Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αναστασια μου...μην πορωνεσαι με το θηλασμο ,οχι γιατι ειναι κακο, ισα- ισα που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο το μητρικο γαλα για τα βρεφη,αλλά απλα γιατι η πραξη ειναι πολυυυυ διαφορετικη απο τη θεωρια...Εδω εγω μπροστα μου ειχα τη συμβουλο εκεινη τη στιγμη για να βοηθησει και αυτα που μου ελεγε στο τελος ηταν μη εφαρμοσιμα και το εβλεπε και η ιδια.....

Το λεω για καλο δικο σου ,γιατι το τρελο κολλημα αν κατι χτυπα ξυλο παει στραβα ή στην τελικη δε θες να θηλασεις, ισως σε κανει να νιωσεις ανεπαρκεια ή αυτο που παθαινουν πολλες μανουλες..να νιωθουν τρελες τυψεις και βαρος οτι τελικα κανουν κακο στο παιδι τους επειδη δε θηλασαν για χιλιους δυο λογους...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κ παλι!

δημητρα προς το παρον μονο κουραση εχει η μερα:P

εβρι τολο θα παμε κοντα στο ναυπλιο εκει παμε συνηθως μας αρεσει πολυ.την ιδια απορια με τη δεσποινα για το σεξ εχω κ εγω...φανταζομαι εννοει 2 ωρες συνολικα ε?

δεσποινα οχι δε πηγαμε για εξετασεις αυτη τη φορα σε αναπτυξιολογο πηγαμε για παρακολουθηση.

αναστασια αυτο το βιβλιο θελω να το παρω κ εγω...εχω τ αλλα 2 του παπαβεντση και ειναι πολυ καλα.

εμεις οπως σας ειπα πηγαμε στην αναπτυξιολογο μια χαρα τη βρηκε την ελλη ψυχοκινητικα...εχει ενα θεματακι συμπεριφορας ειναι λεει χειριστικη(μονο εκει που την περνει λεω εγω εχει μεγαλη ευθυνη ο μπαμπας της σ αυτο) κατα τ αλλα ολα φυσιολογικα.

πηγαμε και κομμωτηριο και τωρα προσπαθω να τη κοιμησω καμια ωριτσα μπας και ξεκουραστω κ εγω και μετα θα πμε στο γυναικολογο..θα τη παρουμε μαζι μας σημερα και την ελλη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ρίτα έχεις απόλυτο δίκιο, από την θεωρία στην πράξη είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, γενικά όμως στην ζωή μου έχω την φιλοσοφία "δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, όμως το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω" το οποίο συνήθως αποδίδει!!! Σίγουρα δεν εξαρτώνται όλα από εμάς, και υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούμε να τους υπολογίσουμε εκ των προτέρων, όμως όταν θέλω κάτι πολύ ξεκινάω πάντα με την λογική πως ό,τι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω!! Το αποτέλεσμα βέβαια όπως είπαμε δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά θα ξέρω στο τέλος πως αν κάτι πήγε στραβά τουλάχιστον εγώ έκανα ότι μπορούσα!! ;) Προς το παρόν διαβάζω το βιβλίο για να είμαι ενημερωμένη και να έχω δική μου άποψη, ώστε να μην επηρεαστώ από άλλους όταν έρθει η ώρα να πάρω κάποια απόφαση! Και όταν μπω στον μήνα μου σκοπεύω να ξανα-επικοινωνήσω με την σύμβουλο γαλουχίας που είχα βρει για να συναντηθούμε από κοντά αυτήν την φορά.

Δέσποινα στην Γαλλία έμενα σε φοιτητική εστία και δεν έχω εμπειρία για τα σπίτια έξω πως είναι, αλλά γενικά οι Γάλλοι σαν κουλτούρα μου άρεσαν πολύ περισσότερο από ότι οι Άγγλοι, σίγουρα δεν είναι Μεσόγειοι (Ισπανοί-Ιταλοί) αλλά είναι αρκετά πιο κοντά μας από τους Βορειο-Ευρωπαίους!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία οι δύο ώρες νωμίζω ότι είναι για το περπάτημα :rolleyes: Δύο ώρες σεξ σε αυτήν την φάση μου φαίνεται αδύνατο!!! Ή κατάλαβα λάθος και είναι όντως για το σεξ;;; :confused:

χαχχαχα αναστασια δικιο εχεις...για το περπατημα ελεγε..τωαρ το ξαναδιαβασα.καλα οτι θελω διαβαζω μου φαινεται:oops:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Περπάτημα εννοώωωωωω!!!! :-)

εσυ καλα τα λες εβρι μου εγω δε τα διαβαζω καλα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας φουσκοκοιλιτσες!!!!

