Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

δεσποινα ποτε θα ερθουν δλδ;μολις γεννησεις;εγω δε συμφωνω καθολου.το εχω ξαναπει το ζευγαρι καλο ειναι να βρει τους ρυθμους μονο του με το μωρο,δεν ειναι ευκολη φαση...οσο ανενοχλητοι κ να ειναι τα νευρα σπανε ευκολα..οι ορμονες τρελενονται στη λοχεια..συζητησε το ξεκαθαρα με τον ανδρα σου,δεν εισαι παραλογη.

και εγω εχω πεθεροθεματα καποια στιγμη θα σας τα πω,τωρα ειπαμε, ειμαι σε νιρβανα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου μολις εφαγα και ναρκωθηκα εχω βαλει κλιματιστικο στο φουλ γιατι δεν κουνιετε ουτε φυλλο εξω...Αγλαια τα δικα μου ηταν αρρωστα εμενα ξεκινησανε με πυρετο που κρατησε 24-30ωρες και μετα μου το γυρισανε σε βηχα με φλεμματα..Κοριτσια γιατι δεν φτιαχνουμε μια σελιδα αππορητη στο φειςμπουκ και να γραφουμε εκει τα τηλ μας και γενικα να βαζουμε τις φωτος μας??

:-D

Ασς συγκεντρώσει μια όλα τα τηλέφωνα και ας μας τα στείλει!!

kerasia εύχομαι να μην είναι τίποτε! Πες μας τα νέα σου!

Despoina πολύ απολαμβάνω τον τρόπο που γράφεις και το πόσα και το πως!Αλήθεια πότε μετακομίζεται? Τα πεθερικά μου έχουν σπίτι εδώ οπότε δεν έχω φιλοξενίες!

Ροδακινούλα όλο σε χάνουμε! Πως αντέχεις και περπατάς τόσο?

Μυρίνα εύχομαι να του δώσουν άδεια και να τον έχεις δίπλα σου!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Μόλις έβαλα το κοτόπουλο να βράσει (reality το έχω κάνει το φόρουμ σήμερα!) και επειδή είχα τον υπολογιστή ακόμα ανοιχτό, είπα να σας ξαναδώ!

Despoina! Τί είναι αυτό με επισκέψεις μόλις βγεις από το μαιευτήριο; Α πα πα! Κουράγιο! Πάντως το skype το έχουν πολύ οι Ιταλοί; Και η αδελφή μου, έχει το ιερό ραντεβού της με την οικογένεια του άνδρα της και δεν επιτρέπει ενοχλήσεις εκείνη την ώρα... Πάντως, άσχετα με το τι λέει ο άνδρας σου, εσύ τι γνώμη έχεις για την πεθερά σου; Δηλ. είναι ικανή να σε βρει λεχώνα στο σπίτι και να περιμένει να την φιλοξενήσεις σαν ξένη, χωρίς να βοηθήσει (η δική μου ήρθε μια επίσκεψη τα χριστούγεννα στο μήνα πάνω και μας έφερε μελομακάρονα, μετά έφυγε και παραγγείλαμε φαγητό από delivery... αλλά τη θεωρώ εξαίρεση, πχ. στα 40 της μητέρας της, της γιαγιάς του άνδρα μου, δεν πήγε στο μνημόσυνο, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τη στενοχώρια... καταλάβατε τώρα, ε; Στο θάψιμο το έχω ρίξει σήμερα, χα!); Δηλ. ο άνδρας σου λέει έτσι, η μαμά του πως είναι; Λίγο τυπική νοτιοευρωπαία μάνα να είναι δεν μπορεί, θα μαγειρέψει, θα καθαρίσει κτλ. Α, και η συμβουλή της μάνας μου που δεν ακολούθησα και δεν ακολουθώ, γι' αυτό και είμαι γεμάτη παράπονα: να υπερβάλλεις και λίγο για την κατάστασή σου, για να φιλοτιμηθούν!!!

Πάντως αυτό με τη συζήτηση για τα πεθερικά, είναι ανάλογα με την περίπτωση, αλλού μας παίρνει, αλλού όχι... Μερικοί φοράνε μονίμως ροζ γυαλιά, όταν πρόκειται για την οικογένειά τους... καμία ελπίδα... οπότε τα σχόλια με προσοχή (δάσκαλε που εδίδασκες...)

φιλιά, πάω να διπλώσω τα ρούχα τώρα, θα αφήσω τα παιδιά να κοιμηθούν κανένα μισάωρο ακόμα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινα επισκεψεις μετα την γεννα και απλα για να βλεπουν την εγγονη! Μα τι αλλο θα ακουσουμε! ΚΑι η πεθερα σου ετσι σκέφτεται? δηλαδη θα περιμενουν απο εσενα να ετοιμασεις να φανε και τα σχετικα, ασε που τοτε θα εχετε και την μετακομιση, αν θυμαμαι καλα! Αν θελουν τουρισμο δεν κοιτανε κανεναν άλλο προορισμο?

