Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσάκια?

αννια μου περαστικα σας, ελπιζω ηδη να ειναι καλυτερα τα μικρα!

Δημητρα μην τρελαινεσαι με τις δουλειες σιγα σιγα!!!

Ελενα μεγαλωσε και εσενα ο μπεμπης σου!!!

Αναστασια τετοιες τυψεις νοιωθω και εγω και οταν βλεπω οτι ειμαι λιγο καλυτερα ξεπατωνομαι στο να κανω πραγματα, και μετα βεβαια δυο μερες δεν μπορω να κουνηθω.

Χτες πήγαμαι για μπανακι και περασαμε τελεια! Την αλλη εβδομαδα θα ερθει ο νονος της μικρης μου και κολλητος μου να μας παρει στην Αλεξανδρούπολη να κανουμε κανα 2 μπανακια ακομη κια σαββατοκυριακο θα ερθει ο καλος μου να μας παρει! Περιμενω πως και πως τις μερες να ερθουν!

Σημερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρό μας να δουμε το κοριτσακι μας! Φανταζομαι θα κανονισουμε και το ποτε περιπου θα προγραμματισουμε την καισαρικη!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Άννια περαστικά στα μικρά σου. Πρέπει να είναι ίωση γιατί και η ανιψιά μου έχει μόνο πυρετό κάθε 4 ώρες. Θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει.

Λέτα μήπως πρέπει να ξεκουράζεσαι περισσότερο? Είναι λίγο νωρίς για τόσο έντονες συσπάσεις.

Δέσποινα οι αναπνοές βοηθάνε πολύ! Αυτό το διαπίστωσα και στην προηγούμενη γέννα. Όσο για την κοπέλα που ανέφερα δεν έχει ξαναγεννήσει. Απλώς μάλλον έχει ακούσει τόσα πολλά και την έχει πιάσει τρομερό άγχος.

Όσο για τους ρόλους της γυναίκας στην σημερινή κοινωνία πιστεύω οτι εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε άριστα σε όλα. Πρέπει να καταλάβουμε και να κάνουμε και τους άλλους να το καταλάβουν ότι χωρίς βοήθεια δεν μπορεί να λειτουργησει ένας γάμος, μια οικογένεια. Ολοι πρέπει να συνεισφέρουν. Αυτό το καλή σύζυγος, καλή μητέρα, καλή ερωμένη, καλή υπάλληλος με τρελαίνει. Άνθρωποι ήμαστε με συγκεκριμένες αντοχές. Θέλουμε και εμείς βοήθεια και υποστήριξη, το κακό είναι οτι πολλές φορές δεν την ζητάμε και φτάνουμε σε ένα σημείο οπου δεν αντέχουμε άλλο. Στο οτι οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν ποτε χρειαζόμαστε βοηθεια και πρέπει να ζητήσουμε το αυτονόητο, νομίζω οτι φταιμε εμείς, γιατί κάποια στιγμή στη ζωή μας όλα θέλουμε να περνάνε από το χέρι μας.

μολις μπηκα σπιτι....εκανα ενα φραπεδακι ντεκαφεινε και μπηκα να διαβασω νεα...το πρωι περασα ωραια με τον μικρο..πηγαμε για καφε με μια φιλη μου και καθοταν σχετικα ησυχος...μετα πηγαμε στην μαμα μου γιατι εκει που ειναι το πατρικο μου εχει δροσια....ειναι στα περιχωρα της θεσσαλονικης και σχετικα ψηλα δεν εχει τοσο ζεστη οσο πιο κατω...κατσαμε φαγαμε κοιμηθηκαμε και τωρα γυρισαμε...σε λιγο βεβαια θα ξαναφυγουμε για να παμε σε ενα παρτι....ολη μερα εξω λοιπον...

