Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ρίντι περαστικά στην μητέρα σου! Ούτε κι εμένα θα έρθει η μάνα μου να μείνει μαζί μας, αν μπορέσεις θα έρθει 1-2 μέρες όταν θα είμαι στο μαιευτήριο, κι αυτό αν είμαι τυχερή και τα καταφέρει!! Έχουν και οι δικοί μου τα δικά τους θέματα.. Γερές να είμαστε και να τα καταφέρουμε μόνες μας! Άλλωστε δεν θα έχουμε πάντα κάποιον να μας βοηθάει! Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να εστιάσεις περισσότερο στο ευχάριστο, δηλαδή στο μπεμπάκι που έρχεται, μην αφήνεις τίποτα να σε ρίχνει, το χρωστάς στην ψυχούλα που έχεις μέσα σου!

Αγλαϊα περαστικά στις μικρούλες σου και υπομονή!! :rolleyes:

Άρχον θα περιμένω και αύριο ακόμα, και αν δεν με πάρουν θα τους πάρω την Πέμπτη το πρωί εγώ πάλι.. Δεν θέλω γενικά να γίνομαι φορτική, αλλά πάνε τώρα 2 βδομάδες κιόλας.. Το θέμα είναι ότι με ανυσηχεί αυτή η ασυνέπεια επειδή τους επιλέξαμε γιατί είναι ντόπιοι και οικογενειακή επιχείριση για να έχουμε καλύτερο after-sale-service (έναντι πχ κάποιας αλυσίδας ή από internet), και τώρα με αυτά τα "τερτίπια" σκέφτομαι ότι ίσως να μην ισχύει και πολύ αυτό.. Πχ αν χρειαστώ ένα ανταλλακτικό κάποια στιγμή για το καρότσι ενώ μου έχει πει ότι είναι διαθέσιμο άμεσα, αλλά τώρα έχω αρχίσει κι έχω αμφιβολίες.. Τέσπα τώρα δεν αλλάζει κάτι πάντως, γιατί έχουμε ήδη πληρώσει πάνω από τα μισά, και εξάλλου τα υπόλοιπα έχουν έρθει, το κρεββατάκι είναι που λείπει για να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να μας τα παραδώσουν..

Πήγαμε στο κρεββάτι, και περάσαμε πολύ όμορφα!! Μου την έσπασε που γενικά καπνίζαν γύρω μου, πάντα ήμουν παράξενη με το τσιγάρο, αλλά ρε γμτ τώρα σε βλέπουν και έγκυο γυναίκα, καμιά ευαισθητοποίηση μιλάμε!! :evil:Και έτσι σηκωνόμουν συχνά πυκνά και έκανα βόλτες!! Βέβαια αυτό το έκανα και επειδή πιανόμουν στην καρέκλα τόση ώρα!! Έβαλα τελικά κάτι πολύ απλό, γιατί αυτό που ήθελα να βάλω με έπνιγε :| με ζέσταινε με έσφιγγε, δεν ξέρω αλλά γενικά όλα μου έφταιγαν!!! :tongue:

Λέτα μήπως να έκοβες το αλάτι;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!Ελενα σ ευχαριστώ ια την απάντηση!2500?για δικλινο χωρίς ΦΠΑ είναι πολλα νομίζω!θα ρωτήσω και στο μητέρα!

Ριντι περαστικά στη Μαμα σου!

Αγλαια πως είναι οι μικρές σήμερα;

Ευτυχώς πέρασε το ματακι της Έλλης βρήκα χθες όμοιο στο Ναύπλιο μέσα σε 2 ώρες απ τη στιγμή που πήρε τα χαπακια ρξαφανιστηκε το πρηξιμο!δε το συζητω ο μπεμπης θα ξεκινήσει όμοιο απ την αρχη!

Πάω να κανω καφεδάκι!φιλία πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα ομοιοπαθουσες! Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση και σε λίγο καιρο θα κάνουν τις εμφανίσεις τους τα μπεμπε :D κουράγιο και υπομονη δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ άλλο. Τα δικα μου " πόδια" έχουν εδω και 10 μέρες δεν υπάρχουν, μόνο σαγιοναρα μπαίνει και αυτη με ζόρι. Είναι και αυτη η ζέστη που γινόμαστε χειρότερα.

Ριντι εύχομαι νάναι περαστικα της μαμάς σου και όλα τα αλλα είναι ασήμαντα!!!

p1Utp3.png

Καλημέρα!

Η μικρή μετά το ντεπόν χθες το βράδυ στις 12 δεν έχει κάνει ακόμα πυρετό και ακόμα και αν κάνει είναι ευχάριστη αλλαγή μετά από το τρίωρο που έκανε συνέχεια. Η μεγάλη είχε και τα ξημερώματα ακόμα πυρετό και κοιμάται ακόμα, αλλά δεν έχει εξανθήματα, οπότε άδικα ο πανικός! Και το νεύρο είναι καλύτερα (η αλήθεια είναι ότι πέρα από τα παιδιά δεν έκανα τίποτα άλλο, ούτε πιάτα, ούτε πλυντήρια, ούτε μαγείρεψα, αφού δεν έτρωγαν καθόλου και έχω ακόμα τη σούπα της πρώτης μέρας της ασθένειας), τελικά ξεκούραση χρειάζεται... Από το πρωί αισθάνομαι ένα βάρος χαμηλά στον κόλπο, δεν πιστεύω να είχε δίκιο ο γιατρός και να τρέχουμε να γεννήσουμε πριν την προγραμματισμένη καισαρική!

