Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καααααλημεεεερα σας κοριτσια και μπεμπονια!!! ολα καλα διαβαζω ε?? Ελπιζω να εχουμε συντομα νεα της Λετας για τον μικρο της.

Σημερα τα αγορια μου με εχουν στα πιπουλα!!! κανουν μαζι τις δουλειες του σπιτιου!! ο ενας με την σκουπα και ο αλλος με το σκουπακι το γλυψανε το πατωμα. πηγαμε και σουπερ μαρκετ , εβαλα και το φαι να γινεται ( πατατουλες γιαχνι) και ειπα να αραξω λιγακι.

Χτες πηγα στα Ικεα και πηρα τις θηκουλες αυτες που σας ειχα πει για την ντουλαπα των μικρων. μενει μονο να αρχισω την τακτοποιηση αλλα απο Δευτερα που θα παει ο μικρος στον παιδικο γιατι θα θελει να με βοηθησει και θα με μπλεκει..

ντοπλερ ποτε κανουμε?? στο τελευταιο μηνα??

Ντόπλερ έκανα στην 30η εβδομάδα. Μπορείς να μου πεις τι θηκούλες πήρες από τα ΙΚΕΑ?

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντζελα πηρα 2 τετοια, ενα ασπρο και ενα μωβ.

500_500_2011_8_31_11_49_15.jpg

θα τα κρεμασω στην ντουλαπα των παιδιων για να βολεψω στο ενα τα απειρα μπλουζακια του Σπυρου και τα παντελονακια του και στο αλλο τα μωρουδιακα. στα 3 συρταρια που εχει η ντουλαπα θα βαλω σεντονακια , σελτεδακια , κουβερτακια, σεντονια του Σπυρου πετσετουλεσ κτλ αλλιως δεν θα χωρουσαν πουθενα τα ρουχα τους. ειχα διαπρεψει στις αγορες μεσω Mothercare το 2009 που εστελναν ελλαδα!!! η πρωτη φουρνια που επλυνα ηταν γυρω στα 30-40 κορμακια και φορμακια 3-6!!!( ο-3 δεν επαιρνα για να τα φορεσει για περισσοτερο καιρο μετα)

εμενα ντοπλερ δεν μου ειπε να κανω ο δοκτωρ. δεν ξερω μηπως κανω τωρα..

ααα.. δειτε ενα ωραιο λινκ απο το Ρεα

http://www.reamaternity.gr/kiklos.aspx

δειχνει σε ποια εβδομαδα εισαι αναλογα με την Τ.Ε.Ρ που βαζεις.εγω ειμαι να κανω τον υπερηχο 3ου τριμηνου

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Πόσα πολλά γράψατε μέσα σε μια μέρα! Θα χαρώ αν σχολιάσω έστω τα μισά!

Σοφία, πολύ καλά τα νέα και της Ελλης αλλά και του μικρού. Οσο για το χειριστικό, αν και δε ξέρω από παιδιά, μια χαρα συμπεριφορά μου φαίνεται, με το καιρό, και τώρα που θα έρθει και το μωράκι, φαντάζομαι θα αλλάξει κάπως, μια και που θα αλλάξουν και οι ισορροπίες, μέσα στην οικογένεια. Μάλλον δε θα το διαβάσεις το μήνυμα, αφού θα είστε σε διακοπές! Καλά να περάσετε

Παρατήρησα πως μερικές, ονόματα δε λέμε, ίσως να έχουμε περισσότερες ορμές αυτόν το καιρό:tongue:! Οσο για μένα, μάλλον πρέπει να το ξεχάσω το άθλημα για τους επόμενους μήνες. Ο άντρας μου δε θέλει με τίποτα, δε μπορεί λέει με τη κοιλιά μου και τη σκέψη πως ίσως να κάνει κακό στη μικρη. Οπότε το αφήνουμε και άμα μας βγει καμιά φορά καλώς!

Μύρινα, τι έξοδος ήταν αυτη! Κατάφερες να μείνεις έξω τόσες ώρες? Μπράβο σου, εύχομαι να περάσατε καλά και σύντομα να το επαναλάβετε! Οσο για τους γάλλους, και εγώ τους βρίσκω πολύ συμπαθητικούς (έχουν τον τρόπο τους οι άτιμοι!)

