Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλέ τί πολυλογία σας έπιασε???

Εμείς με τον άντρα μου έχουμε πιάσει μαζί και κάνουμε το σίδερο. Να ναι καλά ο καλός μου γιατί μόνη μου ήθελα κυριολεκτικά 1 ολόκληρη ημέρα. Ήδη μαζί και πεδευόμαστε 3 ώρες και έεεεχουμεεεε ακόμα!!! Εγώ δειλά δειλά κάνω την βαλιτσούλα μου τώρα.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τί πολυλογία σας έπιασε???

Εμείς με τον άντρα μου έχουμε πιάσει μαζί και κάνουμε το σίδερο. Να ναι καλά ο καλός μου γιατί μόνη μου ήθελα κυριολεκτικά 1 ολόκληρη ημέρα. Ήδη μαζί και πεδευόμαστε 3 ώρες και έεεεχουμεεεε ακόμα!!! Εγώ δειλά δειλά κάνω την βαλιτσούλα μου τώρα.

Μα τι καλό αντρούλη που έχεις μπράβο του :D:D:D:D:D:D:D:D

Μιμίκα μου απο τι βλέπω μπήκες στο μήνα σου εεεεε???? μμμμμμμ μη σου πω ότι άργησες να την κάνεις κιόλας εγώ λέω απο βδομάδα να την ετοιμάσω την δική μου !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ΑΑΑΑ οκ κατάλαβα τώρα αρά εγώ θα πάρω μόνο αυτά που θα το βγάλω έξω!!!! Αν και καλού κακού θα βάλω μέσα και ένα μακρυμάνικο λεπτό να βρίσκετε ποτέ δεν ξέρεις.

Ευρι μου πριν λίγες μέρες που το συζητούσαν το κοριτσάκια λέγανε για τις Τενα τώρα κατά πόσο είναι βολικές δεν ξέρω εγώ θα πάρω ένα πακέτο να βρίσκετε και θα πάρω και τις κανονικές που φοράμε απλά με περισσότερη ενίσχυση !!

καλύτερα πάρε με κοντό μανίκι και ένα λεπτό σεντονάκι γι από πάνω (για τον ήλιο βασικά). ΑΑΑ πάρε και κανα καπελάκι επίσης για τον ίδιο λόγο. λογικά τα εξιτηρια είναι μεσημέρι. μη τα κάψουμε τα μωρουδέλια.

εγώ τον έβγαλα με τον σλινγκ οπότε μόνο φορμάκι φορούσε από μεσα και ήταν προστατευμένος. αν τον βγάλεις με καλαθούνα, πορτ μπεμπε ή πορτ ριλαξ αυτοκινήτου ας είναι καλυμμένος.

Διαφημίσεις

ροδακινούλα μου γειά σου και καλώς μας ήρθες και πάλι!!! Είναι πολύ καλός ο χρυσός μου, είμαι πολύ τυχερή η αλήθεια είναι!

Εγώ αν τον βάλω να σιδερώσει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν όλα στάχτη χαχαχαχαχαχα!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλησπερα κ απο μενα!γραψατε πολλα και δε προλαβα να τα διαβασω!

αγλαια πως παει η μεση σου?υπομονη κοντευεις λιγο εμεινε!οσο για τον αντρα σου καλ αεκανες κ εκανες σκηνη ελπιζω να πηρε το μηνυμα!

για το σαραντισμο που λετε εγω δε πιστευω σ ατα τα θεωρω δικαιολογιες στην ελλη μειναμε σπιτι 2 βδομαδες και μετα αρχισαμε τις βολτες...εννοειται οτι σπιτι δεν εχιταν κανεις στην αρχη παρα μονο η μαμα μου.

εμεις ολοι καλα ειχαμε ενα θεμα με το αμαξι μας μειναμε απο μπαταρια θελει αλλαγη ευτυχως εχει συνεργειο εδω κοντα και θα την αλλαξουμε αμεσα.

πολλα φιλια σε ολες και καλοριζικη η ομαδα μας στο φεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μιμικα μπραβο ελατε καλε και απο εδω εχω 3-4πλυντηρια για σιδερο...Εγω ακομα δεν εχω ετοιμασει τιποτα χοχοχχο τα εχω τα περισσοτερα απλα λεω ποτε θα τα βολεψω βαριεμε και αυτη η ζεστη δεν με βοηθαει καθολου

:-D

Διαφημίσεις

Μιμικα μπραβο ελατε καλε και απο εδω εχω 3-4πλυντηρια για σιδερο...Εγω ακομα δεν εχω ετοιμασει τιποτα χοχοχχο τα εχω τα περισσοτερα απλα λεω ποτε θα τα βολεψω βαριεμε και αυτη η ζεστη δεν με βοηθαει καθολου

