Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Χιλια τα εκατό τα λευκά! Αλλά να το πεις στο γιατρό ότι δεν σε πήρε! Το χω διαβάσει πολλές φορές από διάφορες κοπέλες για την επικοινωνία και με εκνευρίζει πολύ αυτό το πράγμα γιατί αν τώρα έπρεπε να πάρεις δύο χάπια πχ ποιος θα σου το πει; 

@Lila86 Μήπως πρέπει να πάρουμε κ εκεί ένα τηλεφωνακι, όπως λέγαμε για τη χοριακη της @Eternity? 😂😂

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? χαθηκα αλλα ο υπολογιστης μας χαλασε...σας διαβαζα απο το ταμπλετ αλλα δυστηχως δεν ενδυκνειται για γραψιμο αφου δεν ξερω ουτε πως να αλλαξω τη γλωσσα!!! :) ελπιζω να σας ελειψα λιγακι ε?

γενικα εγω δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα.. ο πατερας μου δεν νιωθει καλα με την καρδια του και κανει διαφορες εξετασεις. ελπιζω ολα να πανε καλα...με εχει παρει λιγακι απο κατω γιατι δεν μπορω να δεκτω το γεγονος οτι μεγαλωνουν οι γονεις και αρχιζουν τα δυσκολα για αυτους και κατεπεκταση και για μας..

ο δημητρακης μου ειναι πολυ ζωηρος , ζωη να εχει το παιδακι μου εννοειται αλλα δεν μπορουμε να τον αφησουμε καθολου μονο του! ειπιε μια μερα το λαδακι σωματος και τρεχαμε στο νοσοκομειο αλλα ευτυχως ολα καλα. επισης κατι εχουν παθει ολα στο σπιτι και χαλανε! πρωτα ο υπολογιστης μετα το ψυγειο το οποιο το προλαβαμε στο τσακ που εβγαζε καπνους και πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη!.. μετα χαλασε ο ασυρματος και την ιδια μερα το κινητο μου! το κακο ειναι οτι εχασα ολες τις επαφες μου και τις φωτο του μικρου...

τα καλα νεα ειναι οτι στις 4 του μηνα εκανα το ντοπλερ ολα καλα με την μπεμπα μου...ειναι περιπου 1850 και ο τοκετος μαλλον θα ειναι γυρω στις 19/08...

εγω ζοριζομαι παρα μα παρα πολυ! ζεσταινομαι ποναει το σωμα μου και εχω πολλα νευρα..τσακονομαι και με τον συζηγο..ειμαστε γενικα καπως!!! προβλεπεται συσκολος ο χειμωνας... :)

δεν εχω ετοιμασει τιποτα για την γεννα, εγραψα βεβαια μια λιστα αλλα δεν εκανα κατι παραπανω. στα μαγαζια πηγα μια μερα με το ζορι και πηρα δυο σουτιεν απο τα mothercare αλλα χρειαζομαι ακομα καποια πραγματακια. το θεμα ειναι με τα βρακυα που δεν με βολευει τιποτα απο αυτα που κυκλοφορουν!!!

πηραμε και την τιμη του μαιευτηριου...2500 ειναι το ποιο οικονομικο δωματιο με ολα βεβαια μεσα. ο γιατρος θελει 1500 ευρω οποτε θελω ενα 4000 ?.......πολλα ειναι αλλα σημασια εχει ολα να πανε καλα και να ειναι γερη η μπεμπα μου!!!

θελω τοσα να σχολιασω απο αυτα που γραψατε τοσες μερες αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω...

να πω λοιπον σε ολες μας να περασουμε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης τελεια ,να την απολαυσουμε....στα κοριτσια που πανε διακοπες καλα να περασετε, στα κοριτσια που ετοιμαζουν δωματιακια ευχομαι να γινουν τελεια και στα κοριτσια που παλευουν μικρα ζιζανιακα υπομονη!!! σε λιγο καιρο θα εχουμε ενα ακομα!!! :)........

