Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Έχω να μπω από την Παρασκευή και δεν σας προλαβαίνω. Λοιπόν ξεκινάω!

Λέτα να τα εκατοστίσει ο μικρός σου. Ο μπέμπης έφτασε 2220? Συγχαρητήρια!!!!

Αγλαία τελικά θα είσαι η πρώτη που θα γεννήσεις. Με το καλό! Καλά η μπέμπα σου έφτασε 2900? Μπράβο, 3 εβδομάδες έμειναν ακόμα, μην αγχώνεσαι όμως όλα θα γίνουν. Όσο για την συμπεριφορά των παιδιών απέναντι στα άλλα και εμένα μου δημιουργεί σκέψεις. Έχω ακούσει μέχρι και περιθωριοποίηση παιδιού Αʼ δημοτικού. Νομίζω ότι φταίμε οι γονείς. Έχουμε ξεφύγει πολύ και δυστυχώς παρασέρνουμε και τα παιδιά μας. Το μόνο νομίζω που μπορείς να κάνεις σε τέτοιες καταστάσεις είναι ο διάλογος με το παιδί σου, να του τονίσεις ότι δεν μας αφορά τι κάνουν, τρώνε, φοράνε οι υπόλοιποι και ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Θέλει όμως πολύ προσοχή να μην τους δημιουργηθεί κόμπλεξ.

Δέσποινα αν εξαιρέσεις την κοινόχρηστη τουαλέτα οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Και το θέμα όμως αυτό της τουαλέτας δεν είναι τόσο τραγικό, εξάλλου θα είναι μόνο για 2 μέρες. Άλλη επιλογή εκτός από μονόκλινο δεν υπάρχει? Δίκλινο ή τρίκλινο δηλαδή μήπως σου έρθει πιο οικονομικά. Βέβαια δεν ξέρω αν θεωρείται και ακριβό το μονόκλινο με 120 λίρες, αν σκεφτείς ότι εγώ το 2006 σε δημόσιο νοσοκομείο πλήρωσα για δίκλινο 120?!!

Άννια περαστικά στην πεθερά σου, πρέπει να ήταν τελικά πολύ τυχερή.

Chiqui πολύ ωραίο το δωμάτιο και τα βουναλάκια φανταστικά! Με γεια το σλινγκ, πολύ ωραίο!

Ρίτα πολύ ωραία τα νέα σου από τον γιατρό! 1800? Μια μικρή κυρία!!

Μιμίκα με το καλό τα πράγματα του μωρού σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να έρθω και εγώ στα δικά μου.

Πήγαμε την Δευτέρα για το doppler. Η μικρή είναι πολύ καλά με το κεφάλι κάτω και από κιλά 1.800. Η επόμενη επίσκεψη στο γιατρό θα είναι 25/07 όπου θα κάνω και το πρώτο NST. Κατά τα άλλα η μικρή συνέχεια τεντώνεται σε σημείο που μερικές φορές πονάω. Υπομονή όμως γιατί τώρα μεγαλώνουν και περιορίζονται και αυτά. Εμένα την ΠΗΤ δεν μου την έχουν αλλάξει, από την αρχή 23/08 μου έχουν πει.

Kαλησπέρα κορίτσια!

Πήγα στο mothercare και πήρα φανελάκια (25 ευρώ τα 7) και πέρασα και από τα jumbo, αλλά μου φάνηκαν ακριβά σε σχέση με την ποιότητα που βρίσκεις τώρα πια και στα h&m και στο zara. Πήρα και από το zara φανελάκια, αλλά τώρα που τα σύγκρινα με τα άλλα μας, είναι πολύ στενή η γραμμή τους. Πάντως έχω ξεχάσει πως είναι τα νεογέννητα (αν είναι ποτέ δυνατόν, βέβαια), έβλεπα και ξαναέβλεπα τα φανελάκια και μου φαίνονταν πολύ μικρά, πήρα από το zara για 6 μηνών αντί το 0-3 και τελικά είναι όπως τα 0-3 του mothercare. Θυμάμαι ότι στα πρώτα δεν είχαμε φορέσει κάτι newborn που είχαμε πάρει, το πρώτο είχε βγει 3750 και το δεύτερο 3800, αλλά σκελετάκια μακρινάρια.