Κερασιά, καλως ήρθες στο κλαμπ των 30+ εβδομάδων. Λίγο μας έμεινε!

Δήμητρα, καλή ξεκούραση από εδώ και πέρα και με το μαλακό οι δουλειές! Μου φαίνεται πως μαζί θα γεννάμε, και μαζί θα ψάχνουμε καιγια δουλεια! Εύχομαι όταν το θελήσουμε να βρούμε και οι δύο κάτι πολύ καλό. Υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις δικό σου γραφείο? Αμα ήταν στο χέρι σου, πότε θα ήθελες να επιστρέψεις στη δουλειά?

Αννια, να χαίρεσαι τον άντρα σου. Εύχομαι να μη κουραστεις πολύ με τους καλεσμένους σου!

Αγλαϊα, κοντεύεις ε? Τρεις βδομάδες θα περάσουν πολύ γρήγορα! Καλά θηρίο η μπεμπούλα σου! Εφτασε κιόλας τα 2900; Μπράβο σας! Οσο για τις ηλεκτρικές σας συσκευες, τι ατυχία είναι αυτη? Εύχομαι σύντομα να φτιαχτούν όλα και να μη σας κοστίσει και πολλά!

Λέτα, πολύ χάρηκα με τα νέα σας. Καλή ανάρρωση τώρα, και εύχομαι από εδώ και πέρα να μη χρειαστεί κάτι άλλο ο μικρός. Οσο για τις σταγόνες, τον καταλαβαίνω τον μικρό. Και εγω έτσι είμαι, δε κάθομαι με τίποτα να μου βάλουν σταγόνες, σα μωρό κάνω!

Στα δικά μας νέα, σήμερα πήγαμε στο νοσοκομείο, για μαθήματα active birth. Μας μίλησαν καμιά ώρα για τα αρχικά στάδια του τοκετού και τι στάσεις θα βοηθήσουν το μωρό να πάρει καλή θέση. Αν και δεν είπαν τίποτα περισσότερο από όσα διαβάζεις στο ίντερνετ, το βρήκα αρκετά χρήσιμο, κυρίως γιατι πήρε μια γεύση ο άντρας μου το τι να περιμένει και πως μπορεί να βοηθήσει.

Είδαμε και τις πτέρυγες του νοσοκομείου, και μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι. Για τη διάρκεια του τοκετού, θα είμαστε σε μονόκλινο δωμάτιο, μικρούλη μεν, αλλά χαριτωμένο. Υπάρχει και η δυνατότητα να έχω πισινούλα στο δωμάτιο, αλλά δε τρελαίνομαι στην ιδέα. Μετά τη γέννα, θα μας πάνε στο θάλαμο. Ενα μεγάλο δωμάτιο με έξι κρεβάτια και τα μικρά μας (σε κάθε περίπτωση τα μωράκια τα έχουμε μαζί μας). Υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις μονόκλινο, αν υπάρχει διαθέσιμο. Κοστίζει 120 λίρες η διαμονή, και εύχομαι να μείνω εκεί, όσο μείνω! Θεωρητικά αν όλα πάνε καλά μπορείς να φύγεις και έξι ώρες μετά τον τοκετό! Αλλά συνήθως κάθεσαι μια δυο μέρες (για φυσιολογικό τοκετο) ή μέχρι το μωρό να μπορεί να θηλάζει σωστα. Το μονο που δε μου άρεσε είναι που η τουαλέτα είναι κοινόχρηστη και στο διάδρομο!

Πώς σας φαίνονται οι εγκαταστάσεις?

καλημερα κ καλο μηνα!

μπηκα να σας χαιρετισω καλα να περασετε και καλα μπανακια!με το καλο να δεχτειτε τα μωρακια σας!

ελενα πολυ καλη ιδεα αυτη με τις θηκες φαινονται πολυ πρακτικες θα τις εχω υποψη μου.

δεσποινα ευχομαο αν μπορεσεις να πας σε μονοκλινο το σημαντικο ειναι να εχεις το μωρακι σου κοντα σου...λιγο το θεμα της τουαλεττας με χαλαει σ αυτα που περιγραφεις κατα τ αλλα μια χαρα μπυ φαινεται.με το καλο!!

κατερινα χρονια πολλα κ απο εδω!με το καλο να ερθει ο μπεμπης σας!

