 με το φπα... και φανταζομαι μετα πας σε δικλινο που κανει με το φπα1864 ευρω .Δλδ δεν υπαρχει εκει superior τρικλινο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια εγω πριν 2 βδομαδες που πηγα στον αγιο λουκα για να με δει ο γιατρος πηρα κ τιμες οπου ειναι αυτες που ειχε πει η λετα καποια στιγμη!πολυ οικονομικα μου φανηκε!!!!!!

το δικλινο με φτ για 2 μερες 700!!!δεν με χαλασε καθολου αυτο!χιχιχιχιιχ

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...