Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!

Ρίτα ευχαριστώ για το σύνδεσμο!!

Δέσποινα πολύ ωραίο το σπίτι, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μπείτε σύντομα!!

Λέτα εύχομαι να πήγαν όλα καλά με την επέμβαση του μικρού σου και γρήγορα να αναρρώσει!!

Evri προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο μπορείς! Όσο για το θέμα του τοκετού δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι, θα ανταπεξέλθεις μια χαρά, όλες αυτό κάνουν, είτε γεννάνε σε 12 ή σε 3 ώρες. Η ταλαιπωρία και ο πόνος φεύγουν μόλις αντικρίσεις το μωρό σου.

Myrina συμφωνώ απόλυτα με όσα λέει η chiqui "το βασικο ειναι να εχεις θεληση να το κανεις, βασικοτερο να εχεις αμεριστη συμπαρασταση απο τον συντροφο σου, και τριτον να κλεινεις τα αυτια σου σε οτι μπουρδα θα ακουσεις".

Εφοδιάσου λοιπόν με υπομονή και επιμονή. Εγώ στην αρχή δεν προλάβαινα να ξεκουραστώ ανάμεσα σε 2 θηλασμούς αλλά αυτο μπορεί να συμβεί μέχρι να μπείτε σε μια σειρά με το μωρό. Μετά όλα εξελίσσονται ομαλά. Προσοχή μόνο στους τρίτους γιατί με το πρώτο κλάμα του παιδιού θα σου πουν "δεν έχεις αρκετό γάλα και δεν χόρτασε, δώστου συμπλήρωμα". Εκεί πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου, η φύση ξέρει καλύτερα. Α! και κάτι ακόμα δεν ξέρω αν ισχύει σε γενικές γραμμές αλλά σε μένα συνέβη. Όταν κοιμήθηκα μπρούμυτα (στην περίοδο του θηλασμού) είχα σημαντική μείωση στην ποσότητα του γάλατος (νομίζω λόγω πίεσης). Μου πήρε 2 μέρες να καταλάβω τι συμβαίνει. Διάβασε λοιπόν, ενημερώσου και καλή επιτυχία εύχομαι. Είναι κάτι το μοναδικό!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Λέτα εύχομαι όλα καλά να έχουν πάει με την επέμβαση του μικρού! Καλή ανάρρωση να έχει!

Δέσποινα μια χαρά το καινούριο σπίτι! Να το χαρείτε!

Και ναι, είμαι κι εγώ από τις πρώτες που γεννάμε. ΠΗΤ:3/8 Από βδομάδα μπαίνω στο μήνα μου! Άσε να δούμε…..:rolleyes:

καλημερα!τι κανετε?

λετα πως πηγε η επεμβαση?ο μικρος πως ειναι?

ριτα ναι κ εμενα φυσιολογικο μου φαινεται ενα παιδι σ αυτη την ηλικια να ναι χειριστικο...ειδικα αμα του κανεις ολα τα χατηρια...δεν ειναι χαζη ξερει τι να κανει για να συνεχισει αυτη η κατασταση...δεν εχω θεμα με το παιδι μου αλοιμονο...ο μπαμπας του εχει το προβλημα:?

χαρα καλο ταξιδι!

κερασια να τα κοψεις τα μαλλια σου μη το σκεφτεσαι κ εγω τα κοψα κοντο καρε γιατι εσκαγα..ασε που με τη θαλασσα μπλεκονται και δε μπορω να τα χτενισω...πλησιαζει ο καιρος και για σενα...με το καλο!!

ριντι με το καλο να δεις το μωρακι σου θα εισαι απ τις πρωτες λογικα!

εγω πηγα χθες στο γυναικολογο ολα καλα ο μπεμπης ειναι 1550 γραμ...ευτυχως δε θα χρειαστει να ξανακανω τη καμπυλη του εδειξα τις εξετασεις και του ειπα οσα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος και συμφωνησε...ολα βαινουν καλως λοιπον..κλεισαμε για ντοπλερ 1/8 και μαζι θα κανω και nst.

