Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια σχετικά με τις σαλιάρες!! Η αλήθεια είναι ότι αν τα βλέπατε από κοντά έχουν αρκετές ατέλειες (όπως και τα μοντέλα στα περιοδικά άλλωστε :lol:), αλλά είπαμε δεν είμαι και επαγγελματίας!! Στο μεταξύ που λες Δέσποινα να το κάνω επαγγελμα δεν παίζει στην καμία όμως!!!!!! Οι χρόνοι που χρειάστηκαν:

Κέντημα: 5 ώρες

Τρύπωμα (με καρφίτσες): 30 λεπτά

Γάζωμα: 15 λεπτά

Να ράψω κλωστές που περισσεύουν: 20 λεπτά

Για τις σαλιάρες με το σκρατσ επιπλέον: 30 λεπτά

Οπότε έχουμε και λέμε σύνολο περίπου 6,5 ώρες η μία σαλιάρα!!!!

Το κόστος των υλικών ήτανε περίπου 3 ευρώ για την καθεμία, πόσο δηλαδή πρέπει να χρεώσεις μετά επιπλέον για την δουλειά 6,5 ωρών για να πεις ότι βγάζεις κέρδος;; Και ποιος θα πληρώσει τόσα, όταν στο jumbo έχεις 7 σαλιάρες στα 5 ευρώ; Θα μου πεις δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά για σαλιάρες μιλάμε!!! :tongue: Το χειροποίητο πλέον δεν έχει κέρδος, το κάνεις μόνο σαν χόμπυ πιστεύω.. Προσωπικά το συγκεκριμένο εγχείρημα με τις σαλιάρες δεν το ξανακάνω!! Εντάξει δεν λυπάμαι να τις λερώσω βέβαια, γιατί θα χαρώ πολύ να φανούν χρήσιμες τουλάχιστον!!! :tongue::D

Πάω τώρα να διαβάσω τα νέα σας και να σχολιάσω!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(Μου πήρε μία ώρα να διαβάσω και να σχολιάσω, somebody's really slow :shock: )

Έλενα στο παιδικό σας ξέχασα να σχολιάσω πως κι εμένα πολύ μου άρεσε το concept με τα ζωάκια και τα λοφάκια!! Μπορεί να το αντιγράψω στο μέλλον!!! ;) Μπορεί να λες ότι δεν πιάνει το χέρι σου αλλά και αυτό που έκανες είχε πολύ δουλειά φαντάζομαι με την ζωγραφική και την χαρτοταινία!! Ντόπλερ ούτε κι εγώ θα κάνω, όπως είχα ξαναπεί, στην β'επιπέδου μου είπανε ότι αυτήν την εξέταση την κάνουνε μόνο σε υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνες, αλλά εμένα με παρακολουθούν σε δημόσιο νοσοκομείο κιόλας.. Επίσης μ'αρέσει το attitude στα δώρα που κάνεις στην ανηψιά σου!! :lol: :lol:

Αγλαϊα έχω να πω πως πολύ μου αρέσει η τοποθέτησή σου στο θέμα!! Μακάρι να μπορέσω να εμφυσήσω στα παιδιά μου (θέλω να κάνω κι άλλα :tongue:) να μάθουν να σέβονται και να αποδέχονται το διαφορετικό!! Θα συμφωνήσω με την Ρίτα, γιατί έχω γεννηθεί και μεγαλώσει σε χωριό, στην επαρχία τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.. Η περιθωριοποίηση είναι πολύ μεγαλύτερη.. Δεν έχεις και πολλές επιλογές, που να κυκλοφορήσεις, με ποιον να συναναστραφείς.. Καλοτάξιδο το καροτσάκι σας!! ;)

Άννια όμορφη η νυχτικιά σου!! Με γεια!! :D Περαστικά στα μικρά σου!! Είναι πολύ δύσκολο τώρα καλοκαιριάτικα να παλεύεις κρύωμα :|