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Με ξύπνησε η μεγάλη μου στις 5 γιατί ήταν χάλια, οπότε έφτιαξα από τότε την κουζίνα και τώρα έχω ένα τεταρτάκι για δεύτερο καφεδάκι (νερομπλούμ δηλαδή) και λίγο υπολογιστή. Τί έγινε βρε παιδιά, θανατικό στις ηλεκτρικές μας συσκευές έπεσε; Εγώ σας το κόλλησα; Πάντως μετά από τις βασικές συσκευές (ψυγείο, πλυντήριο), νομίζω το πιο τραυματικό είναι ο υπολογιστής! Εγώ τουλάχιστον είμαι εξαρτημένη, όταν γύρισα από τις διακοπές έκανα σαν τρελή να κάτσω στον υπολογιστή! Και αυτές τις μέρες που είμαι λίγο χάλια, πήρα την εκδίκηση μου ψωνίζοντας παιχνιδάκια και παπουτσάκια από το άμαζον... Στις 21 έχει η μικρή μου γενέθλια...

Για τα εσώρουχα, εμένα με είχαν βολέψει τα μεγάλα νούμερα (18/20), από τα απλά βαμβακερά βρακάκια που πουλάνε σε 3άδες ή 5άδες (δεν θυμάμαι πια, ήθελα να περάσω κι εγώ από το κατάστημα, αλλά μας πρόλαβε ο πόνος...) στο Marks&Spencer, δεν ξέρω αν τα βγάζουν ακόμα. Ήταν πολύ πιο οικονομικά από τα εγκυμοσύνης και φυσικά χρήσιμα και για μετά μέχρι την απώλεια των κιλών (που σε μένα δεν επήλθε ολοκληρωτικά ποτέ... κλαψε... υπόσχομαι ότι θα βάλω πλώρη για δίαιτα μόλις περάσει κανένα τρίμηνο.... τουλάχιστον στην μέση μου πρέπει οπωσδήποτε να το υποσχεθώ).

Εγώ δεν πρόλαβα να τελειώσω ετοιμαστώ... Δεν πήρα ακόμα πυτζάμες (γενικά δεν χρησιμοποιώ το καλοκαίρι, αλλά στο μαιευτήριο δεν γίνεται αλλιώς, αφήστε που με το κλιματιστικό έχει δροσούλα...), επιθέματα στήθους (αλλά αυτά μπορεί να μου τα ψωνίσει και κάποιος άλλος) και ήθελα και ένα σακβουαγιάζ ή μια μικρή βαλίτσα, γιατί η δική μας η μικρή σε αυτό το ταξίδι χάλασε... Τα ρούχα παρά την μέση τα έπλυνα (δεν υπάρχει περίπτωση να σιδερώσω τίποτα). Και τώρα έχω να φροντίσω να ανεβάσει την κούνια από την αποθήκη ο άνδρας μου και να την στήσει (αν νομίζετε ότι είναι εύκολο να τον πείσω να το κάνει εγκαίρως, απατάστε), όπως και το ρηλάξ (δεν μπορώ να θυμηθώ από πότε το χρησιμοποιούμε). Καλαθουνα δεν θα χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά, με τα μεγαλύτερα παιδιά θα είναι αρκετά επικίνδυνο, και επιπλέον η μικρή μου μου είχε πέσει στο πάτωμα στον πρώτο μήνα, γιατί δεν την είχα στηρίξει καλά και τρέχαμε με την ψυχή στο στόμα στο "Παίδων", ευτυχώς χωρίς συνέπειες...

