Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου. 

Από τα 43 έως τα 44 δεν καταφέραμε να βάλουμε τα έμβρυα. Αρχικά έκανα υστεροσκοπηση και άφησα 1 μήνα να περάσει. Μετά ειτε δεν προχωρούσαμε λόγω κύστης είτε δεν παχαινε το ενδομήτριο. Κάποια στιγμή λέω σταματάω για λίγους μήνες, πλησίαζε και το καλοκαίρι και δεν ήθελα να κλειστώ σπίτι καλοκαίριατικα. Πήγα γυμναστήριο, έπαιρνα ω3 και προβιοτικα από μόνη μου. Έβγαλα για λίγο το κεφάλαιο εξωσωματική από τη ζωή μου. Όσοι με είδαν το καλοκαίρι κατάλαβαν αμέσως πόσο είχα ανανεωθεί και σωματικά και ψυχολογικά. Ξεκίνησαν λοιπον τα σχολεία και λέω τώρα που χειμωνιάζει ας ξεκινήσουμε. Είχα ζητήσει και στο γιατρό σε κάθε περίπτωση να κάνουμε και prp ενδομητριου για να μην έχω το "αν" στο μυαλό μου. Κι έτσι και έγιναν τα πράγματα. Ακόμη κι όταν πίστεψα ότι βίωνα αποβολή, ευχαρίστησα το γιατρό μου που κάναμε τα πάντα όπως έπρεπε. Κορίτσια μου ποτέ μην το βάλετε κάτω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλες που περιμένατε μαζί μου με αγωνία για το αποτέλεσμα, που χάρηκατε σα να με γνωρίζετε! Πάμε τώρα βήμα βήμα να συνεχίσουμε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η δικια μου η βαλιτσα περιλαμβανει τα εξης: ( θα γεννήσω στο Ρεα και μου ειπαν οτι πανες, μωρουδιακα αφρολουτρα , ρουχαλακια για οσο θα ειναι εκει το μπεμπε τα παρεχουν αυτοι)

Για τον μπέμπη:

2-3 φορμακια εξοδου ( να εχω να διαλεξω

2-3 σεντονακια

το σλινγκ για αγκαλιτσες και θηλασμο

για μενα:

3 πυζαμες μονο το κατω ( για περιπτωση που λερωθω)

3-4 αμανικα φανελακια Η&Μ ελαστικα για να το κατεβαζω και να βυσματωνω τον μπεμπη για φαι

3 σουτιεν θηλασμου ( δεν πηρα καινουργια)

5-6 εσώρουχα ( ισως θελησω και αλλα)

σερβιετες always τις μεγαλες και everyday τις πιο απορροφητικες ( ειναι κατι καινουργιες) ανακαλυψα οτι ειχα και κατι σερβιετακια ΤΕΝΑ ισως κουβαλησω και μερικα απο αυτα.

στο νεσεσερ εβαλα:

δειγματακια ΡΑΝΤΕΝΕ σαμπουαν και μαλακτικο

αφρολουτρο

αποσμητικο

ενα ξυραφακι

οδοντοκρεμα και οδοντοβουρτσα

θα βαλω και σαγιοναρες για το μπανιο .παντοφλες και πετσετες μου ειπαν οτι δινουν εκει.

Α! τωρα που τα γραφω... ξεχασα να βαλω και ρουχα εξοδου!!! με την ροζ καρω πυζαμα θα εφευγα!!!

ξεχασα να γραψω και μερικα πανακια για γουλιες.. και καμια πετσετουλα χεριων για να πλενω τοπικα το στηθος πριν το θηλασμο και να στεγνωνει πιο ευκολα απο την μεγαλη του μαιευτηριου

επισης επιθεματα στηθους ενα κουτι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

επισης μην ξεχασετε!