σημερα δεν ειχα τοσο εντονα πονακια...μπορει να ηταν τυχαιο χθες τι να πω..πρεπει να δω τι θα παρω στο μαιευτηριο δεν εχω κανει τιποτα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια έχω τρελαθεί στον πόνο, πονάει το νεύρο στη μέση και στον ποπό, αυτό που μου έχει μείνει κατάλοιπο από τις επιπλοκές της επισκληριδίου της πρώτης μου καισαρικής. Δεν ξέρω αν το έπαθα επειδή οδήγησα (ενώ είχα ένα μήνα να πιάσω τιμόνι) και στριμώχτηκα με την κοιλιά, ή επειδή σήκωσα βάρος (μόνο η μικρή μου φτάνει που τη σηκώνω ακόμα καμιά φορά, είναι 16 κιλά) ή επειδή έχω γίνει φαλαινίτσα. Πάντως ελπίζω να μου περάσει, έχω κατατρομάξει, γιατί όταν το είχα πάθει κανονικά ο πόνος του νεύρου εφτανε κατα μήκος όλου του ποδιού μέχρι κάτω στα δάχτυλα και δεν μπορούσα να περπατήσω κανονικά για έξι μηνες. Τώρα ελπίζω με ξεκούραση να μην κρατήσει πολύ, αλλά βρε παιδιά, ποια ξεκούραση με τα δυο παιδιά και τις ετοιμασίες που άφησα για την τελευταία στιγμή. Και αύριο είχε δουλειά να φύγει ό άνδρας μου με διανυκτέρευση εκτός Αθηνών και του είπα να μη φύγει, αλλα είναι δύσκολο να ακυρώσει τελευταία στιγμή και τα παιδιά μου δεν είναι κοριτσάκια, είναι τερατάκια... Επειδή αγχώθηκα, ας περάσει και ας ταλαιπωρηθώ μερικές μέρες, δεν πειράζει, αρκεί να μην το έχω και αφού γεννήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τρελαθούμε εδώ μέσα, αν δεν μπορώ να ανταπεξέλθω...

Despina εγώ είχα πάρει σουτιέν εγκυμοσύνης-θηλασμού από το mothercare τις προηγούμενες φορές. Αυτήν τη φορά πήρα από το άμαζον: http://www.amazon.co.uk/Naturana-5089-300-Maternity-Underwear/dp/B000FDQI0S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1341505693&sr=8-1 όταν ήταν με 5 λίρες. Είμαι με όλα ευχαριστημένη, δεν έχω όμως πολύ μεγάλο στήθος, δεν ξέρω αν είναι καλά για όλες τις κοπέλες. Πάντως από ποιότητα άριστα. Τα σουτιέν του τύπου αυτού είναι βαμβακερά και χωρίς μπανέλες.

Όσο για το θρήσκευμα, μη σε απασχολεί το τυπικό αν δεν σε ενδιαφέρει επί της ουσίας. Όσο για την ορθοδοξη βάφτιση, το πρώτο μου παιδί έκλαιγε τόσο πολύ με το που πήγαμε στην εκκλησία, πριν αρχίσει η τελετή και σπάραξε όλη την ώρα, τόσο που έκλαιγα κι εγώ μαζί της. Τότε ήταν που είπα ότι δεν θα ξαναβαφτίσω άλλο παιδί, και θα κάνω πράξη ονοματοδοσίας μόνο στο ληξιαρχείο, αλλά ο σύζυγος είναι ψάλτης και λίγο θρησκευόμενος, οπότε δεν τη γλίτωσα τελικά τη δεύτερη βάφτιση (η οποία όμως εξελίχθηκε καλύτερα, η Πολυξένη γελούσε όλη την ώρα μέχρι το μπλουμ).

a0Nsp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα τα μικρα μου ειναι καλυτερα η Μ απο χτες το μεσημερι ειναι απυρετη και ο Α εκανε ενα 38,3 το μεσημερι ελπιζω να την βγαλουμε καθαρη και να μην ξανα ανεβασει κανενας απο τους δυο τους!!!Σαν να επιασε ζεστη παλι ε???Κοριτσια τα βραδια κοιμοσαστε??Εγω αν δεν ζεσταινομαι σιγουρα θα κλωτσαει η μικρη η θα εχω καουρα η θα διψαω η θα κατουριεμαι δεν την παλευω αλλο χτες κοιμηθηκα 4,30η ωρα και το πρωι ημουν σαν ζομπι..Λετα και εγω εχω συσπασεις αλλα οχι τοσο εντονες συνηθως με πιανει οταν ειμαι πολυ ωρα ορθια η ζοριζομαι πχ να σκυψω να μαζεψω κατι απο κατω...Το ραντεβου για ντομπλερ μου το ακυρωσανε για την κυριακη το απογευμα γμτ :(

:-D

Διαφημίσεις

Να με παλί!