Οι άδειοι τενεκέδες απ' το λάδι έχουν μείνει στο σαλόνι από χθες, τα χαλιά επίσης... Δεν Ο άνδρας μου ισχυρίζεται ότι τον έχω τρελάνει στην γκρίνια, αλλά δεν είμαστε μια κανονική περίπτωση, για να έχει δίκιο. Δηλ. δούλευε χθες και προχθές, αλλά σήμερα και γενικά τις επόμενες μέρες θα είναι όλη μέρα στο σπίτι, εκτός αν τύχει κάποιο μυστήριο... Δεν γίνεται να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τους άνδρες σας (καλημέρα Myrina!), που όπως γράφετε μπορεί να λείπουν από τις έξι το πρωί μέχρι το βράδυ... Αν είμαστε και οι δύο σπίτι και εγώ είμαι έγκυος και άρρωστη, πείτε μου δηλ. ποιος θα έπρεπε να κοιμάται ακόμα; Και όμως όλοι κοιμούνται τώρα, φυσικά και ο σύζυγος κι εγώ θα πάω να ξυπνήσω και να φτιάξω τα παιδιά, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να νυστάζουν το μεσημέρι και να κοιμηθούν, καθώς θα με πάει ο άνδρας μου στο γιατρό το βράδυ και μπορεί να αργήσουμε και τι θα κάνει η πεθερά μου με δυο παιδιά που θα νυστάζουν (μην μου πείτε ότι θα τα βάλει για ύπνο, γιατί έξι χρόνια τώρα δεν το έχει κάνει ποτέ...).

Άαααααααχ! Όντως έχω διάθεση για γκρίνια (μην μου πείτε ότι δεν το καταλάβατε; )

Marilena, περαστικά και ανώδυνα όλα για τον πατέρα σου.

a0Nsp3.png

καλημερα....γυρισαμε και εμεις πριν απο λιγο απο χαλκιδικη...απο ενα σκ τι να σας πω....μεσα στην γκρινια..τα νευρα μου γινανε κροσσια...με εκνευριζαν ολα...ο μικρος δεν ξερω για ποιο λογο εκλαιγε και γκρινιαζε στη κυριολεξια ολη μερα χθες....δεν αντεχα....διαφωνουσαμε και με τον αντρα μου ολη την ωρα οποτε καταλαβαινετε( αγλαια οπως καταλαβαινεις λιγο πολυ ολες στην γκρινια ειμαστε)...εχε χαρη που δεν μπορω να εξυπηρετηθω ευκολα αλλιως........τωρα εβαλα πληντυριο και περιμενω να τελειωσει για να βαλω ακομα ενα και να παω στην μαμα μου που εχει δροσια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!

Χθές παρά την ζαλούρα από το ξενύχτι, πήγαμε για μπανάκι και περάσαμε πολύ όμορφα! Σήμερα λέω να σιδερώσω γιατί δεν πάει άλλο! Και κάποια στιγμή θα πρέπει η γυναίκα να κάνω και την βαλίτσα μου! Του μικρού είναι έτοιμη!

Αγλαΐα εύχομαι να γινεις γρήγορα περδίκι γιατί έτσι όπως τα λές δεν βλέπω να σε βοηθάει κανένας. Καλά η πεθερά σου ρε παιδάκι μου δεν μπορεί να βοηθήσει έστω ελάχιστα?

Δεσποινάκι ίσως όπως λές να είναι οι ορμόνες, κάνε όμως καλού κακού μια κουβέντα με τον άντρα σου και πές του πώς νιώθεις. Κακά τα ψέματα παιδιά, οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο αλλάζει την ζωή της γυναίκας η εγκυμοσύνη. Για παράδειγμα εμένα ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο που δεν μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα!!!

Μαριλένα εύχομαι τα προβλήματα του πατέρα σου να είναι περαστικά. Άστα κι εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι μεγαλώνουν οι γονείς μας. Το έχω ένα μόνιμο άγχος. Κοίτα να είσαι κοντά του και να τον στηρίζεις ψυχολογικά όσο μπορείς. Η καλή ψυχολογία καταπολεμάει ακόμα και τις αρρώστιες.

Λετάκι αν διαφωνείτε με τον σύζυγο σε μη σοβαρά θέματα δεν πειράζει. Μη δίνεις και πολύ σημασία. Άντε πήγαινε στης μαμάς σου να δροσιστείς και να αποφορτιστείς λιγάκι!

