Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημέραααα!!!!!

αυτό με τις δόσεις των στεγαστικών ήταν το ωραιότερο νέο της ημέρας! μπράβο βρε λενάκι μου φτιαξες το κέφι!!! δεν έχει σημασία το ποσό αλλά η μείωση που δεν είναι αύξηση!!! χαχαχα!

πολλή ζέστη έτσι;

δε κοιμήθηκα κι εγώ το βράδυ, αυπνίες, τ αυγά τα τηγανητά που έφαγα θα φταίνε!!!

τάνια συμπεθέρα αν σου δωσαν εσένα ημερομηνίες είναι σα να μου δωσαν και μένα!!! οιμέ! ωραίααα!

αυτό με τους πνεύμονες είναι απαραίτητο;;; κι έλεγα ότι ίσως το αποφεύγαμε...

τεσπα για καλό είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να δεις ποσο χαρηκα!!! 800 ? ειναι η δοση μας!!! αντε να βγαλουμε καμια συσκευασια πανες παραπανω!!!! ισχυει απο 11 ιουλιου η μειωση του επιτοκιου.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26517&subid=2&pubid=112893372

δες εδω!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σχετικά με το θέμα των ρόλων.. Δεν είναι ότι πιστεύω πως πρέπει να τα κάνω αυτά επειδή είναι ο ρόλος μου ως γυναίκα, απλά όταν ο άλλος δουλεύει τόσες πολλές ώρες θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθώ κι εγώ λίγο παραπάνω στο σπίτι.. :rolleyes: Δηλαδή όταν (minimum) δουλεύει 6:00-18:00, και υπάρχουν μέρες που δουλεύει ακόμη περισσότερο, κι εγώ από την άλλη κάθομαι σπίτι τώρα, αλλά ακόμη κι όταν πάω στην δουλειά θα δουλεύω 4-5 ώρες την ημέρα (είμαι στην δημόσια εκπαίδευση) και έχω και πολύ περισσότερες διακοπές και αργίες, θεωρώ ότι δεν είναι στα πλαίσια του δικαίου να περιμένω από αυτόν ιδιαίτερη βοήθεια. Αν είχαμε τα ίδια ωράρια, ή αν δούλευε λιγότερο εννοείται ότι θα απαιτούσα περισσότερα, αλλά έτσι όπως είναι οι συνθήκες τις δουλειάς του δεν θέλω να τον επιβαρύνω περισσότερο!! Αυτά :cool:

Εχθές πήγαμε γιατρό, η μπέμπα μας δεν πήρε πολύ μέσα στον τελευταίο μήνα, μόνο μισό κιλό, είναι τώρα 1700... Εγώ νόμιζα ότι είναι καλύτερο να έχει πάρει, ο γιατρός μου είναι χαρούμενος πάντως που δεν πήρε!! Ούτε κι εγώ πήρα καθόλου βάρος προς το παρόν! Όλα καλά μου είπε, αμνιακό υγρό μια χαρά, αυτό στον ομφάλιο που πάει κι έρχεται :tongue: δεν θυμάμαι πως μου το είπε, μου έδωσε κι έναν δείκτη αλλά ούτε αυτό το θυμάμαι, αλλά είναι καλό μου είπε!! :oops: Η μικρή κοιμότανε όπως πάντα άλλωστε :tongue: την ταρακούνησε λίγο χτυπώντας ελαφρά την κοιλιά μου και ξύπνησε και χασμουριόταν :lol: :lol: γυρνούσε το κεφάλι δεξιά αριστερά, σου λέει τι έγινε τώρα; Του είπα ότι δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια, παρά μόνο όταν είμαι σε απόλυτη ηρεμία, ξαπλωμένη, κοκ, και μου είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό και δεν είναι ανησυχητικό, παρ'όλα αυτά θέλει να με ξαναδεί σε 2 βδομάδες! Δεν μου έγραψε πάλι εξετάσεις, θα μου τις γράψει την επόμενη φορά μου είπε. Είδα ότι έβαλαν Η/Υ και στο δικό του γραφείο και στης μαίας!! Δεν είχαν πριν!! Οπότε πιστεύω να λύνεται σιγά σιγά και το θέμα της συνταγογράφησης!!