Άννα συγχαρητήρια που πήραν το Μανιώ σου στον παιδικό!!! Με το μωρό στο σπίτι αν είχες και τον μικρό θα ήτανε δύσκολο φαντάζομαι!! Πήγατε κουκλοθέατρο τελικά;;

Σοφία αν και δεν πρόκειται να τα διαβάσεις σύντομα, χαιρόμαστε που περνάς καλά!! Κάνε βουτιές και για μας!! ;):D

Λέτα ολόκληρος άντρας ο μπέμπης σου!! 2220!! :D Είσαι κι εσύ από τις πρώτες τελικά, ε;; ;) Δαγκανιάρης ο γιος σου!! Η κοιλίτσα σου καλά τώρα; :? Για μπάνιο δεν θα ξαναπάτε Χαλκιδική; Υπάρχουν και τα εξοχικά, κρίμα είναι να χάσετε την ευκαιρία τουλάχιστον για Σαβ/κα!! Σχετικά με τα ψιλοτάκουνα, δεν ξέρω τι σχέση έχεις μαζί τους, προσωπικά και προ-εγκυμοσύνης δεν τα άντεχα, τώρα δεν το συζητώ ούτε καν!! Πόνους τόσο έντονους στην κοιλιά δεν έχω όχι, μήπως να πάρεις τον γιατρό σου κανά τηλέφωνο;; :|

Ρίτα ντελικάτη η κούκλα σας!! ;):D Παίζει κι η δική μου να είναι κάπου στα ίδια γιατί νομίζω είμαστε πολύ κοντά στην ΠΗΤ!! Για το θέμα του ρατσισμού που λες ότι είναι εξαίρεση κι όχι ο κανόνας, κοίτα σίγουρα κανόνας δεν είναι, αλλά ούτε και εξαίρεση είναι νομίζω τόσο πολύ.. Είναι ένα φαινόμενο που ενισχύεται όλο και περισσότερο νομίζω..

Δήμητρα να τα χαρείτε τα πραγματάκια του μπέμπη!! Καλορίζικα!! :D Να βάλεις φωτογραφίες σύντομα!!! :D

Εύρι είσαι κι εσύ από τις πρώτες!! Φεύγετε αύριο ε; Καλά να περάσετε!!! Δεν έχω πάει ποτέ μου, αλλά έχω ακούσει ότι είναι όμορφα στην Πρέβεζα!! ;) Μαγιό ούτε κι εγώ αγόρασα, απλά φοράω από τα παλιά μου αυτά που είναι λίγο πιο μεγάλα, να πάρω καινούργια τώρα για 2 μήνες και μετά θα είναι άχρηστα; Μπα! Έχουμε κρίση!! :tongue::rolleyes:

Άρχον μπράβο και για τα δικά σας αποτελέσματα!! ;) Επίσης συμφωνώ απολύτως με την φράση σου "Ο νεοπλουτισμός μας έφαγε".. Και όσον αφορά στο να καταφέρουμε να μας μιλάνε τα παιδιά μας, νομίζω πως αυτό θα ήτανε το ιδανικό!! Μακάρι να τα καταφέρουμε!! :rolleyes:

Δέσποινα κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης, και δεδομένου ότι ήμουν ξάπλα και μέσα συνέχεια είχα πει να ξαναδώ τα Γαλλικά μου μπας και δώσω για κανά πτυχίο, αλλά φυσικά δεν το έκανα!! Μετά είχα ξεκινήσει κάτι online courses πάνω στο αντικείμενό μου, μία βδομάδα κράτησε ο ενθουσιασμός και τα παράτησα!! :tongue: Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και με απασχολεί είναι η μητρότητα και το μωρό μου, δεν μπορώ να δώσω ενέργεια σε κάτι άλλο αυτήν την περίοδο!! Σχετικά με το σουτιέν θηλασμού εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα, αλλά εσύ νομίζω είναι καλά να το πάρεις τώρα!! Κι εγώ εκεί στην βδομάδα που είσαι πιστεύω να τα έχω πάρει!