Μυρίνα με γειά οι βυζοθήκες!!! Πολύ καλή τιμή. Τί έγινε με τον υπολογιστή? Το έφτιαξες?

Άννια εγώ όταν λέω ότι από τον υπέρηχο καταλαβαίνω ότι το μωρό μου μοιάζει με κοροϊδεύουν όλοι!!!! Μου λένε καλά από τον υπέρηχο μπορείς και βλέπεις εσύ χαρακτηριστικά?? Κι όμως ρε κορίτσια, κάποιες φωτό που είναι πολύ κοντινές και δείχνει μόνο πρόσωπο, βλέπω να μου μοιάζει!!!!!

2sCXp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα!! Πάλι από του άντρα μου μπαίνω, εχθές τα παράτησα κατά τις 3:30.. Έπρεπε να ξεκουνήσω και να πιάσω κατσαβίδια τελικά, δεν την γλύτωσα.. Και τώρα το παλεύω ακόμα.. Δεν θα μου γλυτώσει!! Έχω ποντιακό κεφάλι εγώ!! Αγύριστο!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια εχω σκασει πολυ ζεστη δεν μπορω...Χτες το βραδυ ημουν κομματια εβαλα κλιματιστικο και ξεραθηκα αλλα ο μικρος ειχε αλλη αποψη του το γυρισε σε βηχα η ιωση και με πεθανε ολη νυχτα μπορει να σηκωθηκε και 6-7φορες,νυσταζωωωωωωωωω...Μυρινα υπομονη με τον υπολογιστη αφου υπαρχει και δευτερος και κανεις την δουλεια σου παλι καλα...Αγλαια μου υπομονη και σε σενα λιγες μερες ακομα,και εγω ωρες ωρες θελω να τον σκοτωσω τον καλο μου που τα κανω ολα εγω και οταν δεν μπορω κατι(λογω εγκυμοσυνης)με κοιταει ολο απορια με το βλεμα της αγελαδας..Και δεν μου φτανανε ολα αυτα μεσα στην εβδομαδα περιμενω το μπογιατζη και τον αλουμινα να μας βαψουν και να περασουν σιδερια και σιτα στο παραθυρο του παιδικου,τα νευρα μου

:-D

Καλημερα !!!

Αγλαια μου περαστικα και πάλι! Ελπιζω να σου δωσει κατι ο γιατρος και να σταματησεις να υποφέρεις! Οσο για την πεθερα σου τι να πω, ουτε για υπνο δεν μπορει να τα βαλει τα παιδια? ελεος!εσυ μη σκας να τα προλαβεις και ολα ανθρωπος εισαι! Δε λες του γιατρου να τον φοβησει λιγο τον αντρα σου μπας και ταρακουνηθει κι αυτος?

Λετα κριμα που πηγατε εκδρομουλα και δεν το ευχαριστηθηκατε! Μπράβο και στον μικρό σου που παει καλά!

Δημητρα κανατε και το μπανακι σας παρολο το ξενυχτι? Μπράβο ρε κοριτσι!

Αναστασια καλή ευκολία με τον υπολογιστη!

Εγω το ΣΚ ειχα τον πεθερο μου και την κουνιαδα μου, η πεθερα μου δουλευε οποτε δεν ήρθε. Το Σαββατο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο τη μεση μου αλλα ευτυχως δεν με ξαναέπιασε! Σημερα πρωι πρωι κατεβηκα για πληρωμη λογαριασμων και ευτυχως τελειωσα νωρις. Την μικρη την πηγα στη μαμα μου για να μην την σερνω και θα παω να την παρω σε λιγο. Εχει πολυ γκρινια τον τελευταιο καιρο και δεν ειναι ευχαριστημενη με τπτ, στεναχωριεμαι για το τι κανω λάθος, αρχισε παλι και την απεργια πεινας και ειμαστε μια χαρα. Οχι οτι ετρωγε ποτε ιδιαιτερα, μια σταλια ειναι αλλα τωρα δεν θελει τπτ!