Εχθές φάγαμε έξω μετά τον γιατρό και τα χέρια μου σήμερα τούμπανα!!! Στο σπίτι δεν βάζω αλάτι στο φαγητό σχεδόν από την αρχή (ίσως γι'αυτό να μην έχω πάρει κιλά κιόλας) και βάζει ο άντρας μου μετά στο πιάτο του (ευτυχώς δεν παραπονιέται) εχθές όμως που φάγαμε έξω και φάγαμε και θαλασσινά κιόλας, αμέσως είδα την διαφορά στο πρήξιμο!!! Μα τόσο πολύ;;; :confused:

Πάω να πιω το γάλα μου τώρα!!! Μετά θα πάω μια βόλτα από την λαϊκή, όταν γυρίσω θα μπω να διαβάσω τα νέα σας!!!

Φιλιά πολλά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα κοριτσια μου ουτε χτες κοιμηθηκα και αυτη τη φορα απο την ζεστη θα βαζω κλιματιστικο τελος δεν γινετε αλλιως..Η μεγλαη ειναι καλα δεν μου ξαναεκανε πυρετο,ο μικρος εκανε χτες το βραδυ στις 12 ενα 38,5 και απο τοτε δεν ξαναανεβασε αντε να δουμε...Κοριτσια απο δουλειες να σας πω την αληθεια μ'αρεσει να της κανω εγω συνηθως ο Τ κανει σκουπισμα σφουγγαρισμα βεραντες και τετοια πραγματα!!!Οταν γεννησα τον μικρο και δεν προλαβαινα εκανε και σιδερο και πληντυρια εβαζε και απλωνε,απλα θελει λιγο να τον 'ξεκουνησω' για να παρει μπρος:tongue:..

:-D

Διαφημίσεις

έτσι είναι αναστασάκι όπως τα λες, είπαμε ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός και τις συνθήκες κάθε φορά! απλά εγώ έβαλα μέσα και την ηλικία λόγω του ότι θέλω να μάθουν και τ αγόρια στις οικιακές υποχρεώσεις και στο σεβασμό για το κόπο του άλλου.

εννοείται πως ό,τι μπορεί ο καθένας προσφέρει.

είτε αυτό σχετίζεται με πολύωρη εργασία είτε με βαρειά εγκυμοσύνη πια.

και τα δύο να τα υπολογίζουμε όμως ε;

εξίσου.

γιατί αποφασίζεις να κάνεις παιδί ξέροντας τις υποχρεώσεις σου τις εργασιακές από πριν.

μια έκβαση δύσκολη της εγκυμοσύνης όμως από πριν δε τη ξέρεις καθόλου. ίσως μόνο να εικάζεις και πάλι κάποιες φορές.

εκεί είναι που λέω ότι βάζεις προτεραιότητες πάντα.

και υπερισχύει η υγεία και η ασφάλεια.

γι αυτό εν ολίγοις μην αισθάνεσαι άσχημα που μειώνονται οι αντοχές και η προσφορά σου.

κι αυτό ισχύει για όλες μας φυσικά.

περαστικά κι αγυριστα να ναι τζοάν! δύσκολες οι αρρώστιες καλοκαιριάτικα!!!

πριν δυο χρόνια και μάλιστα σε διακοπές είχαμε κολλήσει ωτίτιδα από θάλασσα και πισίνες. μια φρίκη ήταν ούτε να το θυμάμαι δε θέλω!

