Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Χθές πήγαμε για μπανακι και είμασταν όλη μέρα έξω...καλά ήταν! Θέλω κι εγώ να κάνω κάτι εξωτερικές δουλειές σήμερα και κυρίως να πάμε στο Δημαρχείο να μεταφέρουμε τις μερίδες μας εδώ αλλά πρέπει να ξυπνήσει ο άντρας μου και δεν το βλέπω γιατί ξενυχτήσαμε χθές, κοιμηθήκαμε κατά τις 4μιση! Και το δικό μου κεφάλι βέβαια το νιώθω καπως βαρύ. Αύριο θα μας έρθουν τα πράγματα του μπέμπη!!!!

Άννια πώς είναι η πεθερά σου? Χτύπησε πολύ?

Μυρίνα κι εμείς πάμε συχχνά στα ΙΚΕΑ για φαγητό. Το Σάββατο φάγαμε κεφτεδάκια και μανιταρόσουπα και μετά ένα τσιζ κεικ!!

Λέτα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!

Ποιές δεν μας είπαν νέα από το γιατρό? Νομίζω η Άννα είχε χθές γιατρό?

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυούλες!

Πώς είμαστε σήμερα?

Δήμητρα, πολύ νωρίς σκέφτεσαι να αρχίσεις τη δουλειά. Χαράς στο κουράγιο σου. Το μωρό ποιος θα στο προσέχει; Και μπράβο στο θάρρος σου μετά μόνο από δέκα μέρες να τα αφήσεις όλα και να κατέβεις στην Αθήνα για τον έρωτα. Φαντάζομαι πως άμα οι γονείς σου ήταν έστω και λίγο σα τους δικούς μου θα είχαν λυσσάξει! Αλλά μια χαρά τα καταφέρατε, και κοίτα που σύντομα θα γίνεται και τρείς! Και διάβασα πάλι ξενύχτι! Αχ αυτά τα νιάτα!

Αννα, που είσαι εσύ; Πώς πήγε χτες ο γιατρός? Σου είπε πότε θα γεννήσεις ή είναι ακόμα νωρίς;

Ρίτα σήμερα εσύ θα δεις το μικράκι σου? εύχομαι όλα να πάνε καλα! Και καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας! Εύχομαι ο καιρός να είναι καλός μέχρι το Σεπτέμβρη Οκτώμβρη οπότε να φορεθούν αρκετά τα καλοκαιρινά σας!

Αννια περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στη πεθερα.

Μυρίνα περιμένουμε φωτό απο τις σαλιάρες. Και για μια ακόμα φορά βρίσκω ομοιότητες μεταξύ μας. Ούτε τον δικό μου θα τον έλεγες ρομαντικό, ίσως μια στο τρίμηνο να κάνει κάτι ρομαντικό, αλλά γενικά δε το έχει!

Βλέπω μερικές διαμαρτύσεστε για πονάκια, εγώ πάλι η ανάποδη διαμαρτύρομαι που δεν έχω τίποτα. Ούτε αυτά τα Braxton Hicks που λένε. Κατιτις δε θα έπρεπε να νιώσω; Πλησιάζει κιόλας ο καιρος!

καλημέρα αγάπες!!!

αναστασάκι περιμένω να δω τις σαλιάρες! έχω περιέργεια!!!!

λοιπον πήγαμε χτες γιατρό, είχα και τα δυο αγόρια μαζί και δε μπόρεσα να μιλήσω ιδιαίτερα, δεν είναι και πολύ ομιλητικός ο χας. όλα καλά με το σκιουράκι μας, ο μάνος μου τον έβλεπε στην οθόνη και φώναζε ότι είναι κούκλος γελούσαν οι κοπέλες στο ιατρείο. έφτασε 2200, καλά ειναι, πολύ αμνιακό έχει, σε 3 βδομάδες πάλι κυριακή στις 22 θα με ξαναδει. τότε πιστεύω θα χω ημερομηνία. για να δούμε.

α ξέχασα πήγαμε σήμερα με το μανιώ μου και πήραμε δυο φορμάκι για το μικρό, έτσι για το καλό να χει κι αυτός κάτι καινούριο.

πρεπει να φτιάξω βαλίτσες σιγά σιγά κι εγώ...

και για μενα και για το σκιουράκι.

Διαφημίσεις

καλημεραααα....

εχω γραψει 2 φορες το μνμ και τις 2 δεν το εμφανιζει... γκρρρρρ...

σας βαζω τις φωτο απο την ντουλαπα και το δωματιο των μικρων ( αυτη τη φορα ελπιζω να εμφανιστουν!!!)