Λίμπερο το αυστραλιανό αντίγονο πρώτη φορά το ακούω!! Μάλλον εμένα μου κάνουν τα εντελώς βασικά :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κοντεύω να γεμίσω μια ολόκληρη σελίδα.. Αλλά θέλω να σας πω και τα δικά μου νεά!!

Να μιλήσω πρώτα για συμπτώματα.. Όλο και περισσότερο θέλω να τρώω συνέχεια!! Δεν μπορώ να το ελέγξω πλέον!! :| Κάποιες φορές βλέπω "αστράκια", με πιάνουν δηλαδή κάτι ζαλάδες περίεργες.. Πονάω πολύ στην μέση, πλάτη και κάποιες φορές και στο ισχίο.. Νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά πλαίσια όλα αυτά, ε;

Επίσης στρεσσάρομαι πολύ, νοιώθω ανεπάρκεια.. Προσπαθώ να είμαι καλή σύζυγος αλλά δεν τα καταφέρνω :( κουράζομαι πολύ και δεν τον περιποιούμαι όσο θα ήθελα.. Αν είναι έτσι από τώρα όταν έρθει το μωρό τι θα γίνει; Θα απομακρυνθούμε εντελώς; :cry: Δεν θέλω να χαλάσει η σχέση μας..

Τσάντες έχω φτιάξει, δύο μία για μένα μια για την μπέμπα, γιατί στην δική μου το μισό χώρο τον πιάνουν οι γιγαντοσερβιέτες και ίσα ίσα χωράνε τα δικά μου πράγματα!! Για μένα είναι σχεδόν όλα έτοιμα, μόνο σκέφτομαι να πάρω κάποια ακόμη βρακιά μιας χρήσης, έχω μόνο 4, και σκέφτομαι μήπως χρειαστούν περισσότερα.. Οστώσο παρ'όλο που είμαι σχεδόν έτοιμη, αντί να ηρεμώ το άγχος μου μεγαλώνει όσο περνάνε οι μέρες..

ΟΚ, τώρα που γκρίνιαξα μπορώ να πάω για ύπνο!! :tongue:

Καλό ξημέρωμα να'χουμε!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα!τι κάνετε;

Αννια κ εμένα είδε όνειρο η Μαμα μου ότι θα γέννησω 31...ποιου μήνα δεν είδε...ελπίζω Αυγούστου!

Εβρι καλά να περάσετε και κακά μπάνια!

Αναστασία μπράβο για τις σαλιαρες!

Πλησιάζει ο καιρός για κάποιες από σας απ ότι βλέπω...για να δούμε ποια θα κάνει την αρχή!με το καλο σε όλες!

Εμείς όλοι καλα δεν εχει πολυ κοσμο ακόμα κ είναι τελεια!έχω συνηθίσει και ξυπναω πολυ νωρίς όμως...ευτυχώς η Έλλη συνηθισε τη θάλασσα της έβαλα και τα μπρατσακια της εχει πολυ πλάκα!

Πολλα φιλία σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα! πρωινή πρωινη σήμερα δεν έχω ύπνο. σηκώθηκε και το μανιώ, χτυπάει κι ο σκίουρος, μόνο ο μεγάλος που θα πρεπε να χει σηκωθεί για το μπάσκετ κοιμάται ακόμα. ανάποδοι είμαστε!

εγώ ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει από βαλίτσες. 3 βδομάδες μου δίνω για το ραντεβού. νομίζω ότι είναι πολύυυυ μακριά.

σοφάκι καλά μπάνια και καλή ξεκούραση!

ευρυδίκη και σε σένα!

να περάσετε τέλεια κορίτσια! και με προσοχή.

Διαφημίσεις

καλημερα...

