Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

• Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Σε ευχαριστω ριτα μου κι εσυ με το καλο το μωρακι σου κ ναι χαίρεσαι το γιοκα σου!

Αχ ρε κορίτσια αυτο με τα κιλά ειναι μεγάλο θέμα!!ειμαι +4,5 κ ο γιατρός μου λέει ότι ειναι πολλα !!!αχ κ πειναωωωωω!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλωσηρθατε οι καινουργιες εγκυουλες καταρχην καλη εγκυμοσυνη σε ολες !!!

Αφηστε αυτο το θεμα με τα κιλα με εχει αγχωσει παρα πολυ .Εχω παρει σχεδον 7 κιλα απο την αρχη η μαια ουρλιαζει ,εγω πειναω.Κανω πολυ μεγαλη προσπαθεια ρε κοριτσια δεν τη παλευω!!!

N34Jp2.png

Ρίτα σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Libero κι εγώ δεν ξέρω φύλο ακόμη. Σε 10 μέρες έχω ξανά ραντεβού με τον γιατρό όπως είπα και μ'έχει φάει η αγωνία καταρχήν για το αν όλα είναι καλά κι έπειτα για το φύλο! Tρεις μέρες διαφορά έχουμε! 4,5 είναι όντως αρκετά νομίζω. Προσπάθησε να κρατηθείς σ'αυτά τα κιλά για ένα μήνα και πιστεύω θα είσαι στα ίσια σου τότε. Ξέρω, είναι δύσκολο κι εγώ πεινάω πολύ! Ό,τι και να γίνει η όρεξη όρεξη!

καλωσηρθατε οι καινουργιες εγκυουλες καταρχην καλη εγκυμοσυνη σε ολες !!!

Αφηστε αυτο το θεμα με τα κιλα με εχει αγχωσει παρα πολυ .Εχω παρει σχεδον 7 κιλα απο την αρχη η μαια ουρλιαζει ,εγω πειναω.Κανω πολυ μεγαλη προσπαθεια ρε κοριτσια δεν τη παλευω!!!

Γεια σου κερασια μου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη να έχεις!!!

ασε δε καταλαβαίνουν ότι πειναμε;;;πριν απο λίγο εφαγα κ πάλι πειναω!!τι να πω...απο Αθήνα ειναι οι περισσότερες κοπέλες;;;;

pysXp3.png

Κερασιά υπομονή βρε κορίτσι, είναι δύσκολο όντως. Αν ακολουθούσες κάποια διατροφή για κάποιους μήνες να έρθεις στα ίσια σου; Σου δώσαν καμιά συμβουλή ή μόνο σε κράζουν;

Διαφημίσεις

Ρίτα σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Libero κι εγώ δεν ξέρω φύλο ακόμη. Σε 10 μέρες έχω ξανά ραντεβού με τον γιατρό όπως είπα και μ'έχει φάει η αγωνία καταρχήν για το αν όλα είναι καλά κι έπειτα για το φύλο! Tρεις μέρες διαφορά έχουμε! 4,5 είναι όντως αρκετά νομίζω. Προσπάθησε να κρατηθείς σ'αυτά τα κιλά για ένα μήνα και πιστεύω θα είσαι στα ίσια σου τότε. Ξέρω, είναι δύσκολο κι εγώ πεινάω πολύ! Ό,τι και να γίνει η όρεξη όρεξη!

Αχ θα προσπαθήσω μέχρι την επόμενη επίσκεψη να είμαι στα ίδια!!!ποιον γιατρό έχεις αν επιτρέπεται κ που με το καλο θα γεννήσεις;

pysXp3.png

Έχω τον Αργυρίου, δεν ξέρω αν τον ξέρεις. Ακόμη δεν έχω επιλέξει που θα γεννήσω, είναι νωρίς και ο γιατρός δεν με αφήνει να προτρέχω γιατί είμαι αγχώδης. Κάθε πράμα στον καιρό του λέει! Πάντος δεν αγχώνομαι ακόμα γιατί μπορεί να πάει σε όλες τις κλινικές οπότε δεν έχω περιορισμό! Εσύ;