κατα τ αλλα καλα σημερα ειναι η μερα των ετοιμασιων..ανυπομονω να φυγουμε αυριο!

φιλια πολλα και καλο σκ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι πολύ ωραία τα νέα σου!!! Συγχαρητήρια! Θα πάτε και διακοπούλες και ποιός σας πιάνει! Καλές ετοιμασίες και καλά να περάσετε! Κοίτα να το ευχαριστηθείς!!

Ρίντι 3/8 3? Μας περνάς!!! Λές να τον παρουμε όλο τον μήνα???

Οι υπόλοιπες που είστε εξαφανισμένες???

2sCXp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??Λετα πως πηγε η επεμβαση??ευχομαι ολα καλα..Σημερα τρεχω και δεν φτανω γιορταζει ο καλος μου και ολο και καποιος θα ρθει,μονο της πολυκατοικιας ειμαστε καμμια 30αρια ατομα:shock:...Προχτες πηγα και πηρα 2νυχτικα για το μαιευτηριο το ενα ειναι τελειο μιλαμε αν τα καταφερω θα σας ανεβασω φωτο...Μιμικα επιτελους αδειουχα ε??Κατσε να απολαυσεις τον 1,5μηνα που εμεινε και να χαρεις την εγκυμοσυνη σου...Εγω κοριτσια εχω αγχωθει βεβαια εχω σχεδον 2μηνες ακομα μπροστα μου(η τελευταια θα μαι που θα γεννησει)αλλα δεν μπορω καθε φορα που σκεφτομαι οτι σχεδον εχω φτασει μου παει ''να'':tongue::tongue:

:-D

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Δεν την παλεύω καθόλου σήμερα, είμαι κομμάτια!! Εχθές λίγο το παρακάναμε.. Βγήκαμε για φαγητό, και μετά ήθελε ο άντρας μου ποτάκι.. Του χαλάς χατήρι;; Δεν του χάλασα και πήγαμε, και πέσαμε για ύπνο τελικά κατά τις 4.. Έχω ένα κεφάλι καζάνι!! Και απορώ γιατί, αφού δεν ήπια αλκοόλ καθόλου.. Εντάξει καλά περάσαμε, απλά σήμερα ανάρρωση!!! :tongue:

Άννια μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και καλά να περάσετε σήμερα!!

Θα κοιτάξω τα υπόλοιπα που γράψατε αργότερα μόλις συνέλθω λίγο λίγο!! Από την Λέτα δεν έχουμε ακόμη νέα ε; :confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Άννια μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Πολύχρονος και γερός!!! Αδειούχα από σήμερα ναι, αλλά από χθές έχω ξεπατωθεί στις δουλειές...αφαιρούμαι κιόλας και σηκώνω και βάρη η βλαμένη πάνω στην κάψα μου να τελειώσω τις δουλειές! Καλά να περάσετε σήμερα και με το μαλακό μην ξεθεωθείς (ποιός μιλάει!!)

2sCXp3.png

Καλημέρα μυρινάκι!!!! Κάτσε και άραξε σήμερα να συνέλθεις! Καλά κάνατε και βγήκατε, βγείτε τώρα που μπορείτε!! Κι εμείς χθές αν και δεν βγήκαμε, το ξενυχτήσαμε....είχαμε ρομαντική βραδυά τα δυό μας...!!!!

Η Λέτα δεν φάνηκε...πιστεύω να μπεί εντός της ημέρας να μας πεί τα νέα της

2sCXp3.png

καααααλημεεεερα σας κοριτσια και μπεμπονια!!! ολα καλα διαβαζω ε?? Ελπιζω να εχουμε συντομα νεα της Λετας για τον μικρο της.

