Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

αγλαια μήπως να μιλούσες με τις κοπέλες εκεί; γιατί να σταματήσει το παιδί κρίμα είναι!!!

δε θα το συνιστούσα!!!

εγώ δε θα το σταμάταγα. δε θα θελα να μάθει πως όταν κάποιος μας προσβάλλει εμείς το βάζουμε στα πόδια-αποχωρούμε-κρυβόμαστε-του κάνουμε γενικώς τη χάρη. όχι.

να μιλήσεις με υπεύθυνους και γονείς.

να προστατευτεί το παιδί. να δει ότι οι γονείς του το υπερασπίζονται και προσπαθούν για το δίκιο.

εκτός αν πρόκειται για παιδιά που ούτως ή άλλως δε θα θελες να χει συναναστροφές η κόρη σου.

αν πχ στο μπάσκετ το μητσάκι μου συναναστρεφόταν με παρέες που δεν ενεκρινα και που έβλεπα ότι του κάνουν κακό θα τον απομάκρυνα.

αλλά αν σε οποιαδήποτε περίπτωση πλήγωναν το παιδί μου πραγματικά θα τηρούσα στάση "έμπαινε γιούτσο" κι όποιον πάρει ο χάρος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κορίτσια, αν μου τύχει τίποτα έκτακτο σήμερα, εσείς θα με πάτε στο μαιευτήριο, εντάξει; Έφυγε μόλις τώρο ο άντρας μου και θα γυρίσει αύριο το βράδυ. Η πεθερά μου Δεσποινούλα το ήξερε ότι θα φύγει από σήμερα, αλλά της είχα πει ότι δεν χρειαζόταν να έρθει εκτός αν συνέβαινε κάτι έκτακτο (σαν να το ήξερε), αρκεί που θα ήταν stand by (για δεδομένα Αθήνας μένουμε πολύ κοντά 20 λεπτά με τα πόδια για εμάς, εκείνη δεν μπορεί να περπατήσει τόσο), αλλά έφυγαν παρόλαυτά για το εξοχικό τους στο Λαύριο και θα γυρίσουν σήμερα το βράδυ. Δεν τους είπαμε τίποτα για τη μέση, ούτως ή άλλως δεν μπορεί να μας κάνει και πολλά, δεν τα βγάζει έξω (είναι μεγάλη και λέει ότι δεν μπορεί), οπότε αν είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι δώρον άδωρον, γιατί δεν μπορεί λέει να τα μαλώνει και γίνονται σημεία και τέρατα, καλύτερα να τους βάλω δύο ώρες dvd για μια φορά και να είμαστε όλοι πιο ήσυχοι. Αλλά αύριο θα περάσουν φαντάζομαι και θα τους πω να μου φέρουν ψωμί και τέτοια μικρά, γιατί δεν μπορώ καθόλου να περπατήσω κανονικά. Ευτυχώς όταν δεν κινούμε δεν πονάω, δηλ. αν είμαι ξαπλωμένη ή καθισμένη όπως τώρα, είναι όλα μια χαρά. Δεν μπορώ να πατήσω το αριστερό μου πόδι χωρίς να πονάω στη μέση ή να σκύψω φυσικά... Όλα αυτά τα απέκτησα με την επισκληρίδιο (με φαντάζεστε για έξι μήνες έτσι με νεογέννητο χωρίς βοήθεια και χωρίς να ξέρω πως παν τα τέσσερα με το μωρό +να πηγαίνω δυο φορές την εβδομάδα με ταξί στη δουλειά γιατί ο θείος μου θεωρούσε ότι δεν ήταν κάτι φοβερό και ότι υπεράβαλλα; Και η πεθερούλα μου που λες να έρχεται μόνο για επίσκεψη, χωρίς τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό και θηλάζουσα τα είχαμε βγάλει πέρα με delivery τον περισσότερο καιρό; ). Αφήστε, κλαίω μόνο που τα σκέφτομαι... Γιατί ήμουν και χαζή, νόμιζα ότι έπρεπε να θηλάσω ντε και καλά το παιδί (αυτά είναι τα ενοχικά συμπλέγματα που μας δημιουργούν) και δεν έπαιρνα voltaren για να μπορώ να θηλάσω και έτσι υπέφερα όλον τον καιρό. Εκ των υστέρων θεωρώ ότι μπορούσα να είχα θηλάσει λιγότερο και να είχα απαλλάξει τον εαυτό μου απο το μαρτύριο και τον άντρα μου και το παιδί μου κυρίως από κλάματα και φωνές και θρήνους και καβγάδες.