Μια που ετοιμάζω διάφορα χαρτιά για τη γέννα/μαιευτήριο/ταμείο να σας πω κι εσάς. Υπάρχει κάποια κοπέλα άμεσα ασφαλισμένη στον ΟΑΕΕ; Σε αυτήν την περίπτωση μετά τον τοκετό έχετε μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές (σε έναν από τους δύο κλάδους, δεν θυμάμαι ποιον, ή της σύνταξης ή της περίθαλψης) για ένα χρόνο. Οπότε αν δεν θέλετε να τρέχετε μετά με το μωρό κάντε μια εξουσιοδότηση (στο ΚΕΠ) στον σύζυγο. Όπως και αν πρέπει να τρέξει εκείνος στο ταμείο σας για επίδομα τοκετού (αν η κλινική δεν είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ νομίζω ότι δίνεται το επίδομα τοκετού) ή αν πρόκειται να γραφτεί το παιδί στο δικό σας βιβλιάριο. Γενικά πάντως αν χρειάζεται να κάνεται κάποια δουλειά μετά και δεν είστε σίγουρη αν μπορείτε κάντε μια σχετική εξουσιοδότηση από τώρα να τελειώνετε...

Λέω να ετοιμάζομαι επιτέλους για το μαιευτήριο, μήπως γίνει τίποτα και τρέχουμε στις 17...

Καλημέρα και πάλι (και αν κρίνω από τη θερμοκρασία ήδη, μας περιμένει μια κόλαση σήμερα!)

a0Nsp3.png

καλημερα....ευτυχως κοιμηθηκα σχετικα καλα χθες....σημερα θα παω στο παπανικολαου στη δημοσια τραπεζα για να δω τι γινεται και εκει...δυστυχως πρεπει να παω 12:30 και δεν ξερω πως θα την παλεψω....

το πρωι μαγειρειψα και τωρα καθομαι....θα περασει λιγο η ωρα και θα παω στην μαμα μου...πως θα την παλεψουμε με τη ζεστη δεν ξερω...

αγλαια χαιρομαι που τα μικρα αρχιζουν να ειναι καλυτερα...θα συνελθουν....πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω και εγω βαλιτσα αλλα δεν εχω κουραγιο..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσακια.Περαστικα στα παιδακια σας,πυρετοι με τετοιον καιρο αγριο πραγμα.

Κι εμενα με πονανε τα ποδια μου, την ορθοστασια δε την παλευω καθολου.

ridi κοπελα μου πλησιαζεις λες να μας το κανεις εσυ το ποδαρικο στο καφε;

Μην στενοχωριεσαι για τη μανουλα σου κοριτσι μου ολα καλα θα πανε ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο μολις της βγαλεις το εγγονι θα την κανεις περδικι περαστικα ευχομαι !!!

elisabeth ο γιατρος σου σε ποιο μαιευτηριο ειναι ;

Εγω ξερω οτι στα τετρακλινα το μητερα εχει τις πιο χαμηλες τιμες το εχω ρωτησει δηλαδη γιατι εκει θα παω .

Αντε να θηλασεις τωρα σε τετρακλινο αλλα αφου δεν υπαρχουν τι να γινει;

N34Jp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Χτες ευτυχώς κοιμήθηκα σχετικά,αλλά από τις 7 καίγομαι! Τώρα θα μαγειρέψω.

Χτες παραγγείλαμε κούνια,προίκα,στρώμα και σεντονάκια!

Ένα νυχτικό μου λείπει και είμαστε έτοιμοι! Αύριο έχω και ραντεβού για non stress και υπέρηχο.Να δω τι θα μου πει να ξαναπάμε ένα τριήμερο θάλασσα! Την άλλη εβδομάδα έχουμε και τη βάφτιση και από τώρα το σκέφτομαι.Φόρεμα δεν πήρα!

Ελισσάβετ ωραία που τακτοποιήθκε το ματάκι της Έλλης

Agtog ελπίζω να γεννήσεις λίγο αργότερα για να μην αγχωθείς!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερούδια ομορφιές μου! πώς είστε? διαβ'ασω για πρησμένα πόδια! Τα δικά μου έχουν πρηστεί ευτυχώς ελάχιστα! Χθές λάλισα όλη μέρα από την ζέστη και δεν ήμουν καλά. Με το που κλείνω το κλιματιστικό με πιάνει αμοκ! Ούτε που θέλω να σκέφτομαι πόσο θα έρθει η ΔΕΗ!

Ρίντι εύχομαι να είναι περαστικά τα προβλήματα υγείας της μαμάς σου και να γίνει γρήγορα καλά κοριτσάκι μου. Έχεις κάποιπον άλλο να έρθει να σε βοηθήσει όταν γεννήσεις αν χρειαστεί?