τελικα ειχα συσπασεις χθες οι οποιες περασαν ευτυχως....δεν ξερω γιατι αλλα σε αυτη την εγκυμοσυνη ειναι πιο εντονες....

myrina και εγω εχω τα σκαμπανεβασματα μου...και εγω θεωρω οτι δεν μπορω να του εξυπηρετησω και τους δυο και κουραζομαι υπερβολικα αλλα τι να κανουμε...

αννα ποτε σου εκλεισε ραντεβου??μεσα στον ιουλιο θα γεννησεις??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

θα πάω στις 22 ξανα και βλέπουμε λέτα μου. για αρχές αυγούστου μίλησε εκείνος αλλά είδωμεν.

λογικό είναι να είμαστε πιο κουρασμένες, η κόπωση ανα τις εγκυμοσύνες και τις γέννες είναι αρθροιστική για το γυναικείο σώμα όπως και να το κάνουμε.

αλλα οκ, εγώ προσωπικά δε θα σκάσω καθόλου!

τι θα πει να τους εξυπηρετούμε, ας αυτοεξυπηρετηθούν ένα 3μηνο ή και περισσότερο δε θα πάθουν απολύτως τίποτα. μικροί και μεγάλοι. μη τρελαθούμε κιόλας. πάντα στη ζωή μας υπήρχαν και θα υπάρχουν προτεραιότητες.

έτσι λέω εγώ.

ναι προγραμματισμένα, στις 37 +5 και τους 2. ο ένας είχε πεσμένους παλμούς και ζοριζόταν γιατί ήταν πολύ μεγάλος (3900). ο δεύτερος προγραμματισμένα λόγω δεύτερης αλλά έσπασε τα νερά νωρίτερα μερικές ώρες (3350).

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Κάπως τακτοποιηθήκαμε. Μένει η πολύ κουραστική δουλειά "πλύσιμο, σιδέρωμα και τακτοποίηση ντουλάπας". Το χειρότερό μου!!!

Σοφάκι δεν μας ξεχνάς βλέπω! Μπράβο κούκλα μου που περνάς όμορφα! Ευχαριστήσου το όσο μπορείς!

Άννα είσαι πολύ χαλαρή και μ' αρέσεις! Επίσης ζηλεύω τις αντοχές και την ενεργητικότητά σου!! Κι εγώ έχω μπόλικα από αυτά τώρα, μακάρι να τα έχω και όταν έρθει ο μπέμπης και κυρίως αν κάνω 3 παιδιά σαν και εσένα!

Μυρίνα δεν χρειάζεται να προσπαθείς να είσαι "καλή" σύζυγος. Τί σημαίνει δλδ καλή σύζυγος? Είσαι αυτή που είσαι, όπως όλες μας. Ε εντάξει λίγο "πέσαμε΄" λόγω εγκυμοσύνης. Τί πιο φυσιολογικό?? Κοίτα να ξεκουραστείς όσο μπορείς και μη στρεσάρεσαι, θα τα βρούμε όλα. Όπως λέει ο άντρας μου θα χαθούμε μόνο αν θέλουμε να χαθούμε. Εγώ ένα κομμάτι που ένιωθα ότι είχαμε χάσει και δεν ένιωθα καλά ήταν το σεξ, αλλά τελευταία του δίνουμε και καταλαβαίνει!! Και εκτοτε αισθάνομαι πολύ καλύτερα.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα κι εμένα το πλύσιμο-σιδέρωμα για όλα τα ρουχαλάκια-λευκά είδη του μωρού μου έχει μείνει, γιατί ακόμη περιμένω τα επιπλάκια και δεν έχω που να τα βάλω αν τα πλύνω!! :? Ελπίζω από βδομάδα να μου τα φέρουν, να τελειώνω και μ'αυτό!! :rolleyes:

Όσο για το θέμα του συζύγου.. Απλά δεν έχω την ενέργεια να κάνω γι'αυτόν όσα πράγματα θα ήθελα, και αισθάνομαι τύψεις.. Κουράζεται πολύ με την δουλειά, δουλεύει 12ωρα+ (δεν θέλω να είμαι αχάριστη, δόξα το Θεό που έχει δουλειά) και θα ήθελα να τον περιποιούμαι περισσότερο, τουλάχιστον να χαλαρώνει λίγο στο σπίτι.. Ίσως φταίει και το σεξ που το ανέφερες.. Φοβάται πολύ για την μικρή και δεν με πλησιάζει πλέον, λόγω των προβλημάτων που είχα στην αρχή, και αν και ο γιατρός μας έχει δώσει το ΟΚ, αυτός λέει άστο τώρα που την φέραμε ως εδώ, μην γίνει τίποτα.. Μπορεί η στέρηση να με κάνει να νοιώθω έτσι.. :oops:

Άννα και Λέτα εσείς ειδικά που έχετε ήδη παιδιά σίγουρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρεις τις ισοροπίες.. Και μέχρι πρόσφατα είχατε και τη δουλειά.. Και γκρινιάζω εγώ που έχω μόνο έναν άντρα.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

κοιτάξτε ασχέτως εγκυμοσύνης εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι απ το παραδοσιακό εκείνο τύπο γυναίκας που διαχωρίζει ρόλους. σε μας όλοι τα κάνουν όλα αναλογικά με δυνατότητες και ηλικία. τ αγόρια μου μαζεύουν τα απλωμένα ρούχα στο καλάθι από 2 χρονών πχ.

εννοείται ότι σ αυτή τη φάση θα κάνω τα λιγότερα κι απ τους 3 τους.

μωρέ μήπως γι αυτό κάνω μόνο αγόρια;;;;

για να προάγω τις απόψεις μου στο άλλο φύλο;

χαχαχα!

γεια σας κοριτσαρες!!! τι κανουν οι κοιλιτσες σας??

μυρινακι μην αγχωνεσαι για τον συζυγο....εχει να κανει ακομαααα...ουουυυυυυ... πες του να παρει ενα τηλ τον δικο μου που τον εχω εδω και 3 χρονια πρωτο λαντζερη, ταξιτζη, φιλιπινεζο!!και τωρα που ερχεται ο δευτερος τον βλεπω να γινεται και μπειμπι σιττερ - ανιματερ του Σπυρακου! κουραζονται και αυτοι δεν λεω, ειδικα αν δεν ειναι μαθημενοι να κανουν δουλειες στο σπιτι, αλλα απο την αλλη σκεψου οτι τον πρωτο καιρο θα ειμαστε ολο ταισμα - ξεσκατισμα- νανουρισμα κτλ.. οποτε και οι δικες μας αντοχες δεν θα ειναι πολλες... θα τον επιβραβευεις με αχαλινωτο σεξ οταν με το καλο θα μπορεσετε και θα εχει αλλον αερα μετα για το σφουγγαρισμα!! χιχιχιχιχχιχιχχι ολα γινονται καλη θεληση να υπαρχει και υπομονη!!!