Επίσης πήρα και πάνες (είχε προσφορά το καρφουρ τις λίμπερο -30% και πήρα διάφορα μεγέθη), αλλά και πάλι σαν να μην έχω γεννήσει δύο παιδιά, δεν μπορούσα να θυμηθώ με τι νούμερο είχαμε αρχίσει (κάθε μάρκα έχει ψιλοδιαφορές στα κιλά), θυμάμαι ότι με είχαν βολέψει στην αρχή τα πάμπερς, εκεί σίγουρα το 1, αλλά τα λίμπερo στο 1 φτάνουν για λιγότερα κιλά, τίποτα, σαν άσχετη κοίταζα τις πάνες και δεν ήξερα τί να πάρω!!!! Φαντάζομαι ότι όταν γεννηθεί θα βρούμε τη σειρά μας, περίεργο πάντως μου φάνηκε που ήμουν τόσο στα χαμένα!!!

Archon, μου φαίνεται πάντως περίεργη η κατάσταση με τα παιδιά σήμερα.... της εξήγησα διάφορα πράγματα, αλλά δεν μπόρεσα να αγνοήσω τη χαρά που πήρε όταν της αγόρασα κάτι χαζοπετσετούλες με μπάρμπυ κτλ. από το jumbo, για να τις έχει στο φαγητό... Αποφάσισα ότι θα υποχωρώ σε ένα που θεωρώ πιο ανώδυνο (χωρίς να το κάνω ως υποχώρηση βέβαια) και θα επιμένω στα τρία, προς το παρόν η αναλογία της αρκεί, η χαρά για την πετσετούλα υπερκέρασε τα σχόλια για τα παπούτσια, το παντελόνι και την μπλούζα.... Ελπίζω να φτάνει αυτό... Πάντως μου κακοφαίνεται που είναι εξαρτημένη από τη γνώμη των άλλων, εγώ ποτέ δεν το είχα αυτό και μεγαλώσαμε και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες (χωρισμένη μητέρα εκείνα τα χρόνια σε χωριό στο νησί με οικονομικές δυσκολίες και μη υποταγή στις συμβάσεις, στους τύπους, η μαμά μου είχε κάτι μποέμ για τα κοινωνικά δεδομένα του τόπου και του χρόνου εκείνου, φαντάζομαι ότι όλοι πρέπει να μας σχολίαζαν, αλλά εγώ δεν ένιωσα τίποτα στο σχολείο ή με τα άλλα παιδιά). Και τώρα που όλοι βρίσκονται όλοι σε ένα σχετικά ίδιο (επαρκές) επίπεδο να βγάζουν τέτοια πράγματα τα παιδιά; Δεν σε παίζω γιατί δεν φοράς κολάν κοριτσίστικο και γιατί τα παπουτσάκια σου είναι τάχα μου αγορίστικα; Βέβαια δεν είχαμε και μέτρο σύγκρισης τότε από την τηλεόραση (μιλάμε για εποχή ΥΕΝΕΔ ακόμα, ποιος ασχολιόταν με τηλεόραση, παίζαμε στους δρόμους μέχρι τα μεσάνυχτα το καλοκαίρι...). Βλέπουν πολύ τηλεόραση τα παιδιά; Εμείς μόνο dvd τους βάζουμε, έτσι δεν κάνετε κι εσείς; Τι άλλο να πω; Επίσης έχει πολύ σγουρά μαλλιά και την ρώτησαν αν η μαμά της είναι μαύρη και όταν τους είπε άσπρη έπρεπε να διευκρινίσει τον βαθμό της λευκότητας, άσπρη σαν την κορδέλα ή άσπρη σαν την μπλούζα και εκείνη τους είπε ότι είμαι άσπρη όπως ακριβώς είναι άσπρο το χέρι της.... Τι να πω και πάλι, περίεργα μου φαίνονται όλα...

a0Nsp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Σήμερα ούτε που κατάλαβα πως περασε η μερα χωρίς να κάνω και κάτι ιδιαίτερο. Στενοχωριέμαι καπως που περνάει η μέρα έτσι, και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Μου αρέσει που έλεγα πως το καιρό πριν τον ερχομό της μπέμπας θα διάβαζα ιταλικά (πέντε χρόνια τώρα το λέω!), να διάβαζα και κάτι για τι δουλειά, και μέχρι στιγμής δεν έχω αρχίσει τίποτα:|. αντε να δούμε αύριο πως θα περάσει η μέρα και τι δικαιολογία θα βρω!