Να σας ρωτησω, μηπως να μαζευε καποια τα τηλ ολων μας ώστε οταν αρχισουν τα γεννητούρια να ενημερωσουμε?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου!

Μου λείψατε!

Σας διάβασα όλες,λαλύστατες!

Χθες βράδυ γυρίσαμε και εμείς. Ήταν ένα όμορφο και ξεκούραστο τετραήμερο!

Απόλαυσα τόσο πολύ το μπάνιο,μόνο στη θάλασσα χαλάρωσα βρε κορίτσια! Μακάρι να έμενα εκεί!!

Με τη ζέστη πως τα πάτε? Δεν παλεύεται!

Σήμερα μπήκα στο μήνα μου και κάπως μου φαίνεται!

Τη βαλίτσα μου και εγώ δεν την έχω φτιάξει μόνο του μπέμπη!

Εκπτώσεις πότε ξεκινάνε?

Αλήθεια ποιές από εσάς θα έχετε τους συζύγους μαζί σας?

libero πολύ ωραία η φώτο σας!! Μια χαρά είσαι!!

agtog περαστικά και υπομονή,τι άλλο να πω! Εύχομαι γρήγορα να είσαι πολύ καλύτερα!

mimika φαίνεται το προσωπάκι στον υπέρηχο και εμένα μου φαίνεται ότι μοιάζει στον άντρα μου.

leta στη φάση που είμαστε υπάρχουν αυτά!

myrina με γεια τα πράγματα!καλοφόρετα!

annia μια χαρά η μπουμπού και τα κιλά σου μια χαρά επίσης!

despoina εσύ είσαι καλά?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα

και εγω προβλημα με το λαπ τοπ μου...αναψε κυριολεκτικα απο τη ζεστη....κατι για καμμενο ανεμιστηρακι επεξεργαστη μου ειπαν...τωρα ετυχε ;που σταματησα κ απο το γραφειο....γκρρρ.απο το κιν.γραφω...τεσπα...θα τον παει ο καλος μου για φτιαξιμο..

εσεις ολες καλα διαβαζω αν εξαιρεσουμε τα νευρα κ τη ζεστη...φυσιολογικο το βρισκω εδω που φτασαμε.εγω ρε παιδια τι να σας πω ; απορω με τον εαυτο μου... ειμαι τελειως στον κοσμο μου σε αυτη την εγκυμοσυνη,απολαμβανω τις μερες ,ειμαι σε νιρβανα,μαλλον επειδη ξερω τι με περιμενει χαχαχα ,δε χαλιεμαι με τιποτα.

αγλαια περαστικα κ υπομονη

αννια τελεια τα νεα ξεκουρασου κ λιγο

δημητρα να σου πω...κ του ανδρα μου του λενε οτι ΚΑΙ αυτο το μωρο του μοιαζει...δε ξερω αν το κανουν για να με πειραξουν αλλα εγω δε διακρινω τιποτα κ ας κανω κ συνεχεια εγχρωμους υπερηχους...

ευρι καλως ηρθατε!

τανια καλη ιδεα,εγω ευχαριστως κ να δωσω κ να μου δωσουν τα τηλ.τα κοριτσια,περιμενω πμ απο οποια θελει να ανταλλαξουμε τηλ.

λιμπερο σε ειδα κ εισαι μια κουκλα.

αναστασια μαστορευεις μονη τον η/υ; τυχερουλα.....

μαριλενα σε καταλαβαινω ...με ζωηρο παιδι...αχ βαχ,θα στρωσει ομως,θα δεις.....υπομονη

λετα μπραβο για τον μικρο,θα φοραει γυαλια;

το ροδακινο που χαθηκε;;;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κ καυτη εβδομαδα!!!!!!χιχιχιχχ με τετοια ζεστη ποσο καλη μπορει να ειναι οποτε καλυτερα να την λεμε καυτη!!!!!!

