Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Τελικά είχε χαλάσει ο ένας σκληρός δίσκος, ευτυχώς δεν είχα κάτι σημαντικό εκεί, τα δεδομένα μου δηλαδή είναι όλα ΟΚ! Είμαι online από τον δικό μου πλέον!! :D Τώρα που ξεκίνησα λέω να ασχοληθώ και με του άντρα μου, ο οποίος έχει γεμίσει με διάφορες μ@λ@κίες και χρειάζεται ένα format επειγόντως!! Γιατί μετά που θα έρθει το μωρό θα είναι αδύνατον να ασχοληθώ!! :rolleyes:

Ρίτα είμαι πληροφορικός, έχω δουλέψει και ως τεχνικός Η/Υ κάτι φεγγάρια πριν διοριστώ στην εκπαίδευση, οπότε το κατέχω, απλά τώρα με την κοιλιά ζορίστηκα λίγο κάτω από το γραφείο να σκύβω, κοκ.. Αλλά ΟΚ την πάλεψα ;)

Αγλαϊα περαστικά σου, και έχεις δίκιο, εφ'όσον τα ωράρια της δουλειάς του άντρα σου δεν είναι απαιτητικά θα έπρεπε να συμβάλει περισσότερο στο σπίτι.. :?

Λέτα μπράβο που είναι όλα καλά με τον μικρό σου!!

Λίμπερο είδα τις φωτογραφίες από το μπάνιο, είσαι μια κούκλα!! :wink:

Εύρι εμένα ο δικός μου μία έτσι μου τα λέει μία γιουβέτσι!! Εγώ τον θέλω δίπλα μου στην γέννα πάντως.. Τώρα αν θα αντέξει είδωμεν!!!!! :tongue: Για τα βράδια εννοείται πως κι εγώ τον άντρα μου θέλω μαζί!! Ελπίζω να του δώσουν άδεια! :rolleyes:

Όσο για την γκρίνια που λέτε κορίτσια, με έπιασε κι εμένα προχθές και άρχισα και δεν τέλειωνα.. Ούτε ήξερα τι έλεγα, αλλά ούτε και σταματούσα :tongue:

Για τα τηλέφωνα λέω να αποφασίσουμε να τα μαζέψει μία και να τα στείλει και στις υπόλοιπες, σε όσες θέλουν δηλαδή!! Στέλνω κι εγώ pm στην Τάνια και στην Ρίτα και αποφασίστε ποια θα τα μαζέψει :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου ,εμεις γυρισαμε χθες το βραδυ γιατι ειδα λιγο αιμα .Δεν συνεχισε ομως αλλα ο γιατρος θελει να δει απο που προερχεται.Φοβηθηκα πολυ για προωρο.Το απογευμα στις 18:)0 εχω ραντεβου να δουμε τι θα μου πει.

evri αντε εφτασες στην τελικη ευθεια κοπελα μου με το καλο.

Γραψτε ολες που γεννατε ρε παιδια μπορει καποιες απο μας να συναντηθουμε τις μερες της νοσηλειας.

Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα φτιαξω και τη βαλιτσουλα να υπαρχει.

N34Jp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!!!!

Είδα ότι με ψάξατε και εμφανίστηκα χιχιχιιχιχι!!!!!

Σορρύ που χάθηκα πάλι αλλά γινόταν ο κακός χαμός στο σπίτι ήρθαν οι γονείς μου και τα πεθερικά και κάθε μέρα είχα κόσμο βέβαια έμπαινα και διάβαζα τα νεάκια σας κάθε μέρα αλλά δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω καθώς με το που φεύγανε ήμουν τέζα!!!!!!!

Χαίρομαι που τα μωράκια του καφέ μας μεγαλώνουν και είναι καλά.

