Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Βαζεις κιλα και στο τελος αλλά σου λεω πιστευω οτι ενα μερος ειναι κατακρατηση και φευγουν αμεσως και το αλλο κυριως μερος ειναι το παιδι που βαζει αρκετο βαρος στο τελος..Κυριως στο δευτερο τριμηνο τα κιλα που μπαινουν ειναι και αυτα της μαμας που μενουν νομιζω.

επιβεβαιώνω!:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χτες ζυγίστηκα και είναι +2,5 τελικά τα κιλα, πάλι καλά....δε μ έκραξε ο γιατρός....αυτό είναι το μεγαλύτερο άγχος!

πραγματικά όσο λιγότερα κιλά τόσο το καλύτερο για το τοκετό και τη λοχεία!

Όσο για τα κιλά, εγώ ήμουνα 100 :-P οπότε στα 100 τα 4 είναι σταγόνα στον ωκεανό όπως καταλαβαίνεις,

Μην το λες αυτό! Είναι άθλος. Τα utrogestan κάνουν κατακράτηση και η κλεισούρα που έχεις φάει εσύ δεν σε βοηθάει καθόλου να κάνεις καύσεις. Άρα -4 κιλά είναι μεγάλο κατόρθωμα. Μπράβο. Θα γεννήσεις πιο αδύνατη από όσο έμεινες έγκυος ;);););););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Περισσότερα κιλά βάζεις στο 2ο τρίμηνο. Στην πρώτη εγκυμοσύνη, τον τελαυταίο μήνα εγώ είχα χάσει και 1 - 1,5 κιλό γιατί η μπουμπού είχε μεγαλώσει, πίεζε μέσα μου τα πάντα, και δεν μπορούσα να φάω πολύ. Εκεί όμως είναι και η κατακράτηση μεγάλη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσια γυρισα αργησαμε πολυ γιατι γινοτανε χαμος στο ιατρειο,ολα καλα εχουμε ενα σπορακι πολυ πολυ ζωηρο 6,5εκατοστων...Κουνιοτανε συνεχεια και πιπιλαγε το χερακι του,ποσο ευτυχισμενη ειμαι ολα τελεια μας ειπε ο γιατρος,φυλο δεν ειδαμε αλλα εγω στο ασπρομαυρο που μου εδειχνε ποδαρακια και πατουσακια σαν να ειδα κατι να εξεχει μετα στον 3D μου φανηκε σαν κοριτσακι,γερο να βγει και δεν με πειραζει

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου....

σημερα εχουμε μια γεματη μερα...βαφτιση και τραπεζι το πρωι και το απογευμα παιδικο παρτι.....κομματια θα ειμαι το βραδυ....

myrina εγω ενα πραγμα καταλαβα στη δευτερη εγκυμοσυνη δεν εισαι οσο προσεκτικη εισαι στο πρωτο.....κανω σχεδον τα παντα...αφου καμια φορα λεω θα βγει ο μικρος και θα με κλωτσαει χαχαχαχ....

οσο για τα κιλα εχω βαλει 4.....ω ναι ναι τα εβαλα....εγω να πω την αληθεια μου στο τριτο τριμηνο εβαλα τα περισσοτερα και μαλιστα στον 9 ειχα βαλει 5 κιλα.....(ειχα κουραστει να προσεχω ελεγα τωρα θα γεννησω μετα θα γεννησω και ετρωγα ενα κιλο την ημερα παγωτο στην καθισια μου.....τελικα πηρα ολο το μηνα χχαχαχαχαχ)

επισης οι εμετοι συνεχιζονται...ουφ....θα βγαλω ετσι την εγκυμοσυνη μου φαινεται...

σας φιλω καλο σκ....

αααα και επιτελους κοριτσακια χαχααχααχαμε το καλο κοριτσια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλημερα κορίτσια?

Τι κανετε?

Εγω χάθηκα λίγο. Αντι για αυπνίες, έχω τέτοια νύστα, δε μπορώ να κρατήσω να μάτια μου ανοιχτα μετά το βραδυνο!

Να χαιρόμααστε και τα πρώτα μας κοριτσάκια Τανια και Κερασια! Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα τις πάρει!

Μυρινα, τι ευχάριστα νεα, πάντα έτσι. Και σύντομα εύχομαι να ξεπεραστούν όλα και να μπορείς να χαλαρώσεις και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου παραπάνω.

Δυστυχώς ακούω πάλι πως μερικές είναι αρρωστούλες. Περαστικά σας και γρήγορα. Πάντως για την καταρροή εγώ τελικά πήρα έναν ορό με θαλασσινό ορο. Μια χαρά την έκανε τη δουλεια του, και θέλω να πιστεύω πως επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη.

Λέτα περαστικά και με τα δόνται σου. Ατιμη η εγκυμοσύνη, πρέπει ιδιαίτερη προσοχή και πολύ ασβέστιο! Υπομονη!

Σίγουρα θα ξέχασα να σχολιάσω πολλά1 Συγχωρέστε με!