Στα νέα σας, Λέτα χαίρομαι που περάσατε ωραία στα γενέθλια, εύχομαι να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα χαρούμενος! Οσο για τα τακούνια, θα σου έλεγα να το σκεφτείς λίγο παραπάνω. Η βάλτα μόνο για το γάμο και μετά αλλάζεις!

Σοφία εύχομαι να χαρείτε τη θάλασσα και η Ελλη να γίνει μέχρι να φύγετε μια κολυμβήτρια!

Ρίτα, Archon και Λέτα μεγαλώνουν τα μικρά σας ε! Πάντα έτσι!

Τανια, εύχομαι η μικρή να είναι ήδη καλύτερα. Αχ, αυτά τα κουνούπια, πώπω, τι ταλαιπωρία κάθε χρόνο!

Δήμητρα ήρθαν τα έπιπλάκια σας? Τα βολέψατε? Πώς σου φαίνονται? Περιμένουν φωτό!

Αγλαϊα, πολύ μου αρέσει ο τροπος που γραφεις. Οσο για τη μικρή σου, τι να πω. Δυστυχώς πια νομίζω πως τα μικρά μας αναγκάζονται να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Ολοι πια αποφάσισαν να έχουν γνώμη για τα πάντα! Και δυστυχώς, τα παιδάκια καμιά φορά μπορούν να γίνουν κακά χωρίς να έχουν την προθεση!

Οσο για το γεγονός πως πια βλέπεις κοριτσάκια 5 και 6 χρονών να ντύνονται και να συμπεριφέρονται σα 18χρονά, μπορώ να γράφω για ώρες! Ισως να φταίει και το γεγονός οτι το στυλ μου δεν είναι και ότι πιο θηλυκό, αλλά τρελαίνομαι όταν βλέπω κοριτσάκαι με μεηκ απ, βαμμένα νύχια και τακούνια!

Και ναι ο άντρας μου είναι Ιταλος, με καταγωγή απο νότια Ιταλία, αλλά δυστυχώς όχι από κάποιο γνωστό και τουριστικό μέρος!

Μπήκα μόνο για να βάλω τις σαλιάρες, γιατί δεν έχω κουράγιο τώρα να σχολιάσω, όμως Αγλαϊα δεν μπορώ να μην σχολιάσω την ναζιστική συμπεριφορά των παιδιών στο σχολείο της κόρης σου!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! "Πόσο άσπρη είναι η μαμά σου;" !!!!!!!!!!! Πως δεν της ζήτησαν και τεστ DNA;; Γιατί σίγουρα θα το συζητάνε κι αυτό σπίτι τους!! Για τους "καθαρόαιμους" Έλληνες.. Αίμα, ψυχή, και δεν συμμαζεύεται.. Όλα από το σπίτι ξεκινούν!! Αν είναι δυνατόν...

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Ιδού λοιπόν οι πολυαναμενόμενες σαλιάρες μας!! :tongue: Η φετινή κολλεξιόν βγαίνει σε 7 διαφορετικά μοντέρνα και ανοιξιάτικα σχέδια, που θα φορεθούν όλες τις ώρες και σε πλήθος περιστάσεων !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα κερασάκια

