Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Χτες που εκανα το ντοπλερ μου εδωσε αυτο το χαρτι η κοπελα και με επιβεβαιωσε σημερα η συνεργατης του...Μαρη εσυ γεννας με καισαρικη μαλλον για αυτο,καλα το εχω καψει απο την ζεστη

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω φιλενάδα δύσκολη υπόθεση να χεις τη πεθερά στα πόδια σου όλη την ώρα και να χεις και την ανάγκη της!!!

τα δικά μου πεθερικά είναι απλά απόντα σε όλα οπότε τη βολεύουμε. λίγο η απόσταση λίγο οι εκ του φυσικού κλειστοί χαρακτήρες τους κάνουν το σκηνικό λιγότερο επώδυνο σε γενικές γραμμές.

καλημεραααα....

δεν κοιμηθηκα καθολου καλα το βραδυ....ζεσταινομουν τοσο πολυ...χαλια σας λεω...και εγω αισθανομαι τοσο βαρια...πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα...ζοριζομαι πολυ....

αντε να περασει και αυτος ο μηνας και να γεννησω...ακομα δεν κλεισαμε ραντεβου αλλα μαλλον κατα 80% μου ειπε να παω 10/8...

στις 19/7 εχω ραντεβου και βλεπουμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσακια μου καλημερα!!!!

πολυ χαρηκα που ειδα τις μουριτσες σας χτες στο γκρουπακι!!!!! ειστε ολες κουκλες και οι κοιλιτσες απιθανες!!!εβαλα και εγω την δικια μου την αεροδυναμικη.. εχω την αισθηση οτι εχει κατεβει λιγο.. στο Σπυρο ηταν πιο αρχοντικη, πιο ψηλη! αλλα θα μου πεις ο Σπυρος μεχρι που γεννησα ηταν ανεμπεδωτος... αντιδραση αυτο το παιδι απο εμβρυο!!!!

παω να φτιακω ενα καφεδακι να αναψω και ενα τσιγαριδιον και επανερχομαι!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Έλενα κι εγώ το διασκεδάζω πολύ με τις φωτογραφίες!!! Έχει φάση τόσες κοιλίτσες μαζεμένες!! :lol:

Λέτα νομίζω ότι είναι γενικό το "κακό"... Πιστεύω όλες ζοριζόμαστε πλέον.. Υπομονή κοριτσάρα!! Τον φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά του έμεινε!!!!! ;)

Πάω κι εγώ να κάνω τίποτα χρήσιμο!!! Φιλάκια και τα λέμε αργότερα!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα εγκυούλες!

Πώς είστε σήμερα;

Τανια, ξέχασα να σχολιάσω χτες για τη κατσικούλα σας! Το πετύχατε το γιαούρτι; Πώς ήταν σήμερα το γάλα; Μπράβο πάντως στον άντρα σου. Πολλά ακούγονται κατά καιρούς για τα γάλατα και κυρίως για τα αγελαδινα. Μήπως να δοκίμασα και εγώ το κατσικίσιο γάλα. Μπορέις να το πινεις στην εγκυμοσύνη;

Κερασιά μια χαρά μεγαλώνει η μπέμπα σου. Σα πολλά φαρμακάκια να σου έδωσε αλλά είμαι σίγουρη πως ξέρει ο γιατρος. Υπομονή και όλα θα πάνε μια χαρά!

Αγλαϊα πώς είστε σήμερα εσείς; Οι κορούλες σου; Πωπω, 17 του μηνός όντως ακούγεται κάπως! Φαίνεται κάπως νωρίς, αλλά ίσως ο γιατρός να στενοχωρήθηκε που σε είδε να υποφέρεις. Σου είπε να κάνεις και ενέσεις κορτιζόνης; Τι θα αποφασίσετε τελικά;

Οσο για τη πεθερούλα σου, μπροστά στη δικιά σου η δικιά μου μάλλον είναι παναγίτσα, οπότε να μη γρκινιάζω. Βέβαια, για σίγουρα θα σου πω σε ένα μήνα! Κρίμα πάντως γιατι τη χρειάζεστε τη βοήθεια, οπότε δυστυχώς δε μπορείς να λες και πολλά! Πάντως τώρα που σε παίρνει παιξ' το λίγο τρελή λίγο οι ορμόνες και ξέσπασε γιατι και να τα κρατάς όλα δε σε παιρνει!

Από ότι κατάλαβα κάνατε μεγάλη παρέα στο facebook, πάω να δω τι γίνεται, αν τα καταφέρω γιατι δε το κατάλαβα ποτέ το άτιμο!

