Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Και τα δικα μου ματακια ετσι κανουν...χαχα!!!

Κοιτα να δεις αν τις πυτζαμες δεν τις πολυφορας δωσε να στις κοψουν να στις κανουν καπρι.Εγω αν και το γιο τον γεννησα τελη απριλιου ,το καπρι πυτζαμακι ,που εριξα τελευταια ωρα στη βαλιτσα, το φορεσα παρα πολυ και ας ειχα καισαρικη.Το θεμα νυχτικο ,εμενα δε με βολεψε ουτε στον υπνο ,ουτε οταν ερχοντουσαν οι επισκεπτες ,πως να κατσες ανετα κτλ...

Τωρα για τα σουτιεν θηλασμου.Ειχα 2 το ενα ειναι να το κλαινε οι ρεγγες ,δε βλεπεται...το αλλο ειναι καλο,οποτε λεω να παρω αλλο ενα και να ειμαι κομπλε...καλα δεν ειναι 2;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλενα

Και εγώ χτες άρχισα τη βαλιτσούλα μου. Πήρα διαφορα, σίγουρα δε θα τα χρειαστώ όλα!

Αλλά εκεί που τα έπαιξα ήταν όταν άρχισα να ετοιμάζω τα πραγματάκια της μικρής. Πραγματικά, δε το φανταζόμουν πως είμαι τόσο άσχετη με το τι χρειάζεται ένα μωρό. Τι ρουχαλάκια θα χρειαστώ, να πάρω σεντονάκια, κουβερτούλες, πετσέτες? Χρειάζομαι σαλιάρες, πάνες? Πωπω, νομίζω στην αρχή θα είναι μεγάλο σοκ! Εύχομαι να μου βγει το μητρικό ένστικτο, αλλιώς την κάναμε!

Δεσποινα ολοι ασχετοι ημασταν στην αρχη...μην ανησυχεις!!Και βλακειες εχουμε παρει και αχρηστα και υπερβολικα και απολα.Για αυτο ειμαστε εδω, οτι θες ρωτα.Μη νομιζεις βεβαια...τωρα με την κορη παλι μου φαινεται κατι αχρηστα τα εχω ψιλοπαρει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτά και εγώ δυο σουτιέν διάβασα πως καλό είναι να έχεις.

Να ρωτήσω και κάτι αλλο. Διάβασα πως καλό είναι να τα αγοράσω μετά την 36 εβδ, γιατι το στήθος μου θα μεγαλώσει. Αλήθεια, πόσο μπορεί να μεγαλώσει σε μια βδομάδα?

Ακόμα διάβασα πως μετά τη γένα το στήθος θα πρηστεί, οπότε να τα πάρω κανένα νούμερο μεγαλύτερα ή όχι?

Και κάτι τελευταίο. Η κοιλιά αμέσως μετά τη γέννα ξεφουσκώνει καθόλου? Γιατι το ένα μου νυχτικάκι μου ερχόταν τσιμα τσιμα πριν δυο βδομάδες. Θα μπορέσω να το βάλω?

Ε βεβαια και ξεφουσκωνει...περιπου υπολογισε οπως ησουν 5-6 μηνων.Αν ειχες κοιλια και τοτε θα εχεις και μετα τη γεννα για ενα διαστημα αλλιως οχι.Εγω ας πουμε κοιλια αναλογικα με τα κυβικα μου δεν εχω ιδιατερη...οταν βγηκα απο το μαιευτηριο στο γιο μου φορουσα τα προ εγκυμοσυνης παντελονια.Τα κιλα ειναι αλλο θεμα...χαχα!!

Σουτιεν παρε ενα νουμερο μεγαλυτερο στην cup αλλα μην περιμενεις τελευταια ωρα,δε νομιζω να εχει καμμια διαφορα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα σε ευχαριστω για τις πληροφορίες. Μαλλον καλό είναι να αρχίζω να κοιτάω από τωρα γιατί μάλλον απο το ιντερνετ θα τα πάρω, οπότε ίσως πάρει λίγο μέχρι να τα λάβω.