7497502838_64b8aaec01.jpg

Ο γατούλης

7497502652_acc562e0be.jpg

Το λουλουδάκι και η πεταλουδίτσα

7497502420_aecf0f5946.jpg

Η πεταλουδίτσα και το φιογκάκι

7497502196_8421d44eb5.jpg

Hello Kitty με το μπιμπερό της

7497501990_3a79b0e38c.jpg

Σκυλάκος

7497501774_a1a25a55d2.jpg

Hello kitty σε μεγαλύτερη έκδοση

7497501134_5647f83a95.jpg

Οι τρείς πρώτες δένουν με κορδόνι, ενώ οι υπόλοιπες κουμπώνουν με το σκράτσ

7497500866_f7bdfff18c.jpg

Όλες οι σαλιάρες έχουν από την εξωτερική πλευρά εταμίν κεντημένο ύφασμα, ενώ η εσωτερική είναι φανέλα, γαζωμένα με διπλό ρέλι σε χρώματα και σχέδια συνδυασμένα με το κέντημα

7497500624_e9e0c56142.jpg

Αυτά!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

λοιπον myrina ενα πραγμα θα πω.....ντρεπομαι..:oops::oops::oops::oops:δεν νομιζω οτι πιανει το δικο μου χερι...βεβαια δεν εχω ασχοληθει και ποτε...ειναι τελειες...να ειναι καλοφερετες....

αγλαια...εχω παθει σοκ...μεχρι τα 18 μου φορουσα οτι μου δινανε και ηταν τα πιο φαρδια ρουχα που μπορεις να φανταστεις και παρολο που αρκετες συμμαθητριες και βαφοντουσαν και ντυνοντουσαν με πιο κολλητα ρουχα ποτε καμια δεν με εκανε να αισθανθω ασχημα...οταν μπηκα στο πανεπιστημιο αρχισα να φοραω πιο κολλητα...

δυστυχως τα πραγματα εχουν αλλαξει παρα πολυ....ειναι τραγικο να ρωτανε και να λενε τετοια πραγματα...καλε που θα μεγαλωσουν τα παιδακια μας...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα ομορφιες μου!!!!

διαβαζω διαβαζω και δεν προλαβαινω να γραψω τιποτα!!! τα μισα που θεω να γραψω τα ξεχναω... αλτσχαιμερ εγκυμοσυνης!!!!

χαρηκα με τα καλα αποτελεσματα των ντοπλερ σας κοριτσαρες. εγω μαλλον δεν θα κανω γιατι ειμαι ηδη 34 εβδομαδων. Σημερα το απογευμα εχω δοκτωρ να δουμε τον μπεμπουλη.

Βρε Αγλαια θα μας τρελανουν τα πιτσιρικια στο σχολειο της μικρης σου!! ακου εκει ποσο ασπρη ειναι η μαμα σου!!! σαν την χιονατη να της λες να λεει αλλη φορα!!!και ο μπαμπας μου ειναι ο κριστιαν καρεμπε γιαυτο και εχω κατσαρο μαλλι. και οσο για τα ρουχα μου μου τα ραβει ο οικος Ντιορ αποκλειστικα για μενα και ειναι το νεο τρεντ στα κοριτσιστικα.. το ροζ και το φρουφρου ειναι πασέ!!!!

Αυτες τις βλακειες τις κανουν οι γονεις!!!αν δεν εχει φρουφρου δεν ειναι κοριτσιστικο δηλαδη?? τετοια νοοτροπια εχει και η αδερφη μου στο χωριο και στραβομουτσουνιαζει αν παω στις μικρες κατι που δεν ειναι ροζ ( μεταξυ μας... επιτιδες το κανω γιατι μου την δινει το ροζ και μου αρεσουν τα διαφορα χρωματακια που εχει το ζαρα σε κολαν και μπλουζακια). μια φορα ειχα παρει στην μεγαλη ενα φοβερο φορεμα απο τα Η&Μ και τι μου λεει... εε ειναι λιγο σαν τσιγγανικο αλλα δεν πειραζει θα το φοραμε στην θαλασσα!!! ευτυχως η μικρη ειχε αλλη αποψη και δεν το εβγαζε απο πανω της!!!!!

ρε Μυρ!!!!! τι φανταστικες σαλιαρες ειναι αυτες!!!!! εισαι χρυσοχερα με την βουλα!!! υποκλινομαι!!!!