θα προσπαθησω καποια στιγμη να βρω ιντερνετ να μαθω τα νεα σας.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! Ρε σείς...μου έχετε γίνει απαραίτητες!!!! Ακόμα και ότα δεν έχω χρόνο να γράψω θέλω να μπαίνω τακτικά να διαβάσω τα νέα σας!

Κι εμείς χθές πήγαμε στο ΙΚΕΑ και πήραμε κάτι ραφάκια να βάλουμε στον τοίχο για να βάλουμε τα "συμπράγκαλα" μας (βλ. κοσμήματα, κολώνιες κλπ) που εχουμε πάνω στην συρταριέρα που έχουμε στο δωμάτιο μας γιατί εκεί πλέον θα μπεί η κούνια του μπέμπη μας κ η συρταριέρα πρέπει να φύγει (το που θα την βάλουμε θα δείξει βέβαια!!!). Μετά πήγαμε να ανάψουμε ένα κεράκι στην Εκκλησία που γιόρταζε και κάναμε και μια βόλτα στο πανηγύρι.

Σήμερα επιστρέφουν τα πεθερικά μου από τις διακοπές τους στο χωριό και τους έχω καλέσει να φάμε μαζί. Δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα τί ακριβώς θα μαγειρέψω!!! Μετά ίσως πάμε για μπανάκι με 2 φιλικά ζευγάρια.

Αγκτοκ καλώς ήρθατε!! 2900 ε? Πολύ μεγάλωσε το μπεμπάκι σου! Μην αγχώνεσαι έχεις χρόνος να κάνεις τις ετοιμασίες σου. Βάλε πρόγραμμα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Λέτα μπράβο βρε κορίτσι μου που όλα πήγαν καλά! Καλή ανάρρωση και να τον χαίρεσαι τον αγοραρό σου!!! Πολύχρονος και γερός!

Σοφία μου καλά να περάσετε!

chiqui με γειά οι θήκες! Πολύ πρακτικές.

Δεσποινάκι σε άφησα για το τέλος....!!!!! Επειδή έχω την μύγα και μυγιάστηκα!!!χαχαχαχα!!!! Του δώσαμε και κατάλαβε αυτές τις μέρες!!!!;););)

Πολύ ωραία η φάση του νοσοκομείου όπως την περιγράφεις. Όντως αυτό με την τουαλέτα έξω από το δωμάτιο είναι λίγο ξενερωτικό. Θα έχει μονόκλινο να πάρεις? Κι αν ναι θα έχει μέσα δική του τουαλέτα? Εκεί στα νοσοκομεία πληρώνεις για να γεννήσεις?

Για την δουλειά...άστα φίλη μου!!! Θα πέσει πείνα!!! Αλλά δεν πειράζει...ευκαιρία για δίαιτα!!!!! Το να ανοιξω δικό μου γραφείο σε τέτοιους καιρούς στην Ελλάδα μάλλον θα είναι λάθος κίνηση. Όχι ότι δεν το σκέφτηκα, αλλά δεν νομίζω ότι με παίρνει τώρα να το κάνω. Κάτι θα βρεθεί μωρέ..δεν απελπίζομαι!! Εσύ τί θα κάνεις?

2sCXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αχ, Δήμητρα, και εγώ έχω κολλήσει με εσάς. Αλλωστε, αν δεν είχα και εσάς μάλλον δε θα "μιλούσα" και με καμιά ψυχή (τον άντρα μου δεν τον μετράω!)

Καλώς να δεχτείς τα πεθερικά σου! Αλήθεια έχετε καλές σχέσεις? Εχεις αρκετό θάρρος μαζί του?

Οσο για το νοσοκομείο, σίγουρα αν έχει μονόκλινο θα το προτιμήσουμε, πιστεύω πως αξίζει τα λεφτα. Αλλά ούτε και το μονόκλινο έχει τουαλέτα. Πίκρα ε; Βέβαια σημασία έχει να γεννήσουμε γερά μωράκια, και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Η νοσηλεία είναι δωρεάν. Γενικά η υγεία εδώ είναι δωρεάν. Αμα χρειαστείς φάρμακα, ανεξαρτήτου τι είναι αυτο, πληρωνεις μόνο 7.50 λίρες. Αλλά τώρα που είμαι έγκυος, και για ένα χρόνο αφού γεννήσω τα φάρμακα είναι δωρεάν. Και όλα τα φάρμακα του μωρού έως τα δεκάξι χρόνια είναι δωρεάν. Εχει τα καλά του το σύστημα, αλλά υστερεί κάπως στη πρόληψη και ίσως διάγνωση! Και γενικά επειδή οι γιατροί παίρνουν πάρα μα πάρα πολλά, τους βλέπεις σπάνια! Προσπαθουν όσο μπορούν να σε εξυπηρετούν νοσοκόμες, γενικοί γιατροί, και μαίες!