ΕΥΡΙΔΙΚΗ σ ευχαριστω κοριτσακι μου!μπηκες στον μηνα σου ε???πω πω απιστευτα περναει ο χρονος!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με γεια τα πραγματακια!αντε τα ετοιμασες σχεδον ολα!!!

ΤΑΝΙΑΜΠΕΛ καλη η ιδεα σου για τα τηλ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΙΑ περαστικα στον μικρουλη σου!!!!αχ κ υπομονη οταν τα τελειωσεις ολα κ δεις το αποτελεσμα τοτε θα σου φυγουν τα νευρα!!!η περιοδος που περναμε ειναι δυσκολη!!!

εγω καλα ειμαι κοριτσια προς το παρον λιγο η ζεστη με ταλαιπωρει οπως ολες μας αλλωστε αλλα κανω υπομονη κ μαζευω λεφτα για την δεη αχαχαχαχαχαχαχ!το αιρκοντισιον καει συνεχως!!!χτες το απογευμα πηγαμε κ για μπανακι κ ομολογω οτι ενω ειχε πεσει ο ηλιος ειχα βαλει αντιηλιακο,το χρωματακι μου το πηρα!

οσον αφορα τον μπεμπουλη μου, με ταραζει διαρκως κ αυτο μ αρεσει ιδιαιτερα!σημερα θα παω να παρω τα αποτελεσματα των αιματολογικων μου κ την πεμπτη εχω το πρωτο καρδιοτοκογραφημα!

σχετικα με την βαλιτσα εγω ειμαι στην κοσμαρα μου κ δεν εχω κανει τιποτα!στην αλλαξιερα του μωρου εχω αφησει διπλωμενες τις νυχτικες του μαιευτηριου,τα επιθεματα,τα εσωρουχα μια χρησης,ενα εσωρουχακι του μωρου...αυτα χιχιχιχι!εχω χρονο ακομα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Ευριδικη καλως μας ήρθατε, χαιρομαι που ξεκουραστηκες λιγακι!

Εννοεις εαν θα ο συζυγος μεσα την ωρα της γεννας? Στην πρώτη μου εμενα δεν ηταν γιατι μπηκα για καισαρική, τωρα που αν και παλι θα ειμαι με καισαρικη ο γιατρος μας ειπε πως αν θελει μπορει να μπει. Αν και δεν τον βλεπω προθυμο ενω την πρωτη φορα ηθελε σαν τρελος. Στην κλινικη παντως αυτος θα μενει μαζι μου τα βραδια οπως και την πρωτη φορα!

Καλά τι πάθανε ολες οι ηλεκτρικες συσκευες? ευτυχως εμας δεν μας επιασε ακομη και ελπιζω να μην μας πιάσει!

Ρίτα χαιρομαι που το απολαμβανεις και πολύ καλα κάνεις! Εγω παλι σε αυτην την εγκυμοσυνη ειμαι πιο νευρικη, πιο αγχωμενη! τι να πει κανεις! Σου στελνω πμ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Πείτε μου που να στείλω το τηλ.και στέλνω και εγώ!

Εμείς κάναμε τα μαθήματα ανώδυνου για να είναι,επέτρεψε και η γιατρός και ελπίζω να είναι το θέλω πολύ!Όσο για τα βράδυα αυτός θα μένει μαζί μου και γιατί το προτιμώ και γιατί η μαμά μου δεν θα μπορεί! Τη Δευτέρα έρχεται και η πεθερά μου από αμερική θα βοηθήσει και αυτή.

Την Πέμπτη έχω και εγω non stress και υπέρηχο να δω το μπεμπούλη,έχω κανά μήνα να τον δω και θέλω να δω πόσο βέρος έχει.Στην 32η ήταν 2100.Για να δούμε! Είπα να ξεκινήσω και περπάτημα από σήμερα αλλά με αυτή τη ζέστη δεν ξέρω!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...