Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

και εγω θελω μπανιο στην θαλασσα αλλα εδω εχει δροσια και θα παγωσουμε οποτε να ζεστανει λιγο ο καιρος παλι..Κοριτσια μου εχει κολλησει οτι θα γεννησω 27/8...Ετσι και στον γιο μου ειχα δει ονειρο οτι θα γεννησω σαββατο και γεννησα απογευμα σαββατου:cool:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

αναστασία γεια στα χέρια σου!

εδώ τα ίδια, βαρεμάρα και ψιλοπεσμένη διάθεση

βαριέται κι ο μάνος εδώ, όρεξη κια κουράγιο δεν έχω να τον βγάλω βόλτα, αφήστε τα δράμα

καλά θα ταν να πηγαίναμε κι εμείς καμιά θαλασσα αλλά μας πέφτει κι ολόκληρο ταξίδι!

το βραδάκι θα τα πάμε κουκλοθέατρο τουλάχιστον, είναι μια έξοδος κι αυτή

Βρε Λετα πως σε δαγκωσε ο μικρος τοσο πολυ??Εμενα οχι ευτχυως δεν δαγκωνονται απλα πλακωνονται μεταξυ τους,χτες του εσκασε μια σφαλιαρα η μεγαλη του μικρου τα ειδε ολα ο μικρος,αλλα και αυτος δνε παει πισω καρατε παιζουν ολη μερα

Αννουλα υπομονη,ο μεγαλος παει σχολειο ακομα??Εμενα τα πηρε ο Τ χτες το απογευμα και πηγανε στις κουνιες και σιδερωσα και εκανα μπανιο με την ησυχια μου...Εμενα τωρα βλεπουν την Χαιντι και εγω αντι να μαγειρευω καθομαι,με εχει πιασει οξεια τεμπελιτιδα σημερα,αφου εχω ξυπνησει απο της 8 και ακομα δεν εχω πιει καφε γιατι βαριεμε να φτιαξω:oops::lol::lol:

τον μεγάλο τον έχω γράψει σ ένα αθλητικό καμπ για μπάσκετ που κρατάει 3 βδομάδες, την άλλη παρασκευή τελειώνει.

το σχολείο τέλειωσε στις 15 ιουνίου.

αλλά το μικρό είναι πολύ μικρό για να το γράψω κάπου ακόμα.

μωρέ βάρυνα για να κυκλοφορω έξω με τη ζέστη, παρόλο που ο μάνος είναι πολύ συνεργάσιμος.

προς το βραδάκι κατά τις 8 βγαίνουμε συνήθως.

εμενα δύσκολα τα παίρνει και τα 2 μόνος του γιατί κουβαλάνε μαζί ποδήλατα, πατίνια κτλ οπότε τι να πρωτοκρατάει κι αυτός στο δρόμο.

Διαφημίσεις

Αννα στο Τριτωνα? ξερεις μηπως απο ποια ηλικια τα παιρνουν γιατι λογω χοληστερινης θελω να γραψω τον Σπυρακο σε καποιο αθλημα και βολευει ο Τριτωνας που ειναι διπλα στο σπιτι.

suU8p3.png

vdz8p3.png

έχει το μωρό χοληστερίνη;;;;;;

στον ιάσωνα κολωνού τον έχω γράψει, είναι από 5 ετών και πανω. κι εγώ δε βρήκα κάπου να γράψω το μάνο που θα γίνει 3 τον άλλο μήνα.

πάντως για άθλημα σου προτείνω από σεπτέμβρη πια το κολυμβητήριο στη λεάνδρου, ξέρεις, δεν υπάρχει καλύτερο. από 1η σεπτέμβρη ξεκινάνε και τα παίρνουν από 3 ετών φτάνει να χουν κόψει τη πάνα και να υπακούν σε εντολές.

καλημερα φουσκιτσες!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου τελειες οι σαλιαρες!!!!εισαι χρυσοχερα ειπαμε!!!!!!!!