Σήμερα έχουμε καταπληκτικό καιρό! Κανονικό καλοκαίρι! Αφού βγήκα έξω με φορεματάκι και ζεστάθηκα. Βέβαια τι σας λέω και εσάς που μάλλον θα έχετε σκάσει!

Αλήθεια, οι γιατροί σας έχουν πει μέχρι ποια θερμοκρασία είναι καλό να έχετε τα μικρά σας? Ωρες ώρες μέσα στο σπίτι φτάνουμε και τους 25 βαθμους (τρελή ζέστη για εδώ), και δε ξέρω αν πρέπει να πάρω κανένα ανεμιστήρα. Εδω λένε πως ιδανικές θερμοκρασίες για μωρό είναι μεταξύ 16 με 20. Αλλά που και που και με 22 εγώ κρυώνω!

Τανια, καλά να περάσετε στην Αλεξαντρούπολη. Με το καλό το ραντεβουδάκι με τη μικρούλα σου! Πόσα κιλά να έφτασε άραγε?

Αρκον δίκιο έχεις για το ρόλο της γυναίκας. Εγώ δε πρέπει να παραπονιέμαι, ο άντρας μου προσπαθει ο καημένος, έχει αναλάβει το σκούπισμα και σφουγγάρισμα, και το πλύσιμο των πιάτων, αλλά η αλήθεια είναι οτι κάνει μισοδουλειές. αλλά από το να τα κανω όλα εγω, κάνω λίγο τη πάπια!

Λέτα τι ωραία που περνάτε. Καλά να περάσετε στο παρτυ και εύχομαι οι πόνοι να ήταν παροδικοι!

Αγλαϊα, τι είναι αυτο πάλι που έπαθες. Εύχομαι να περάσει γρήγορα. Ισως η μικρή σου πιέζει κάτι που δε πρέπει! Αμα προσπαθούσες λίγο να δοκιμάσεις διάφορες στάσεις μπας και αλλάξει θέση? Οσο για τα σουτιεν ωραία φαίνονται και βαμβακερά οπως τα ήθελα. Μαλλον θα πάρω ενα να δοκιμάσω. Αλλωστε και εγώ μικρο στήθος έχω!

Αννια, πολύ χάρηκα που τα μικρά σου είναι καλύτερα. Για τον υπνο, δε μπορώ να πω πως δυσκολεύομαι πολύ. Ισως λίγο στην αρχή με το που ξαπνώνω νιώθω πως δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και σα λίγο να ζαλίζομαι! Αλλα στο μισάωρο έχω ήδη κοιμηθεί!:rolleyes: Εχει συμβει αυτό σε καμιά σας? Φαντάζομαι πως μέχρι να γεννήσουμε όλες θα ακούσουμε πολλά παράξενα συμπτώματα, η κάθε μια μας και από ένα!

Δεσποινα μηπως ξαπλωνεις ανασκελα?Επειδη αν ξαπωνουμε ανασκελα το μωρο πιεζει την κεντρικη αρτηρια και ετσι μπορει να νιωθουμε δυσπνοια...Εγω ομως μονο ανασκελα βολευομαι:|

:-D

Γεια σας κορίτσια. τι κάνετε?

Πριν λίγο μαζευτήκαμε σπίτι και τα μάτια μου κλείνουν. Πάλι πέρασαν μερικές μέρες χωρίς να γράψω και μου λείψατε. Άυριο όμως θα σας διαβάσω γιατί σήμερα δεν αντέχω... Θέλω να ξαπλώσω..