Εγώ είμαι πολύ αγχωμένη και τα έχω πάρει στο κρανίο. Το μαγαζί που παρήγγειλα τα πράγματα του μωρού έκλεισε το κατάστημα που είχε εδώ που μένω φυσικά τους πήρα τηλ και μου είπαν να μην ανησυχώ τα πράγματα μου θα έρθουν κανονικά αλλά μου κάνει εντύπωση όταν πήγα να τα κάνω παραγγελία γιατί δεν μου το είπαν ????????>?? Μου είπε ο υπεύθυνος ότι θα με πάρουν τα κορίτσια τηλ για λεπτομέρειες την προηγούμενη βδομάδα και ακόμα πέρνουν γρρρρρρρρρρρ!!!! Θα κάνω υπομονή μέχρι την Πέμπτη και θα ξαναπάρω εγώ !!!!

Λιμπεράκι μου πήγαινε αν θέλεις στο φαρμακείο του Ασκητή δίπλα στα Γκούντις έχει όλα τα προίόντα της Frezyderm για μωράκια με 20% έκπτωση. Πήγα σήμερα και πήρα απο όλα !!!

όσο για το περπάτημα που λέτε Ευρι μου εγώ πάω κάθε μέρα και περπατάω τουλάχιστον 45λεπτά. ΕΕΕΕΕΕΕΕ σήμερα το παραξύλωσα περπατούσα απο το πρωί στις 9,30 που έφυγα απο το σπίτι μέχρι τις 1 που με πήρε ο άντρας μου και μου έβαλε χέρι να γυρίσω γιατί έπιασε ζέστη !!!

Καλά τι πάθανε οι συσκευές σας αμαν πια !!!! Μάλλον η ζέστη τα αποδιοργανώνει !!!!

Αννια περαστικά σας ελπίζω γρήγορα να γίνει καλά ο μικρούλη σου !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κερασία μου ελπίζω να μην ειναι τπτ σοβαρο! Προσπάθησε να εισαι οσο πιο ήρεμη μπορεις! Θα περιμενουμε νεα σου το απογευμα!

Αναστασια μολις τελειωσεις με του αντρα σου ελα και απο δω μια βολτα:tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

εμενα ο συζυγος ειχε μπει μεσα κατα τη διαρκεια των υποτιθεμενων πονων..αλλα επειδη εγω πονους δεν ειχα ουτε για δειγμα κ ειχαμε εξαντλησει οοοολα τα θεματα,αρχισε να χασμουριεται κ με εκνευρισε χαχα οποτε ημουν ετοιμη να τον ξαποστειλω αλλα τελικα μπηκαμε για εσπευσμενη καισαρικη αφου επεφταν οι παλμοι του μικρου κ ετσι τον πεταξε εξω ο γιατρος αρων αρων...

στο μαιευτηριο γιατι να εχετε καποιον τα βραδια;μονο το πρωτο βραδυ χρειαζεται θεωρω...εγω αυτη τη φορα δε θα κρατησω κανενααν ουτε το πρωτο βραδυ...προτιμωνα ειναι ο ανδρας μου με το γιο μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου εγώ πάντως δεν θέλω κανέναν στην κλινική ούτε την πρώτη μέρα αν χρειαστώ κάτι είναι οι νοσοκόμες εκεί εξάλλου ποτέ δεν ήμουν του χαιδέματος. Τώρα για τον αντρούλη μου που λέτε εγώ θέλω να είναι μέσα αλλά εκείνος μάλλον φοβάται οπότε δεν το βλέπω να είναι !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημέρα (ή μάλλον καλησπέρα τώρα πια!)

Τι μου κάνουν οι εγκυούλες; Μαλλον αυτή η βδομάδα θα είναι βδομάδα γκρίνιας και χαλασμένων ηλεκτρικών συσκευων! :confused:

Αννια, πολύ καλά τα νέα σου από το γιατρό. Δεν ήξερα πως ο τρισδυάστατος είχε τόση καλή ανάλυση, αλλά από ότι διάβασα και παρακάτω, φαίνεται αρκετά καλά το προσωπάκι του μωρού. Δηλαδή και τα δύο τα μικρά σου μοιάζουν του μπαμπά; Τουλάχιστον έτσι κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει τη πατρότητα! Τι να πω και εγώ που ακόμα και τώρα αλλά και πιο παλιά όλοι μου έλεγαν πως είμαι φτυστή η μητέρα μου και με απορία και στενοχώρια απαντούσα "εννοείς όταν ήταν στην ίδια ηλικία με εμένα ή όπως είναι τώρα, γιατι τα έχει τα χρονάκια της!"

