Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Kαλησπέρα εγκυούλες!

Πώς περάσετε το σαβ/κο σας? Εύχομαι όλες να είχατε ένα υπέροχο σαβ/κο και να χαρηκατε τη θάλασσα και μπανάκι!

Οσο για τα παραπονα για τον συζυγο μαλλόν είμαι λίγο υπερβολική (ορμόνες της εγκυμοσύνης) αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερη φροντίδα και προσοχή. Στην αρχή της εγκυμοσύνης ήταν απασχολημένος με την εύρεση εργασίας, οπότε έπρεπε να τον προσεχω γιατί ήταν αγχωμένος. Αφού βρήκε δουλειά 'αρχισε να έχει κάτι ζαλάδες και μια που εγώ αν και έγκυος ήμουν σε καλυτερη κατάσταση επρέπε πάλι να τον προσέχω παραπάνω! Καμιά φορά σκέφτομαι πως όταν έρθει η μπεμπά όλο και κάτι θα συμβαίνει και ή δε θα μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά ή θα χρειάζεται να προσέχω δυο μωρά! Αχ είπα τον πόνο μου και ησυχασα!

Αντζελά τι κάνετε? Εύχομαι σύντομα να έρθει και οι κούνια σας και να τελειώσετε με το δωμάτιο! Καλά κάνεις και είσαι όλο στις βόλτες. Ας το χαρείς τώρα, γιατι μετά δε ξέρεις αν θα μπορείς!

Γεια σου Δεσποινα! Εύχομαι να πέασες κι εσύ ένα καλό Σαβ/κο. Όσο για τα παράπονα λίγο πολύ στην εγκυμοσύνη πολλαπλασιάζονται. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε λίγο προσοχή και φροντίδα παραπάνω.

Μας κολακεύει κιόλας αλλά από την άλλη κουβαλάμε μία ζωή μέσα μας.

Μας ήρθε σήμερα η κούνια αλλά χρειάζεται συναρμολόγησει. Έχουμε ενημερώσει τον μαραγκό να έρθει να μας την τακτοποιήσεις. Ελπίζω να το κάνει πριν γενήσω!!:?;):D

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσια μου καλησπερα,επιτελους τα καταφερα και μπηκα ολα καλα με τη μπουμπου μας,ειναι με το κεφαλι πανω ακομα και μπρουμυτα μας ντρεπετε μαλλον:tongue:ειναι 1660γραμμαρια και γενικα πολυ ζωηρη...Απο το λιγο που ειδαμε την μουριτσα της και αυτη μοιαζει στον αντρα μου(που θα παει θα μου μοιασει το τεταρτο:shock::rolleyes::tongue:)τα πονακια που εχω μου ειπε ξεκουραση...Α ζυγιστηκα κι ολας και ειμαι +7,5κιλα

Ντροπαλό το κοριτσάκι σας.!!??? Έτσι και ο δικός μου, όποτε πηγαίνω στο γιατρό όλο μπρούμητα είναι!!! Γερά και καλότυχα να είναι τα παιδιά μας κι ας είναι ζωηρά... Έχεις πάρερι μόνο τόσα λίγα κιλά???? Μπράβο σου. Αξίζεις συγχαρητήρια. Με αυτά τα νούμερα εγώ ντρέπομαι να γράψω τα δικά μου!!!:?;):D:o

Να ξεκουράζεσαι!!!!!

Ye4Ip3.png

Πω πω καποιος μας ματιαξε και ευτυχως το ματι επεσε στις ηλεκτρικες συσκευες! Εκει να μεινει το κακο:tongue:

αναστασια αφου πιάνει το χέρι σου ια χαρά επένδυση θα ειναι η ραπτομηχανη!

Συμπεθέρα τζαμπα το ντουζακι παλι ιδρωσα:(

Τωρα με εξορισε ο αντρας στο σαλονι γιατι βραζει γαλα για να κανει γιαουρτι και εχει βρωμησει ο τοπος. Το χει γυρισει στην φυση ο καλος μου και η τελευταια μας αγορα ηταν μια κατσικα, την εχουμε βαλει στο χωριο και καθε απογευμα παει και την αρμεγει. Το εζησα και αυτο! Πήραμε και μελισσια και μεγαλωνουμε την οικογενεια οπως βλέπετε!

πλάκα κάνεις;;;;

το βρίσκω καταπληκτικό!

αν και στη θέση σου λόγω μυρωδιάς θα φτανα φανάρι!

:oops:

Κορίτσια ούτε εγώ έχω φτιάξει την βαλίτσα μου αλλά ούτε και την βαλίτσα του μπέμπη.