Τέλος πάντων, σας είπα, με έχει πιάσει το παράπονο.

Όσο για το πρόγραμμα απασχόλησης του δήμου, απασχολούνται διάφορα άτομα εκεί αλλά προσλαβμάνονται μόνο για αυτό το πρόγραμμα, δεν είναι μόνιμο προσωπικό κάποιου σχολείου και έχουν να φροντίσουν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία τα γνωρίζουν και ελάχιστα, οπότε δεν νομίζω να μπορούν να αντέξουν το βάρος να λύνουν και τέτοια προβλήματα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αν προκύψει κάτι τέτοιο (που το απεύχομαι φυσικά) στο κανονικό της σχολείο (θα πάει πρώτη δημοτικού φέτος), θα φροντίσω να το λύσουμε. Ίσως θα έπρεπε να το παλέψω και τώρα περισσότερο, αλλά έτσι όπως είμαι δεν αντέχω...

Αυτό που λέμε για το σαράντισμα, είναι ότι παραδοσιακά η γυναίκα και το μωρό ήταν απομονωμένη στο σπίτι για σαράντα ημέρες μετά τον τοκετό (κάτι τέτοιο φαντάζομαι βολεύει πρακτικά για ιώσεις κτλ.) και μετά παίρνει ευχή από την εκκλησία, όταν δηλ. "σαραντίσει". Επειδή είμαι λίγο υποχόνδρια, στο πρώτο μωρό που ήταν Νοέμβρης δεν βγήκα έξω με το μωρό, ούτε ήθελα κόσμο στο σπίτι, και η παράδοση μου επέτρεψε να αποφύγω τη ρετσινιά της υποχόνδριας, αφήστε που επειδή έκανα πιο πολλά χατήρια στον άντρα μου τότε, πήγα και στην εκκλησία... Στο δεύτερο πήγαμε στις δυο εβδομάδες στην Κω και βγαίναμε κάθε μέρα έξω φυσικά, αφού ήταν καλοκαίρι.... και έχοντας πάρει το θάρρος του πράγματος (του ανδρός μάλλον θα έλεγα) δεν πήγα ούτε στην εκκλησία (δεν είμαι ιδιαίτερα θρησκευόμενη, το ομολογώ).

a0Nsp3.png

Μολις εβαλα κλιματιστικο και εκατσα να χαλαρωσω τι απαισια ζεστη ειναι παλι αυτη??Αγλαια μου υπομονη βαλτες να ζωγραφισουν να δουν κανενα dvd και θα περασει η μερα....Δημητρα δεσποινα αγλαια και ριντι(νομιζω)με το καλο κοπελες μου θα ειστε λογικα απο τις πρωτες που θα μας κανετε ποδαρικο:tongue:και εγω απο τις τελευταιες:P:p:-|...Δεσποινα ο μικρος ναι ειναι καλυτερα δεν εχει ξανακανει πυρετο αλλα τον μετραω καθε 1-2ωρες να ξερω που βρισκομαστε...Κοριτσια να σας ρωτησω κατι αν ξερετε εδω στην γειτονια ειναι μια που εχει 3-4σκυλακια κανις.ε αυτα τα σκυλια ολο το 24ωρο μα ολο γαυγιζουν και ξεσικωνουν την γειτονια και αντε την ημερα δεν πειραζει δεν ενοχλουν τοσο αλλα την νυχτα δεν τον βουλωνουν:evil::evil:και δεν εχω θεμα με τα ζωα σκυλια ειναι θα γαβγισουν αλλα αυτη ρε φουστη μου τοσο αναισθητη???Δεν καταλαβαινει οτι ενοχλουν??Να πω οτι ειναι σε μονοκατοικια και μενουν οι κορες της στους πανω οροφους..Εγω σκεφτομαι για αρχη να της κανω παρατηρηση και αν δεν συμορφωθει θα μαζεψω ολοι την γειτονια πραγματικα εχει 2χρονια σχεδον που γινετε αυτο

:-D

Καλησπέρα!

Δε σας ξεχναω εννοείται φιλεναδες μου!έχω δωρεάν Ίντερνετ στο κινητο κ οπότε μπορώ σας διαβάζω!

Για τους ρόλους θα συμφωνήσω με την Άννα και την αρχον με καλύψατε!