Έχω τον Αργυρίου, δεν ξέρω αν τον ξέρεις. Ακόμη δεν έχω επιλέξει που θα γεννήσω, είναι νωρίς και ο γιατρός δεν με αφήνει να προτρέχω γιατί είμαι αγχώδης. Κάθε πράμα στον καιρό του λέει! Πάντος δεν αγχώνομαι ακόμα γιατί μπορεί να πάει σε όλες τις κλινικές οπότε δεν έχω περιορισμό! Εσύ;

Οι ξαδερφες μου τον έχουν!!πολυ ευχαριστημενες!!!εγω έχω τον Γεωργιάδη κ ειναι μονο στο διαβαλκανικο άρα δεν μπορώ να επιλέξω.με το καλο να έρθει η ώρα για όλες τις εγκυουλες!!!

pysXp3.png

evri και libero10 καλως ηρθατε!με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας!

αννια συγχαρητηρια γι ατην αυχενικη ζωηρο το σπορακι ε?

κοριτσια τωρα που αλλαξατε τριμηνο πως τα πατε με τις ανακατοσουρες?εγω τα ιδια...δυστυχως...συν του οτι συχνα πυκνα παθαινω και δυσπεψια...ελπιζω να περασει συντομα ολο αυτο!κιλα δε ξερω ποσα εχω βαλει τη τελευταια φορα που με ζυγισε δεν ειχα βαλει καθολου τωρα δε ξερω...παντως τα ρουχα μου δε μου κανουν οποτε σιγουρα εχω παρει...

κατα τ αλλα ολα καλα εκμεταλευτηκαμε το καλο καιρο το σκ και το ριξαμε στις βολτες!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

elizabeth,rita ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Αfroad ευφχαριστώ για τη βοήθεια,το προσπάθησα,έφτιαξα το τικεράκι αλλά δεν ξέρω αν το αντέγραψα σωστά.το link αντιγράφω,τι?το θέμα των κιλών είναι δύσκολο αλλά ας είναι καλά τα παιδάκια μας και εμείς όσο μπορούμε θα το προσπαθούμε! Από εδώ και πέρα θα μπαίνουν πολλά.ειδίκα στο δύτερο τριμηνο έτσι διάβασα!προσπαθώ και εγώ να μείνω σε αυτά αλλά δύσκολο!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλησπέρα κι από μένα κοπέλες και κοιλίτσες!

καλώς ήρθατε στη παρέα οι καινούριες!

αχ αυτά τα κιλά.....το πιο δύσκολο είναι και θέλει προσοχή μεγάλη!

στο πρώτο παιδί έφτασα τα +20 και δεινοπάθησα μετά με τη μέση.

στο δεύτερο +13 και ήμουν πολυ καλύτερα.

όσο μπορείτε κάντε κράτει!

Λοιπόν Evri, μπαίνεις στη σελίδα με τα ticker και ξεκινάς να φτιάχνεις το δικό σου. Μόλις το φτιάξεις η τελευταία σελίδα που σου βγάζει έχει τις επιλογές for websites, email signatures κτλ. Εσύ επιλέγει απο το forum signatures το pseudoHTML,UBBC code and BB code. Κάνεις αντιγραφή το σύνδεσμο που σου βγάζει, ξεκινάει με και το κάνεις επικόλληση στο κουτάκι στην επεξεργασία υπογραφής ,στο μεγάλο, έκει που θα έγραφες το μήνυμά σου για να καταλάβεις.

afroad το κατάφερα!!χίλια ευχαριστώ για το χρόνο!!!είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις κοινές μας εμπειρίες εδώ!!Έχουμε μια κοινή πορεία όλες μας! Μια πορεία με αγωνίες,άγχη,φόβους,αλλά και πολλές πολλές χαρές!Καλήσπέρα Άννα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό το νέο!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Κορίτσια καλησπέρα να καλοσορισω καγ εγω τα νέα μέλη και να ευχηθώ με το καλο..με πήρε ο γυν και μου είπε να επαναλάβω την εξέταση για το ζαχαρο γιατί είναι ανεβασμένο επίσης έχω ξεροστομια την τελευταία εβδομάδα που λένε ότι είναι σύμπτωμα ζαχαρου :(

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...