Χτες, που λετε, πηγα στον δοκτωρ. ο μπεμπουλης ειναι περιπου 2300 , εχει παρει θεση μαχης με το κεφαλι κατω, πλακουντας σουπερ ( εχω ενα αγχος λογω καπνισματος αλλα ο δοκτωρ μου ειπε οτι αν το κρατησω μεχρι 5 το πολυ 6 τσιγαρα ειναι καλα), αμνιακο καλο. επομενο ραντεβου 30 ιουλιου. το μονο που ειπαμε ειναι οτι ισως ο τοκετος παει προγραμματισμενος διοτι τον Σπυρετο τον γεννησα με οξυ τοκετο αν και πρωταρα. τι εστι οξυς τοκετος?? πηγα στο Αλεξανδρα με πονους, το μωρο ανεμπεδωτο και διαστολη 4. στις 6 και μιση πηγα δωματιο τοκετου, ο μικρος ειχε περιδεση και επεφταν οι παλμοι του, αποφασισε η δοκτωρ να παμε δυστυχως για καισαρικη ( δυστυχως γιατι μου ελεγε οτι θα ειχα ευκολο φυσιολογικο τοκετο- μαγος ηταν??)κατα τις 9 παρα παμε στο χειρουργειο και για να μην σας τα πολυλογω γεννησα μεσα σε 1 τεταρτακι φυσιολογικοτατα !!! ουτε επισκληρηδιο προλαβαν να μου κανουν ουτε τιποτα... τσουπ ξεπεταχτηκε! οποτε τωρα στην δευτερη γεννα για να μην μας κατσει κανα απροοπτο και γεννησω στο αμαξι καθοδον για το Ρεα θα το παμε μαλλον ραντεβουδατο. σε δικια μου πονηρη ερωτηση του στυλ " δεν πιστευω γιατρε μου αυτο να εξελιχθει σε καισαρικη..." ο δοκτωρ καθετος!!! δεν υπαρχει περιπτωση!!! αφου γεννησες τον Σπυρο φυσιολογικα και με οξυ τοκετο φυσιολογικοτατα θα γεννησεις και τον 2ο!!"

Βρε σεις γενναει καμια σας στο Ρεα??? να κλεισουμε ενα τρικλινακι με rooming in να περασουμε ζαχαρη...

ρωτησα και για τιμες και τυχον επιπλεον χρεωσεις στο Ρεα και μου ειπε οτι δεν χρεωνουν φαρμακα κτλ. καλυπτονται ολα απο τα ταμεια.. ( μεταξυ μας ο ΕΟΠΥΥ δεν ειναι και εγγυηση...) οι τιμες που μου εδωσαν για τρικλινο στο Ρεα ειναι 791 μαζι με ΦΠΑ. αχ χρειαστει θερμοκοιτιδα ( μακρια απο εμας) αν μετα την δηλωση στο ληξιαρχειο , γραφτει στο ικα και βγαλει ΑΜΚΑ τα εξοδα τα καλυπτει και παλι το ταμειο...

ουφ. σας ζαλισα!!!! παω πισω στο σιδερο μου!! σας φιλω στις μουρες!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Πώς είστε σήμερα?

Δήμητρα, έτοιμο το δωμάτιο του μικρού; Αχ, φαντάζομαι τώρα εκεί θα θέλεις να είσαι όλη την ώρα. Αλλά θα σε μαλώσω, δε πρέπει να κουράζεσαι πολύ, είπαμε πλησιάζουμε, αλλά καλύτερα να περάσουν δυο τρεις βδομάδες, και μετά ας έρθουν με το καλο τα μικρά σας! Διαβάζω πως καλοπερνάτε ε; Μπράβο σας, εύχομαι έτσι να πάει μέχρι τη τελευταία μέρα!

Αrchon, τι παράξενη η συμπεριφορά της κοπέλας. Η ο τοκετός της ήταν τόσο άσχημος, ή οι ορμόνες της κάναν πάρτυ! Σε βοήθησε το μάθημα? Βοηθανε τόσο οι αναπνοές, ή είναι περισσότερο για τη δικιά σου σιγουριά; Πολύ χαίρομαι όταν ακούω για περιπτώσεις παιδιών διγλωσσων και τρίγλωσσων. Μακάρι να τα καταφέρουμε και εμείς, γιατι νομίζω πως πολλά εξαρτούνται και απο την προσπάθεια και επιμονή των γονιών. Μπράβο τους κιόλας που το βάπτισαν και ορθοδοξο για να μη νιώθει μειονεκτικα. Η μικρή μας θα βαπτιστεί καθολική, επειδή εγώ δεν είμαι τόσο της θρησκείας όσο ο αντρούλης. αλλωστε ίσως να είναι και καλύτερα, μια που θα μένουμε σε καθολική χώρα, αλλά μια στενοχώρια την έχω. Από τα χαζα, ότι θα προτιμούσα να έκανα ορθόδοξη βάπτιση, νομίζω πως το μυστήριο είναι πιο χαρακτηριστικό, το δέσιμο με τη νουνά, αλλά και σαν αρχες, προτιμώ την ορθοδοξία, αλλά .... (Ξέφυγα κάπως ε;)

