Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αγλαια ευχομαι απλα να σας ταλαιπωρεί μια απλή ιωση!!! Και για αλλη μια φορα θα πω οτι λατρευω τον τροπο που γραφεις!!!

Αναστασια εσυ δεν ειχες πει για το κολοκυθοπαστιτσιο? Δωσε λιγο και τη συνταγη γιατι στο ψυγειο μου εχει παρα πολλα κολοκυθακια τα οποια δεν εξρω τι να κανω. Και οποια αλλη εχει καμια ιδεα ας την πει!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν είναι δυνατόν, είμαι σίγουρη ότι κάποιος που του έχω κάνει κακό στο παρελθόν έχει καταφύγει στην μαύρη ηλεκτρονική μαγεία! Το dvd player χάλασε (ΚΑΙ ΑΥΤΟ). Ή ίσως οι κατασκευαστές θεωρούν ότι τα εφτά χρόνια γάμου είναι πλέον ο μέσος όρος επιβίωσης και προσαρμόζουν τις προδιαγραφές τους στις σύγχρονες ανάγκες (έτσι αποφεύγονται και οι επιπλέον καβγάδες της μοιρασιάς: το πλυντήριο δικό μου, το ψυγείο δικό σου, αλλά πλέον όλα στην ανακύκλωση!)

Taniabell σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια είναι ότι το ευχαριστιέμαι πολύ το γράψιμο (αφήστε που έτσι δεν μπορείτε να διακρίνετε τι μίζερος μισάνθρωπος και γκρινιαρόγατος είμαι στην πραγματικότητα!)

φιλιά, πάω για την θερμομέτρηση!

a0Nsp3.png

Α ρε Αγλαϊα η κατάρα των ηλεκτρικών συσκευών συνεχίζει ε;; Περαστικά στις μικρές σου, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξεπεραστεί σύντομα!!

Τάνια εγώ ναι!! Λοιπόν την παραθέτω:

Κολοκυθοπαστίτσιο

Υλικά

* 4 χούφτες κολοκύθι (τριμμένο και στιμμένο καλά)

* 8 αυγά

* 1 χούφτα φέτα τριμμένη

* 1 χούφτα μαϊντανό

* 1 χούφτα κρεμμύδι

* 1 χούφτα ρύζι

* πιπέρι

* βιτάμ

Εκτέλεση

* Πριν ξεκινήσεις οτιδίποτε καθαρίζεις το ρύζι και το βάζεις σε νερό, γιατί μετά δεν θα βράσει ώστε να φουσκώσει! Και το αφήνεις εκεί μέσα στο νερό όση ώρα θα ετοιμάζεις τα υπόλοιπα υλικά!!

* Τρίβεις τα κολοκυθάκια, και μετά τα βάζεις να στραγγίσουν, τα στίβεις και με τα χέρια σου, να μην μείνει νερό!!

* Κρεμμύδι και μαϊντανό στο μούλτι

* Την φέτα εγώ την τρίβω με τα χέρια, βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ και πως αλλιώς να την τρίψεις!! :cool:

* Σπας και τα αυγά, και τα ανακατεύεις όλα μαζί στο τέλος σε μια λεκανίτσα, ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα

* Αλάτι δεν χρειάζεσαι, έχει η φέτα, και αν βάλεις επιπλέον θα γίνει αλμυρό! Εγώ βάζω και λίγη λίγη ρίγανη!!

* Βάζεις το μίγμα σε ένα ταψάκι, προσωπικά το βάζω σε ένα ταψάκι που να μην είναι λεπτή η στρώση, ώστε να είναι λίγο σαν κέικ!! :cool: Και πάνω από το μίγμα βάζεις βιτάμ σε φετούλες, η μάνα μου σε αυτήν την ποσότητα που σου έγραψα βάζει 1 πλάκα, εγώ το θεωρώ πολύ και βάζω πολύ λιγότερο, ούτε το 1/4 δηλαδή!! Α και αν θέλεις να το κάνεις ακόμη πιο ελαφρύ και τα αυγά μπορείς να μειώσεις, πχ αντί 8 στα 6..

* Το ψήνεις στους 200 στο πάνω κάτω ώσπου να ροδίσει

Καλή όρεξη!! :wink:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Λκαλησπερα κ απο μένα!

Αγλαια περαστικά στις μικρές σου!οστρακια κυκλοφορούσε και πέρυσι τέτοια εποχή δεν είναι κάτι σοβαρό παιδική ασθένεια εμείς είχαμε και κρούσμα στο παιδικό της Έλλης...ευτυχώς δε κολλησαμε!περαστικά κ πάλι!

Αναστασία πολυ ωραία η κολοκυθοπιτα μου ανοιξες την όρεξη!

Λετα κ εδώ εχει πολυ ζέστη αστα βέβαια είναι η θάλασσα στα 2 βήματα αλλα το βράδυ δε παλευεται χωρίς αιρ κοντισιον!