Λοίπον βάψαμε το δωμάτιο του μικρού κι έχει γίνει φανταστικό. Το βάψαμε ένα πολύ απαλό πράσινο και στον ΄ενα τοίχο κάναμε τεχνοτροπία το απαλό πράσινο με το γαλάζιο και βγήκε τέλειο... το ταβάνι το βάψαμε άσπρο... Πολύ ωραία τα χρώματα...

φυσικά χαίρομαι πολύ γιατί ήρθε το καρότσι.... Κορίτσια αγοράσαμε το maclaren techno xlr σε χρώμα γκρι πολύ ανοιχτό με πράσινο σκούρο (silver- pine gree). Κορίτσια είναι φανταστικό.. Ακόμη πιο όμορφο καπ ότι περίμενα. Περιττό να πω ότι όλο το πρωί ασχολιόμουν μόνο με το καρότσι...

Τώρα περιμένω να έρθει η κούνια και τα υπόλοιπα πράγματα του δωματίου ώστε να το στολίσω...

Κοσριτσάρες σας αφήνω... Θα τα πούμε αύριο πάλι!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!

Ye4Ip3.png

καλημερα....

η μερα μου ειναι σημερα γεματη....στις 10 θα παμε στο οφθαλμιατρο για να δουμε αν πανε καλα τα ματακια του μικρου...μετα βουρ στο κομμωτηριο να φτιαξω μαλλακια μετα στην μανουλα μου για να αφησω τον μικρο,επιστροφη στο σπιτι,ντυσιμο, βαψιμο και μετα στο σπτι της κολλητης μου που παντρευεται σημερα...ναι θα κουραστω αλλα θα προσπαθησω να μην υπερβαλλω...αν και αν μπορουσα θα χορευα και χτυπιομουν μεχρι το πρωι...θα επινα θα καπνιζα θα γινοταν χαμος.....παντρευεται η κολλητη μου τι πιο ομορφο...

αληθεια καπνιζε καμια πριν???εμενα μου λειπει πολυ και η αληθεια ειναι οτι μια φορα στις 2 εβδομαδες μπορει να κανω και απο κανενα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Τι κάνουν μανουλες και μπεμπε? εμείς καλα είμαστε, Δευτέρα πάω στο γιατρο να τα δω που μου έχουν λείψει!

Όσες πήραν απο το ΙΚΑ την αδεια κυοφοριας(56μερες) την έγραψε ο γυναικολογος του ΙΚΑ ή πήγαν σε κέντρο μάνας και παιδιού του ΙΚΑ?

p1Utp3.png

Καλημέρα!!!

Λέτα να περασεις υπέροχα σήμερα!!! Και ευχομαι καλά αποτελέσματα για τον μικρό σου!

Αντζελα με το καλό να ερθει και ο μπεμπης και να χαρει δωμάτιο και καρότσι! Βαλε καμια φωτο αν μπορείς!

Αγλαια ελπιζω ο πονος να έχει περάσει και να μην ειναι κατι μονιμο!

Δεσποινα αντε σας καλοκαιριασε και εκει. Για την θερμοκρασια του μωρου μεχρι 22 λενε οτι ειναι καλα, και μεις εχουμε ζεστη στο σπιτι και δεν ξερω τι θα κανουμε.

Αννια και γω ξυπναω για διαφορους λογους καθε βραδυ και συνηθως κοιμαμαι ανασκελα !

Λοιπόν χτες πήγαμαι στο γιατρο, η μικρη μας εγινε 2400, το τρωει ολο το φαι της! Προγραμματισαμε τοκετο για 3 ή 4 Αυγουστου εκτος απροοποτου φυσικα. Στις 23 θα ξαναπάω για να με δει και την ιδια εβδομαδα θα κανω το πρωτο nst καθως και ενα ζευγαρι κορτιζονες για τα πνευμονακια του μωρου ώστε αν ερθει νωριτερα να μην εχουμε πρόβλημα! Αρχισα να μετραω αντίστροφα και χαίρομαι πολύ!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Τι κάνουν μανουλες και μπεμπε? εμείς καλα είμαστε, Δευτέρα πάω στο γιατρο να τα δω που μου έχουν λείψει!