Οσο για τη δουλειά, δίκιο έχεις. Δεν ανοίγεις δουλειές σε μια τέτοια περίοδο! Εγω σκέφτομαι πως γύρω στον Ιανουάριο με Φεβρουάριο θα αρχίσω να ψάχνω. Φαντάζομαι πως το λιγότερο, θα μου παρει τέσσερις πέντε μήνες να βρω δουλεια (αν βρω δηλαδή!). Το ιδανικό ήταν να αρχίσω γύρω στο Σεπτέμβρη, να μπορέσουμε να κάνουμε και τις διακοπές μας σε Ελλάδα και Ιταλία του χρόνου με άνεση!

καλημερα....

καλε και εμενα μου εχετε γινει απαραιτητες....περιμενω να βρω ωρα για να μπω να δω νεα..

δεσποινα η τουαλετα και εμενα θα με χαλουσε..αλλα ειναι 2 μερες....

οσο για το συστημα εχει αρκετα καλα....ποτε φευγετε???

περιμενω να παω αυριο για το ντοπλερ για να δω και εμεις ποσα κιλα φτασαμε.....

φευγω παω να ετοιμστω...θα παμε στην μαμα μου..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Δεσποινάκι μια χαρά είστε εκεί!!! Εδώ ναι μεν έχουμε καλούς γιατρούς αλλά το σύστημα είναι άστα να πάνε...μόνο δωρεάν δεν είναι η υγεία!!!

Εγώ θα ήθελα ιδανικά να ξεκινήσω δουλειά με τον καινούργιο χρόνο. Ιανουάριο δηλαδή να δουλεύω. Οικονομικά δεν με παίρνει να κάτσω ούτε καν μέχρι τότε και αν αναλογιστείς ότι πρέπει να μαζέψουμε λεφτά για τον γάμο - βάφτιση που θα γίνει το καλοκαιράκι, κανονικά δεν θα επρεπε να κάτσω καθόλου!!! Από Σεπτέμβρη θα αρχίσω κιόλας την αναζήτηση γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να βρείς δικηγορικό γραφείο πλέον που να ζητάει συνεργάτη. Πριν 2 χρόνια ας πούμε σε μιά μέρα μάζευες 20 τηλ από αγγελίες και είχες την επιλογή να πάς σε όποιο γραφείο σου έκανε περισσότερο. Τώρα δεν βρίσκεις καν αγγελία. Οπότε εγώ θα ξεκινήσω από Σεπτέμβη να ψαχνω και ελπίζω μέχρι Χριστούγεννα να βρώ κάτι. Θα δείξει μωρέ, δεν πολύ αγχώνομαι. Ας έρθει το μωράκι με το καλό και τα άλλα θα τα βρούμε στην ώρα τους.

Με τα πεθερικά που λές έχουμε αρκετά καλές σχέσεις. Δεν έχω παράπονο, μου φέρθηκαν μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλά. Έχουμε θάρρος γιατί είναι και νεότατοι. Η πεθερά μου 47 και ο πεθερός μου 56. Δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ αν και μένουμε δίπλα, αλλά όταν βρισκόμαστε τα λέμε καλά. Ο άντρας μου είναι μοναχοπαίδι, αλλά είναι διακριτικότατοι. Δεν μπορώ να πώ μια χαρά είμαι σε αυτό το θέμα. Κι εγώ βέβαια από την μεριά μου πιστεύω ότι αξίζω καλή συμπεριφορά, αν σκεφτείς ότι τα παράτησα όλα στην Θεσσαλονίκη, το σπίτι μου, τους γονείς μου, την ζωή μου και την σιγουριά μου εν πάσει περιπτώσει και ήρθα Αθήνα για τον άντρα μου και μάλιστα μέσα σε 10 μέρες από την ημέρα που γνωριστήκαμε!!! Ε δεν είναι και λίγο πράγμα πιστεύω!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα!!! ξενυχτισμένοι εδώ, γυρίσαμε κατά τις 4 απ το γάμο και στις 9 30 τ αγόρια αποφάσισαν να ξυπνήσουν! όλα ωραία πάντως (το τι κλάμα έριξα δεν υπάρχει χαχα!)