ρε ΛΕΤΑ σου την εσκασε ο μικρος την δαγκωνια ε????πω πω προσοχη ρε κοριτσι μου λιγο!

ΑΝΝΙΑ περαστικα στα μικρουλια σου μωρε!πυρετος κ καυσωνας οτι χειροτερο φανταζομαι!

ΤΣΙΚΗ τελειο το νυχτικακι σου!!!!!

ΑΝΝΙΑ καλη ειναι κ η τεμπελιτιδα!καμμια φορα την χρειαζομαστε!!!

ΑΡΧΟΝ μια μικρη κυρια η μπεμπα σου!!1800!!!πολυ καλη!!!!

αχ εγω τωρα γυρισα πηγα εγραψα τις εξετασεις αιματος κ λεω αυριο να πεταχτω να τις κανω!!!μου εγραψε να κανω περα απο την γενικη κ το αυστραλιανο αντιγονο!!!σας το εχουν γραψει κ οι δικοι σας γιατροι????

μου εμεινε ενα πλυντηριο ακομα καποια πραγματακια του μπεμπη να δω ποτε θα τα κανω.....

pysXp3.png

έχει το μωρό χοληστερίνη;;;;;;

στον ιάσωνα κολωνού τον έχω γράψει, είναι από 5 ετών και πανω. κι εγώ δε βρήκα κάπου να γράψω το μάνο που θα γίνει 3 τον άλλο μήνα.

πάντως για άθλημα σου προτείνω από σεπτέμβρη πια το κολυμβητήριο στη λεάνδρου, ξέρεις, δεν υπάρχει καλύτερο. από 1η σεπτέμβρη ξεκινάνε και τα παίρνουν από 3 ετών φτάνει να χουν κόψει τη πάνα και να υπακούν σε εντολές.

ασε... κληρονομικη.. το κολυμβητηριο αυτο που ειναι ακριβως? ο δικος μου ο γαιδαρος ακομα να κοψει την πανα!! εχουμε ξεκινησει στο παιδικο να του φορανε σλιπακι και τον πηγαινουν καθε μιση ωρα στην τουαλετα και δεν κατουριεται καθολου! με το που φτανει στην εισοδο της πολυκατοικιας τα αμολαει!! κατουριεται απο την χαρα του που με βλεπει. οσες φορες του εβαλα σλιπακι στο σπιτι ποτε δεν μου ειπε μαμα θελω τσισα για να παμε στην τουαλετα και καταληγω να του φοραω πανα βρακακι στο σπιτι.. ετσι ομως δεν προκειται να την κοψει ποτε γμτ!! απο την αλλη δεν θελω να τον πιεσω μην μουλαρωσει και την κοψει φανταρος!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

το κολυμβητήριο είναι λεάνδρου πρώτος παράλληλος πάνω απ τη λένορμαν είναι πιο κάτω απ το μετρό. θα θες αυτοκίνητο αλλά πραγματικά αξίζει, έρχονται κι από πιο μακριά.

εγώ τον δικό μου λέω να τον γράψω από μάρτη που θα ναι 3,5. επειδή ξεκινάει σεπτέμβρη παιδικό πρώτη φορά να μη του πέσουν όλα μαζί. ο μεγάλος πάει ήδη ένα χρόνο. κάνουν καλή δουλειά.

τη πάνα ούτε εμείς την έχουμε βγάλει ακόμα. εμενα τα λέει, τα ζητάει, θέλει να πάει στη λεκάνη αλλά σε άλλους χρόνους!!! δε τα ελέγχει ακόμα, του ξεφεύγουν όπου να ναι, τρομάζει και στεναχωριέται μετά. σε κανα 2βδομαδο θα ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε. δε θέλει πίεση αυτό. όποτε είναι έτοιμα.