Αγλαϊα τι κάνετε εσείς; Με αυτά που διάβασα στενοχωρέθηκα κάπως. Τελικά είμαι αχάριστη. Δε πέρασε και λίγα αυτο το καιρό ο άντρας μου, και όσο μπορεί προσπαθεί ο καημένος δε λέω. Είμαι σίγουρη πως θα είναι πάντα εκεί για μένα και τη μπέμπα, αλλά καμιά φορά αυτη η απαισιοδοξια του και η καταστροφολογία με τρελαίνουν!

Ωρες ώρες μου θυμίζεις κάπως τη μανούλα μου. Φιλόλογος και αυτη με τρία αγρίμια για παιδιά και ο μπαμπάκας μου, καλά να είναι, στο κόσμο του! Οσό είμασταν μικρές εγώ και η αδερφή μου διαμαρτυρόμασταν που όλο γκρινιάζε και δεν είχε πολύ χρόνο για μας, αλλά τώρα που μεγαλώνουμε αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα ήταν για αυτη, και πόσο δύσκολα παιδιά και μπαμπάς είμασταν εμείς! Αχ στερνη μου γνώση να σε είχα τότε! Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το γιατρό σήμερα και να μπορέσει να σου δώσει κάτι πιο αποτελεσματικό για τον πόνο. Βέβαια το ότι δε θα πονάς δε σημαίνει πως μπορείς να κάνεις πολλές δουλειές! Το ξέρω δύσκολο, αλλά θελει πολύ προσοχη η μέση! Και όταν με το καλό γεννήσεις και κάπως συνηθίσετε, ίσως να αρχισεις και εκείνη τη δίαιτα. Αν και με τρία παιδιά είμαι σίγουρη πως τα κιλά θα φύγουν πολύ εύκολα!

Μύρινα πως είναι ο άρρωστος υπολογιστής; Εύχομαι σύντομα να βρεθεί η λύση. Με το καλο να δεχτείτε και τα επιπλάκια σας και να τελειώσετε με όλες τις ετοιμασίες!

Μαριλένα τι κάνεις κοπελιά μου; Χαθήκες και σε είχα στο μυαλό μου. Περαστικά στο πατερούλη σου, εύχομαι σύντομα να βρεθεί που είναι το πρόβλημα και να το ξεπεράσετε γρήγορα. Δε ξέρω αν βοηθάει, πάντως ο πατέρας μου πριν 2 χρόνια έκανε μπαλονάκι κι αν ακούγεται κάπως τρομακτικό όλα πήγαν καλά και μέχρι τώρα είναι περδίκη και πολύ κινητικός! Απλώς πρέπει να προσέχει κάπως τη διατροφή του! Και είναι και 74 χρονών!

Λέτα πώς είσαι σήμερα; Ο μικρός σου; Δυστυχώς και η γκρινιά μέσα στο πρόγραμμα είναι! Ευχομαι πάντως κάπως να ηρεμησες, θέλω να πιστεύω πως αφού γεννήσουμε οι ισορροπίες και οι ορμόνες μας να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους!

Τάνια τι κάνετε εσείς; Μηπως η μικρή σου κάπως ζηλεύει την προσοχή που λαμβάνει η κοιλίτσα σου και κάπως αντιδράει; Εύχομαι με το καιρό όλα να φτιάξουν!