Όσες πήραν απο το ΙΚΑ την αδεια κυοφοριας(56μερες) την έγραψε ο γυναικολογος του ΙΚΑ ή πήγαν σε κέντρο μάνας και παιδιού του ΙΚΑ?

καλημερα moritsa..

εγω πηγα σε κεντρο μανας και παιδιου...οταν λες οτι εισαι εγκυος εκει σε στελνουν κατευθειαν

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!!

Λέτα να περασεις υπέροχα σήμερα!!! Και ευχομαι καλά αποτελέσματα για τον μικρό σου!

Αντζελα με το καλό να ερθει και ο μπεμπης και να χαρει δωμάτιο και καρότσι! Βαλε καμια φωτο αν μπορείς!

Αγλαια ελπιζω ο πονος να έχει περάσει και να μην ειναι κατι μονιμο!

Δεσποινα αντε σας καλοκαιριασε και εκει. Για την θερμοκρασια του μωρου μεχρι 22 λενε οτι ειναι καλα, και μεις εχουμε ζεστη στο σπιτι και δεν ξερω τι θα κανουμε.

Αννια και γω ξυπναω για διαφορους λογους καθε βραδυ και συνηθως κοιμαμαι ανασκελα !

Λοιπόν χτες πήγαμαι στο γιατρο, η μικρη μας εγινε 2400, το τρωει ολο το φαι της! Προγραμματισαμε τοκετο για 3 ή 4 Αυγουστου εκτος απροοποτου φυσικα. Στις 23 θα ξαναπάω για να με δει και την ιδια εβδομαδα θα κανω το πρωτο nst καθως και ενα ζευγαρι κορτιζονες για τα πνευμονακια του μωρου ώστε αν ερθει νωριτερα να μην εχουμε πρόβλημα! Αρχισα να μετραω αντίστροφα και χαίρομαι πολύ!!!

taniabell...μια χαρα η μικρη...και γρηγορα ο τοκετος...μια χαρα....τι ωραια που ειναι η αντιστροφη μετρηση...χιχιιχ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσακιαααααααα!!!!

Λετακι καλα αποτελεσματα απο τον οθφαλμιατρο και με ρεγουλα στο γλεντιιι...

Αντζυ θελουμε φωτο απο το δωματιο και το καροτσι!!!!

Τανια η μικρη μια χαρα ε!γενννας πρωτη πρωτη???

εμεις σημερα πηγαμε για εξετασεις αιματος τον Σπυρο να δουμε τα επιπεδα της χοληστερινης. αντε να δουμε ποσο ειναι... καθε φορα μεσα στο αγχος μην εχει ανεβει . του κανουμε διατροφη ειδικη αλλα κανα μπισκοτακι μιραντα ολικης παντα το τρωει. δεν μπορουμε να του στερησουμε τα παντα ρε γμτ. 1 παγωτακι μικρο καθε εβδομαδα, οχι τηγανιτα κτλ.πατατακια γαριδακια, κρουασαν κτλ δεν του δινουμε, τι αλλο να κανουμε??γαλα και γιαουρτι 2% εδω και καιρο.

ενα καλο που ειδα σημερα ειναι οτι η Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα μειωσε τα επιτοκια δανεισμου κατα 0,25% και ειναι τωρα 0,75%. αυτο σημαινει οτι πεφτει η δοση του στεγαστiκου!!!!! ποσο δεν ξερω ακομα , μαλλον κανα 25 ευρω!!απο το ολοτελα θα μου πεις...

χτες επλυνα με περσιλ για μωρα απο ενα δειγματακι που μου ειχαν στειλει τα ρουχα που θα παρω στο μαιευτηριο οποτε σημερα εχει σιδερο και παλι!! θα αναψω a/c και θα ξεκινησω οπου να ναι γιατι μαζι με τα τελευταια μωρουδιακα εχει γεμισει το καλαθι για το σιδερο!!!

φιλακια πολλαααα

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...