Καλή μέρα να έχουμε!

Κορίτσια καλησπέρα,

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω!!

Μάλλον είστε όλες σε άδεια πλέον και σερφάρετε!

Από τις συζητήσεις σας συνειδητοποιώ ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά και αγχώνομαι.

Δεν έχω φτιάξει βαλίτσα, έχω στοίβες με ασιδέρωτα και ακόμα μαζεύω το παιδικό μπας και γίνει αξιοπρεπές δωμάτιο.

Μέσα σε όλα αυτά ο σύζυγος έχει πάθει οξεία τεμπελίτιδα!!

Εγώ: "Κατέβασε την κουνια να την συνδέσεις"

Αυτός:"Εχουμε ακόμα καιρό δεν γεννάς και αύριο"

Εγώ: "Κατέβασε το λίκνο να το συνδέσεις για να το μετρήσουμε να παραγγείλουμε στρωματάκι"

Αυτός:"Εχουμε ακόμα καιρό δεν γεννάς και αύριο"

Νομίζω πως θα σταματήσω να του μιλάω, μέχρι να γεννήσω γιατί τα νευρα μου ειναι στα όρια τους. Το μόνο που του είπα χθες είναι οτι τελικά αποφάσισα να φωνάξω τον πατέρα του παιδιού να με βοηθήσει!! Το μόνο που είπε "Χα, χα αστείο!!"

Παραδίνομαι!!!!

archon με εκανες και γελασα αχαχχαχαχαα:P:p:p:p:p:p:p:p

εμενα ακομα δεν μου εκανε τιποτα...τα εκανα σχεδον μονη μου οποτε δεν εχω παραπονα..βλεπεις η κουνια ηταν κατω και δεν ειχε να κατεβασει τιποτα χαχαχααχαχ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λέτα χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις!!!

Και εγώ μόνη μου προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ, εχθές κατέβασα από την αποθήκη την κούτα με την αλαξιέρα, αλλά δεν μπορώ να τα κάνω και όλα, τουλάχιστον οχι τα βαριά. Που θα πάει δεν θα γεννήσω? Του είπα οτι θα τον κάνω να τρέχει μετά αλλά ουτε και τότε σάστισε.

Ίδωμεν!!!!

Διαφημίσεις

Βλέπω η αναβλητικότητα είναι ίδιον όλων των συζύγων!!! Κι εγώ αγχώθηκα για την κούνια και του είπα να την ανεβάσει από την αποθήκη και να τη συναρμολογίσει! Κι εμένα μου απάντησε ότι έχουμε καιρό! Χα χα! Αν δεν το κάνει πάντως εγώ έχω τη λύση, θα τον εξορίσω από το διπλό κρεβάτι στον καναπέ και θα κοιμάμαι εκεί με την μπέμπα!

Για τα άλλα αγχώνομαι τώρα...

Τα παιδιά έχουν και τα δύο πυρετό, η μεγάλη ανά εξάωρο η μικρή μέχρι τώρα ανα τρίωρο. Πήρα την παιδίατρο, να δω και αν θα είναι εδώ όταν γεννήσω τη μικρή και να της πω και για τα παιδιά και αγχώθηκα φοβερά. Γιατί ρώτησα τι ιώσεις κυκλοφορούν αυτήν την εποχή και μου είπε ότι έχει μια απλή με πυρετό, έχει γαστρεντερίτιδα και έχει και ΟΣΤΡΑΚΙΑ. Είμαι που πανικοβάλλομαι με το παραμικρό, τώρα τα είδα όλα. Αν δεν αρχίσει τουλάχιστον μια από τις δυο να κάνει πυρετό ανα δωδεκάωρο θα πάω να γεννήσω αύριο (που λέει ο λόγος, δηλ.)

Ο άνδρας μου σήμερα θα έχει δουλειά όλη μέρα, έτσι ήρθε η πεθερά μου για δυο ώρες και εγώ ξάπλωσα λίγο, γιατί δεν είχα κοιμηθεί όλο το βράδυ. Το καλό πάντως με την πεθερά μου είναι ότι δεν παρεξηγείται, ή και αν παρεξηγείται δεν το δείχνει ή δεν το κρατάει... Μου είπε πάλι ότι δεν μπορεί να τα μαλώνει κτλ. αλλά μπροστά στο άγχος μου ούτε που την άκουγα...

Ο νόμος του Μερφυ: αν μπορεί κάτι να πάει στραβά, θα πάει!