Ευριδίκη πολύ χάρηκα που περάσατε καλά. Αχ, θα ήθελα και εγώ να πάω για μπάνιο, να νιώσω πως είναι μέσα στο νερό. Πρέπει να είναι πολύ ωραίο αίσθημα! Εγω θα έχω καθόλη τη διάκρεια το συζυγό μου. Ετσι συνηθιζεται εδω. Ακόμα και στην καισαρική (αν χρειαστει), αν δεν είναι τιποτα έκτακτο (μακρυά από εμάς). Βέβαια έχει δηλώσει πως θα με κοιτάει μόνο στα μάτια και με τίποτα δε θα κόψει τον ομφάλιο λώρο (εδώ σου δινουν τη δυνατότητα). Θέλω να πιστεύω πως η παρουσία του στο τοκετό θα βοηθήσει και εμένα, αλλά και στο δέσιμο του με τη μικρή! Το βράδυ δεν επιτρέπουν κόσμο όποτε θα την περασω μόνη μου. Καλώς να δεχτείς και τα πεθερικά. Σε εσάς θα μείνουν; Θα κάτσουν πολύ;

Ρίτα πολύ χίρομαι που έχεις καλή διάθεση. Ετσι να παραμέινεις και έτσι να είμαστε και εμείς!

Λίμπερο με το καλό τα αποτελέσματα. Μακάρι να είναι όλα καλά!

Πωπω, τι σεντόνι που έγραψα!

Διαφημίσεις

Mυρινα μέχρι να γράψω το σεντόνι μου έφτιαξες και τον υπλογιστή! Θηρίο εσύ! Τώρα πια θα ξέρουμε όπότε άμα έχουμε κάποιο πρόβλημα θα σε ενοχλούμε! Και αρχίζω. Ο καλός μου ο αντρούλης δε θέλει να βάλει κάποιο antivirus στον υπολογιστη, νομίζει πως είναι άχρηστο. Είμαι σίγουρη πως έναν δυο ιους και οτιδήποτε αλλο τους έχει σίγουρα. Τι προτείνεις να κάνω; Υπάρχει κανένα καλό antivirus που να είναι δωρεάν;

Κερασια μου εύχομαι όλα να είναι καλά. Υπομονή μέχρι τις 18.00 και περιμένουνμε τα νέα σου.

Ροδακινούλα τι κάνεις; Χάθηκες αλλά σημασία έχει που είσαι καλα. Μήπως ήταν και τα γεννεθλιά σου πριν καμιά βδομάδα; Χρονια σου πολλά. Για τα έπιπλα, φαντάζομαι τη στενοχώρια σου. Εύχομαι όμως όλα να πάνε καλά και σύντομα να σας έρθουν!

Κοριτσάκια ευχαριστώ που με νοιάζεστε, είστε η παρηγοριά μου.

Είμαι σήμερα κατά ελάχιστο καλύτερα, αλλά με αναπτέρωσε έστω και αυτό το λίγο, γιατί ελπίζω ότι έτσι δεν οφείλεται γενικά στην εγκυμοσύνη (ώστε να το έχω μέχρι να γεννήσω ή και μετά), αλλά ότι κάπου την έκανα τη ζημιά με την οδήγηση που στριμώχτηκα ή με τη μικρή που σήκωσα ή με τις δουλειές και ότι δηλ. θα μου περάσει γρήγορα...

Τελικά η μεγάλη μου έκανε και πυρετό, προς το παρόν 38. Καλοκαιριάτικα τώρα με τους πυρετούς, πως είναι δυνατόν; Ελπίζω να την έχουμε περάσει όλη την ίωση (αν δηλ. είναι να κολλήσουμε) πριν την καισαρική. Διαφορετικά θα πρέπει να το καθυστερήσουμε, ελπίζω να γίνεται, γιατί δεν λέει να είμαστε άρρωστοι με το νεογέννητο... Τα έχω χάσει τώρα, ποια κοπέλα είχε αυτόν τον καιρό το παιδί της άρρωστο με ίωση; Η ίδια θα είναι, κρατάει πολύ;

Kerasia μου, ελπίζω κι εγώ να μην είναι τίποτα σοβαρό και να μας πεις καλά νέα το βράδυ!