2sCXp3.png

καλημεραααααααα με πολυ ζεστη!!!!

κοριτσια βαθεια το χερι στην τσεπη γιατι η δεη θα μας αποτελειωσει!!!!!!!!!!

ΕΥΡΙΔΙΚΗ κι εγω αυριο εχω ραντεβου για καρδιοτοκογραφο!αντε να περασουν οι μερες να ερθουν τα μπεμπακια μας γιατι δεν την παλευουμε με την ζεστη κ το βαρος!

οσο για τα πρισμενα ποδια ανεβηκα 2 νουμερα σε σανδαλι!41 παρακαλω!!!!!στα αθλητικα φορουσα 41 τωρα ποσο να πηγα δηλ?43??????ο μαη γκοτ!πατουχοποδαρη εγινα!!!!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρααα!!!

σούπερ το ρέα φιλενάδες, το μόνο που έμαθα είναι να ζητήσετε να μη νοσηλευτείτε στον 4ο όροφο. δε ξέρω γιατί, μάλλον λόγο προσωπικού. καλύτερα ο 5ος.

αύριο θα ξαναπάω και θα μάθω λεπτομέρειες.

πάντως ωραίο σύστημα είχαν, όλα πήγαιναν ρολόι.

Καλημέρα κι από εδώ!!

Γιατί ρε Λίμπερο, τί έχει το 41;; :tongue: Εμένα αυτό είναι το νούμερό μου από πάντα!! Και δεν βγαίνουν και πολλά γυναικεία σε αυτό το νούμερο.. Τα αθλητικά μου όπως το λες, 42-43 εκεί παίζουν!! Πάντως εγώ εδώ και καιρό (με την εγκυμοσύνη) φοράω σαγιονάρες και έχω βρει την υγειά μου!! :cool:

Έλενα με το καλό!! Άντε τελική ευθεία!!! :D

Εύρι με γεια τα πραγματάκια σας!! :D Εμάς ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση!! Αύριο θα τους πάρω πάλι.. :rolleyes:

Λέτα καλά που μου το θύμησες, πρέπει να ψαχτώ κι εγώ σε αυτό το θέμα, να δω πως θα γίνει να μου στείλουν το πακέτο από Αθήνα.. :rolleyes:

Όσο για τα δωμάτια που λέτε κορίτσια, εχθές στο κρεββάτι ήτανε μια κοπέλα που έχει γεννήσει στο νοσοκομείο που θα γεννήσω κι εγώ... Τα δωμάτια είναι λέει 8-κλινα.. :| Αλλά όταν γέννησε αυτή πχ είχε μόνο 3 στον θάλαμό της.. Οπότε υπήρχε και κρεββάτι για τον συνοδό της!! :rolleyes:

Πάω στο ταχυδρομείο τώρα, μου έστειλε πακέτο μια φίλη μου με μωρουδιακά!! :cool: Τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσω μετά!!

Φιλάκια!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημέρααα!!!

σούπερ το ρέα φιλενάδες, το μόνο που έμαθα είναι να ζητήσετε να μη νοσηλευτείτε στον 4ο όροφο. δε ξέρω γιατί, μάλλον λόγο προσωπικού. καλύτερα ο 5ος.

αύριο θα ξαναπάω και θα μάθω λεπτομέρειες.

πάντως ωραίο σύστημα είχαν, όλα πήγαιναν ρολόι.

Είναι και πιο φθηνό το οικονομικό κατά 150 ευρώ από το Ιασώ, λές να πάω κι εγώ εκεί; Αν πάμε 17 του μήνα (δεν νομίζω να το αποφασίσω αν δεν συμβεί κάτι έκτακτο) που έχει πολλές καισαρικές ο γιατρός μου στο Ιασώ, στις 24 που είναι η επόμενη ημερομηνία που συζητήσαμε δεν έχει κλείσει κάτι, οπότε μπορεί να κανονίσει για ρέα. Είναι και κοντά μας... μάλλον θα επιμείνω, γιατί μέχρι τώρα ήμουν "όπου θέλετε γιατρέ..."

a0Nsp3.png

κι έχει και 30% έκπτωση για τους τρίτεκνους να ξέρεις, το οικονομικό δίκλινο. αλλά θα ξαναρωτήσω αύριο.

το δίκλινο κοστίζει 1650 με ΕΟΠΥΥ (δεν είσαι εσύ στο ταμείο αυτό; ), ενώ το τρίκλινο 800 (και τα δύο +επιπλέον ΦΠΑ). Στις τιμές με ΕΟΠΥΥ μου είπαν δεν ισχύουν οι εκπτώσεις. Αν πας με ΕΟΠΥΥ δεν παίρνεις μετά το επίδομα τοκετού το παίρνει το μαιευτήριο, αλλά το πακέτο μετά καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ αν χρειαστείς κάτι επιπλέον, πχ. ρώτησα για θερμοκοιτίδα...

Για το πάρκινγκ ισχύει αυτό που μου είπε η γραμματέας του γιατρού μου; Οτι δηλ. είναι ιδιωτικό και πληρώνεις;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...