Αγλαια καλα η πεθερα σου δεν υπάρχει! Τετοια διαβαζω και δεν εχω να πω κακο λόγο για την δικια μου!

αννια καλη ιδεα, πρεπει να την φτιαξουμε σιγα σιγα την ομαδα γιατι τα γεννητουρια θα αρχισουν και να εχουμε καπου να βαζουμε φωτο!

Ροδακινο καλως μας ηρθες ξανα! Μη χανεσαι!!!

εχει τρελη ζεστη,δεν την παλευω! Παω να κανω ενα ντουζ μπας και σωθει η κατασταση

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κοριτσακια τι κανετε. Γύρισα και εγω!!!!Ητανε παρα πολυ ωραία ξεκουραστικα είδα τους δικούς μου και τώρα επιστροφή για να ξεκινήσω σιγά σιγά τις ετοιμασίες μου γιατί δεν έχω κάνει απολύτως τιποτα:?

Θα προσπαθήσω να διαβάσω λίγα απο ότι γραψατε όλες αυτές τις μέρες γιατί τι πρωτότυπο :rolleyes: έχει προβλημα το λάπτοπ μου και τώρα σας γράφω απο το κινητό.

q3Owp3.png

aijjp3.png

άλο κι από δω, σήμερα η μέρα δε παλεύεται, τάνια εγώ μόλις το κανα το ντουζ χαχαχαχαχα!

εγώ είχα συνοδό το βράδυ σε όλη σχεδόν τη νοσηλεία γιατί το τρίπτυχο καισαρική-δημόσιο νοσοκομείο-ρουμινγκ ιν απλά είναι μανίκι! καμία σχέση με τα ιδιωτικά που σ εξυπηρετούν. εδώ αναλαμβάνεις το παιδί απ τη πρώτη στιγμή όπως και ναι σαι.

θα δείξει κορίτσια αναλόγως το πως θα στε θα διαμορφώσετε και τη κατάσταση.

εγώ προτιμούσα να χω κάποιον μαζί μου τα 4 αυτα βραδια για βοήθεια και να χω και το παιδί μαζί συνέχεια. σε κάθε περίπτωση κάτι παίρνεις κάτι χάνεις. όλα καλά να πάνε κι οκ τα υπόλοιπα.

σε μας απ το σόι του άντρα μου δε θα ρθει κανείς πάλι όπως και στα άλλα παιδιά. αλλά οκ δε πειράζει, θα χω τους δικούς μου, τη νύφη μου, θείες, ξαδέρφες ευτυχώς είμαστε μεγάλο σόι. εναλλαξ για να κρατάνε και τα 2 μου αγόρια, μια χαρά θα τη παλέψουμε, δεδομένου ότι ο μπαμπάς μας μάλλον θα δουλεύει ακόμα.

χαρα καλως ηρθες κ καλη ευκολια με τις δουλειες κ εγω μη νομιζεις ετοιμασιες κ πλυσιματα τωρα κανω.οσο για τα λαπτοπια μας...τα χτυπησε η ζεστη χαχα

αννα εχεις δικιο...ειχα στο νου μου το ιδιωτικο ,στο δημοσιο,χρειαζεσαι συνοδο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δέσποινα μου και πόσο ακόμα θα καταλάβουμε τις μάνες μας!! Κι εγώ μια ζωή "τρωγόμουν" μαζί της και είχε αδυναμία στον μπαμπά μου, αλλά τώρα καταλαβαίνω πολλά.. Το σπίτι η μάνα το κρατάει, τουλάχιστον η Ελληνίδα μάνα!! :rolleyes: Για το μπάνιο που λες, γιατί δεν πας σε πισίνα;; Δεν μπορεί να μην υπάρχουν!! Ο άντρας σου τι λειτουργικό έχει στον Η/Υ του; Windows ή κάποιο άλλο; Πχ ο δικός μου που έχει windows του έχω βάλει το avast:

http://www.avast.com/free-antivirus-download

To free antivirus θα κατεβάσεις, γιατί τα άλλα πρέπει να τα πληρώσεις :tongue:

Όμως εγώ που έχω linux (άλλο λειτουργικό σύστημα) δεν χρειάζομαι επιπλέον antivirus. Αλλά πες του άντρα σου (αν έχει windows ξαναλέω) το να μπαίνει στο internet χωρίς antivirus είναι σαν να πάει με πουτ@ν@ χωρίς προφυλακτικό!! :tongue: Πάντως δεν τον έφτιαξα και τόσο γρήγορα από εχθές τον πάλευα!!! :rolleyes: Σιγά μην του έκανες και στριπτιζ του πεθερού!! Καθόλου παράξενη δεν είσαι!! Κι εμένα η μάνα μου ζήτησε να της στείλω φωτογραφία την κοιλιά μου (δεν έχει σχέση με τεχνολογία για να μπει skype :tongue: ) αλλά το ίδιο της κάνει!!!!! Καθόλου υπερβολική δεν είσαι πάντως!! Ο άντρας σου που δεν θέλει να κάνουν δουλειά οι μανάδες σας, για να έχουμε καλό ερώτημα προτίθεται να τις κάνει ο ίδιος;; :tongue: Είμαι λίγο επιθετική μάλλον :cool:

Μαριλένα περαστικά στον πατέρα σου! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να επανέλθει σύντομα!!

Άννια εγώ είμαι μέσα για την σελίδα στο facebook, αλλά και στο παρελθόν που το είχαμε πει τελικά δεν υπήρξε ενδιαφέρον.. :rolleyes:

Εύρι μου σ'ευχαριστώ!! Από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!

Χαρά καλωσόρισες!! Και ο δικός σου η/υ πρόβλημα!! Τελικά μάλλον τις πειράζει ο καύσωνας τις συσκευές μας!! :-P

Άννα τέτοια λέγε μου.. Τελικά μήπως ήτανε κακή επιλογή το δημόσιο;; :|

Α ξέχασα να σας πω (νομίζω) ότι το Σαβ/κο είχαμε πάει στο χωριό, και εκεί που ήθελα να επιδωθώ και πάλι στην αγαπημένη μου ασχολία (το γάζωμα!!) χάλασε η ραπτομηχανή της πεθεράς μου!! Τελικά η "κατάρα" δεν πιάνει μόνο τις ηλεκτρικές συσκευές!! :lol: Σήμερα όταν σχολάσει ο άντρας μου θα πάμε στον Κωτσόβολο να πάρουμε μία να την έχω!! Θεωρώ ότι είναι καλή επένδυση!! Ένα παντελόνι να κοντύνεις, μία κουρτίνα, κάτι.. Και θα πάμε και στο cinq-a-sec το καθαριστήριο, να πάμε τις κουβέρτες, και σήμερα έμαθα ότι τις κρατούν και για φύλαξη αν τους το ζητήσεις μέσα στην τιμή του καθαρίσματος!! 10 ευρώ η μία είναι.. 2 έχουμε, σας φαίνονται πολλά τα λεφτά; Θα τις αφήσουμε εκεί πάντως ώσπου να τις χρειαστούμε! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω καποιος μας ματιαξε και ευτυχως το ματι επεσε στις ηλεκτρικες συσκευες! Εκει να μεινει το κακο:tongue:

αναστασια αφου πιάνει το χέρι σου ια χαρά επένδυση θα ειναι η ραπτομηχανη!

Συμπεθέρα τζαμπα το ντουζακι παλι ιδρωσα:(

Τωρα με εξορισε ο αντρας στο σαλονι γιατι βραζει γαλα για να κανει γιαουρτι και εχει βρωμησει ο τοπος. Το χει γυρισει στην φυση ο καλος μου και η τελευταια μας αγορα ηταν μια κατσικα, την εχουμε βαλει στο χωριο και καθε απογευμα παει και την αρμεγει. Το εζησα και αυτο! Πήραμε και μελισσια και μεγαλωνουμε την οικογενεια οπως βλέπετε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

εχετε διαπρεψει και σημερα!!!! δεν προλαβαινω να διαβαζω.. σχολια μην περιμενετε γιατι ο ταλιμπαν με κοιταει με μισο ματι που του εκοψα τα παιδικα που εβλεπε.

λοιπον, θα φτιαξω ενα γκρουπ με ονομα " μαμαδες Αυγουστου 2012" και στειλτε μου με πμ τα ονοματα σας στο φεισμπουκ να σας βαλω μεσα γιατι θα ειναι εντελως κλειστο γκρουπ. ουτε μελη δεν θα φαινονται παραεξω. οκ?

suU8p3.png

vdz8p3.png

nikoleta, anastasia kai anna eiste mesa

περιμενω τις υπολοιπες γιατι δεν εχω τα username σας στο φεισ ή τα εχω και δεν μπορω να τα αντιστοιχισω.. :(

Ax Σου έστειλα πμ με το όνομα μου για να με βάλεις και μένα στο γκρουπ, Περιμένωωωωωωωωωωω !!!

Τώρα πάω να μαγειρέψω γιατί ο άντρας μου θα φάει ποδαράκια βραστά έτσι όπως πάω.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...