Taniabell αυτή η ιδέα με το γιατρό στριφογυρίζει στο κεφάλι μου και για άλλο λόγο, σκέφτομαι να του πω να πει ότι ήταν δύσκολη η περίπτωση μου (φτου μακριά από εδώ) και ότι θα χρειαστώ ησυχία (μακριά οι επισκέψεις και στο μαιευτήριο) και υποχρεωτικά πολλη βοήθεια μετά στο σπίτι... Η πεθερά μου δεν θα μας πει ποτέ όχι αν της ζητήσουμε κάτι, αλλά είναι ο τύπος που δεν θα κουνήσει το δαχτυλάκι της ποτέ από μόνη της (από διακριτικότητα ισχυρίζεται ο άνδρας μου, από πρόθεση ισχυρίζομαι εγώ). Και αν τα βάλει για ύπνο, απλά αυτά θα συνεχίσουν να χοροπηδάνε μέχρι να γυρίσουμε, γιατί, δεν προσπαθεί να τους επιβληθεί καθόλου, δεν μπορεί λέει να τα μαλώνει... Πάντως του το πέταξα του άνδρα μου χθες, γιατί δεν μπορεί η μαμά του να κάνει κανένα φαγητό για τα παιδιά, στην κατάσταση που βρισκόμαστε, και όταν της μίλησα μου είπε ότι θα της πάει ο άνδρας μου κιμά για να μας κάνει γεμιστά... Η αλήθεια βέβαια είναι ότι είναι μεγάλη (76), αλλά και πριν από λίγα χρόνια μας έλεγε ότι δεν μπορεί πολλά πολλά, είναι μεγάλη κτλ. και μετά πήγαινε στην Καππαδοκία, στη Ρουμανία ή στην Κροατία με το πούλμαν. Πάντως αλλιώς είναι οι γιαγιάδες από τη μάνα και αλλιώς οι γιαγιάδες από τον πατέρα ή τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω σχηματίσει!

Το πρώτο βράδυ στο μαιευτήριο θα μείνει και μένα η μαμά μου, ούτως ή άλλως δεν θα μου άρεσε ούτε εμένα να είναι στο δωμάτιο ο άνδρας της διπλανής μου. Θα είμαι με καισαρική και όλο κάποια παρηγοριά ή βοήθεια θα χρειαστώ (ένα βράδυ θα είμαι με ορό και καθετήρα...). Θα γεννήσω ή στο Ρέα ή στο Ιασώ (ακόμα δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει) και μάλλον γύρω στις 23 του μήνα. Είναι κάποια άλλη κοπέλα τόσο νωρίς εκεί; Δεν νομίζω, ε; Πάντως και τα δύο επιτρέπουν τώρα το rooming in, αλλά το σκέφτομαι με την καισαρική, τουλάχιστον για το πρώτο βράδυ. Πρέπει κάποια στιγμή να ρωτήσω αν μπορώ να ζητήσω rooming in, αλλά το πρώτο βράδυ να μου το φέρουν μόνο όταν είναι να το βάλω στο στήθος. Στο μαιευτήριο δεν θα ήθελα καθόλου επισκέψεις, ευκαιρία να ξεζαλιστώ λιγάκι... θα πω στο γιατρό να δώσει σχετικές οδηγίες. Ένας λόγος που θα προτιμούσα το Ρέα από το Ιασώ, είναι ότι διάβασα ότι είναι πιο αυστηροί στην τήρηση των ωραρίων του επισκεπτηρίου. Στο Ιασώ και τις δύο φορές που γέννησα, γινόταν ΠΑΝΙΚΟΣ (και λίγο είναι...).

Μόλις κοιμήθηκαν τα παιδιά. Τώρα περιμένω να φέρει ο άνδρας μου τα ψώνια από το σούπερμάρκετ. Η μεγάλη ήθελε φυσικά σούπα, αλλά δεν πρόλαβε να ψωνίσει το πρωί (η οργάνωση που λέγαμε και η ώρα έγερσης), οπότε έμεινε το παιδί με ένα γιαουρτάκι. Τώρα ελπίζω να προλάβω να της κάνω σούπα για το απογευματάκι... Η μικρή έχει αρχίσει να μου κάνει νάζια και καψόνια, τί έχω να τραβήξω ακόμα, όταν γεννηθεί η μπέμπα!