Διαφημίσεις

αχ μ' αρεσε η ιδεα για το κολυμβητηριο και δεν ειναι τραγικα μακρια απο εμας.. αυτοκινητο θες παντως!! αντε να δω ποτε θα αρχισω να οδηγω που το αφησα εντελως!!! θα τον κανω τον αντρα τρελο ταξιτζη!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

όχι καθόλου μακριά δεν είναι, πάνω απ το καπνεργοστάσιο!

μπορεί να τον πηγαίνει ο μπαμπάς του κι εσύ οποτε μπορείς με το μικρό.

έτσι κι αλλιώς αυτός ο χειμώνας θα ναι λίγο δύσκολος για μας, και δεν είναι η ατμόσφαιρα του κολυμβητηρίου ιδανική για τόσο βρεφάκια. και τον δικό μου ο μπαμπάς του τον πήγαινε και θα τον πηγαίνει κι από σεπτέμβρη τον μεγάλο και μετά και τα δυο μαζί.

είναι πάντως καλές οι εγκαταστάσεις από θέμα υγιεινής και ασφάλειας. δε μου αρρώστησε ποτέ ίσα ίσα. και οι προπονήτριες είναι αυστηρές και τα βάζουν σε πρόγραμμα όσο πρέπει.

αν θες λεπτομέρειες σου λέω.

Το κολυμβητηριο ειναι οντως εξαιρετικη απασχοληση.Τον εχω ξεκινησει και εγω εδω και λιγο καιρο και κοβει φλεβες.Του σρεσει παραααα πολυ.Παει σε ανοιχτη πισινα και απο τωρα κοιταζω να δω τι θα γινει το χειμωνα μηπως βρω καπου κλειστη,να μας βολευει να τον πηγαινουμε .

Κοριτσια μου πηγα benetton...εχει ατυπα 30% και σε πολλα βρεφικα και χειμερινα (περσινα αλλα δε μας νοιαζει) 50%.Ενθουσιαστηκα!! γιατι μπορεσα να αγορασω σε πολυ καλες τιμες λιγα μακρυμανικα ,ζακετακια κτλ που θα χρειαστουν σιγουρα οκτωβρη και μετα!!!Με αυτες τις αγορες εμεινα πολυ ευχαριστημενη γιατι ξερω οτι στανταρ θα φορεθουν .

Πηρα και για το γιο διαφορα για να εχουμε και για του χρονου που δεν θα εχει τιποτααα!!δεν τον προλαβαινω στα ρουχα...

Αννια τελεια η νυχτικια!!!Εγω να σας πω ...νυχτικες εχω δυο απο το γιο μου μια σε λαχανι ,μια σε κτρινακι με ρομπακι που τις εχω βαλει ολες κι ολες 2 φορες(η μια στο μαιευτηριο μονο την πρωτη μερα)...πηρα λοιπον δυο πιτζαμακια ροζουλια με καπρι παντελονι γιατι και στο γιο μου με ειχαν βολεψει παρααααα πολυ και ειμαι κομπλε για τωρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αννουλα ναι ναι να μου πεις λεπτομερειες!!! απλα για τον αντρα θα ειναι δυσκολο να τον πηγαινει απογευματα γιατι φτανει στο σπιτι στις 6 και δεν ξερω μεχρι τι ωρα ειναι το κολυμβητηριο ανοιχτο ειδικα τον χειμωνα. αλλα θα δω τι θα κανω.. το συζητουσαμε να βρουμε καποιο κολυμβητηριο να τον γραψουμε.

ριτα νομιζω πως τα πιτζαμακια ειναι πιο βολικα. εχω κοντα στοκ του Ζiros και ειδα στην βιτρινα κατι καλουτσικα με καπρι και κουμπακια στο φανελακι να βολευουν και στον θηλασμο.. θα παω να κοιταξω.