Σημερα τα αγορια μου με εχουν στα πιπουλα!!! κανουν μαζι τις δουλειες του σπιτιου!! ο ενας με την σκουπα και ο αλλος με το σκουπακι το γλυψανε το πατωμα. πηγαμε και σουπερ μαρκετ , εβαλα και το φαι να γινεται ( πατατουλες γιαχνι) και ειπα να αραξω λιγακι.

Χτες πηγα στα Ικεα και πηρα τις θηκουλες αυτες που σας ειχα πει για την ντουλαπα των μικρων. μενει μονο να αρχισω την τακτοποιηση αλλα απο Δευτερα που θα παει ο μικρος στον παιδικο γιατι θα θελει να με βοηθησει και θα με μπλεκει..

ντοπλερ ποτε κανουμε?? στο τελευταιο μηνα??

suU8p3.png

vdz8p3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Μπαίνω για κανένα λεπτό και σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω τίποτα! Γυρίσαμε και έχω τρελαθεί στις δουλειές (ποιο μαλακό και ξεμαλακό, εδώ θα γεννήσουμε και δεν θα έχουμε ετοιμάσει τίποτα...). Δεν είχαμε βγάλει τα χαλιά πριν φύγουμε και τώρα τα έχω ακόμα, γιατί δεν πρόκειται να τα καταφέρω πια μόνη μου και ο άνδρας μου δεν το θεωρεί πρώτη προτεραιότητα... Πήγα και στο φροντιστήριο για τη δουλειά γραφείου τουλάχιστον (εγγραφές, αποδείξεις κτλ.) και έφαγα σχεδόν όλη την Πέμπτη κάτω.

Χθες πήγα στο γιατρό (είναι μακριά έχασα πάλι τη μισή μέρα...). Το μπεμπάκι είναι μια χαρά, έχει πάει 2900, μου έκανε και το ντόπλερ και μου είπε ότι θα πάμε για καισαρική γύρω στις 23 Ιουλίου τελικά (είδατε που γράφτηκα σε λάθος μήνα; αλλά πολύ μου αρέσει εδώ, δεν το κουνάω!). Δεν θυμάμαι κορίτσια, είναι κάποια άλλη κοπέλα με προγραμματισμένη καισαρική; Θα την κάνει και αυτή δυο εβδομάδες νωρίτερα; Στη δεύτερη καισαρική περιμέναμε μήπως και γεννήσω και πήγαμε 41 εβδομάδες, αλλά και πάλι η μπέμπα δεν έβγαινε, οπότε δεν την γλύτωσα. Αυτήν τη φορά ούτε που το σκέφτομαι να το επιδιώξουμε, δηλ. τοκετό μετά απο δύο καισαρικές, απλά έλεγα να περιμένουμε λίγο το μπεμπάκι να μεγαλώσει καλά καλά, αλλά μου είπε ότι έτσι συνηθίζεται για να μην μας προκύψει τοκετός και κάνουμε επειγόντως την καισαρική.

Επιπλέον μας χάλασαν ταυτόχρονα το ψυγείο και το πλυντήριο, οπότε ψάχναμε βλάβες και τεχνικούς (από δευτέρα δηλ. θα εμφανιστούν), ευτυχώς κάνουν τα παλαβά τους αλλά κάπως καταφέρνουμε να τα διατηρήσουμε (το πλυντήριο δεν ζεσταίνει νερό και αλλάζουμε τις φάσεις του πλυσίματος χειροκίνητα και το ψυγείο δεν σταματά να δουλεύει οπότε παγώνει κάποια στιγμή και κάνει κάθε τρεις και λίγο απόψυξη μόνο του και μαζεύουμε νερά...).

Εβγαλα και όσα ρουχαλάκια έχω ακόμα από τα πρώτα, αλλά ελπίζω να βρούμε λύση με το πλυντήριο και να αρχίσω να τα πλένω. Μου λείπουν φανελάκια και φορμάκια, τα είχα δώσει... Επίσης χρειάζομαι καινούργιο καρότσι, κάποια στιγμή ηλεκτρικό θήλαστρο γιατί το χεράκι μου δεν αντέχει άλλο, στο δεύτερο μωρό τα είχα παίξει (έχω χρόνια γάγγλιο στον δεξί καρπό...).