Ελενα μήπως ώριμες τις τιμές του Ρέα για δικλινο;σε είχα ξαναρωτησει νομίζω τους έστειλα μαιλ αλλά δε μου έχουν απαντήσει.

Εμείς καλα χθες τη τσίμπησε την Έλλη ένα κουνούπι στο μάτι κ εχει πρηστει χάλια έγινε...ψάχνω ομοιοπαθητικο φαρμακειο αλλά δύσκολο να βρεις εδώ...κ είχα στο Σπιτι ρε γμτ αλλα δε τα πήρα μαζί μου που να το σκεφτώ!

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Που είσαι ρε Σοφία!!! Να περνάς καλά και να κάνεις βουτιές και για μας!! Περαστικά στο ματάκι της μικρής!! Κι εμένα μου άνοιξε η όρεξη!! Τρώω τώρα ντομάτα, αγγούρι και λίγη γραβιέρα (χωρίς λάδια αλάτια εννοείται!) για να μου περάσει λίγο, γιατί θα φάμε και το βράδυ στο κρεββάτι, οπότε θέλω λίγο να προσέξω!! Πάντως το κολοκυθοπαστίτσιο όποτε το κάνω τρώω μισό ταψί μόνη μου!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Λκαλησπερα κ απο μένα!

Αγλαια περαστικά στις μικρές σου!οστρακια κυκλοφορούσε και πέρυσι τέτοια εποχή δεν είναι κάτι σοβαρό παιδική ασθένεια εμείς είχαμε και κρούσμα στο παιδικό της Έλλης...ευτυχώς δε κολλησαμε!περαστικά κ πάλι!

Αναστασία πολυ ωραία η κολοκυθοπιτα μου ανοιξες την όρεξη!

Λετα κ εδώ εχει πολυ ζέστη αστα βέβαια είναι η θάλασσα στα 2 βήματα αλλα το βράδυ δε παλευεται χωρίς αιρ κοντισιον!

Ελενα μήπως ώριμες τις τιμές του Ρέα για δικλινο;σε είχα ξαναρωτησει νομίζω τους έστειλα μαιλ αλλά δε μου έχουν απαντήσει.

Εμείς καλα χθες τη τσίμπησε την Έλλη ένα κουνούπι στο μάτι κ εχει πρηστει χάλια έγινε...ψάχνω ομοιοπαθητικο φαρμακειο αλλά δύσκολο να βρεις εδώ...κ είχα στο Σπιτι ρε γμτ αλλα δε τα πήρα μαζί μου που να το σκεφτώ!

Φιλία πολλα σε όλες!

απο το Parents. gr

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ( ΔΙΑΜΟΝΗ 3 ΜΕΡΕΣ)

3ΚΛΙΝΟ= 700ε

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 2ΚΛΙΝΟ= 1500ε

2ΚΛΙΝΟ= 2200Ε

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ=3200Ε ( στις παραπανω τιμες προσθεστε συν 13% ΦΠΑ)

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ( ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΜΕΡΕΣ Ή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΜΕΡΕΣ)

3ΚΛΙΝΟ= 800Ε

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 2ΚΛΙΝΟ= 1650Ε

2ΚΛΙΝΟ= 2500Ε

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ= 3700Ε ( στις παραπανω τιμες προσθεστε συν 13% ΦΠΑ)

Στις παραπανω τιμες κ στις 2 περιπτωσεις ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ¨:

φαρμακα

αμοιβη αναισθησιολογου κ εξοδα αναισθησιας

οι βασικες εξετασεις του νεογνου

ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Τί κάνετε κορίτσια?

Εγώ σήμερα έχω λαλίσει! Είμαι στο σαλόνι και μου την δίνει η ζέστη θέλω να πάω να ξαπλώσω μέσα. Πηγαίνω στο δωμάτιο, βάζω αιρκοντίσιον, μετά από λίγο θέλω να σηκωθώ. Σηκώνομαι, θέλω να ξαπλώσω! Ξανά μέσα, ξανά έξω. Δεν έχω όρεξη για τίποτα!!

2sCXp3.png

mimika μια απο τα ιδια ειμαι και εγω..

δεν θυμαμαι ποια με ρωτησε για το γενεσις??

αμα εχεις εοππυ για καισαρικη που ρωτησα το τρικλινο βγαινει γυρω στο 1000

και το δικλινο το απλο γυρω στα 1300

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια μου! Είχα ένα απαίσιο βράδυ που δεν κοιμήθηκα ούτε λεπτό! Από τη μια νόμιζα πως δεν μπορώ να αναπνεύσω και από την άλλη με πιασε μια ημικρανία που δεν περιγράφεται.Έτσι σήμερα περπατάω σα μούμια! Αργότερα θα πάμε να παραγγείλουμε την κούνια και να πάρουμε την προικούλα αν βρω κάτι οικονομικό! Για αρχή έχω λίκνο αν δεν προλάβει να ρθει η κούνια!