βιβλιαριο υγειας σας και ΑΜΚΑ

ταυτοτητα

πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και ληξιαρχικη πραξη γαμου και φωτοτυπιες τους( για τα ιδιωτικα για να δηλωσετε την γεννηση και να παρετε την ληξιαρχικη πραξη γεννησης που χρειαζεται για να κανετε βιβλιαριο υγειας του μωρου και να παρει ΑΜΚΑ - χρησιμευει αν χρειαστει θερμοκοιτιδα γιατι τα καλυπτει το ΙΚΑ)

φωτοτυπιες των ταυτοτητων σας

το ιατρικο ιστορικο της εγκυμοσυνης ( εξετασεις αιματος, αυχενικη διαφανεια κτλ..)

οτι αλλο θυμηθω θα σας το γραψω..

suU8p3.png

vdz8p3.png

Έλενα εμένα μόνο ληξιαρχική πράξη γάμου μου είπε ο γιατρός να έχω μαζί μου και ταυτότητα είσαι σίγουρη για πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης??? Σε όλα τα αλλά συμφωνώ !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

να'μαι ηρθα και εγω..πηγα σουπερ συμμαζεψα και τωρα μπαμπας και γιος παιζουν και εγω ξεκουραζομαι...

λοιπον το πρωι πριν παω στη μαμα μου πηγα στο γενεσις και επαθα πλακα γιατι ριξανε αρκετα τις τιμες...

πηγα στη μαμα μου εφαγα κοιμηθηκα γυρισα σπιτι και βουρ στο σπιτι...η ζεστη δεν παλευεται...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Πωπω, μα τι πολλά που γράψατε μέσα σε λίγες ωρες.

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Ετσι πως το έχω σκεφτει είναι πως τις δύο πρώτες βδομάδες θέλω να είμαστε μόνοι με το μωρό. Μετά θα έρθουν τα πεθερικά, να είμαστε σίγουρη πως θα είναι και ο άντρας μου εδω. Δε νομίζω να τα καταφέρω να έρθουν τα πεθερικά και να μην είναι στο σπίτι ο άντρας μου. Αλλά όσο διάβαζα αυτά που έγραψα και αυτά που γράψατε, άρχισα να καταλαβαίνω πως δυο βδομάδες είναι πολύ καιρος και σίγουρα πέρα απο το μαγείρεμα θα χρειαστει και το σπίτι καθάρισμα δυο τρεις φορες. Ειμαι σίγουρη πως η πεθερά τουλάχιστον θα βοηθήσει, άλλωστε τι θα κάνουν και όλη τη μερα! Μπορεί να λέω πολλά, αλλά είναι νορμάλ οι άνθρωποι, οπότε όλα θα πάνε καλά! Οταν πάμε εκεί η πεθερούλα δε κάνει τίποτα αλλο από το να μαγειρεύει! Βέβαια μάλλον θα χορτάσουμε μακαρόνια αλλά από το τίποτα!

Αγλαϊα δηλαδή το skype είναι ιταλικό προνόμιο; Δε το ήξερα. Και ετσι για να θάψουμε λίγο, αυτό που βρίσκω κάπως υπερβολικό είναι που η μαμά του πρέπει να παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο. Μπορεί απλώς να πουνε ένα γεια, αλλά είναι απαραίτητο. Πέντε χρόνια που είμαστε μαζι, δεν υπήρχε μέρα που να μη πάρει! Και προς θεου, μη πεις πως είμαστε έξω και δε σηκώσει το τηλέφωνο, ή δε πάρει μέσα στις επόμενες δυο τρεις ώρες! Και το άλλο που μου είχε κάνει εντύπωση. Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι τους, ήταν και ανήμερα Χριστουγέννων (μεγάλη γιορτη) το τραπέζι πλούσιο αλλά τρώγαμε σε πλαστικά πιάτα! Συνηθίζεται πολύ στα μέρη τους, μάλλον για να μη πλένουν! Τι να πω μου φάνηκε πολύ παράξενο!