Καλημέρα κοριτσάρες! Πώς είστε σήμερα? Εγώ χθές δεν κοιμήθηκα καλά και έχω μια ψιλοατονία. Ξυπνάω και πολύ νωρίς ρε γαμώτο. Έβαλα γεμιστά σήμερα και σε λίγο θα είναι έτοιμα κ λέω σιγά σιγά να αρχίσω σίδερο. Έχω καμιά 5 πλυντήρια! Βοηθειά μου!!! Σήμερα μπήκα στον μήνα μου κορίτσια!! Όπως και η Δέσποινα και αν δεν κάνω λάθος και η Αγλαΐα.

Εμάς πάντως η δόση του στεγαστικού αντί να πέφτει, αυξάνεται! απο 550 πήγε 580! Πριν 2 χρόνια ήταν 450! Την ζημιά μας την έκανε το Ελβετικό φράγκο γτ ο άντρας μου είχε κάνει το λάθος να πάρει το δάνειο σε ελβ. φράγκα και μάλιστα χωρίς προστασία.

2sCXp3.png

δεν έχω καμία απολύτως γνώση περί τραπεζικών συστημάτων και οικονομικών, ούτε ξέρω εμείς τι έχουμε, αυτό το γιουριμπορ νομίζω. από 709 σε σταθερό, έχουμε φτάσει τα 420 σε κυμαινόμενο. αλλά νομίζω θα μας τα πάρουν όλα πίσω σε λίγο καιρό όταν θ αρχίσει ν ανεβαίνει. για να δούμε. πολύ το φοβάμαι. δε μπορεί από κάπου θα τα βγάλουν κι αυτοί τα σπασμένα τους.

αλλά και πάλι το δηλώνω είμαι εντελώς άσχετη επί του θέματος.

πωπω μπαίνετε στο μήνα σας ε;;;

ουάου!!!!

έφτασε ο καιρός μας!!!!!!!!

Ναι Αννούλα πέρασε ο καιρός, απίστευτο!!! Ελπίζω και ο τελευταίος μήνας να περάσει γρήγορα και όμορφα!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι...κράτησε καμιά από εσάς σαραντισμό?

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

χιχιχχι χοχοχο χαχαχα μιμικα!! εγω μονο σαραντισμο δεν κρατησα αν και πηγαμε και σαραντισαμε αλλα στις 50 μερες γιατι στις 40 ημασταν στο παιδων. λεχωνα πηγαινα 4 φορες για να θηλασω το μπαρμπουνι μου στο Αγια Σοφια , αυτη την φορα λεω να το κρατησω με ολας τας τιμας οχι τοσο για την θρησκεια οσο για να παρουμε τα ισα μας σαν 4μελη οικογενεια πλεον και για να αποφυγω οσο γινεται τα πολλα πολλα με επισκεψεις. πειτε με περιεργη αλλα θελω να ειμαστε οι 4 μας και να μην μπλεκονται αλλοι στα ποδια μας ειτε για καλο ειτε για κακο..

suU8p3.png

vdz8p3.png

στο πρώτο παιδί ναι γιατί ήταν καταχείμωνο και που να το πάω, μόνο για γιατρούς βγαίναμε. στο δεύτερο καθόλου, ήταν αύγουστος στις 20 μέρες είμασταν έξω με το σλινγκ για καφέ.

τώρα στο τρίτο με το που βγω απ το μαιευτήριο πάμε όλο το ασκέρι διακοπές στο καπάκι!

στο τέταρτο με το που βγω απ τη κλινική θα τα παρατήσω και θα πάω διακοπές μόνη μου;;;

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, εγώ είμαι χάλια με τη μέση, με έπιασε το παράπονο, δεν μπορώ να κάνω πολλά πολλά, αλλά με τα δυο παιδιά πόσα να αποφύγεις; Ο άνδρας μου προσπάθησε να ακυρώσει το σημερινό εκτός Αθηνών, αλλά έμμεσα τον απείλησαν για συνέπειες, οπότε προσπαθεί να δει τι θα κάνει...