κοριτσάκια γειά σας! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω γιατί αφενός γράψατε πολλά και αφετέρου γίνεται ένας χαμός στο σπίτι. Προσπαθούμε να τακτοποιηθούμε. Τα πράγματα του μπέμπη μου είναι πανέμορφα και αν και πίστευα ότι λόγω έλλειψης χώρου θα είμαστε σαν τσαντήρι τελικά δεν έγινε και άσχημο το δωμάτιο. Μόλις τακτοποιηθώ θα σας βάλω φώτο. Έχω ακόμα πολλές δουλειές και να δούμε πότε θα προλάβω να τις κάνω. Ελπίζω ο μπέμπης να μην είναι βιαστικός γιατί κι εγώ γυμνή θα πάω στο νοσοκομείο να γεννήσω!!!!

2sCXp3.png

Λέτα πως τα κατάφερε και σε δάγκωσε τόσο πολύ? Αφου η κοιλιά είναι τσίτα. Πρέπει να πόνεσες πολύ.

Άννια περαστικά στην κόρη σου και με γεια το νυχτικάκι σου, πολύ ωραίο. Γιατί σου έχει κάτσει οτι θα γεννήσεις 27/08? Πότε σου έχουν δώσει ΠΗΤ?

Taniabell καλό μπάνιο!! Εγώ τώρα αρκούμε στην σάουνα που κάνω στο γραφείο!!

Άννα καλά να περάσετε το βράδυ στο κουκλοθέατρο!

Libero το αυστραλιανό αντιγόνο αν δεν κάνω λάθος μου το είχε γράψει στην αρχή που γίνονται πολλές εξετάσεις(HIV, ηπατίτιδα κτλπ.)

Ρίτα με γεια τα ρουχαλάκια!!

Δέσποινα το μητρικό ένστικτο δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με τη βαλίτσα του μωρού. Μην ανησυχείς καθόλου και όλα θα έρθουν φυσικά. Εμένα που είναι το δεύτερο και πάλι δεν ξέρω τι να βάλω στη βαλίτσα! Βέβαια έχουν περάσει και 6 χρόνια!!

Σήμερα έκανα το πρώτο μάθημα ανώδυνου στο ΙΚΑ. Είχα κάνει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, με μαία έξω, αλλά δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από τις αναπνοές. Ήμουν εγώ και άλλη μία κοπέλα στο πρώτο της. Οταν με ρώτησε η μαία για την πρώτη μου γέννα η κοπέλα άρχισε να κλαίει, άσπρισε και πήγε να λιποθυμήσει. Ένιωσα τόσο άσχημα!! Δεν το περίμενα!!Άντε μετά να της πεις οτι δεν είναι για όλες τις γυναίκες το ίδιο. Η μαία της είπε οτι από το 1996 μέχρι σήμερα της έχει συμβεί άλλη μια φορά κοπέλα με τέτοια αντίδραση. Προσπάθησε να την ηρεμήσει και της είπε οτι στο τέλος των μαθημάτων θα φύγει χωρίς φόβο για τον τοκετό. Το ελπίζω γιατι η ψυχολογία είναι το παν σε τέτοιες καταστάσεις.

Κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα πάρω μαζί μου, μου λείπουν πυτζάμες, ελπίζω να προλάβω να ψωνίσω... Με έχει πιάσει η μέση μου σήμερα και δεν μπορώ να σηκωθώ (γι' αυτό με βλέπετε συχνά εδώ σήμερα!). Για τις καινούργιες μαμάδες να προτείνω να έχετε μαζί σας επιθέματα στήθους και μια κρέμα για τις θηλές; Εγώ χρησιμοποιούσα την purelan, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλές. Επίσης ακόμα και στο Ιασώ που είχα γεννήσει, οι σερβιέτες που δίνουν είναι τελείως άβολες, σε σχέση πχ. με τις tena ή άλλες αντίστοιχες. Επίσης παράγγειλα καρότσι (με τις δύο μικρές δεν είμαστε για πολλά τρεχάματα, μόνο στο σουπερμάρκετ πήγαμε χθες και γίναμε θέαμα...) από το άμαζον, που έπεσε πολύ η τιμή του σήμερα. Βέβαια, φαντάζομαι με την ίδια τιμή θα βρίσκαμε κι εδώ (βγαίνει 63 ευρώ), αλλά πραγματικά που να τρέχουμε...

Να τι πήραμε: http://www.amazon.co.uk/Britax-B-Lite-Lightweight-Stroller-Black/dp/B004FLL6HG/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1341404955&sr=1-1.

Το καταλάβατε φαντάζομαι ότι δεν είμαστε πολύ των φρου φρου, ε;

Despina η αδελφή μου δεν έχει παιδάκι. Αλλά έχουμε το παράδειγμα ενός οικογενειακού φίλου από την Αργεντινή (ιταλικής καταγωγής!) που είναι εδώ παντρεμένος με Γαλλίδα. Το παιδάκι τους μιλάει άνετα ελληνικά, γαλλικά και ισπανικά συν τα αγγλικά που μαθαίνουν στο σχολείο. Μάλιστα για να μην διαφέρει από τα άλλα παιδάκια τη βάφτισαν ορθόδοξη (τυπικά είναι και οι δύο καθολικοί) και της έδωσαν το όνομα Αθηνά... Μια χαρά θα τα καταφέρει το παιδάκι σου, μην ανησυχείς και το να διαφέρουμε και λίγο (ή και πολύ) είναι προτέρημα μακροπρόθεσμα....

a0Nsp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Τι ωραία που διαβάζω τόσα πολλά!

Myrina γεια στα χέρια σου,τέλειες οι σαλιάρες αλλά και εγώ θα φοβόμουν να τις λερώσω!

Annia πολύ ωραίο το νυχτικούλι!

Δέσποινα εμένα τα παιδιά του αδερφού μου που γεννήθηκαν Αγγλία μίλησαν και τις 2 γλώσσες! Βέβαια ο μικρότερος που ήρθε εδώ 4 χρονών τα έχει ψιλοξεχάσει.

Mimika με γεια τα πράγματα!

Κορίτσια όσες ξέρετε τι σερβιέτες παίρνουμε για αρχή και από που? Και σουτιέν θηλασμού?Ποιες εταιρείες έχουν!

Εγώ ετοιμάζομαι γιατί αύριο φεύγουμε,μαγιό δεν έχω βρει όλα μου φαίνονται χάλια πάνω μου.Το πολύ πολύ να φορέσω αυτά που έχω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

τζα να μαι και εγω τελικα κολλησε και ο μικρος και εχει και αυτος πυρετο:|τα λυπαμαι μωρε μεσα στην ζεστη να καιγονται και απο τον παλιοπυρετο..Κυκλοφορει καμια ιωση που να κανει μοο πυρετο??ξερετε??

Εγω παντως πηρα 2νυχτικακια εχω και μια ρομπιτσα οποτε μια χαρα,σουτιεν θηλασμου εχω 3 οποτε ειμαι καλυμενη.κοριτσια οσες εχετε δοκιμασει τα βρακακια μιας χρησης για πειτε τι διαφορα εχουν απο τα αλλα??:rolleyes:

ARCHON μεχρι 10/9 μου εδωσε ο γιατρος να γεννησω.

Τα νυχτικακια τα πηρα και τα 2με κουμπακι μπροστα για να μπορω να θηλασω,Δεσποινα εμενα τα καλυτερα σουτιεν θηλασμου ειναι της triumph πραγματικα με βολεψανε παρα πολυ

:-D

κοριτσακια μου..γυρισα και εγω...πηγα εκανα μανικιουρ πεντικιουρ...