λετάκι μου σιδερένιο τ αγόρι σου! ποτέ και για κανέναν λόγο μη ξαναπεράσει τέτοιο κατώφλι!

αγλαία 23;;; τελικό;;; αμάν έφτασε ο καιρός!!!!

σοφάκι να περάσετε τέλεια!!! ζηλεύω απλά!

φτιάχνω κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες και καρότα, να τα ξαναβάλω για ύπνο μεσημεριανό γιατί στις 4. 30 σημερα έχουμε κι εμείς γιατρό! για να δούμε τι νέα θα χουμε!

Καλησπερα!!!

Πριν λιγο μαζευτηκαμε!!Ελπιζω να περασατε καλα!Εμεις παρα πολυ ωραια αν και ο αερας μας τα χαλασε λιγο ως προς τη θαλασσα αλλά ο γιος μου ευχαριστηθηκε παιχνιδι με την τρελοπαρεα του και εμεις απολαυσαμε κουβεντουλα και ρηλαξ.

Πως ειστε;;;

Αγλαια 23;;;Πω πω εφτασες!Με το καλο!Να ανανεωσουμε και τη λιστα με την πρωτη ευκαιρια.

Αννα να σας ζησουν!!!!!!!Περιμενουμε και νεα απο τον ντοκ.

Λετα πως ειναι το αγορακι σου;Εχει καθολου ενοχληση στα ματακια ή οχι;

Αυριο εχω κι εγω ντοπλερ κοριτσια μου και ανυπομονω!!!

Θα σας πω νεα !

Φιλακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μόλις μου έστειλαν email από το mothercare ότι αρχίσαν οι εκπτώσεις για τους κάτοχους κάρτας μέλους:

http://us5.campaign-archive1.com/?u=5319fdde0c78d7069610d6cb9&id=f862d8f5ca&e=4d06106760

Και για όποια άλλη ενδιαφέρεται φυσικά ;) απλά λέω τη Ρίτα γιατί ξέρω ότι το προτιμάει!! :D

Ξεχασα να σας πω πριν.

αναστασια μου σε ευχαριστω πηγα και ψωνισα με την καρτα μελους.Οντως εχει εκπτωσεις μεχρι 40% κυριως σε ρουχαλακια.Στα εσωρουχακια κτλ δεν ειχε εκπτωση μονο σε ενα σχεδιακι ειχε προσφορα την 7αδα 25 ευρω.Καλη τιμη αλλα δε μου αρεσε το σχεδιο.Παρολα αυτα εσκασα μια 100αρα και πηρα καποια ρουχαλακια,ενα καπελακι,ενα ζευγαρι παπουτσακια αγκαλιας κατι καλτσακια...και 2 ζακετακια.Στα ρουχαλακια συνεφερε οντως αλλα προσπαθησα να ειμαι εγκρατης γιατι πολυ φοβαμαι οτι αυτα τα καλοκαιρινα δε θα φορεθουν ιδιατερα τελικα...

Thanks again!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα,καλε που ειστε ολες???Μιμικα ελπιζω οτι τωρα χαλαρωνεις στο κρεβατακι σου και δεν κανεις ενα σωρο δουλειες:tongue:..Σας ευχαριστω για τις ευχες για τον συζυγατο,περασαμε πολυ καλα απλα το μονο μειον ηταν οτι την Παρασκευη το βραδυ επεσε η πεθερα μου απο την σκαλα και το Σαββατο ολο το πρωι ηταν στο ΚΑΤ..

Εχω εδω και 3-4μερες νιωθω μερικες φορες μια πιεση χαμηλα στην κοιλια σαν να κατουριεμαι εντονα...Αννα πηγες στο γιατρο???Αγλαια θα μας κανεις ποδαρικο στις 23 ε??Ηθελα και αλλα να σχολιασω αλλα τα ξεχασα:oops:τα φιλια μου σε ολες!!!

:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Εμείς το Σαβ/κο πήγαμε στο χωριό, τελείωσα σχεδόν τις σαλιάρες!! Μόλις είναι έτοιμες θα τις βάλω να τις δείτε!! :cool:

Άννια περαστικά στην πεθερά σου!! Μόνο αυτό σου έλειπε τώρα :? Όσο για χαμηλά που λες, έχω κι εγώ που και που κάτι πονάκια, όχι πολύ έντονα κι όχι με διάρκεια, αλλά κάπου κάπου με πιάνει και πονάω, εγώ το έχω αποδώσει στην κούραση :rolleyes:

Δέσποινα εγώ ξέρω πως άντεξα το ξενύχτι, το Σαββάτο όλη μέρα ήμουν σαν το ζόμπι και ζαλιζόμουν.. Και δεν ήπια και αλκοόλ!! :P Όσο για να το επαναλάβουμε σύντομα, όχι σύντομα αλλά γενικότερα δεν βλέπω να το επαναλαμβάνουμε :tongue: Σχετικά με την κλινική που θα γεννήσεις, νομίζω κι εγώ ότι 6-κλινη είναι πολύ μεγάλη, αν υπάρχει δυνατότητα για το 1-κλινο κι εγώ θα το προτιμούσα!! Η τουαλέτα κι εμένα θα με χαλούσε, αλλά υπομονή, τι να κάνεις.. :rolleyes: Εδώ πάντως στο νοσοκομείο που θα γεννήσω εγώ, αν και δημόσιο, σε κάθε δωμάτιο έχει ντουζ και τουαλέτα, και τα δωμάτια από ότι έχω δει είναι 2-κλίνα ή 3-κλινα!!

Αγλαϊα καλό κουράγιο με τις βλάβες!! Ελπίζω να διορθωθούν όλα σύντομα και να μπορέσεις να τακτοποιηθείς!!!

Δήμητρα άτσα κι οι ρομαντικές βραδυές!!! ;) Ο δικός μου έχω αποδεχτεί ότι δεν είναι ρομαντικός :tongue: αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορείς να τα έχεις όλα!! :tongue: Όντως μεγάλη θυσία να αφήσεις όλους κι όλα, και κυρίως για κάποιον που ήξερες τόσο λίγο "Μέσα στα μάτι σου ο κόσμος όλος, έρωτας έρωτας κεραυνοβόλος" !!! ;)

Έλενα ζηλεύω που πήγες ΙΚΕΑ!! Όταν έμενα Β.Ελλάδα το έκανα για διασκέδαση (να πηγαίνω στο ΙΚΕΑ στην Θεσ/νίκη και να χαζεύω!!) και φυσικά όλο και με κάτι έφευγα (τις πιο πολλές φορές άχρηστο :tongue:) !! Τρελαίνομαι για τα hot-dog που έχει 60 σεντς!!!!!!!!!! Τα τάραζα!!!! Και η Σουηδική αγορά απ'έξω!!! Όλο λένε ότι θα ανοίξει ΙΚΕΑ κι εδώ στο Ηράκλειο κι όλο όμως δεν ανοίγει :( Αν ανοίξει πάντως θα πηγαίνω συνέχεια για τα hot-dog!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Λέτα χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!! Να χαίρεσαι τον μικρό σου και να περάσετε όμορφα σήμερα στα γενέθλιά του!!

Η Σοφία την έκανε ε; Καλά να περάσει λοιπόν και θα την "ξαναδούμε" σε ένα μήνα !!! Πω πω τότε θα έχουν αρχίσει να γεννάνε κάποιες κοπέλες!! :D

Ρίτα καλοφόρετα τα καινούργια ρουχαλάκια!! :D Κι εγώ έκανα την ίδια σκέψη (για τα καλοκαιρνά), και λέω να μην ψωνίσω άλλα πράγματα!! Εχθές μου είπε και μια φίλη ότι θα μου στείλει πακέτο δικά της από την μικρή της.. Φτάνουν προς το παρόν, είμαι έτοιμη (όσον αφορά τα ρουχαλάκια :tongue:) και με το παραπάνω!! Είναι και περίοδος κρίσης!! Οικονομία!! :tongue:

Σήμερα έχει ωραίο καιρό, δεν έχει κάψα.. Λέω μήπως βγω για κάτι εξωτερικές δουλίτσες!! Α σήμερα ψήνουμε φασολάκια!!!!! :-P

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...