Για τα δάνεια, εμείς είχαμε κλείσει από την αρχή κυμαινόμενο, αλλά όχι με ΕΚΤ αλλά με euribor, ήταν η εποχή πριν από τρία χρόνια που είχαν κόψει τα επιτόκια τα συνδεδεμένα με το επιτόκιο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας. Εδώ και τρία χρόνια το euribor ανεβοκατεβαίνει, αλλά και στα πιο υψηλά του της τριετίας συνέφερε πολύ σε σχέση με όλα τα σταθερά που προσφέρονταν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε πολύ για τα κυμαινόμενα (αν βέβαια οι συνθήκες διατηρηθούν εδώ "ευρωπαϊκές". Και μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί πιο συμφέρον το κυμαινόμενο (βέβαια έχουμε άλλα 27 χρόνια μπροστά μας, κλαψ!). Τα συνδεδεμένα με το ελβετικό φράγκο δάνειο είναι τα χαμένα, από όσο διαβάζω... Δεν γίνεται να το αλλάξετε;

Η Ασπασία μου δεν θέλει να ξαναπάει στο πρόγραμμα απασχόλησης του δήμου, γιατί τα παιδιά την κοροϊδεύουν. Οπότε είναι στο σπίτι και γίνεται χαμός με την Πολυξένη. Όταν η Πολυξενούλα είναι μόνη της στο σπίτι είναι σαν να μην υπάρχει, όταν είναι με την Ασπασία, μας ακούει όλη η γειτονιά (αυτές κι εμένα μαζί που έχω χάσει την κανονική μου φωνή και έχω αποκτήσει μια γαϊδουροφωνάρα από τις πολλές φωνές...).

Τη δευτέρα έχω να πάω στο γιατρό, όντως μπήκα στον μήνα μου. Τον τελευταίο μήνα είναι το ραντεβού κάθε δυο βδομάδες και μετά κάθε εβδομάδα νομίζω. Με τις εξετάσεις μου είπε ότι τελείωσα. Τα πόδια μου έχουν πρηστεί υπερβολικά, αλλά δεν έχω κόψει το αλάτι, λέτε να είναι μόνο από αυτό; Εγώ η χαζή στην τρίτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη σημασία είχε. Βέβαια, είναι και η πρώτη φορά που δεν προσέχω γενικά. Άααααχ!

a0Nsp3.png

Γεια σας φουσκιτσες!βλεπω πολυ αυπνια επεσε τελευταια κ το βρισκω φυσιολογικο!!!κι εγω ειμαι μια απο τις αυπνες αλλα οχι λογω ζεστης!!!!!ειχαμε το κλιματιστικο αναμμενο οποτε ηταν μια χαρα!!!ο μπεμπης ηταν η αιτια οπου για 2 ωρες εκανε τα κολπα του κ κοντευε να βγει απο την δεξια μερια μου!!!καποια στιγμη κοντεψε να με παρει ο υπνος καθιστη!μονο τοτε ηρεμησε ο ατιμος!ετσι αναγκαστικα σηκωθηκα 10:30 κ πηγα εδωσα αιμα για τις εξετασεις μου!!!!!!

αχ βλεπω οτι ξεκινησαν καποιες κοπελες να μπαινουν στον μηνα τους κ πολυ χαιρομαι!!!!

pysXp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Πώς είστε σήμερα?

Αντζελα τι κάνετε? Καλορίζικο το δωμάτιο του μικρού και το καροτσάκι σας! Καλοταξιδεμένο να είναι. Αλήθεια το καροτσάκι το έχετε έξω; Εμείς αν και έχει πολύ καιρο που το έχουμε πάρει το έχουμε ακόμα μέσα στο κουτί του. Οπως και όλα τα άλλα. Δε θα σκονίζεται; Το κρεβατάκι του μωρού πότε θα το στρωσετε;

Λέτα εύχομαι ο γιατρός σήμερα μόνο καλά νέα να έχει για το μικρό σου. Καλά να περάσεις στο γάμο. Παράξενο που τον κάνουν Παρασκευή! Ενα δύο χορούς πιστεύω πως μπορείς να ρίξεις, έτσι για το καλο!