Μια απο τα ίδια και γω, δεν έχω κάνει τίποτα να δω πότε θα με πιάσει η προκοπή.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

η δικια μου η βαλιτσα περιλαμβανει τα εξης: ( θα γεννήσω στο Ρεα και μου ειπαν οτι πανες, μωρουδιακα αφρολουτρα , ρουχαλακια για οσο θα ειναι εκει το μπεμπε τα παρεχουν αυτοι)

Για τον μπέμπη:

2-3 φορμακια εξοδου ( να εχω να διαλεξω

2-3 σεντονακια

το σλινγκ για αγκαλιτσες και θηλασμο

για μενα:

3 πυζαμες μονο το κατω ( για περιπτωση που λερωθω)

3-4 αμανικα φανελακια Η&Μ ελαστικα για να το κατεβαζω και να βυσματωνω τον μπεμπη για φαι

3 σουτιεν θηλασμου ( δεν πηρα καινουργια)

5-6 εσώρουχα ( ισως θελησω και αλλα)

σερβιετες always τις μεγαλες και everyday τις πιο απορροφητικες ( ειναι κατι καινουργιες) ανακαλυψα οτι ειχα και κατι σερβιετακια ΤΕΝΑ ισως κουβαλησω και μερικα απο αυτα.

στο νεσεσερ εβαλα:

δειγματακια ΡΑΝΤΕΝΕ σαμπουαν και μαλακτικο

αφρολουτρο

αποσμητικο

ενα ξυραφακι

οδοντοκρεμα και οδοντοβουρτσα

θα βαλω και σαγιοναρες για το μπανιο .παντοφλες και πετσετες μου ειπαν οτι δινουν εκει.

Α! τωρα που τα γραφω... ξεχασα να βαλω και ρουχα εξοδου!!! με την ροζ καρω πυζαμα θα εφευγα!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

ατζελάκο τη βαλίτσα του μωρού την έφτιαξα, πρώτη φορά θα μου χρειαστεί, πήρα πετσέτα, σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς-σεντονάκια-πανες για γουλιές-φορμάκια χειμωνιάτικα 2-3- φανελάκια και με μανίκι κοντό και αμάνικα- και φορμάκια καλοκαιρινά 2-3. μάλλον θα βάλω και μια πικε κουβέρτα καλαθούνας.

δε ξέρω αν θα χει κλιματισμό το αρεταίειο. ιδέα δεν έχω. θα στείλω τον άντρα μου να τσεκάρει μες τη βδομάδα.[/QUO

Αννούλα σε ευχαριστώ... Τίποτα δεν έχω κάνει με τις βαλίτσες... Ούτε καν ξέρω εάν θα μπουν στην ίδια βαλίτσα ή σε ξεχωριστή... Δεν ξέρω και τι προσφέρει η κλινική του Βόλου, πάντως θα τα πάρω τα πραγματάκια του μωρού μαζί.΄

Ye4Ip3.png

η δικια μου η βαλιτσα περιλαμβανει τα εξης: ( θα γεννήσω στο Ρεα και μου ειπαν οτι πανες, μωρουδιακα αφρολουτρα , ρουχαλακια για οσο θα ειναι εκει το μπεμπε τα παρεχουν αυτοι)

Για τον μπέμπη:

2-3 φορμακια εξοδου ( να εχω να διαλεξω

2-3 σεντονακια

το σλινγκ για αγκαλιτσες και θηλασμο

για μενα:

3 πυζαμες μονο το κατω ( για περιπτωση που λερωθω)

3-4 αμανικα φανελακια Η&Μ ελαστικα για να το κατεβαζω και να βυσματωνω τον μπεμπη για φαι

3 σουτιεν θηλασμου ( δεν πηρα καινουργια)

5-6 εσώρουχα ( ισως θελησω και αλλα)

σερβιετες always τις μεγαλες και everyday τις πιο απορροφητικες ( ειναι κατι καινουργιες) ανακαλυψα οτι ειχα και κατι σερβιετακια ΤΕΝΑ ισως κουβαλησω και μερικα απο αυτα.

στο νεσεσερ εβαλα:

δειγματακια ΡΑΝΤΕΝΕ σαμπουαν και μαλακτικο

αφρολουτρο

αποσμητικο

ενα ξυραφακι

οδοντοκρεμα και οδοντοβουρτσα

θα βαλω και σαγιοναρες για το μπανιο .παντοφλες και πετσετες μου ειπαν οτι δινουν εκει.

Α! τωρα που τα γραφω... ξεχασα να βαλω και ρουχα εξοδου!!! με την ροζ καρω πυζαμα θα εφευγα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα chiqui... Σου έστειλα και πμ, το είδες???

Κορίτσια η βοήθεια σας πολύτιμη!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...