παω να φτιαξω καμια βαλιτσα μαιευτηριου γιατι με βλεπω να παω να γενναω με το βρακι!!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Myrina τι καταπληκτικές σαλιάρες είναι αυτές, είναι να λυπάσαι να τους τις φορέσεις! Μπράβο σου χρυσοχέρα! Πολύ θα μου άρεσε να έπιαναν τα χέρια μου! Και πάλι μπράβο σου κουκλίτσα!

Για τα παιδιά, όντως, προφανώς αντικατοπτρίζουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, αλλά καθώς είμαι πάντα 'εκτός του κόσμου τούτου' συνεχίζω να ξαφνιάζομαι διαρκώς. Ίσως αυτό εκπέμπει και η κόρη μου και προκαλεί τα διάφορα σχόλια, είμαστε κάπως 'απομονωμένοι' κοινωνικά (δουλεύουμε σαβατοκύριακα, όταν οι άλλοι είναι σπίτι, ήρθα στην Αθήνα μετά από τόσα χρόνια και δεν έχω πια γνωστούς εδώ, είμαι μεγάλη και με κουράζουν οι καινούργιες γνωριμίες, είμαι και λίγο μισάνθρωπος, αλλά και με δυο μικρά παιδιά και τη δουλειά δεν πολυέχω όρεξη για πολλά πολλά), αλλά και ως προς τη μέση νοοτροπία... Το θέμα με την Αθήνα είναι αυτό, είναι το μεγάλο μήλο της Ελλάδας, ζούμε χωρίς διάκριση εμφανή μικροαστικά ο ένας δίπλα στον άλλο, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε πραγματικά, με κοινά διακριτικά τα όρια ενός τυποποιημένου διαμερίσματος και με τεκμήρια πλασματικής ευμάρειας αγορασμένης εκπτωτικά (ή με δανεικά). Είναι πιο εύκολο να υποκύψει κανείς στον καταναλωτισμό εδώ, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος εκτόνωσης, για όσο αντέχουμε ακόμα έστω και λίγο οικονομικά... Η αναίρεση αυτής της κατάστασης είναι το μοναδικό καλό που πιστεύω ότι θα προκύψει από την διαβόητη μας κρίση!

Despina κι εγώ έλεγα να δώσω Ιταλικά τον Ιούνιο, αλλά τελικά δεν διάβασα καθόλου, οπότε τώρα πια στη σύνταξη!!!! Ή αν αποφασίσουν τα παιδιά να φύγουν έξω, όταν μεγαλώσουν, το έχω πει ήδη στον άνδρα μου ότι θα φύγω μαζί τους!!!! Πάντως το έχουμε ψιλοσυμφωνήσει με την μεγάλη μου, πρώτα θα μάθουμε αγγλικά και μετά ιταλικά όπως o zio Mimmo!

Και σχετικά με το θρίλερ των οικιακών μας συσκευών: ο άνδρας μου άλλαξε την αντίσταση μόνος του και τώρα το πλυντήριο δουλεύει. Το ψυγείο δεν βγάζει πια νερά και είμαστε σε αναμονή για το αν θα καλέσουμε τον τεχνικό ή όχι, για την ώρα φαίνεται να ανταποκρίνεται, αλλά θα δείξει... Σας ευχαριστώ όλες για την συμμετοχή στην οικιακή μας οδύνη!!! Συνειδητοποίησα έμπρακτα πόσο εξαρτημένοι είμαστε, από όλες αυτές τις συσκευές την ύπαρξη των οποίων θεωρούμε πια αυτονόητη. Η κακομοίρα η γιαγιά μου που πέθανε εκατό ετών πέρυσι μου έλεγε πάντα ότι τίποτα δεν είναι αυτά που βλέπουμε ως βουνό (εκείνη σηκωνόταν το πρωί και ζύμωνε πριν πάει στα χωράφια, έβραζε νερό με στάχτη στον ποταμό για να πλύνει τα ρούχα, έσφαζε κότες το βράδυ και τις μαγείρευε, όταν ο παππούς έφερνε ξαφνικά τους φίλους του για ξενύχτι... ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ....).

Φιλιά, πάω να εκμεταλλευτώ την πολυτέλεια του πλυντηρίου μου με μεγάλη χαρά!!