Μορίτσα τι κάνουν τα διδυμάκια σου? Σου έχουν πει στις ποσες βδομάδες θα γεννήσεις ή για την ώρα περιμένετε να δείτε πως θα παει?

Τάνια, μια χαρά η μικρή σου! Πλησιάζεις και εσυ! Για τη κορτιζόνη δε ξέρω, αλλά αφού το λέει ο γιατρος, κάτι θα ξέρει!

Ελενα, κρίμα που ο μικρός σου έχει τέτοιο πρόβλημα. Φαντάζομαι ώρες ώρες θα είναι πολύ δύσκολο να δεχτει πως δε μπορεί να τρώει ότι τρώνε και οι φίλοι του, αλλά πάνω από όλα η υγεία. Εχεις και εσύ ή ο άντρας σου τόσο αυστηρή διατροφή?

Μύρινα, αφού ο γιατρός σου είναι ευχαριστημένος με τη μικρή σου, δε πρέπει να ανησυχείς για τίποτα. Οσο για το αλάτι, υπομονη, δε μας έμεινε και πολύ! Αλλωστε εγώ είμαι κάπως αρνητική ως προς το αλάτι! Προσπαθώ να το αποφεύγω γενικά, κι ας διαμαρτύρεται συχνά πυκνά ο άντρας μου πως το φαγητό είναι άγευστο!

Αννια, πώς είναι σήμερα ο μικρός?

Δήμητρα πως αισθάνεσαι σημερα? Οντως σήμερα μπήκατε και επίσημα στο μήνα μας. Μια κρυφή μου επιθυμία είναι η μικρή μου να είναι βιαστική, και να μας έρθει σε μια με δυο βδομάδες! Να μη προλάβω να αγχωθω πολύ με τη γέννα και όλα τα άλλα. Ούτε να φτάσω στο σημείο να μετράω λεπτά! Αλλά μου φαίνεται πως θα τον πάρει όλο το μήνα της και παραπάνω! Βέβαια πάνω από όλα καλά να είναι και ας έρθει όποτε θέλει!

Οσο για το σαραντισμό, τι είναι αυτο; Πολύ θα ήθελα να αρχίσω τις βολτούλες όσο νωρίς γίνεται, ακόμα και μετά τις πρώτες 10 μέρες. Νομίζω πως θα είναι πολύ καλο να τη βγαζω έξω, να αλλάζει λίγο παραστάσεις, και παίρνει και καθαρό αέρα! Βεβαια, όλα θα κριθούν από τον καιρο, λένε πως ο Αύγουστος θα είναι πολυ βροχερος (τι άλλο θα μπορούσε να είναι;)

Αγλαϊα τι πίκρα αυτο με τη μέση σου. Ισως θα μπορούσε να έρθει η αγαπημένη σου πεθερούλα να βοηθήσει λιγουλάκι; Φαντάζομαι και ο άντρας σου θα στενοχωρέθηκε πολύ που δε μπορεί να είναι μαζί σου, αλλά δύσκολοι οι καιροί για να ματαιώνεις δουλειές!

Στενοχωρέθηκα και για τη κορούλα σου. Είναι πολύ κρίμα που αναγκάζεται να σταματήσει τις δραστηριότητες για να αποφύγει την κακία κάποιων κακομαθημένων. Κανονικά δε θα έπρεπε να ενημέρωσεις τους υπευθύνους για τη συμπεριφορά των παιδιών; Αμά κανείς δε το κάνει θέμα, τότε τα παιδάκια αυτα δε θα μάθουν ποτέ πως συμπεριφέρονται άσχημα, και σίγουρα θα βρούνε κάποιο άλλο παιδάκι να πειράζουν! Και πιστεύω πως και στους γονείς τους πρέπει να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις! Βέβαια τι λέω τώρα; Μακάρι να βρεθεί κάτι άλλο!

Λίμπερο καλά αποτελέσματα να έχεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...