208946_3783810628451_1200835735_n.jpg

166076_3783810828456_544847416_n.jpg

251985_3783810988460_1252581183_n.jpg

523528_3783811108463_1708297077_n.jpg

552657_3783811188465_674743808_n.jpg

582759_3783811308468_26091093_n.jpg

3 ωρες μου πηρε να το συμμαζεψω και εχω ακομη αρκετο χωρο για τα μωρουδιακα τουλαχιστον ...

αυριο παω στην δουλεια να ψαρωσω ενα νεο που ηρθε στο τμημα μου!! χιχιχιχιχιχιχχι...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερα!!!Καλη εβδομαδα!!

Ψιλοτρεχω σημερα ,θελω και εγω να τελειωνω να κατσω καποια στιγμη...εκεινο το καφεδακι πρωτα ο Θεος προς το τελος της βδομαδας να το πιουμε αν ειναι.

Αννα τελεια τα νεα!!Καλε τι τον λες σκουρακι;;Κοτζαμ αντρακλας ειναι!!!Τελειος!!

Κοριτσια μου ναι ,σημερα εχω ντοπλερ και εχω αγωνια,νομιζω πως γυρισε η μικρη γιατι ειχα κατι τρομερες αναταραξεις πριν 3 μερες...για να δουμε...Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αφου θα κανω καισαρικη αλλα ετσι να ξερουμε...

Συσπασεις που λετε...στο γιο μου δεν ειχα ουτε τη μερα που γεννουσα....τιποτα...μηδεν.Δε ξερω τι ειναι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια...

Χαίρομαι που σας διαβάζω και μαθαίνω τα νέα σας!

Άννα μεγάλωσε και σένα ο σκίουρος...Για να δούμε πότε θα γεννήσεις και εσύ με το καλό!

Λέτα περαστικά του μικρού και εύχομαι να μην έχετε άλλες περιπέτειες!

agtog καλώς μας ήρθες πάλι! Άντε θα είσαι από τις πρώτες! Με το καλό!

annia να χαίρεσαι τον αντρούλη σου περαστικά της πεθεράς σου!

chiqui πολύ ωραία τα δωμάτια!!

Despoina καλημέρα και σε σένα!!Καλύτερα που δεν έχεις πονάκια,εγώ που έχω αγχώνομαι!!!

Εγώ κοριτσάκια χτές μετά απο καιρό κοιμήθηκα καλά και περιμένω πως και πως την Πέμπτη για να φύγουμε για λίγο! Δεν μπορώ άλλο και μακάρι να προλάβουμε να ξαναπάμε κάπου!

Στις 21 βαφτίζει ο κουνιάδος μου και δεν ξέρω τι θα βάλω δεν αντέχω τίποτε!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

πολύ ωραίο το δωμάτιο Έλενα!!! μια ερώτηση έχω μήπως δε θα πρεπε τα φορτωμένα ράφια να ναι ακριβώς πάνω απ τη κούνια;

τα χρώματα και τα ζωάκια είναι υπέροχα!

ριτάκι με το καλό το ντόπλερ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αυτο ειναι το αγχος μου και μενα αννα αλλα δεν εχω χωρο αλλου μεσα στο δωματιο.. ειδικα με την κουκετα!! θα δω μπας και ξεφορτωσω το ραφι με τα παιχνιδια και αφησω μονο τα αρκουδακια μοιρασμενα και στα 2 ραφια. μπροστα στην μπαλκονοπορτα δεν θελω να την βαλω γιατι μπαζει τρελα το χειμωνα φαντασου και με τα διπλα τζαμια ακομα!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Α ναι Δήμητρα το είχα ξεχάσει το cheese cake του ΙΚΕΑ!!! :D Είμαι πολύ λιχούδα τελικά :tongue:

Δέσποινα είναι πιο παραδοσιακοί οι άντρες μας, δεν είναι κακό!! Τουλάχιστον στην δική μας περίπτωση αυτό φέρνει ισορροπίες!! ;)

Αννούλα όλα καλά λοιπόν!!! Μπράβο βρε!! ;) Καλοφόρετες και οι καινούργιες φορμίτσες!!! :D

Έλενα το δωματιάκι πολύ όμορφο!! Πως τα χώρεσες όλα μαζί βρε θηρίο!!! Όλα είναι θέμα συσκευασίας τελικά!!! :D Κι εγώ τώρα περιμένω τα επιπλάκια, σκέφτομαι πως θα αλλάξω την διαρίθμηση για να χωρέσουν.. :rolleyes:

Ριτάκι καλή επιτυχία στο ντόπλερ!! Περιμένουμε νέα σου!! ;)

Εύρι προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!! Τώρα λογικά έχει φύγει και η μητέρα σου από το σπίτι σου, σωστά; Χαλάρωσε λίγο, όπως είπα και πριν στην Άννια, εγώ έχω εντοπίσει ότι έχω πονάκια όταν κουράζομαι!! :rolleyes: Έχετε αποφασίσει κάποιο συγκεκριμένο μέρος που θα πάτε για το 4ήμερο;; Να περάσετε τέλεια όπου κι αν πάτε πάντως!!! ;):D

Πριν λίγο γύρισα απέξω, τώρα θα κάτσω λίγο να χαλαρώσω και μετά θα αρχίσω το φαγητό.. Έτσι κι αλλιώς πριν τις 6-7 δεν έρχεται ο αντρούλης, οπότε έχω χρόνο άπλετο!! Εγώ τσιμπολόγησα βέβαια λιγάκι :cool: γιατί δεν αντέχω τόσες ώρες νηστική, πλέον αν πεινάω και δεν τρώω ζαλίζομαι πάρα πολύ άσχημα, σε φάση που πρέπει να ξαπλώσω!! Συμβαίνει και σε σας αυτό;;

Τις σαλιάρες δεν ξέρω αν τις αποτελειώσω σήμερα, πάντως με το που τις τελειώσω θα τις βάλω, το υπόσχομαι!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γεια σας φουσκιτσες!!!τι κανετε?πως ειστε?????

ΤΣΙΚΗ καλα τι τελειο το δωματιο???

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ περιμενω να δω τα χειροποιητα σου πραγματακια!σαλιαρες κτλ!!

ΛΕΤΑΚΙ μου περαστικουλια στην αγορινα σου ευχομαι να αναρρωσει πολυ γρηγορα!!!

ΕΥΡΥΔΙΚΗ με το καλο να φυγετε λιγο να ξεσκασετε!

ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ περιμενουμε τα νεακια σου απο το ντοπλερ!!καλη επιτυχια κοριτσαρα!

εγω κουκλες μια χαρα ειμαι εχω κατι ενοχλησεις δεξια κατω απο το στηθος οπου μαλλον ειναι τα ποδια του μικρου κ με ενοχλουνε!!κατα τ αλλα ολα καλα!χτες πηγαμε το απογευμα για μπανακι κ λιγακι ξεσκασα!!!!

pysXp3.png

για πειτε... τι παιζει με σαλιαρες?? αναστασια εισαι απο τις χρυσοχερες..??? εγω ειμαι απο το αντιπαλο δεος... τις ακαματρες!!! δεν πιανουν με τιποτα τα χερια μου για χειροτεχνιες κτλ..

τα αυτοκολλητα στο δωματιο των μικρων ηταν σε καλυτερη κατασταση οσο ο ταλιμπαν ηταν μικρος.. τωρα πια λειπουν κατι ποδια απο το λιονταρι και την τιγρη και κατι πρασιναδες!!!!

σημειωτεον τα λαχανι βουναλακια τα ειχα φτιαξει μονη μου στον ογδοο μηνα... δεν αφηνα κανενα να ανακατευτει μην μου χαλασει την ιδεα!!!!!! τρομαρα μου!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Να με πάλι!

Σήμερα με έχει πιάσει μια βαρεμάρα, είναι και ο καιρός κάπως μουντός, δε με βλέπω να πηγαίνω για τη καθιερωμένη μου βόλτα!

Αννά πολύ ωραία τα νέα σου απο το γιατρό! Μια χαρά το σκιουράκι σου, και τα αγόρια σου πρέπει να έχουν πολύ πλάκα!

Ελενα πολύ όμορφο το δωμάτιο των παιδιών και χαρωπό! Πολύ που άρεσαν τα αυτοκόλλητα σας και τα λαχανί βουναλάκια. Οταν λες οτι τα έκανες εσυ, εννοείς πως τα ζωγράφησες εσύ? Θα φοβόμουν πολύ να κάνω κάτι τέτοιο σε τοίχο, πρώτον γιατι είμαι σε ενοίκιο, αλλά γιατι ξέρω πως το καλυτεχνικό δε το έχω καθόλου! Θα συμφωνήσω με την αννα για τα ραφάκια πάνω από την κούνια. Καλύτερα να τα βγάλεις τελείως, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται!

Ευριδίκη, καλά να περάσατε. Αλήθεια, που σκέφτεστε να πάτε? Οσο για βάπτιση θα πρότεινα ένα φορεματάκι, ελαφρύ και βολικό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...