Στα δικά μου τώρα. Στα κιλά είναι +4, αλλά αυτα τα είχα βάλει ήδη από την 14 εβδ. Τώρα που είμαι στις 17 και δεν έχω βάλει τίποτα. Μήπως να ανησυχω? Σε ενα βιβλίο που έχω λέει πως μετά την 17 εβ πρέπει να βάζουμε μισό κιλό την εβδομάδα. Και να πεις ότι δε τρώω......

Χτες πήγα και στη μαία. Δε τη χάρηκα την επίσκεψη. Μου μέτρησε την πίεση, έκανε κάποιο έλεγχο στα ούρα και ακούσαμε καρδιά. Αλλα γιατρός δεν είναι, άλλη αίσθηση σου δίνει, σα κάτι πρόχειρο. Εύχομαι στις 22 του μηνός που θα πάμε για τη β επιπέδου, να τη χαρούμε περισσότερο.

Βέβαια το καλό είναι πως δε πληρώνουμε τίποτα, αλλά ίσως θα προτιμούσα να στάζω τα 70 το μήνα και να βλέπω το γιατρό που εγώ επέλεξα!

Καλό σαββαροκύριακο να έχουμε!

kerasia;1479945]leta008 1-5/08 αγοράκι

Despina80 6/8

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

elisabeth 6/9

Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωριτερα

taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσακι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγουστου) κοριτσακι

Mε πρόσθεσα και εμένα στη λίστα.

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι εντελώς καινούρια εδώ και χάρηκα που ανακάλυψα όλες εσάς που γεννάτε τον Αύγουστο! Εγώ γεννάω μέχρι 10-8 και είναι αγοράκι. Έχω πολλά να ρωτήσω αλλά θα σας κουράσω από τώρα! Από Βάρος πώς τα πάτε. Εγώ πήρα ήδη 4 κιλά και έχω αγχωθεί λίγο! Αλήθεια αυτά τα τικεράκια με τις εβδομάδες σας πώς τα βάζετε; Καλή συνέχεια σε όλες σας και με το καλό τα μωράκια σας!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Evri καλησπέρα και καλώς ήρθες. Για να βάλεις tickerακι πάτα πάνω σε ένα που σου αρέσει και θα σε βγάλει στην αντίστοιχη σελίδα. Φτιάξε το δικό σου και αφού είναι έτοιμο κάνε μια αντιγραφή το σύνδεσμο που σου βγάζει ότι αντιστοιχεί στο ticker σου. Πήγαινε στο λογαριασμό σου εδώ και διάλεξε επεξεργασία υπογραφής απο τα βοηθήματα και κάνε επικόλληση το σύνδεσμο στο κουτάκι κειμένου που σου βγάζει! Αν έχεις πρόβλημα ξαναπές! Οι υπόλοιπες τί κάνετε; Μάλλον βολτίτσες κάνατε σαβ/κο και δεν μπήκε καμία! 10 μερούλες μου μείναν για να ξαναπάω στο γιατρό! Θα με φάει η αγωνία! Όσο για τα κιλά οι περισσότερες μου έχουν πει ότι μήνας και κιλό είναι φυσιολογικό. Εσείς συμφωνείτε;

Libero καλώς ήρθες! Πωπω πολλές είμαστε καλέ! Με το καλό, μόνο ευχάριστες εκπλήξεις να έχουμε όλες!

Καλώς σε βρήκα κοριτσακι με το καλο το μωρακι σου!

Βλέπω ειμαστε κοντά!!!εχω πήτ 27/8 κι ακόμα δεν ειδαμε φύλο!μας κάνει κολπακια!την μια έκανε σβουρες στην αυχενικη την άλλη μας είχε κλειστα τα ποδαρακια του οπως φαίνεται μας παίζει το μικρουλι μου!!!

pysXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι εντελώς καινούρια εδώ και χάρηκα που ανακάλυψα όλες εσάς που γεννάτε τον Αύγουστο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!υπαρχει χώρος για άλλη μια κοιλιτσα;;;αχ χαίρομαι πολυ που σας βρήκα κ ευχομαι με το καλο να έρθουν τα μωράκια μας!

Καλωστες!!!!!!!!!!!Καλως ηρθατε κ με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας!Τα πρωτα σας ειναι;Θα τα λεμε!!!

Όσο για τα κιλά οι περισσότερες μου έχουν πει ότι μήνας και κιλό είναι φυσιολογικό. Εσείς συμφωνείτε;

Αν ειναι μηνας και κιλο(μονο)τοτε ειναι οχι απλως φυσιολογικο αλλά σουπερ!Θα υπαρχουν και μηνες ομως που δε θα ειναι μηνας και κιλο αλλά παραπανω εκτος και καποια μανουλα ειναι σε ειδικη διατροφη-διαιτα για καποιο παθολογικο λογο.

Annia μπραβο για την αυχενικη σου!!Ολα καλα ετσι;Αντε με το καλο και τα αποτελεσματα του Pap-A

Οι υπολοιπες πως ειστε;

Φιλια καλη εβδομαδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...