ξεκινησα να κανω βαλιτσα μαιευτηριου!!! εβγαλα απο την ντουλαπα 2 πιζαμουλες καλοκαιρινες μεν αλλα με μακρι μπατζακι δε , κατι τοπακια απο Η&Μ ελαστικα που τσουπ τα κατεβαζεις λιγο και θηλαζεις, τα σουτιεν θηλασμου που απο το πλυνε πλυνε εχουν ολα ενα γκρι χρωμα και μερικα σλιπακια που πολυ αμφιβαλω αν θα χωραει η κοιλουμπα. ειμαι να παω για ψωνια??κανουν ευρω τα ματακια μου σαν του σκρουτζ!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Πώς είστε σήμερα?

Αναστασία, τι καταπληκτικές σαλιάρες! Τι όμορφα σχέδια και πολύ καλοραμμένες! Μήπως να το κάνεις επάγγελμα? Τελικά τα σεντονάκια τα έφτιαξες? Περιμένουμε και άλλες φωτο!

Ελενά εύχομαι ο γιατρός να σας πει μόνο καλά!

Αγλαϊα, για μια ακόμη φορά νομίζω πως έχουμε πολλά κοινά. Και εγώ τα τελευταία 6 7 χρόνια νιώθω κάπως παράξενα εδώ, δε μπόρεσα να προσαρμοστώ στα αγγλικά δεδομένα, και δε νομίζω πως θα μπορέσω ποτε. Ούτε πολλές φιλίες έχω κάνει, και λόγο γλώσσας αλλά και δικιάς μου παραξενιάς! Κάπως έτσι είναι και ο άντρας μου, οπότε ήρθε και έδεσε το γλυκό!

Οσο για το παιδι, μια αγωνία πως τα άλλα παιδάκια θα αντιμετωπίσουν τη μικρή μου την εχω. Νομίζω πως ποτέ δε θα μπορέσει να νιώσει πως ανήκει κάπου. Στην Ιρλανδία θα την αντιμετωπίζουν ως ξένη, το ίδιο και στην Ελλάδα και Ιταλία!

Για τις γλώσσες, πιστεύω πως πια καλό είναι τα παιδάκια να μιλούν 2 και 3 γλώσσες, και όσο πιο νωρίς αρχίσουν τόσο καλύτερα. Αλλά θα σου έλεγα για δεύτερη γλώσσα να σκεφτόσουν γαλλικά, γερμανικά ή ισπανικά. Δυστυχώς τα ιταλικά δε μιλιούνται και πολύ, οπότε δε ξέρω αν θα της φανούν χρήσιμα. Βέβαια άμα έχετε κι άλλους λόγους, τότε πάω πάσο. αλήθεια, η αδερφή σου έχει παιδάκια? Μιλάνε και τις δύο γλώσσες?

Τώρα για το πως μεγαλώνουν τα μικρά μας, νομίζω πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για τα καημένα. Τα πρότυπα, το ίντερνετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το άγχος στο σχολείο και όλες οι εξετάσεις που θα έχουν να δώσουν, μακάρι να μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε να αναπτυχθούν σωστά και να είναι χαρούμενα!

Οσο για τα ροζ, με το που έμαθα πως έχω κοριτσάκι, είπα πως θέλω να αποφύγω τα καθιερωμένα και τα πολύ κοριτσίστικα. Εύχομαι να τα καταφέρω!

Αννια, περαστικά στη μεγάλη σου. Εύχομαι ήδη να είναι καλύτερα. Το νυχτικάκι σου πολύ όμορφο, αλλά πόσο βολικό είναι στο θηλασμό?

Αννα καλά να περάσετε στο κουκλοθέαρτο.

Λίμπερο, με το καλό οι εξετάσεις σου. Για το αντίγονο, νομίζω πως το έκανα όταν είχα έρθει Ελλάδα, γύρω στις 12 εβδ. Εδώ δε νομίζω να το κάνουν γενικά!

Λετά πως τα κατάφερε ο μικρός να σου δαγκώσει τη κοιλιά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...