Πάντως η παιδίατρος μου είπε ότι καλά έκανε και σταμάτησε η Ασπασία το θερινό πρόγραμμα απασχόλησης (ακριβώς λόγω του ότι κυκλοφορεί οστρακιά). Επίσης η Πολυξένη έχει από το πρωί πρησμένο το ένα βλέφαρο και το πρήξιμο όλο και επεκτείνεται. Αύριο αν συνεχιστεί θα πάρω την παιδίατρο να έρθει με το ζόρι σπίτι. (Συνήθως θέλει να περιμένουμε τις τρεις μέρες και γενικά τις περισσότερες ασθένειες της ξεπερνάμε τηλεφωνικά, αυτό ακόμα και όταν δεν ήταν στο ταμείο και πληρωνόταν ιδιωτικά).

Είχα ξεχάσει για τα πανάκια για την αγκαλιά και για τις γουλιές, στα προηγούμενα μωρά μου είχε φέρει η πεθερά μου των παιδιών της (oh yes!) και επειδή ντρεπόμουν τα κράτησα. Τα έδωσα όμως με την πρώτη ευκαιρία πίσω. Για πείτε μου από που να πάρω; Πάντως τα ζιπουνάκια του άνδρα μου και της κουνιάδας μου (46 χρονών σήμερα, αθάνατα τα παλιά βαμβάκια, ε; ) δεν τόλμησε να μου τα ξαναβγάλει, μετά τα διακριτικά αδιάκριτα σχόλια που τόλμησα μετά από 5 χρόνια να ξεστομίσω... Έχω βέβαια κάθε σαιζόν τα καινούργια δώρα από το μπαούλο (Αυτό το παλτουδάκι το είχα πάρει για την Α. όταν ήταν οκτώ, αλλά δεν το έβαλε, είναι ολοκαίνουργιο. Αν δεν το θέλεις να το δώσω αλλού, με παρακαλάνε), αλλά εγώ εξηγήθηκα πλέον στον άνδρα μου, δεν επιστρέφω πλέον τίποτα πίσω (ούτε ρουχαλάκια, ούτε αθάνατα πλαστικά παιχνιδάκια χωρίς σύγχρονες προδιαγραφές, ούτε λούτρινα 40 χρόνων, ούτε μεταξωτά κασκολάκια και καταπληκτικά δερμάτινα παπουτσάκια), αν μου ξαναβγάλει κάτι από το μπαούλο θα πάνε κατευθείαν στα σκουπίδια (στους πολύτεκνους του είπα, στα σκουπίδια όμως εννοώ). Έχω κρατήσει κάποια (έξι χρόνια που τα πλένω τώρα, έχουν γίνει δικά μας φαντάζομαι), αλλά μην αδειάσουμε και όλη την αποθήκη τους στην ντουλάπα μας, ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εγκυμονούσα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αναζητά τον Αλμοδοβάρ που θα την αποθανατίσει! Βάααχ!

a0Nsp3.png

Κορίτσια έχω ζαβλακωθεί!! Έκλεισα για να κάνω καμιά δουλειά αλλά κατέληξα πάλι να κοιμάμαι!!!!!!! Ζαλιζόμουν :| Ρε σεις πολύ ζέστη.. Το βράδυ έχουμε να πάμε και σε ένα κρεββάτι.. Παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη!! Δεν μπορώ βέβαια να σκεφτώ πως θα μπω στα ρούχα!! Όλη μέρα με μπιτζαμάκια κυκλοφορώ στο σπίτι!! :rolleyes:

Άρχον κι εμένα με διασκεδάζει ο τρόπος που το παρουσιάζεις και το αντιμετωπίζεις με χιούμορ!! :D Να σου πω κι εγώ δεν είχα ιδιαίτερη βοήθεια, για την ακρίβεια σχεδόν καθόλου!! Και το είχα κι εγώ λίγο παράπονο, που δεν ασχολήθηκε ο άντρας μου καθόλου με τον ερχομό του μωρού.. Αλλά τι να κάνουμε.. Και την κούνια κάναμε συμφωνία να την μοντάρουνε από εκεί που την πήραμε, όταν μας την παραδώσουν! Παρεπιπτώντως ακόμα δεν με πήρανε τηλέφωνο και είχανε πει το αργότερο Τρίτη! :evil: Αλλά αυτός ήτανε κι ο λόγος που επιλέξαμε το συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί από αλλού έπρεπε μόνος σου να την κάνεις, και ήξερα ότι θα πρέπει να τον κυνηγάω!! Εδώ τον κυνηγάω για να αλλάξουμε την διάταξη του κρεββατιού στο υπνοδωμάτιο για να μπει το κρεββατάκι του μωρού (γιατί έτσι όπως είναι τώρα δεν χωράει), και ακόμα δεν το έχουμε κάνει αυτό!!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλησπερα !

που ειστε ολες σήμερα??

Εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 7 μιας και το κοριτσακι μου δενειχε υπνο και ευτυχως ηρθε μια φιλη με το αγορακι της για καφεδακι γιατι μετα τις 10 δεν ηξερα πως αλλιως να την απασχολησω! Τωρα ετοιμαζεται να κοιμηθει και γω να μπω επιτελους για μπανακι και να ξαπλωσω λίγο!

Αρχον και εγω εσκασα στα γελια με τον αντρα σου:tongue::tongue: Ελπιζω γρηγορα να αποφασισει να κανει οσα πρέπει. Και εμενα ευτυχως ήταν ολα τα βαριά κατω οπότε δεν επεσα στην αναγκη του!

Λετα θελω και γω air condition αλλα αυτη τη στιγμη δεν παιζει με την καμια, ετσι απλα θα αρκεστω σε κανεναν ανεμιστηρα!:(

5Kiep3.png

hAk2p3.png

αγλαια τα συμπτωματα της οστρακιας ποια ειναι??

εμενα ο μικρος μου ειχε γαστρεντεριτιδα πριν 2 εβδομαδες με πυρετο που κρατησε 4 μερες πανω κατω...εσενα ποτε ξεκινησαν???

taniabell και εγω ζοριζομαι οικονομικα αλλα τουλαχιστον να κοιταξουμε μηπως βρουμε κανενα με προσφορα.....

κοριτσια υπομονη με τους αντρες μετα στρωστε τους χαχααχαχα:P:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αγλαια τα συμπτωματα της οστρακιας ποια ειναι??

εμενα ο μικρος μου ειχε γαστρεντεριτιδα πριν 2 εβδομαδες με πυρετο που κρατησε 4 μερες πανω κατω...εσενα ποτε ξεκινησαν???

taniabell και εγω ζοριζομαι οικονομικα αλλα τουλαχιστον να κοιταξουμε μηπως βρουμε κανενα με προσφορα.....

κοριτσια υπομονη με τους αντρες μετα στρωστε τους χαχααχαχα:P:p:p:p

Χθες άρχισαν απότομα με πυρετό και οι δύο, αλλά πιθανόν φυσικά να μην είναι η δική μας περίπτωση, γιατί μου είπε ότι η οστρακιά κάνει υψηλό πυρετό 39-40 (εμείς πήγαμε η μεγάλη μέχρι 38,5 και η μικρή μέχρι 39) που επιμένει και μετά από λίγες μέρες έχει εξανθήματα πρώτα κοιλιά μετά πόδια ή τέλος πάντων κάπως έτσι και εξαπλώνεται. Είναι ασθένεια με επιπλοκές από ότι κοίταξα. Μάλλον δεν έχω κανένα λόγο να αγχώνομαι, αλλά μια που ήμουν λίγο ελεύθερη είπα να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια άγχους, για να μπορώ να πρήζω τους άλλους καλύτερα!!!

Σε λίγο συμπληρώνουμε το 6ωρο από το αντιπυρετικό και θα τις αφήσω και λίγο παραπάνω για να δω τι γίνεται. Μακάρι να μην κάνουν αμέσως πάλι πυρετό να ησυχάσω...

Υ.Γ. Η πλάκα με τους άνδρες είναι ότι αν τους πεις να κάνουν κάτι σοβαρά, επειδή υπάρχει ανάγκη, πρέπει να γίνει κτλ. θα σε γράψουν και θα το αναβάλουν. Αν αρχίσετε τις μαλαγανιές, καλέ μου θα μου κάνεις τη χάρη, γλυκέ μου, μοναδικέ μου κτλ. (με όση σάλτσα αντέχετε χωρίς να πάθετε αλεργία) την ίδια μέρα η δουλειά θα έχει γίνει... Δοκιμάστε το (σας περνάω καμιά δεκαριά χρόνια, ξέρω τι λέω, άλλο που δεν μπορώ να το εφαρμόσω εγώ η αυτεξούσια φεμινίστρια και αυταρχική σύντροφος!)

Υ.Γ.2 Το ξέρετε φυσικά ότι η καλύτερη ανακάλυψη σε τέτοιες περιόδους είναι τα παιδικά dvd, ε;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...