να σας ρωτησω κατι???εμενα εχει 2 μερες που με πιανει τρελος πονος περιοδου σε σημειο να μην μπορω να κουνηθω απο τον πονο να θελω να φωναξω οτι ποναω....το εχει καμια???

αννια εγω εχω παρει βρακακια μιας χρησης και ναι με εξυπηρετησαν εξαρταται βεβαια απο το ατομο....εγω τα θεωρω πολυ χρησιμα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσακια μου..γυρισα και εγω...πηγα εκανα μανικιουρ πεντικιουρ...

να σας ρωτησω κατι???εμενα εχει 2 μερες που με πιανει τρελος πονος περιοδου σε σημειο να μην μπορω να κουνηθω απο τον πονο να θελω να φωναξω οτι ποναω....το εχει καμια???

αννια εγω εχω παρει βρακακια μιας χρησης και ναι με εξυπηρετησαν εξαρταται βεβαια απο το ατομο....εγω τα θεωρω πολυ χρησιμα..

μια χαρα σε βρισκω λετακι μου!ετοιμα κ τα νυχακια!!!

εγω δεν εχω καμμια απολυτως ενοχληση οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω!μηπως να επαιρνες τηλ τον γιατρο σου?????

ααα κι εγω πηρα μιας χρησης βρακακια!!!!!γνωριζω οτι ειναι πολυ χρησιμα!

pysXp3.png

Ωχ ψόφησα κορίτσια. Το παράκανα αυτές τις ημέρες με τις δουλειές. Από τότε που σταμάτησα από το γραφείο πιο πολύ κουράζομαι!

Λέτα κι εγώ έχει 2 μέρες που έχω κάτι πονάκια χαμηλά αλλά δεν είναι δυνατά. Όταν κάνω να αλλάξω πλευρό στον ύπνο γίνονται πιο έντονα.

Άννια περαστικά στα μικρούλια σου. Δεν υπάρχει χειρότερο από τον πυρετό μεσ' το κατακαλόκαιρο!

Εύρι καλά να περάσετε και μη σκάς για το μαγιώ, ούτως η άλλως μόνο για ένα μήνα το θές. Βολέψου καλύτερα με αυτά που έχεις να κάνεις και οικονομία! Εγώ πήρα ένα φθηνιάρικο από την λαική με 8 ευρώ γιατί στα παλιά δεν χωρούσαν πουθενά τα βυζιά μου!!!!

Αγλαΐα με γειά το καρότσι, ωραιότατο! Τί να τα κάνεις τα φρού φρου? Την δουλειά του να κάνει είναι το θέμα.

Αναστασία εντάξει υποκλίνομαι...φοβερή δουλειά κορίτσι μου, μπράβο σου!

Δεσποινάκι πώς πάει? Έκανες βαλίτσα? Εγώ από τα δικά μου τίποτα δεν έκανα και βασικά μόνο τα δικά μου έχω να κάνω γιατί του μπέμπη τα ανέλαβαν οι 2 γιαγιάδες του!!!

Γιάννα εσύ είσαι έτοιμη? Τα έκανες όλα? Δωμάτιο, βαλίτσες???

2sCXp3.png

καλησπέρα! συσπάσεις έχεις λετάκι, φυσικό είναι για δεύτερο παιδί. έχω κι εγώ πονάκια και πετρώματα έντονα πια. προπαρασκευαστικά είναι αυτά. όχι να θέλω να φωνάξω βέβαια αλλά είναι κάπως τρομακτικά δε λέω.

μου φαίνεται μια μερα πριν θα ετοιμάσω βαλίτσα εγώ. δε το παίρνω απόφαση για νωρίτερα. δε βιάζομαι καθόλου.

κατα τ΄άλλα γυρίσαμε από τη καθιερωμένη έξοδο στη γειτονιά με τα παιδιά.

πτώωωμα είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!

καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...