Πάντως για τις καινούργιες μαμάδες και το θηλασμό, μην αγχωθείτε, μια δυο τρεις θα πετύχει. Η πρώτη μου θήλασε χωρίς να καταλάβω πως έγινε, η δεύτερη δεν τα κατάφερνε μέχρι που δυο βδομάδες μετά κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να πιάσει το στήθος όταν ήταν γεμάτο και έπρεπε να βγάζω λίγο πιέζοντας το για να γίνει λίγο πιο μαλακό, ελπίζω η τρίτη να μην επινοήσει άλλο πρόβλημα. Στην πράξη όμως (τουλάχιστον για όσες γεννήσουν στο Ιασώ) ενώ συχνά υπάρχει πρόθεση βοήθειας από μέρους του προσωπικού, πέρα από αυτά που βρίσκει κανείς μόνος του σε βιβλία σχετικά δεν υπάρχει μεγάλη διευκόλυνση. Δηλ. με τη δεύτερη που είχα πρόβλημα είχαν περάσει σχεδόν όλες οι κοπέλες πάνω από το στήθος μου, λύση δεν βρέθηκε. Μέχρι που υπέκυψα και έδωσα κι εγώ ξένο γάλα μια φορά μέσα στο μαιευτήριο, δεν μπορούσε να θηλάσει... Τώρα γέννησε η γυναίκα ενός φίλου μου γιατρού και μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο εύκολα παραιτήθηκε από το να θηλάσει (δεν χόρταινε λέει ο μικρός και έκλαιγε στο στήθος, οπότε αντλεί με το θήλαστρο και του δίνει τα γεύματα, ήδη από την αρχή, ό,τι δηλ. πιο σίγουρο για να μην καταφέρει να θηλάσει..). Σε καμία περίπτωση δεν είμαι φανατική του σπορ, απλά το θεωρώ μια φυσιολογική διαδικασία, χωρίς να το πολυφιλοσοφώ. Δηλ. αν μια κοπέλα δεν θέλει να θηλάσει, καλώς. Αλλά αν θέλει να θηλάσει, μπορεί και να προκύψει χωρίς προσπάθεια ή να πρέπει να το παλέψει λίγο και να μην πειστεί από την πρώτη αποτρεπτική νουθεσία (πχ. η δεύτερη είχε χάσει αρκετό βάρος μέχρι να βγούμε από το μαιευτήριο και η παιδίατρος εκεί μου είπε να της δώσω οπωσδήποτε ξένο γάλα, ή με είχαν φάει όλοι ότι έχω μικρό στήθος και δεν βγάζω αρκετό γάλα για να χορτάσει ή ακόμα και το παλαβό και αστοιχείωτο ότι τις πρώτες μέρες δεν έχουμε γάλα και πρέπει να δώσουμε ξένο όχι να παλουκωθούμε να θηλάσουμε για να κατέβει το γάλα) ή το σπάσιμο νεύρων με το μωρό να κλαίει και να μην μπορεί να θηλάσει. Δεν λέω να το πεθάνουμε το παιδί, αλλά ένα μικρό περιθώριο πειραματισμού το έχουμε. Διαβάστε τα σχετικά θέματα στο πάρεντς είναι κατατοπιστικά. (Μεγάλη η παρένθεση περί θηλασμού, ε; Αλλά πριν από λίγο μίλησα με αυτόν τον φίλο μου και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η περίπτωσή τους!!!)

Στην Κω περάσαμε καλά, δεν κάναμε πολλά πολλά συνήθως πηγαίναμε το απόγευμα για μπάνιο (εγώ τελικά δεν έκανα, ακόμα και όταν ζέστανε ο καιρός δεν είχα πολύ διάθεση, είχε και κύμα...). Είδαμε φίλους, κάναμε δουλειές και είδατε πως περνά ένας μήνας χωρίς να το καταλάβουμε;

Δεν έγραφα τόσες μέρες, αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα!!! Δεν ξέρω πότε θα τα ξανακαταφέρω, φιλιά σε όλες σας!

