Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλέ σεις λίγες ώρες έλειψα και γεμίσατε 2 σελίδες σχεδόν!!! Δεν σας προλαβαίνω!!! :tongue:

Πήγαμε Κοτσόβολο, δεν είχε την ραπτομηχανή ετοιμοπαράδοτη.. Την παραγγείλαμε και την Πέμπτη θα πάμε να την πάρουμε! :cool: Κατά τα άλλα χτύπησα κι ένα παγωτάκι κάστανο!!! Είναι εδώ ένας που κάνει φρέσκο παγωτό από αιγοπρόβειο γάλα (Τάνια ιδέες προς εκμετάλλευση της παραγωγής ;) ) Τις τελευταίες μέρες τρώω συνέχεια παγωτάκια :oops:

Τσάντες κι εγώ έχω ετοιμάσει 2, μία για μένα μία για την μπέμπα. Στην δική μου το μισό χώρο πιάνουν οι γιγαντοσερβιέτες!! Σκέφτομαι να αφήσω κάποιες, να μην πάρω όλο το πακέτο!! Έχω βάλει και τις κανονικές μου αφού! Πόσες θα χρειαστώ από τις τεράστιες;; :confused: Αλλά κι εγώ επειδή γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστώ τα πάντα!! Μέχρι και πετσέτες μπάνιου έχω βάλει.. Επιθέματα στήθους, την κρέμα αυτή για τις θηλές, ένα νεσεσέρ με είδη μπάνιου σε μικρές συσκευασίες (πήρα από το hondos ταξιδίου), πήρα 2 συσκευασίες κυλότες μιας χρήσης (η μία έχει 4 και η άλλη 5), έχω βάλει τα άπειρα βρακιά :cool: σίγουρα πάνω από 10.. 2 νυχτικιές, και 3 σετ μπιτζάμες, παντόφλες, σαγιονάρες για το μπάνιο, α και ακολούθησα και την συμβουλή της Άννιας και πήρα κι ένα Dettol :cool: Έλενα πολύ χρήσιμα αυτά που μας έγραψες σχετικά με τα έγγραφα που χρειάζονται! Δεν το είχα καθόλου υπ'όψιν μου!! Για το μωρό λείπουν ακόμη πολλά, αφού δεν έχω πλύνει ακόμη τίποτα, είναι όλα από τα μαγαζιά! :rolleyes: Σήμερα δεν με πήραν για τα επιπλάκια, ελπίζω αύριο να πάρουν :|

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα η ΠΗΤ μου είναι 3/9, αλλά δεν έχουμε συζητήσει κάτι σχετικά με τον τοκετό ακόμη.. Βασικά και βάσει του μεγέθους του μωρού (1700 ήτανε εμένα την τελευταία Πέμπτη που ήμουνα στην 31εβδ.4μέρες) συμβαδίζει με την ΠΗΤ. Εσένα γιατί σε έχει προγραμματίσει; Θα πάς για καισαρική;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Βρε τι μου πάθατε μετά το Σαβατοκύριακο, δεν σας προλαβαίνω!

Λοιπόν, σχολιάζω ό,τι θυμάμαι!

Despoina, το avast που λέει η Μyrina έχω κι εγώ, έχει εντοπίσει κατά καιρούς διάφορα, αλλά μια φορά δεν το προλάβαμε και είχαμε πρόβλημα. Από τότε το βάζω να κάνει έλεγχο συχνά κατά την έναρξη, τι λες Μyrina, βοηθάει αυτό περισσότερο ή άδικα το κάνω;

Από σερβιέτες, κι εγώ τις tena προτιμώ, οι κανονικές για τις μέρες του μαιευτηρίου δεν ξέρω αν πολυβοηθούν. Στα ιδωτικά δίνουν όντως (μάλιστα μόλις βγεις σου βάζουν μαζί δύο και αισθάνεσαι σαν να έχεις μια τσάντα ανάμεσα στα πόδια...) αλλά είναι πιο βολικές οι tena, τον λόγο δεν τον θυμάμαι, απλά μου έχει μείνει από τη δεύτερη γέννα που τις χρησιμοποίησα.

Τα χαρτιά τα είχα ξεχάσει, καλά που τα αναφέρατε!