Λετα ελπιζωνα νιώθεις καλύτερα!εγώ συσκέψεις δεν έχω ούτε στην Έλλη είχα εκτός κ αν δε το καταλαβαίνω τι να πω!

Ελενα μήπως έχεις και τις τιμές για δικλινο στο Ρέα;ακόμα δεν έχω αποφασίσει που θα γέννησω...όταν επιστρέψουμε θα πάρω τις τιμές από Ρέα και μητέρα να τις συγκρινω.

Κατα τ αλλά μια Χαρα περιμενωνα ξυπνήσει η ελληκαι να πάμε για το απογευματινό μας μπανακι!

Πολλα φιλία σεολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Χθές μου έκανε η πεθερά μου μια κουβέντα για σαραντισμούς, να μην βγάζω το μωρό έξω, να μην βγαίνω εγώ, να μην απλώνω τα ρούχα του νύχτα γιατί θα βγάλει σπυράκια, πράγματα που τα θεωρώ εντελώς αστεία. Της είπα ότι εγώ αυτά δεν τα πιστεύω ούτε εγώ, ούτε ο άντρας μου και ότι δεν θα τα τηρήσουμε. Μου είπε ότι έτσι τα βρήκαμε και ότι ακόμα και χαζά να είναι ας τα κάνουμε για 40 μέρες. Δεν ξέρω κορίτσια από χθές αγχώθηκα! Πήρα και την μάνα μου τηλ. η οποία μένει θεσ/νικη και θα έρθει για 2 εβδομάδες όταν γεννήσω να με βοηθάει στο σπίτι και της είπα κοίτα μην μου αρχίσεις για σαραντισμούς και μην δεί το μωρό το φεγγάρι και γενικά το μακρύ σου και το κοντό σου γιατί θα σε στείλω στον γιό σου. Και όταν λέω έλα να βοηθήσεις εννοώ να βάλεις κανα σίδερο και να κάνεις ένα φαγητό για να έχω το χρόνο να "γνωριστώ" με το μωρό, όχι να με ζαλίσετε του στυλ "μην κρατάς έτσι το παιδί", "καντο αλλιώς", κάνε το 'ένα, φερτο σε εμένα το μωρο κλπ. Θα σαλτάρω και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Γενικά δεν είμαι και άνθρωπος εύκολος που να μπορώ να έχω κόσμο στα πόδια μου συνέχεια. Εσας κορίτσια στα πρώτα παιδιά σας επισκέπτονταν συνέχεια?

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω Mimika μου, ενώ χρειαζόμαστε βοήθεια, είναι γενικά ένα πρήξιμο, τουλάχιστον και η μαμά μου που νοιάζεται και η πεθερά μου που είναι μόνο της ανώδυνης επίσκεψης την ώρα που βολεύει εκείνη και ποτέ εμένα. Κόσμο εμείς γενικά δεν έχουμε στο σπίτι, αλλά και όταν ήταν μωρά δεν ήθελα καθόλου. Να θηλάζεις κάθε δυο ώρες και να έχεις τα χάλια σου και να προσπαθείς να βρεις μια ώρα να κοιμηθείς και να πρέπει να έχεις και άλλους στα πόδια σου; Εγώ μπορώ να γίνω και αγενής στις περιπτώσεις αυτές... Πάντως σε πρήζουν.... Θυμάμαι στη βάφτιση που μου έλεγαν ότι πρέπει να κρατήσω το μωρό με το λάδι για τρεις μέρες και να πλύνω τα ρουχαλάκια μετά, αλλά όχι στο πλυντήριο, για να κρατήσω τα απόνερα και να τα ρίξω πχ. στον κήπο... Η μαμά μου με πρήζει μέσα στην όλη προσπάθεια να βοηθήσει, γιατί έχει άποψη για όλα και δεν την κρατά ποτέ για τον εαυτό της. Στην προηγούμενη γέννα κατάφερε να τσακωθεί με τον άνδρα μου, όταν ήμουν στο μαιευτήριο και με παράτησε και πήγε στην αδελφή μου στην Κρήτη... Ενώ η πεθερά μου με πρήζει τάχα μου διακριτικά, με έχει φάει να μην πάω νωρίτερα για καισαρική, οπότε έχω απαγορεύσει στον άνδρα μου να της πει το παραμικρό για τις 23 που έχουμε πει... Στα προηγούμενα μωρά με είχε φάει να μην κάνω σε καμία περίπτωση καισαρική, δεν τα λέει επιτακτικά, αλλά κάθε τρεις και λίγο επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά έχουν μεσολαβήσει και πολλά και της τα έχω πει χύμα, οπότε κρατά τις αποστάσεις της, φοβάται κιόλας μήπως την πολυχώσουμε για βοήθεια και κρατά το πρήξιμο τηλεφωνικό. Κανόνισε το θέμα όπως θέλεις εσύ και γράψε τους όλους, εσύ θα είσαι η ταλαιπωρημένη και η άυπνη, εσύ είσαι η μαμά του μωρού και είναι δική σου η ζωή σου. Φρόντισε να επιβάλεις την άποψη σου, γιατί, όσο και να σε αγαπάνε όλοι, αν δεν θέσεις όρια εσύ, έχουν όλοι την τάση να απλώνονται όσο τους παίρνει....

Κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά καθώς είμαι καθηλωμένη με τον πόνο, ξεδίνω και λιγάκι παραπάνω στον υπολογιστή, ε;

a0Nsp3.png

Στην κορη μου είχε λυσσαξει η Μανα μου να ρθει 2εβδομαδες την άντεξα μη το ένα μη το αλλο δίδυμη αδερφη της πεθερας μου είχε γίνει...αφού έφυγε η Μανα μου άρχισε το ίδιο τροπάρι η πεθερά ώσπου την έχωσα και εγω κανονικοτατα και την έβαλα να μου βάζει πληντυρια σιδερο ;)..όχι καθημερινά αλλα κατι ηταν και αυτο...στο δεύτερο δεν ήθελα κανένα για καμία βοήθεια και εκει με επέζησε πάλι η πεθερα να παίρνει την Μ ταχα να ξεκουραστω ενώ εγω ήθελα η μικρή να συνηθίσει τον Α...είχαμε αρπαχτές πολλές φορές για αυτο το θέμα..τώρα ελπίζω να μην αρχίσει τα ίδια πάλι γιατι θα γίνουμε απο δυο χωρια

:-D

Κορίτσια καλησπέρα,

Αγλαΐα εύχομαι να σου περάσει ο πόνος στο ισχίο γρήγορα το σίγουρο είναι ότι θέλει ξεκούραση. τι σου λέω τώρα ε?

Άντζελα καλορίζικο το καρότσι σας. Δεν πιστεύω να το κάνεις βόλτα μέσα στο σπίτι? Αλήθεια πόσες φορές το άνοιξες και το έκλεισες?

Λέτα εύχομαι να έχετε ευχάριστα νέα από τον οφθαλμίατρο. Καλά να περάσεις στον γάμο!

Taniabell πολύ καλή η μικρή σου!! Άντε κοντεύεις και εσύ. Δεν το πιστεύω ότι μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία! Αν και εγώ έχω 17 μέρες ακόμα για να μπω στον μήνα μου.

Chiqui ο μικρός σου πως το έχει δεχθεί όλο αυτό με την διατροφή? Είναι συνεργάσιμος? Τον πας σταθμό?

Όσο για τις επισκέψεις στο σπίτι απ' ότι θυμάμαι σε εμένα από το απόγευμα και μετά γινόταν ένας χαμός. Είχα σίγουρα από 5 άτομα και πάνω κάθε μέρα. Τα πρωινά που όλοι δούλευαν ήμουν μόνη μου. Βέβαια επειδή θήλαζα δεν καθόμουν σχεδόν καθόλου κάτω (μεζονέτα). Έλεγα συγνώμη πάω να ταΐσω το μωρό και επέστρεφα μετά από 1-1 1/2 ώρα. Ακόμα και το βράδυ ερχόντουσαν. Με είχαν βάλει να τυλίξω λιβανάκια σε αλουμινόχαρτο και τους τα έδινα μόλις ερχόντουσαν. Μετά καθόντουσαν λίγο πιο μακριά από μας για λίγη ώρα. Ξέρω πως ακούγονται όλα αυτά απλώς δεν έφερνα αντίρρηση σε κανέναν και είχα την ησυχία μου.

Αυτό που με ενοχλεί και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, είναι ότι θέλουν να πάρουν το νεογέννητο αγκαλιά. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Εγώ ποτέ δεν έχω πάρει νεογέννητο αγκαλιά, ούτε της κολλητής μου ούτε της κουνιάδας-συννυφάδας-ξαδέλφης μου.