Υ.Γ. 'Αννα, μόλις πήρα τηλέφωνο για τους παιδικούς στο δήμο Αργυρούπολης: δυστυχώς, τα αποτελέσματα σε εμάς θα γίνουν γνωστά μόλις τον Σεπτέμβρη. Ευτυχώς δηλ. που ξέρω σίγουρα ότι αν δεν πάρουν το παιδί δεν θα το στείλω σε ιδιωτικό και θα είμαι ούτως ή άλλως τα πρωινά σπίτι, διαφορετικά σκέφτεσαι το άγχος των μαμάδων που δουλεύουν το πρωί και πρέπει να βρούν έγκαιρα λύση για το παιδί τους;;;;;

a0Nsp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μυρίνα τέλειες οι σαλιέρες. Πρέπει να σου έφυγε η ψυχή ε? Το καταλαβαίνω γιατί η μαμά μου ράβει μπεμπέ και ένα φεγγάρι είχα δουλέψει και εγώ στην βιοτεχνία.

Αγλαία και εγώ πιστεύω οτι όλα ξεκινάνε από το σπίτι. Ο νεοπλουτισμός μας έφαγε. Τα παιδιά απλά είναι ο καθρέπτης των γονιών τους. Να σου πω την αλήθεια από την αρχή της οικονομικής κρίσης λέω (δεν ξέρω αν ειναι σωστό) οτι τα δικά μας παιδιά που θα μεγαλώσουν με λιγότερα θα είναι και καλύτερα. Είναι πως το περνάς στο παιδί σου. Εμείς παίρνουμε ρούχα από την ανιψιά μου (2 χρόνια πιο μεγάλη) και η μικρή πραγματικά χαίρεται να τα φοράει. Όλα είναι στο χέρι του γονιού πως θα τα δεχτεί το παιδί. Όσο για την εξάρτηση από την γνώμη των άλλων αυτό νομίζω το έχουν τα περισσότερα παιδιά. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δουλέψουμε την αυτοεκτίμηση τους. Νομίζω οτι με πολύ δουλειά και επιμονή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Απ΄ότι και εγώ θυμάμαι από το σχολείο "παρεάκια" πάντα υπήρχαν και "κουβέντες" ακούγονταν, τουλάχιστον από το γυμνάσιο και μετά απλώς τώρα τα ηλικιακά όρια έχουν κατέβει "παντού". Εγώ αυτό που κάνω είναι να κουβεντιάζω πολύ με την κόρη μου όπως θα κουβέντιαζα με έναν ενήλικα. Χάνω την μπάλα μερικές φορές (γιατί κανείς δεν είναι τέλειος) αλλά το παλέυω. Θέλω να μου έχει εμπιστοσύνη και να μπορεί να μου πει τα πάντα. Αν το καταφέρουμε αυτό, όλα μπορούν να πάρουν το δρόμο τους μέσα από τον διάλογο. Τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν τα πάντα!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Καλα Αναστασια δεν εχω λογια...χαρα στο κουραγιο σου!Ειναι φανταστικες!!!!!!!Ειλικρινα απορω πως τις εκανες!!Εγω ειμαι τελειως αχρηστη σε αυτα.Καλοφορετες να ειναι!!!!Μπραβο!!!!

Αγλαια μου οντως ολα αυτα που περιγραφεις ειναι εξοργιστικα ,το δε σημειο με το σγουρο μαλλι και το χρωμα του δερματος...ανεκδιηγητο.

Θελω να πιστευω ομως οτι ετυχε στην περιπτωση η κορουλα σου...προφανως ετυχε σε παιδι που εχει παρει λαθος δρομο απο την οικογενεια του γιατι εκει ξεκινουν ολα.Ισως ηταν και λιγο πιο θρασυ απο τη φυση του και για αυτο τα σχολια.Δεν μπορω να δεχτω οτι αυτο ειναι ο κανονας στην εποχη μας.Η εξαιρεση ισως...

Συναναστρεφομαι και εγω με πολλα παιδακια φιλων κτλ ,με παιδια σε πλατειες και παιδκες χαρες και ναι συμφωνω οτι ειναι ''σκληρα'' τα παιδια αλλά οπως ηταν παντα... δεν εχω διακρινει κατι τοσο ακραιο.Παντα υπηρχαν τετοια φαινομενα ''επιδειξης'' και μεγαλομανειας ακομα και στην παιδικη δικη μας εποχη ..