Τώρα να δω σε τρεις εβδομάδες τι θα πρωτοκάνω...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Κοιτάξτε και για μωρομάντηλα, αν και τώρα που έχει ανέβει η λίρα πρέπει να κοιτάξω και τις προσφορές στο σουπερμάρκετ πριν παραγγείλω, πάντως τα δύο τελευταία χρόνια τα παίρνω από το άμαζον: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U9TL66/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

a0Nsp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

ευχαριστω για ολα...ο μικρος ειναι μια χαρα σημερα....ζοριστηκα αρκετα χθες....δεν περνουσε η ωρα οσο ηταν στο χειρουργειο....μετα για καμια ωρα εκλαιγε οταν ομως κατεβηκε και περπατησε ηρεμησε...βεβαια σαν κανονικος ταλιμπαν μειναμε αξεχαστοι στον νοσοκομειο μιας και βγαλαμε και τον ορο μονοι μας....τωρα εχει κοκκινα ματακια που τον τσουζουν και πρεπει να τον βαζουμε σταγονες που ειναι το ειναι και το πιο δυσκολο κομματι και δεν μπορουμε δυο ατομα να τον κουμανταρουμε....

δεν μπορουσα να μπω γιατι ο γιατρος μας απαγορευσε να βλεπουμε τηλεοραση για να μην βλεπει ο μικρος και να μην χρησιμοποιουμε η/υ μπροστα....οποτε θα μπαινω οποτε κοιμαται....

κατα τα αλλα ειμαστε καλα...την δευτερα εχω το ντοπλερ και εχει γενεθλια και ο μικρος και θα του κανουμε ενα μικρο παρτι μονο με την οικογενεια....

μιμικα καλη ξεκουραση...

χαρα καλα να περασεις..

οσο για τον θηλασμο ειπαμε ψυχικη ηρεμια χρειαζεται..

σας φιλω...

καλο σκ..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αννια να χαιρεσαι το συζυγο χρονια του πολλα!!

δημητρα καλη ξεκουραση!

ελενα ντοπλερ γινεται γυρω στις 32 βδομαδες απ οσο ξερω.

αγλαια σιγια σιγα κ ολα θα γινουν!μια χαρα η μπεμπα και απο βαρος σουπερ!

λετα χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με την επεμβαση του μικρου σου καλη και γρηγορη αναρρωση ευχομαι!χρονια του πολλα κιολας για τη δευτερα!παντα γερος και δυνατος,να τα χιλιασει!

εγω τωρα τελειωσα με το σιδερωμα και τις βαλιτσες,δε με κραταν τα ποδια μου μου φαινεται θα κοιμηθω νωρις.ηθελα να παω και μια βολτα απ τη μαμα μου δε ξερω αν θα τα καταφερω...το μονο που θελω ειναι να λιωσω στο καναπε αγκαλια με το αιρκοντισιον.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις ξυπνησα. Έλιωσα στον ύπνο. Αφού μαγείρεψα και σιδέρωσα μετά έπεσα ξερή.

Έλενα το ντόπλερ το έκανα την 3οη εβδομάδα περίπου.

Λέτα καλή ανάρωση για τον πρίγκιπά σου κι από μένα΄.

Elisabeth να πας να ξεκουραστείς και να προγραμματίζεις με βάση τις δυνάμεις σου.

Αγλαία βλέπω με το που επέστρεψες έχεις στρωθεί στις δουλειές. Καλά είναι δυνατόν να σου χάλασαν όλα μαζί? Όπως και να έχει όλα θα γίνουν.

Πλησιάζουν και οι μέρες που θα κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα. Με το καλό να γίνουν όλα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο!!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...