Έχετε κάνει ξεχωριστές βαλίτσες ή σε μία θα βάλετε όλα τα πράγματα? Επίσης θα μπορούσατε να μου πείτε τι πράγματα του μωρού έχετε ετοιμάσει να πάρετε μαζί και τι δικά σας??? θα ήταν βοήθεια εάν μου έλεγε κάποια κοπέλα την λίστα με τις βαλίτσες.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

ατζελάκο τη βαλίτσα του μωρού την έφτιαξα, πρώτη φορά θα μου χρειαστεί, πήρα πετσέτα, σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς-σεντονάκια-πανες για γουλιές-φορμάκια χειμωνιάτικα 2-3- φανελάκια και με μανίκι κοντό και αμάνικα- και φορμάκια καλοκαιρινά 2-3. μάλλον θα βάλω και μια πικε κουβέρτα καλαθούνας.

δε ξέρω αν θα χει κλιματισμό το αρεταίειο. ιδέα δεν έχω. θα στείλω τον άντρα μου να τσεκάρει μες τη βδομάδα.

τη δικιά μου όχι ακόμα!

έπλυνα τα σουτιεν θηλασμού, εγώ είχα κάμποσα, 5-6 πρέπει να ναι. και αγόρασα και επιθέματα. τίποτε αλλο.

απο δευτέρα που αρχιζουν οι εκπτώσεις θα αγγαρέψω τη νύφη μου να με πάει στα μαγαζιά με το τουτου της κανα απόγευμα. κυρίως θέλω κανα ρουχαλάκι καινούριο για τον μικρό που θα βγει απ το νοσοκομείο και μπιμπερο-πιπίλες αχρείαστα να ναι.

θα πάω κι απ τα quosho του ζάρα που είναι τ αγαπημένα μου μήπως βρω κάτι για τον ύπνο.

έχω από κει κάτι χαλαρά σαλβάρια λεπτό ύφασμα home wear συν πολύχρωμα φανελάκια. κάπως έτσι θα ναι κυρίως το dress code μου. συν καμιά νυχτικιά για αρχή.

κοίτα αν πας σε ιδιωτικό που τα ντύνουν εκεί με τα ρομπάκια δε θα χρειαστείς κάτι απ αυτά, μόνο τα ρουχαλάκια που θα βγείτε. εγώ στο δημόσιο θα τα χρειαστώ όλα. κι αναλόγως τους βαθμούς που θα χει μέσα. πάντως ναι τα πρώτα 24ωρα τα μωρά είναι ντυμένα από πάνω ως κάτω. γι αυτό πήρα και 2-3 βαμβακερά μακρυά. α πήρα και λεπτά καλτσάκια. και πάλι αν χρειαστούν. δε ξέρω κι εγώ τις ακριβείς συνθήκες, δε ξαναχρειάστηκα ρούχα μωρού.

θα μπορούσα να μη πάρω και να πω στον Ν να φέρει αλλά άλλα θα λεγα κι άλλα θα φερνε!!! οπότε τα πήρα όλα και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

παρε τενα αλλά και τις κανονικές σου. παιδιά στα ιδιωτικά σας τα παρέχουν όλα όμως.

άσχετο με τις καισαρικες εγώ δεν είχα αιμοραγία. ίσως στο φτ να ναι λίγο περισσότερη; ίσως. και πάλι ανα περίπτωση πάει.

κοίτα αν πας σε ιδιωτικό που τα ντύνουν εκεί με τα ρομπάκια δε θα χρειαστείς κάτι απ αυτά, μόνο τα ρουχαλάκια που θα βγείτε. εγώ στο δημόσιο θα τα χρειαστώ όλα. κι αναλόγως τους βαθμούς που θα χει μέσα. πάντως ναι τα πρώτα 24ωρα τα μωρά είναι ντυμένα από πάνω ως κάτω. γι αυτό πήρα και 2-3 βαμβακερά μακρυά. α πήρα και λεπτά καλτσάκια. και πάλι αν χρειαστούν. δε ξέρω κι εγώ τις ακριβείς συνθήκες, δε ξαναχρειάστηκα ρούχα μωρού.

θα μπορούσα να μη πάρω και να πω στον Ν να φέρει αλλά άλλα θα λεγα κι άλλα θα φερνε!!! οπότε τα πήρα όλα και βλέπουμε.

ΑΑΑΑ οκ κατάλαβα τώρα αρά εγώ θα πάρω μόνο αυτά που θα το βγάλω έξω!!!! Αν και καλού κακού θα βάλω μέσα και ένα μακρυμάνικο λεπτό να βρίσκετε ποτέ δεν ξέρεις.

Ευρι μου πριν λίγες μέρες που το συζητούσαν το κοριτσάκια λέγανε για τις Τενα τώρα κατά πόσο είναι βολικές δεν ξέρω εγώ θα πάρω ένα πακέτο να βρίσκετε και θα πάρω και τις κανονικές που φοράμε απλά με περισσότερη ενίσχυση !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...