Εκεί που είχα πάθει σοκ ήταν όταν την 2η μέρα στο νοσοκομείο ήρθε η συννυφάδα μου από την θάλασσα με το αλάτι, πήρε το μωρό αγκαλιά χωρίς να βάλει πανάκι. Δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω. Και όταν της είπα να βάλει τουλάχιστον πανάκι μου απάντησε ότι έχει ήδη ένα παιδί και ξέρει. Σταματώ εδώ γιατί τα θυμήθηκα και σκέφτομαι τι με περιμένει. Το θέμα είναι ότι όλες αυτές έχουν πλέον από 2 παιδιά οπότε φανταστείτε τι θα γίνεται στο σπίτι.

Kαλησπέρα κορίτσια!

Να με πάλι! Σήμερα είμαι μέσα στη βαρεμάρα. εσκασα μέσα στο σπιτι και κυρίως χωρίς να έχω επαφή με το έξω κόσμο:confused:. Εχω και κάποια παραπονάκια με το σύζυγο, αλλά προσπαθώ να κάνω υπομονη!

Αχ Αγλαϊα, πρέπει να περνάς δύσκολες ώρες. Τίποτα παυσίπονα δε μπορεις να πάρεις; Η καμιά κομπρέσα; Εύχομαι οι μικρές σου να μπορούν να καταλάβουν τη κατάσταση και να κάτσουν ήσυχες! Αλήθεια, την καισαρική θα την κάνεις με επισκληρίδιο. Τι τύχη "βουνό" που είχες με την επισκληρίδιο! Το έχω ακούσει πως πολύ σπάνια μπορεί να αφήσει κουσουράκια! Η μητέρα σου θα έρθει καθόλου μετά τη γέννα να βοηθήσει; Φαντάζομαι με τρια μικρά στο σπίτι κάθε βοήθεια (επι της ουσίας μόνο!) θα είναι χρήσιμη!

Δήμητρα δε πρόλαβες να μπεις στο μήνα σου και αρχίσανε τα όργανα;

Πολύ παραδοσιακή δεν είμαι, αλλά πραγματικά αυτα με τα ρούχα και τα σπυράκια ακούγεται πολύ παρατραβηγμένο! Θα συμφωνήσω με τις άλλες κοπέλες, πως καλό είναι οι επισκέψεις να είναι μετρημένες και μόνο όσους εσύ θα ήθελες να δεις. Φαντάζομαι πως θα χαιρόμουν άμα με επισκεπτούν τίποτα φίλοι μου που θα έρθουν για καμιά ωρα για να δουν τι κάνω εγώ, να αλλάξω λίγο παραστάσεις, αλλά άμα ήταν να έρθουν οι θειτσες και οι θείοι, και αρχίζουν να πασπατεύουν το παιδι, και να μου δίνουν όλως των ειδών τις συμβουλές, μάλλον τα πράγματα άλλαζουν! Σε καμιά περίπτωση δε θέλω ο καθένας να πιάνει το μωρο, κυρίως χωρίς να έχουν πλύνει τα χέρια τους! Καπου διάβασα, πως καλό είναι ούτε και οι γονείς να το φιλούν στο κεφαλάκι το πρώτο καιρο, και κάπου το βρίσκω και σωστο! Οπως λέει και η μητέρα μου στα πολύ μικρά μωράκια τα πιο ωραία μέρη για φιλάκια είναι τα ποδαράκια και το κωλαράκι!

Βέβαια, άμα θέλεις να ευχαριστήσεις και τη πεθερά αλλά και εσύ να κάνεις αυτά που θέλεις, νομίζω πως πια μπορείς να κάνεις και μισο σαραντισμό. τουλάχιστον αυτο έκανε η αδερφή μου, για να μπορείς να κάνεις και τις βολτούλες σου και με το "νόμο"!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου μου λειψατε,και θελω τοσα να σχολιασω....αλλα σε λιγο φευγουμε για βραδινη οικογενειακη εξοδο σε ταβερνα με κουνιες...(ω ναι παλια ψαχναμε με τα μουσικης,τωρα με τα κουνιων χαχα)θα προσπαθησω το βραδυ να σας γραψω γιατι το σκ θα φυγουμε φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αγλαΐα μου μιά χαρά τα λές και συμφωνώ μαζί σου. Σκοπεύω να επιβάλλω την αποψή μου και να κάνω αυτό που θέλω εγώ και ο άντρας μου.