Για τη μετακόμιση, όλα είναι στο φλου, αφου όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα μπορέσουμε να βγάλουμε το διαβατήριο της μικρής. και το πότε θα γεννηθεί Η άντρας μου μάλλον θα χρειαστεί να πάει αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε θα πω τη μητέρα μου να έρθει τότα για να μην είμαι μόνη μου με το μωρό, και για να βοηθήσει με τη μετακόμιση! Πάντως εύχομαι να πάω γρήγορα εκεί γιατι ήδη από τα μέσα Ιουλίου θα πληρώνουμε για δύο σπίτια!:confused:

Αγλαϊα αρρώστησε τελικά η μικρή; Περαστικά σας. Εύχομαι να τη περάσει ελαφριά και να μη κόλλησε και η άλλη ούτε και εσείς! Τουλάχιστον νιώθεις καλύτερα με τη μέση σου. Μακάρι να είνα περαστικο. Καλό ραντεβουδάκι με το γιατρο, περιμένουμε νέα σας!

Ρίτα, ας μη σου χαλάσουμε την ηρεμία σου αλλά εύχομαι κάποια στιγμή να μας περιγράψεις τις πεθεροκαταστάσεις! Οσο περνάει ο καιρός νομίζω όλο και κάτι θα έχουμε να λέμε! Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι, σίγουρα και οι γονείς μας δεν είναι άγγελοι απλώς τους έχουμε συνηθίσει!

Μύρινα, πολύ μου άρεσε το σχόλιο σου με τη π@τανα! Δυστυχώς έτσι είναι. Windows έχουμε όπότε ποιος ξέρει τι μου έχει φέρει στο σπίτι! Αύριο πουρνό πουρνό θα κατεβάσω το antivirus που πρότεινες και ας φωνάξει!

Για τη βαλίτσα, δε ξέρω και πολλά, οι παλιές θα ξέρουν καλύτερα. Πάντως η δικιά μου γέμισε μόνο από τις σερβιέτες και τα λοιπά. μακάρι να χωρέσουν και της μικρής στη μια βαλίτσα, αλλιώς θα πάρω ακόμα μια πιο μικρή. Α, το άλλο που μας είπαν εμάς είναι να φέρουμε τίποτα φαγώσημα για τον τοκετο. Ψηρούς καρπούς, ξερά φρούτα και νερο. Μας είπαν πως το μέλι είναι πολύ καλό, για να σου δώσει ενέργεια.

Δήμητρα μπράβο για τον άντρα σου που σιδερώνει. Δε μας τον στέλνεις και απο εδώ; Ηθελα να σχολιάσω που είχες πει κάτι για πονάκια περιόδου. Και εγώ σα να άρχισα να έχω που και που. Φαντάζομαι πως είναι φυσιολογικό, ετοιμάζεται η μήτρα μας για τη μεγάλη μέρα. Ας με διορθώσετε αν κάνω ΄λάθος.

Σοφία, εύχομαι το αμαξι σας σύντομα να φτιαχτεί!

Αντζελα, τι ωραία που ήρθε το κρεβατάκι. Αλλά γιατι δε το στήνετε μόνοι, είναι τόσο μπελαλίδικό;

Ελένη σου στέλνω μήνυμα με το όνομα μου για το facebook. Σου στέλνω και το τηλεφωνό μου, γιατι μπερδεύτηκα ποιος τα μαζεύει!

Μολις γυρισα απο το γιατρο .Η μπεμπα ειναι 1630 γραμμαρια.Γιουτοπαρ,ερυθροσιν για 10 μερες για φλεγμονες για να περιορισουμε τις συσπασεις που με πιανουν καθε μερα 2-3 φορες και 6πεβαριλ υποθετα.

Καλη με βρηκε γενικα εκτος απο τα κιλα που εχω πεσει λιγο εξω .Το μωρο πολυ ζουζουνι κουνιεται συνεχεια αλλα μουριτσα δεν εχουμε καταφερει να δουμε ακομα.

Μεσα Αυγουστου θα γεννησω πρωτα ο θεος.

Αυτα τα νεα και την Τεταρτη στις 18 παω για ντοπλερ ελπιζω εκει να το απολαυσω περισσοτερο!

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...