Μου αρέσει πολύ πάντως το γκρουπ στο fb είστε όλες γλυκύτατες και μακάρι κάποτε να σας συναντούσα!

agtog περαστικά!

Τι θα κάνουμε ρε κορίτσια με αυτή τη ζέστη,τι???

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Αγλαία έχεις απόλυτο δίκιο, θέλει μεγάλη διπλωματία για να τους καταφέρεις!! Τα λέω για να τα ακούσω και εγώ.

Πως πάνε τα κοριτσάκια σου? Σήκωσαν πάλι πυρετό? Εύχομαι να είναι μια μικρή ίωση, περαστική και να έχετε ξεμπερδέψει πολύ πριν της 17 του μήνα.

Και επειδή σε βρίσκω στα όρια νευρικής κρίσης, ξέχνα για λίγο τον φεμινισμό και πιάσε τις μαλαγανιές.:tongue:

Myrina μήπως πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο?

Τελικά βρήκες τι θα φορέσεις? Καλά να περάσετε το βράδυ!!

Εμένα έχουν αρχίσει και πρήζονται τα πόδια μου. Πιστεύω οτι φταίει η ζέστη η οποία δεν παλεύεται. Είμαι πάλι γραφείο, έχω βάλει το aircondition (παμπάλαιο) και παρόλα αυτά νιώθω το φόρεμα κολλημένο επάνω μου. Πως θα την βγάλω μέχρι της 9:30?

Διαφημίσεις

Και εμένα προς τα εκεί οδεύουν. Λες να ξεπρηστούν αμέσως μετά την γέννα ή θα μας πάρει καιρό? Στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα πρηστεί καθόλου. Βέβαια γέννησα 20 Μαΐου και έτσι δεν με έπιασαν οι ζέστες.

Καλησπέρα κοριτσάκια κ από εμας!!

Έχω καιρό να σας γράψω αλλά δεν είμαι και στα καλυτέρα μου. Είμαι αγχωμένη κ στεναχωρημένη με κάποια προβλήματα υγείας της μαμάς μου…Ολο σε γιατρούς τρέχουμε. Ήταν να έρθει να μείνει και σπίτι μας όταν θα γεννούσα για αρχή να με βοηθήσει κι όλας αλλά δεν θα μπορέσει. Πρέπει να κάνει ένα χειρουργείο μετά την γέννα μου. Απʼτη μια είμαι τόσο ενθουσιασμένη που πλησιάζει το μπεμπάκι μου κι απʼτην άλλη δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ γιατί σκέφτομαι τι θα γίνει με την μαμά μου…:(Τέλος πάντων.. Παρακαλάω να πάνε όλα καλά.

Κορίτσια κ εμένα τα πόδια μου είναι σε άθλια κατάσταση! Έχουν πρηστεί πάάάάάρα πολύ και με τσιτώνουν! Σαν να φοράω πολύ στενές κάλτσες αισθάνομαι…και απʼότι μου είπαν συνεχίζεται κ μετά την γέννα.:?

Λέτα χαιρομαι που όλα πήγαν καλά με τον μικρό σου! Περαστικά στα παιδάκια που αρρώστησαν, σε εσένα Αgtog με την μέση σου και στον μπαμπά σου Μαριλένα!Ολα να πάνε καλά!

Οσο για το γρουπ που κάνατε στο fb πολύ ώραία μου φάνηκε η ιδέα να μπορείτε να βάζετε φωτογραφίες κ να μην φαίνονται σε τρίτους! Αλλά δυστυχώς δεν έχω fb..

Σίγουρα θα ήθελα κι άλλα να σχολιάσω άλλα δεν θυμάμαι τώρα…συγχωρέστε με.

Βρε κορίτσια, τι ζέστη είναι αυτή; Και θα ανέβει και άλλο η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή. Τα πόδια μου έχουν τσιτώσει τόσο που νομίζω ότι σε λίγο θα σκάσουν σαν μπαλόνια. Τα παιδιά ψήνονται στον πυρετό, παίρνουν συνέχεια αντιπυρετικά... Πώς την πατήσαμε έτσι;

Ridi ευχαριστώ πολύ, περαστικά και στη μαμά σου και κουράγιο...

a0Nsp3.png

Ridi μη στεναχωριέσαι.Πέρασα και περνάω και εγώ με τη μαμά μου! Την είχα σπίτι όλο τον προηγούμενο μήνα λόγω χειρουργείου και στη γέννα δε θα μπορέσει να με βοηθήσει! Αρκεί να είναι όμως περαστικά! Τι να κάνουμε όλα στο πρόγραμμα είναι και απο εμάς θα περάσουν! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και κάνε υπομονή!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...