Κι εμένα το χειρότερο μου είναι ότι ο καθένας θα λέει την γνώμη του, χωρίς να την ζητήσεις βεβαίως και ότι θα θέλουν όπως λέει και η άρχον να πιανουν το μωρό και δεν μαρέσει καθόλου όσο παρατραβηγμένο κι αν ακούγεται.

Δέσποινα τί παραπονάκια έχεις από τον σύζυγο? για πές

Σοφάκι κάνε τις βολτούλες σου και πέρνα καλά...εμείς όπως βλέπεις εδώ είμαστε!!! Δεν θα χαθούμε!!! Καλή όρεξη!

Άννια τώρα στο τρίτο πώς σκοπεύεις να τους διαχειριστείς του τριγύρω?

2sCXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Πριν λίγο γύρισα από την αγορά, έψαχνα για σουτιέν θηλασμού! Βρήκα το νούμερο μου στο triumph και σκεφτομαι να το παραγγείλω από internet, στο κατάστημα είχε 30 ευρώ, πιστεύω ότι μπορεί να το βρω φθηνότερο online!!

Για το θέμα του σαραντισμού, στην μάνα μου τα λέω χύμα και σταράτα, όπως κι εσύ Δήμητρα, :-D γενικά της τα ξεκόβω, βέβαια αυτή δεν το παίρνει απόφαση ποτέ της :tongue: αλλά δεν έχω πρόβλημα να της μιλήσω και απότομα και να την βάλω στην θέση της όποτε χρειαστεί! :evil: Η πεθερά μου είναι αρκετά διακριτική γενικά, και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει ανακατευτεί!! Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα από αυτές τις μ@λ@κίες! Σόρρυ αν θήγω κάποιον που ίσως να τα πιστεύει, αλλά "μη δει το μωρό το φεγγάρι" ;;; ΕΛΕΟΣ!! Θα το χρησιμοποιήσω όμως τον σαραντισμό προς όφελός μου :tongue: έχω ήδη πει στην πεθερά μου, και θα το πω από τώρα και σε όποιον ξέρω, ότι όποιος θέλει να με επισκεφτεί να έρθει στο μαιευτήριο, μετά στο σπίτι αν θέλουνε αφού σαραντίσω!! :cool: Έτσι θα εξασφαλίσω κάποιο χρονικό διάστημα για την μετάβαση χωρίς να έχω κόσμο να μπλέκεται στα πόδια μας! Δεν πιστεύω να έρθει κάποιος χωρίς να μας ρωτήσει πρώτα! Η πεθερά μου το πήρε πολύ καλά, δεν αντέδρασε καθόλου, και μάλιστα συμφώνησε κιόλας!! :rolleyes: Όσον αφορά τώρα για το τι πρέπει να κάνεις και τί όχι σε αυτό το διάστημα, ποιος θα σε δει; Σπίτι σου είσαι ότι θέλεις θα κάνεις!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλησπέρα ! Αρχισαν τα οργανα απο οτι βλεπω!

Δήμητρα εννοειται οτι θα κανεις οτι θελεις εσύ και ο αντρας σου! Αυτο με το σαραντισμο μονο στην Ελλαδα γινετε ! ελεος!!!

Την θεοδώρα την ειχα γεννησει Απριλη και εκατσα 20 μερες μεσα, πηρα μισο σαραντισμο και απο τοτε καθε μερα εξω. Τωρα που θα χει και ζεστες σιγα μην κατσω μεσα, ασε που ποιος κραταει και την μικρη μεσα!

Βοηθεια δεν ειχα απο κανεναν, η πεθερα μου μακρια η μαμα μου δουλευε ολη μερα και τις ωρες που ερχοταν με νευριαζε οποτε το φαγητο που μας εκανε της το εκοψα κα ιαυτο στην εβδομαδα επανω. Νομιζω οτι ετσι βρηκαμε ποιο γρηγορα τους ρυθμους μας και μπηκαμε σε μια σειρα. Για αλλες επισκεψεις τον σαραντισμο τον κρατησα όπου με βολευε, αναλογα ποιος ηθελε να έρθει ενα σπιτι. Δεχομουν κατ' επιλογην :tongue::tongue:

Κατι αναλογο θα γινει και τωρα, αν και τωρα εχουμε και την θεοδωρα και δεν ξερω πως θα κυλήσει το πράγμα! Βλέποντας και κανοντας!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...