Και σαφεστατα δεν πιστευω οτι εχει να κανει με Αθηνα ή επαρχια...

Και μαλλον δε συμφωνω μαζι σου οτι στην επαρχια τα πραγματα ειναι πιο αγνα...Επειδη γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Αθηνα και στην επαρχια πηγαινω επισκεπτρια ,ειμαι να τραβαω τα μαλλια μου ωρες- ωρες..Εκει και αν ασχολουνται με το τι κανει,ποσα εχει ,τι φοραει ο διπλα....Αντε βγες απεριποιητος στην επαρχια...σε εχουν καταθαψει,ιστοριες ολοκληρες...ασε το καθημερινο κουτσομπολια ,ασε την μεγαλομανεια.Δεν λεω φυσικα για ολους τους ανθρωπους αλλα αν ειναι να συναντησεις τετοια φαινομενα τα συναντας στο μεγιστο επειδη ακριβως ειναι ολοι γνωστοι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια καλημερα,σας εχω χασει αλλα απο χτες εχω την μεγαλη με πυρετο μου εκανε ενα 38,2 στις 11,30το βραδυ και απο εκεινη την ωρα μου κανει μεχρι 37,5..Κατα τα αλλα ολα καλα,εγω κομματια με το παραμικρο και η μικρη μου δινει συνεχεια το παρων!!!Πρεπει να εχει γυρισει γιατι μου πεταει προς το στομαχι ωρες ωρες κατι σαν πατουσακια:tongue:αντε να ερθει η παρασκευη να παω να την δω:P:p..Με εχει πιασει ανυπομονησια και εχω ακομα 2μηνες μπροστα μου...Αγλαια για το περιστατικο στο σχολειο δεν ξερω τι να πω,σε ποια ταξη ειναι η κορη σου??Παντως και εγω τα σκεφτομαι αυτα τωρα που θα ξεκινησει η Μ νηπεια θελει σωστο χειρισμο στο να μην νιωσει το παιδι ασχημα και για το λογο οτι δεν φοραει φρου-φρου και αρωματα:evil::evil::mad:....

Αυτο ειναι το νυχτικακι που πηρα για το μαιευτηριο πειτε μου δεν ειναι τελειο???

40604842343403068067479.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αναστασία τι υπέροχες σαλιάρες ειναι αυτές!!! Μπράβο κοριτσάκι μου! Μεταξυ μας εγω δε θα τις χρησιμοποιούσα, ουτε να τις φανταστω δε μπορώ με λεκέ απο φρουτόκρεμα:tongue: Πραγματικά εισαι χρυσοχέρα!

Λέτα αυτος ειναι ο μεγαλύτερος φόβος μου μη με δαγκώσει στην κοιλιά! Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα τραβήξουν τα μωρακια μας! Οσο για τα τακούνια ξεκινα να πας με αυτα αλλα πανε καμια παντοφλιτσα μαζι σου. Εγω στο γαμο που πήγαμε επειδη ηταν μουσουλμανικος και δεν ειχε στεψη εκανα εισοδο με τα τακουνια στο κεντρο και μολις εκατσα εβαλα τα ωραια μου παντοφλάκια:tongue:

Αγλαια μου τι ωραια που τα λες! Ολο αυτο που συμβαίνει πραγματικά ειναι αδιανοητο! Επειδη δουλευω στο χωρο της προσχολικης αγωγης τετοια πράγματα συναντώ καθημερινά! Ομως όλα ξεκινουν απο το σπιτι! Ειδικα στα κοριτσια περνανε πολύ χαζα πρότυπα! Ελπιζω αυτη η κριση να μας κανει να δουμε την ουσια των πραγματων και να μην καταναλωνομαστε σε χαζομαρες!

Εμεις σήμερα κανονισαμε με φιλες και τα πιτσιρικια τους να παμε για μπανακι, οποτε ανυπομονουμε να ερθει το απογευμα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...