Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δεσποινακι τον μπογιατζη εκανα!!! τα εφτιαξα με ενα μολυβι περιμετρικα σε ολους τους τοιχους, κολλησα χαρτοταινια ακριβως στην γραμμη και πηρα το ρολο και του εριξα 2 χερια χρωμα. περιμενα κανα 2-3 μερες να στεγνωσει, εβγαλα την χαρτοταινια και βουαλα!!! βουναλακια!!!

παιζει κατω απο τα ραφακια να βαλω την συρταριερα και την κουνια να την εχω κατα το ημισι μπροστα στην μπαλκονοπορτα. ετσι δεν θα εχω τον φοβο μηπως καταρευσουν.αν και τα εχει στερεωσει ο μπαμπας μου που οντας ξυλουργος το χει το αθλημα και αν φυγουν θα φυγουν μαζι με ολο τον τοιχο!!!!παντως τα πολλα πραγματα θα φυγουν τα λουτρινα και να πεσουν οσο να ναι ειναι πιο ελαφρια απο τα ξυλινα παιχνιδια!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα Αννα τωρα που διαβασα για σκιουρακι συνδιασα φωτο στο φεισμπουκ!!! τα αγορια σου ειναι οχι απλα κουκλια.... θεογκομενοι!!! θα βγαινεις με τον κουβα στο μπαλκονι να διωχνεις τις θαυμαστριες!!!!

ααααα!!! μου ηρθε και το σλινγκ μουυυυυ!!! σας βαζω και εδω φωτο για οσες δεν ειστε στο γκρουπ στο φεισμπουκ

548126_3783943071762_610958164_n.jpg

553910_3783945311818_175347366_n.jpg

suU8p3.png

vdz8p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Έβαλα τις μικρές για ύπνο και δεν εννοούν να κοιμηθούν, αλλά βαρέθηκα να φωνάζω και κάνω ότι δεν τις ακούω. Νισάφι πια, να πρέπει να γκαρίζουμε για τα αυτονόητα... μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της μεγάλης και αυτή να φωνάζει ότι δεν θέλει να κοιμηθεί...

Χθες η μπέμπα χορευε όλη μέρα, η κοιλιά μου ανεβοκατέβαινε συνέχεια, σήμερα έχει τις ησυχίες της. Εμένα πάντως με πονάει η μέση μου και τα πλευρά μου, από το βάρος και την κούραση...

Πήγε και η μεγάλη σήμερα στο καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης του δήμου και γύρισε γαϊδουράκι... τί κατάσταση είναι αυτή βρε παιδάκι μου. Μιλούσε ναζοσαχλαμαρίστικα, όπως μου είπε τελικά ότι μιλούσε ένα άλλο κοριτσάκια. Επιπλέον την κοροΐδεψαν κάποια κορίτσια ότι τα ρούχα της ήταν τάχα μου αγορίστικα (πρακτικά ρουχαλάκια orchestra αγορασμένα βέβαια με τρίευρα και πεντάευρα, αλλά δυστυχώς όχι ροζ κινέζικα κολάν με μπλουζάκια φρουφρουδάκια για επιβεβαίωση θηλυκότητας πεντέμιση χρονών!!!! Επίσης δεν έφαγε ούτε γιαουρτάκι, ούτε μπανάνα που είχε μαζί της, γιατί δεν ήθελε να την κοροϊδεύουν τα παιδιά που είχαν μαζί τους κρουασάν (τα οποία δεν τρώει) και τοστ (τα οποία τρώει κατά περίσταση...). Ενώ μπανάνες μπορεί να φάει και τρεις στη σειρά... Έλεος πια. Τελικά ήμασταν πιο τυχερές παιδιά εμείς (και εννοώ εμάς τις πιο παλιές δεν ξέρω τι γινόταν με εσάς τα πιτσιρικάκια που είστε και δέκα χρόνια μικρότερα!). Φορούσαμε ό,τι μας έδιναν και κανένας δεν ασχολιόταν με τον ντύσιμο (τουλάχιστον μέχρι το λύκειο, εκτός αν ήταν σύμπτωμα του ότι μεγάλωσα στην Κω και όχι στην Αθήνα...). Ως προς αυτό μεγαλώσαμε ακομπλεξάριστα... Πολύ στραβά αρμενίζουμε στην κοινωνία μας και με εκνευρίζει αυτή η κατάσταση...