Φιλιά κοριτσάκια

a0Nsp3.png

Να σας κουράσω και λίγο με τα δικά μου!

Χτες τα πεθερικα μου ήθελαν να τα πούμε στο skype για να δούνε και τη κοιλιά μου! Οπως είπαμε είμαι κάπως παραξενούνα και μου φάνηκε κάπως, επειδή σα κάπως να το απαιτούν και όχι να το προτείνουν, αλλά έχε χάρη που ο άντρας μου δε θέλει να χαλάει χατήρια. Οπότε σηκώθηκα να δείξω στη κάμερα τη κοιλούμπα μου. Ο πεθερός θα προτιμούσε βέβαια να σηκώσω και τη μπλούζα μου, αλλά είναι περίεργη που είπα όχι; Μου φαίνεται κάπως; Εύχομαι να μη το παρεξήγησαν!

Γενικά μια αγωνία την έχω για το όταν θα έρθουν. Τους βλεπω σχετικά σπάνια, λόγω γλώσσας και κουλτούρας πολύ επικοινωνία δεν έχουμε και όταν θα έρθουν στο μικρό μας το σπιτάκι να κάτσουν για δυο βδομάδες νομίζω πως θα είμαστε κάπως. Αλλώστε τι θα λέμε και όλη τη μέρα; Οταν τα λέω αυτά στον αντρα μου με θεωρεί υπερβολική και πως όλα θα πάνε καλά. Αλλά δε ξέρω αν αντιλαμβάνεται την κατάσταση. Αφού μέχρι πρότεινως ήταν σίγουρος πως μόνο η μητέρα του θα ερχόταν, άσχετα τι έλεγα εγω. Πριν καμιά βδομάδα κατάλαβε πως και ο πεθερός θέλει να έρθει. Ασχετο που όταν του έλεγα πως όταν θα έρθει η μητέρα μου θα τη βάλω να μου καθαρίσει το σπίτι και να βοηθήσει και στη μετακόμιση μου έλεγε πως ούτε τη μάνα μου αλλά ούτε και τους γονείς του θα δεχτεί να κάνουν δουλειές, έρχονται μόνο να δουν την εγγονή! Τοτε τι να τους κάνω;:confused: Το άλλο, η μάνα του δε μπορεί να καταλάβει γιατι η μητέρα μου δεν θα έρθει πριν ακόμα μπω για να γεννήσω. Είμαι σίγουρη πως με θεωρεί υπερβολική, επειδή όπως τους έχει πει ο άντρας μου, δε θέλω κάποιον άλλον για τις πρώτες δυο βδομάδες! Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιο πολύ ανησυχώ για το όταν θα έρθουν παρά για τη γέννα!

Εύχομαι να μη σας κουράζω, απλώς κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου!

και εγω αγλαια ρεα η ιασω θα γεννησω κ δεν προτιμω καθολου το ιασω κυριως για τη βαβουρα που λες κ εσυ αλλα το θελει ο γιατρος μου περισσοτερο.....στο επομενο ραντεβου θα το ξεκαθαρισουμε αυτο.

εγω παντως rooming in δε θελω απο επιλογη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δέσποινά μου με την ευκαιρία να σου πω ότι το σπιτάκι που βρήκατε μου άρεσε πολύ. Με το καλό να πάτε. Όσο για τον άντρα σου........μα καλά αν είναι να έρθουν οι γονείς απλά για να δουν την εγγονή ας κάτσουν δυο μέρες και ας φύγουν .....τι θα κάνουν τόσες μέρες εκεί αν δεν βοηθάνε έστω και λιγο με το σπίτι ????? Μόνο δηλ την αναστάτωση εξάλλου μου έχουν πει ότι τα νεύρα μας δεν θα είναι και ότι καλύτερο τις πρώτες μέρες μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας να έχεις και τα πεθερικά μμμμμμμμμμ μου φαίνεται λίγο τρατζικ . Αυτό που είπες για την μαμά σου δεν το πολυ κατάλαβα να πω την αλήθεια .

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...