Στα δικά μου πάλι: πήγα στο γιατρό και με βρήκε πολύ πρησμένη (πόδια, κιλά κτλ.), και του είπα και για το πρόβλημα του ισχίου, μου είπε να πάρω voltaren αν ο πόνος γίνει ανυπόφορος, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι οφείλεται στο βάρος-στάση σώματος-θέση μωρού κτλ. και ότι θα μου περάσει με τη γέννα. Αλλά μου είπε να πάμε για καισαρική στις 17 του μήνα (δηλ. στης 37 εβδομάδες+1 ημέρα και πανικοβλήθηκα, μου φαίνεται πολύ νωρίς σε μια εβδομάδα. Anna στις πόσες έχεις πει ότι έκανες εσύ τις καισαρικές σου; Είναι και τα δυο παιδιά τελικά άρρωστα και αν τυχόν κολλήσω κι εγώ δεν θα έχω προλάβει να γίνω καλά. Οπότε το αφήσαμε ακόμα ανοιχτό, θα δω πως θα πάει, αλλά αφού δεν μου είπε ότι είναι απαραίτητο για την καλή έκβαση του τοκετού, της υγείας του μωρού, αλλά μόνο για μένα (μήπως χειροτερέψει και ο πόνος ή μήπως καταστούν οι συνέπειες μακροπρόθεσμες), λέω μήπως την παλέψουμε μέχρι τις 24 που μου είπε για επόμενο ραντεβού. Αν δεν τον ήξερα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη που με άφησε 41 εβδομάδες, θα έλεγα ότι ήθελε να με ξεπετάξει, αλλά δεν μπορεί να είναι αυτή η περίπτωση.

Και τώρα στην πεθερούλα μου (θέλω περιγραφές από άλλες έξι, για να έχουμε τις δικές μας θανάσιμες πεθερές!!!). Την έφερε ο πεθερός μου σπίτι κατά τις έξι και τότε έλεγξα για πυρετό και τη μεγάλη (ήταν το εξάωρο μετά το ντεπόν) και την μικρή. Η μεγάλη δεν είχε ακόμα, οπότε της είπα να την ξαναελέγξει μετά από μια ώρα ή περισσότερο και της όρισα τη δόση του ντεπόν για την περίπτωση που είχε. Η μικρή είχε 37,6 και κανονικά δεν θα της έδινα ακόμα αντιπυρετικό, αλλά είπα να μην περιπλέξω τα πράγματα και της έδωσα algofren που το προτιμά για να αποφύγω τις φασαρίες τελευταία στιγμή και είπα στην πεθερά μου ότι η μικρή δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, να ελέγξει μόνο τη μεγάλη. Γυρίσαμε στι 20:15 και μου έδωσε αναφορά: η μεγάλη δεν είχε πυρετό, επομένως δεν της έδωσε τίποτα, η μικρή όμως (στην μιάμιση ώρα μετά) είχε 37,5 και γκρίνιαζε ότι ήθελε σιρόπι, οπότε της έδωσε 2ml, το ροζ που της άρεσε. Οπότε άρχισα να φωνάζω, γιατί επιτέλους δεν μπορεί κάποιος να ακούσει τι του λέω από αυτήν την οικογένεια... Ήμουν αρκετά αγενής, αλλά δεν έχω και πολλά περιθώρια ακόμα, τώρα τα ανέχονται λόγω εγκυμοσύνης και είπα να τα πω να τελειώνω. Δηλ. επειδή το παιδί ήθελε να πιει σιρόπι, η καλή η γιαγιά του έδωσε... είπαμε δεν μπορεί να χαλάσει χατήρι... Και έδωσε και μια μικρή γυάλα στη μικρή να παίζει, αφού την ήθελε το παιδί, και δεν θα τη σπάσει την προσέχει...