Επίσης ήρθε ο τεχνικός για το πλυντήριο, είπε ότι έχει καεί η αντίσταση και για να την φτιάξει ήθελε (πέρα από την διάγνωση που κόστισε 20 ευρώ) πενήντα ευρώ +το ανταλλακτικό. Είπε ο άντρας μου ότι θα την αλλάξει αυτός, ελπίζω να πάνε όλα καλά... Για το ψυγείο μας είπαν να το βγάλουμε πρώτα ένα 24ωρο από την πρίζα και μετά να έρθει ο ψυκτικός. Να δούμε πως θα τα καταφέρουμε.....

Αυτά με τα άσχετα της ημέρας!!!

Και στα δικά μας:

chiqui πολύ ωραίο έχεις φτιάξει το δωμάτιο, ωραίοι οι τοίχοι σας!

annia περαστικά στην πεθερά σου, είναι δύσκολα τα χτυπήματα σε μεγαλύτερες ηλικίες... ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί, αλλά και να μην ταλαιπωρηθείτε

despina ο άνδρας σου είναι Ιταλός ή λάθος κατάλαβα; Εμάς είναι ο ανδρας της αδελφής μου Ιταλός, από τη Νάπολη!

evri καλά να περάσετε!

Ακόμα τσιρίζουν οι μικρές... Μάλλον πρέπει να επέμβω δραστικά. Γιατί δεν είναι ότι δεν θα κοιμηθούν και μετά θα είμαστε μια χαρά. Η μικρή θα αρχίσει από τις 17:30 να γκρινιάζει και να βάζει τα κλάματα με το παραμικρό. Δεν υποφέρεται όταν κάνει τέτοια.... Είναι και η κατάσταση μου που δεν βοηθάει...

Ο άντρας μου τους έδωσε από τρία μπουκάλια με νερό (του 1 1/2 λίτρου) να κρατάνε και τους είπε να προσπαθήσουν να περπατήσουν, να σκύψουν και να κάνουν κινήσεις κανονικές με αυτά, για να καταλάβουν πως αισθάνεται η μαμά που την κουράζουν έτσι... Τους εντυπωσίασε εκείνη τη στιγμή, αλλά δυστυχώς δεν τους έμεινε, οπότε μόνο το να κάνω την πάπια με παίρνει...

Φιλιά κόρες εγκυμονούσες!

a0Nsp3.png

Η πεθερα ενταξει την γλυτωσε ευτυχως μονο με μελανιες και παυσιπονα..Χτυπησε πισω στα πλευρα και ο γιατρος την εκραξε επειδη δεν πηγε την ιδια μερα για εξετασεις ευτυχως δεν παθανε τιποτα τα οργανα ουτε εσπασε κανενα κοκαλο,της ειπε οτι ηταν πολυ τυχερη(γιατι εχει και οστεοπόρωση)και δεν εμεινε αναπηρη...

Στα δικα μου τωρα εχω αρχισει να γραφω τις λιστες με τα πραγματα που χρειαζομαι για το μαιευτηριο και δεν εχουν τελειωμο,το μοναδικο που εχω παρει ειναι νυχτικα και σουτιεν θηλασμου..Ευτυχως εχω ετοιμασει ολα τα ρουχα της μπεμπας πλυμενα-σιδερωμενα και βολεμενα στα συρταρια και μενει μονο να πλυνω την καλαθουνα,αλλα ρε κοριτσια δεν εχω καθοου ορεξη αλλα ουτε και χρονο:|απο τις 8,30το πρωι μεχρι το μεσημερι τρεχω με τα πιτσιρικια μετα το μεσημερι αν κοιμηθουν ξαπλωνω και εγω λιγο αλλιως το παω σερι,ο βραδυ νωριτερα απο της 11δεν κοιμουνται και ετσι εγω ολη μερα ειμαι κομματια:cry::cry:..chiqui παρα πολυ ωραιο το δωματιο σας,και εμεις λεμε να βαψουμε το παιδικο να δω αν θα προλαβουμε..Εγω την Παρασκευη εχω ντοπλερ

:-D

αααχχχ αγλαία μου το πως σε νοιώθω δε λέγεται!!! τα ίδια κι από δω! τέλεια η ιδέα με τα μπουκάλια!

κι εγώ θα λεγα ελενα να τη κάνεις τη μετακίνηση των επίπλων. είναι δέλεαρ το να ανεβαίνει το μεγάλο να χοροπηδάει πάνω/δίπλα στο μικρό για να φτάσει κάτι πχ. αυτό μου ρθε πρώτη σκέψη εμενα ξέροντας απ τα δικά μου.

ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια! αυτός ο μεγάλος μου έχει όντως επιτυχίες! χαχαχα!

αννια μου με το καλό το ντόπλερ!

ζηλεύω μπάνια στη θάλασσαααααα!!!!!!

κατα τ άλλα είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη!!!!! πήραν το μάνο στο παιδικό σταθμό του δήμου, ένα τετράγωνο κάτω απ το σπίτι της μάνας μου! θα ναι μεγάλη διευκόλυνση για μένα. ευτυχώς ολα καλά παρόλο που δεν είχαμε κανένα μέσο!

Διαφημίσεις

Άννα, βγαίνουν από τώρα τα αποτελέσματα για τους δημοτικούς παιδικούς; Να πάρω δηλ. τηλέφωνο; Νόμιζα ότι θα μαθαίναμε από αρχές Σεπτέμβρη, μάλλον τα μπέρδεψα με τα προνήπια; Α πα πα, τι αλτσχάιμερ είναι αυτό; Κάνουμε παιδιά και χάνουμε το μυαλό μας!

a0Nsp3.png

στο δήμο αθηναίων βγήκαν σήμερα, δε ξέρω για τους άλλους δήμους. βασικά βγήκαν πριν το εσπα για να δώσουν τα κενά τους στο πρόγραμμα απ ότι κατάλαβα. πάντως πρώτη χρονιά που τέλειωσε η διαδικασία τόσο νωρίς. άλλες χρονιές τέλος ιουλίου είχαμε αποτελέσματα. αλλά όχι και σεπτέμβρη, πολύ αργά μου φαίνεται.

Καλημέρα!τι κάνετε;

Μπήκα απ το κινητό για λίγο.

Αννια περαστικά στη πεθερά σου ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα!

Με το καλό να κανειστο ντοπλερ!

Άννα μπράβο για το μανο που τον πήραν στο σταθμό!

Εμείς περνάμε τελεια πηγαίνουμε νωρίς για μπάνιο το πρωί κ είμαστε μόνοι σ όλη τη παραλία το ευχαριστιεμαι και με το παραπάνω δεμπορω να πω!η Έλλη εχει ένα θεματακι με τη θάλασσα φοβάται και δε ξεκολλαει απ την αγκαλιά μας ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα...της πήρα και μπρατσακια να δω αν θα τη πείσω να τα φορέσει σήμερα.

Πάω να κάνω καφεδάκι θα τα ξαναπούμε!

Φιλία πολλά σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα....

σας ευχαριστω για τις ευχες....περασαμε πολυ ομορφα χθες στο παρτυ του μικρου....το ξενυχτησαμε βεβαια αλλα χαλαλι του...δεν μπορω να το πιστεψω οτι περασαν 2 χρονια....

χθες εκανα και το ντοπλερ..ο μπεμπης εφτασε τα 2220...μεγαλος μου φαινεται...γενικα ειναι πολυ καλα...μου δωσανε και ημερομηνια μαλλον στις 10/8 εκτος απροοπτου βεβαια(σπασιμο νερων κτλ.)

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Λετα να χαιρεσαι τον κουκλο σου!Και του χρονου με υγεια και σιδερενιος να ειναι!!!Τελεια τα νεα και απο τον παιδαρο σας ετσι;

Πηγαμε κι εμεις για ντοπλερ και αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι γινοταν Ο χαμος απο κοσμο και ειχαμε μια διωρη αναμονη στο Ιασω ,τελικα ειδαμε την κουκλα μας!Καλα ειναι και πολυ ομορφη!Κουκουβααα!!χαχα!

Ολα καλα και οπως μου ειπαν ,με ιδανικες αναλογιες για δεσποινιδα.1,800 εφτασε.Ειναι δλδ πιο κομψη σε σχεση με το γιο μου σε αντιστοιχη φαση αλλα καλυτερα.Ειπαμε, γυναικα!!χαχα!

Τελικα ειχα δικιο, η μικρη Βουδιτσα εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω και για αυτο οι αναταραξεις.Ολα καλα ,ολα ανθηρα λοιπον.

Αν θελουμε λεει μεχρι τελος του μηνα μπορουμε να διακοπαρουμε ανετα,δεν υπαρχει κανενα θεμα μετα θα ξαναπαμε αρχες Αυγουστου οπου θα προγραμματισουμε τον τοκετο .