Ευριδίκη καλά να περάσετε στη Πρεβεζα. Για το μαγιώ μην ανησυχείς, νομίζω πως όλα τα βλέμματα θα τα συγκεντρώσει η τρουλωτή κοιλιτσα!:tongue:

Αννια περαστικά σας. Ευχομαι να είναι ήδη καλύτερα σήμερα! Θα κοιτάξω και τα triumph, αλλά νομίζω πως είναι πολύ ακριβά! Αλήθεια, τα σουτιές θηλασμού έχουν μπαλένες; Τώρα με την εγκυμοσύνη φορούσα σουτιέν χωρίς μπαλένες και με βολεψαν πολυ, αν και ίσως να μη μου έκαναν και το καλύτερο στήθος!

Τα βρακακια μιας χρήση φαντάζομαι τα παίρνεις γιατι υπάρχει περίπτωση να λερωθείς. Αλλωστε, όσα λιγότερα άπλυτα έχεις τόσο καλύτερο!

Λέτα για το πόνο δε ξέρω. Διάβασα στη συνέχεια πως ίσως να είναι συσπάσεις. Οπότε προσοχή και ξεκούραση, όσο γίνεται. Δε μας έμεινε και πολύ!

Αναστασία, μάλλον να το κάνεις επάγγελμα το ράψιμο είναι δύσκολο, αλλά εμένα θα μου άρεζε πολύ άμα που κάναν δώρο κάτι χειροποίητο. Επειδή είναι μοναδικό, και καταλαβαίνω πόσος κόπος και σκέψη χρειάστηκε! Οσο για τον αντρούλη σου, θα συμφωνήσω και εγώ με τις άλλες κοπέλες. Καταλαβαίνω πως αισθανεσαι αλλά πια οι ισορροπίες έχουν κάπως άλλαξει, και εύχομαι προς το καλύρερο. Αγάπη και κατανόηση να υπάρχει και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους!

Σοφία, συνήθισε η Ελλη τη θάλασσα; Τι ωραία. Κοίτα να χαρείτε τις τελευταίες σας διακοπές με ένα μόνο παιδί, από του χρόνου όλα θα είναι διαφορερικά!

Αννα, πολύ μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου αλλά και συμπεριφοράς! Δε καταλαβαίνω γιατι ακομα και τώρα όλες οι δουλειές στο σπίτι πρέπει να γίνονται από τη γυναίκα!

Ελενα, είχες και εσύ τις περιπέτειές σου με το τοκετό! Μακάρι αυτη τη φορά να είναι ακόμα πιο εύκολα! Αμά πάτε προγραμματισμένα στις πόσες βδομάδες σκέφτεστε να πάτε?

Πώπωμ σεντονι ολόκληρο έγραψα ε?

κοιτάξτε ασχέτως εγκυμοσύνης εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι απ το παραδοσιακό εκείνο τύπο γυναίκας που διαχωρίζει ρόλους. σε μας όλοι τα κάνουν όλα αναλογικά με δυνατότητες και ηλικία. τ αγόρια μου μαζεύουν τα απλωμένα ρούχα στο καλάθι από 2 χρονών πχ.

εννοείται ότι σ αυτή τη φάση θα κάνω τα λιγότερα κι απ τους 3 τους.

μωρέ μήπως γι αυτό κάνω μόνο αγόρια;;;;

για να προάγω τις απόψεις μου στο άλλο φύλο;

χαχαχα!

Και πολύ καλα κανεις!!! Τα αγορια σου μολις κατοχυρωθηκαν απο τις κορες μου χαχαχα:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...