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν αρρωστήσουν όταν είμαι στο μαιευτήριο... Μα να μην μπορείς να συνενοηθείς βρε παιδί μου με κανέναν; Όλοι να είναι υπέρ της ανάπτυξης πρωτοβουλιών; Τι ρώτησα αν εκείνη όταν τα παιδιά της ήταν άρρωστα τους έδινε κάθε δίωρο αντιπυρετικό και μου απάντησε όχι, ήξερε και τα κανόνιζε. Οπότε της πέταξα ότι για τα δικά μου τα παιδιά ξέρω και κανονίζω εγώ και αν θέλει να μας βοηθήσει καλά θα κάνει να με ακούει... Το ξέρω ότι δεν συνέβη και κάτι δραματικό, αλλά είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας... Όταν της θύμησα ότι άφησε τη μεγάλη να κατέβει μόνη της να παίξει στην πυλωτή και ότι στην εποχή μας τα παιδάκια στην ηλικία της μεγάλης μου τα βιάζουν κιόλας, δεν τα κλέβουν μόνο, μου απάντησε ότι δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί...

Πεθερόπληκτες εγκυμονούσες ξεσπάστε τώρα, αύριο μεθαύριο γεννάμε και θα πρέπει να το ράψουμε πάλι!!!!

Υ.Γ. και το μόνο πράγμα που βρήκε να πει ο άνδρας μου στο γιατρό που είδε για πρώτη φορά σε αυτήν την εγκυμοσύνη ήταν το πόσο πολύ και πόσα ακατάλληλα πράγματα τρώω, με χαρά καρφιού, καμιά άλλη ανησυχία δεν είχε να εκφράσει για την εγκυμοσύνη μου και την έκβασή της! Υπέροχο!

Τα παιδιά βήχουν, την πατήσαμε άσχημα...

Ο άνδρας μου πήγε τη μαμά του σπίτι, έφυγαν στις δέκα, τώρα είναι έντεκα παρά τέταρτο και δεν έχει γυρίσει ακόμα (μένουν στα 5 λεπτά από εμάς). Αφήστε την έγκυο με πιθανότητα καισαρικής σε μια εβδομάδα να τα βγάλει πέρα με τα δυο παιδιά τα άρρωστα... Αφού πείστηκε ο άνδρας μου, δεν φταίει καθόλου η κούραση για την κατάσταση μου, αλλά το βάρος που τόσο απερίσκεπτα πήρα...

a0Nsp3.png

Ελειψα τρεις ώρες και μεχρι να γυρίσω ειχατε γεμισει 2 σελιδες συν την ομαδα στο φεις!!

Αγλαια λατρευω να διαβάζω ποστ σου!!!! Μια βδομαδα ακομα?:shock:Εαν μπορειτε να κρατησετε το μωρο λιγο ακομα καλα θα ηταν κυριως εξαιτιας της ιωσης που εχετε! Για την πεθερουλα σου τα λογια ειναι περιττα, δλδ αν η μκρη ηθελε να δοκιμασει απορρ για το πατωα θα την αφηνε για να μην της χαλασει χατήρι?? Μα τι λογική ειναι αυτή?

Κερασια μια χαρα το κοριτσάκι σου!!

Εμεις φτιάξαμε το γιαουρτάκι μας, πηραμε και το γαλα της ημερας και αυριο λεμε να το δοκιμασει η μικρη. Βασικα κατσικισιο πινει ετσι κι αλλιως, αλλα του εμποριου. Ειμαι περιεργη να δω πως θα αντιδρασει, γιατι αν καμια φορα τυχει κα ιτης δωσω αγελαδινο με ρωταει "γαλα μου ειναι?":tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κερασιά μου κι εγώ νοιώθω πως έχω βαρύνει κι έχω πρόβλημα με τον ύπνο γενικά! Αϋπνίες, δεν βολεύομαι στο κρεβάτι, ξυπνάω από τη ζέστη μούσκεμα στον ιδρώτα.. Αλλά η μικρή μου είναι εντελώς ανεξάρτητη από εμένα!! :tongue: Γενικά έχει τα δικά της ωράρια! Είπαμε πρωί μεσημέρι βράδυ σαν την αντιβίωση!! :lol: Στην αρχή ανυσηχούσα, αλλά πλέον αφού κι ο γιατρός δεν ανυσηχεί δεν ανησυχώ ούτε κι εγώ.. :rolleyes:

Αγλαϊα αν δεν βαριέσαι κάθε φορά να κάνεις τον έλεγχο στην αρχή κάντον, αλλά συνήθως το antivirus τρέχει στο background και κάνει ελέγχους αυτόματα κάθε φορά που πάει πχ να αντιγραφεί κάτι στον δίσκο σου, κοκ. Οπότε εντοπίζει συνήθως τα threats (απέιλές) και στα λέει σε πραγματικό χρόνο!