Α και το αλλο το καλο .Επειδη λεει,ειχαμε κανει και τις δυο προηγουμενες εξετασεις στο Ιασω,δλδ αυχενικη και β επιπεδου το ντοπλερ ηταν με 50% εκπτωση!Not bad!

Αυτααα!

Πειτε κανα νεο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Μιμίκα άντε έρχονται τα πραγματάκια σας,με το καλό να έρθει και το παιδάκι σας!

Elizabeth χαίρομαι που περνάτε όμορφα!!Καλή συνέχεια

Rita τέλεια και τα δικά σου νέα!!Πλησιάζει ο καιρός!

Leta τέλεια και το δικό σου μωράκι!

Εγώ κορίτσια προσπαθώ να μαζέψω το σπίτι ότι έχει μείνει και τρέχω και δε φτάνω.Πάω και από τη μαμά να βοηθάω,άντε να φύγουμε λίγο να ηρεμήσω,αν και μ'εχει πιάσει άγχος!Σε 6 μέρες μπαίνω στο μήνα μου και λέω ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει!!

Όσο για μπάνια Πρέβεζα θα πάμε να είμαστε κοντά,ξέρω και τις παραλίες να είμαστε σίγουροι!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημέρααα! έχω μια νύστα σήμερα που πήγα και ξάπλωσα με το μικρό μου λίγο στο κρεβάτι, με ψιλοπήρε ο ύπνος κι αυτός δίπλα μου έβλεπε παιδικά. καααλά ήταν.

πάω να κάνω καμιά δουλειά τώρα.

λετάκι να το χαίρεσαι το αγόρι σου, να ναι γερο σα τα ψηλά βουνά!

όλα καλά με τα ντόπλερ σας μπράβο! με το καλό να τα υποδεχτούμε ολα!

γεια σας κοριτσακια, διαβαζα αποσπασματικα τα νεα σας αυτες τις μερες και για να δουμε τι θα θυμηθω να σχολιασω!

Αννα μου να σου ζησει ο αδερφος σου, να ειναι παντα ευτυχισμενοι!

Λετα να χαιρεσαι το αγορακι σου και να εχει καλη αναρρωση. Πως ειναι τώρα?

Αγλαια κοντεύει ο καιρός για εσένα! Αντε μια μια να περνουμε σειρα!

Δήμητρα με το καλο να ερθουν τα πραγματακια σας! Πως ειναι οι πρωτες μερες της αδειας?

Σοφια καλά να περασετε ! Ξεκουράσου όσο μπορείς!!

Εμεις ειμαστε καλα ή ετσι λεμε τουλαχιστον. Το σαββατο πηγαμαι σε εναν γαμο κουραστηκα αρκετα γιατι περιμεναμε το ζευγαρι 2μιση ωρες να ερθει και ειχε και ζεστη, αλλα γενικα ηταν καλα. την ωρα που ειμασταν στο γαμο με πηρε η μαμα μου να μου πει οτι τσιμπησε ενα κουνουπι την μικρη και πρηστικε πολυ το χερι της και απο την τρομαρα τους την πηγαν στο νοσοκομειο, κυριακη και δευτερα μου εκανε και πυρετο και ευτυχως σημερα ειμαστε καλα. Εγω ειμαι πτώμα, ξυπναω κουρασμενη και ποναω παντου. Το οτι θα ειχε τοσο μεγαλη διαφορα η πρωτη απο την δευτερη εγκυμοσυνη ουτε που το φανταζόμουν! Η μερα με τη νυχτα εντελως! Την Πεμπτη εχω ραντεβου με το γιατρο μου θα κανουμε και ντοπλερ και ελπιζω να προγραμματισουμε την γεννα, την οποια θελω το συντομοτερο δυνατο!!

Μιας και κοιμηθηκε η μικρη παω κα ιγω να την πεσω μπας και συνελθω

5Kiep3.png

hAk2p3.png

taniabell και εγω πιστευω οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη κινουμαι πιο δυσκολα...παρολο που τα κιλα ειναι ιδια δεν ξερω κουραζομαι πιο συχνα...και ποναει ολο μου το κορμι...

την παρασκευη εχουμε και εμεις γαμο...παντρευεται η κολλητη μου και δεν ξερω ποσο θα αντεξω...εν τω μεταξυ θελω να βαλω και ψηλοτακουνα αλλα μηπως ειναι βλακεια???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...