Τάνια γιατί δεν φτιάχνεται παγωτό με το γάλα σας;; Θα είναι φανταστικό πιστεύω!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Αγλαια μου πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω,δύσκολες καταστάσεις και απο τους 2(πεθερα και σύζυγο).....

Αννα σου είπε ο ΧΑς για καλλιέργεια κολπικου υγρού;; Γιατι μου ζήτησε σήμερα να απο να την κάνω καμία 10αρια μέρες πριν το ραντεβού

:-D

Οτι θα επαιρνες αν πηγαινες σε ενα ξενοδοχειο ,δλδ ρουχισμο,πυτζαμες αλλά και νυχτικα(χρειαζονται για την πρωτη μερα και καλο ειναι να ειναι δυο γιατι μπορει να λερωθεις λιγακι)ρομπακι,παντοφλες και σαγιοναρες για το μπανιο ,σαμπουαν,αφρολουτρα,καλλυντικα (εγω ειχα σενιαριστει χιχιχι),οδοντοβουρτσα,πετσετες,κλαμμερ για τα μαλλια,εσωρουχα και σουτιεν θηλασμου,εγω ειχα παρει και εξτρα εσωρουχα μιας χρησης (αν και δινουν)που ειναι σα διχτακι γιατι βοηθανε πολυ να μην σφιγγεσαι,σερβιετες μου εδωσαν αλλα ειχα παρει κιολας (που πηγαν αχρηστες γιατι ηταν τεραστιες,βγαινοντας φορουσα μια κανονικη να φανταστεις),καμμια πανουλα για να βαζει ο ανδρας σου πανω του ή οποιος αλλος θελει να πιανει το μωρο,μαντηλακια για τα χερια τους οπωσδηποτε,κανα πανακι για γουλιες,μαξιλαρι θηλασμου που με βολεψε παρααα πολυ...φορτιστη κινητου,φωτογραφικη μηχανη,κανα βιβλιο αν θες(δεν προλαβα ουτε να το δω),τα χαρτια για το μαιευτηριο,κρεμα για θηλες(purelan της μεντελα,καταπληκτκη) ,επιθεματα στηθους,εγω ειχα παρει και ενα κουτακι ψευδοθηλες και ευτυχως γιατι υπεφερα και μου τις αποστειρωσαν εκει ΚΑΙ αν εισαι σε δημοσιο οτι χρειαστεις απο κουβερτουλες,σεντονακια και ρουχισμο για το μωρο ,σε ιδιωτικο δε χρειαζεσαι κατι μονο οτι θα βαλει φευγοντας και δικα σου ρουχα εξοδου.....

επαναφερω και εγω οσα ειχα γραψει για τη βαλιτσα για οποια τα χρειαζεται ισως συμπληρωσετε κατι,τονιζω παντως το μαξιλαρι θηλασμου,παρα πολυ βολικο....

τα υπολοιπα το πρωι

καληνυχτα κοριτσια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αγλαια μου πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω,δύσκολες καταστάσεις και απο τους 2(πεθερα και σύζυγο).....

Αννα σου είπε ο ΧΑς για καλλιέργεια κολπικου υγρού;; Γιατι μου ζήτησε σήμερα να απο να την κάνω καμία 10αρια μέρες πριν το ραντεβού

όχι δε μου πε τίποτα τέτοιο και μάλιστα δε μου δωσε και εξετάσεις να κάνω αυτό το μήνα.

αγλαία μου στις 37+5 και τα δύο παιδιά.

στη δεύτερη καισαρική με είχε κολλήσει ο μεγάλος γιος γαστρεντερίτιδα και κόλλησα και ουρολοίμωξη μέσα στο έλενα και με τη καισαρική ήταν μια υπέροχη εμπειρία!!!!!

στις 37+1 νωρίς το κόβω βέβαια αλλά οκ αν πας τρίτη καισαρική.

αφού είναι τσεκαρισμένος ο γιατρός λέω να τον ακούσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...