ολη μερα νυσταζω χρονο δεν εχω πολυ για υπνο.

evri

και mimika84 θα γεννησετε φυσιολογικα ή με καισαιρικη ; για το θεμα σεξ θελω να καταλαβω σε τι θα οφελησει.Λυπαμαι και τον αντρα μου που ειναι σε νηστεια.Εγω ουτε να το ακουσω δεν θελω σε αυτην τη φαση μπορει να ειναι και απο φοβια μου μην με πιασει κατι εκεινη τη στιγμη και τρεχουμε μαλλον απο αυτο... :oops:

taniabell καλη επιτυχια στο γλυκακι σου:wink:

Λετα περιμενουμε τα νεακια σου!!!!

Εγω σημερα μπηκα στη 30η εβδομαδα τελικη ευθεια μια παρηγορια ειναι το 3 μπροστα.

Ζεστη πολυ εχω αγκαλια τον ανεμιστηρα.σκεφτομαι να κοψω και τα μαλλια κοντο καρε γιατι δεν παλευεται!!!

N34Jp2.png

κοριτσακια γειααααα σααας!!!

καταρχην Λετακι ολα να πανε καλα σημερα!!! καλη επιτυχια στην επεμβασουλα σας.

Σημερα ειχα την ανηψια μου για μπειμπι σιτινγκ ολο το πρωι!!! χορτασα μωρουδιλα!!!!! την εβαλα κα στο σλινγκ και εριξε κατι υπνους το μαναρι μουυυυ... αλλο πραμα!!!

554107_3769941881741_244302526_n.jpg

Οσο για το θεμα "θηλασμος" ενα θα σας πω. θηλασα τον Σπυρακο 13 μηνες. Ως λεχωνα δεν εκατσα στο σπιτακι μου γιατι ετρεχα στα νοσοκομεια για τον μικρο ( ειχε εκ γεννετης χαμηλα αιμοπεταλια ( 63,000 ενω το οριο ειναι 250.000) και νοσηλευτηκε στο παιδων συνολικα 1 μηνα αφου επεσαν στις 14.000 και παραλιγο να εχουμε αλλα...). πηγαινα 4 φορες την μερα να τον θηλασω στο Παιδων, τις υπολοιπες φορες εβγαζα το γαλα μου και το εχυνα στον νεροχυτη γιατι μεσα στην στενοχωρια μου δεν ειχα την δυναμη να κανω τραπεζα γαλακτος. εφτανα στο σπιτι και εκλαιγα σπαρακτικα αλλα ουτε το γαλα μου κοπηκε , ουτε οταν με το καλο κατσαμε σπιτι μας του εδωσα συμπληρωμα ( πλην 2-3 φορες που ηταν αποτυχια γιατι ο μικρος δεν ηθελε μπιμπερο). το βασικο ειναι να εχεις θεληση να το κανεις, βασικοτερο να εχεις αμεριστη συμπαρασταση απο τον συντροφο σου, και τριτον να κλεινεις τα αυτια σου σε οτι μπουρδα θα ακουσεις ( μου εχουν πει απο " θα γινει μαμακιας προσκολημενος στο βυζι σου ολη την ωρα" μεχρι " πφφφ... οι γυφτοι θηλαζουν που δεν εχουν λεφτα για γαλα!!!!!") κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολη υποθεση ο θηλασμος, πρεπει να εισαι απικο ολη την ωρα.

ξερω μαμαδες απο το κοντινο μου συγγενικο περιβαλλον που δεν θηλασαν γιατι ηθελαν να πηγαινουν για καφεδες και βολτες αφηνοντας ασαραντιστο μωρο με την μαμα τους, αλλες που δεν προσπαθησαν καν, αλλες που ελεγαν οτι προσπαθουσαν αλλα οδηγηθηκαν στο ξενο γαλα λογω μη επαρκους ενημερωσης και στηριξης απο τον αντρα τους που θεωρουσε οτι οταν ενα μωρο κλαιει θελει στουμπωμα με γαλα με αποτελεσμα μωρο 2 μηνων να ζυγιζει 6.500 κιλα και να ειναι σαν τη μασκωτ της michelin απο το παχος. Δεν εκρινα καμια τους ουτε εδωσα συμβουλες σε καμια ειδικα οταν καταλαβαινα οτι οσο και να ενημερωνα καλοπροαιρετα εγω τα ελεγα εγω τα ακουγα!

Αξιζει να θηλασετε οχι για το δεσιμο κτλ με το μωρο που λενε καποιοι. ουτως η αλλως ειτε στηθος δινεις ειτε μπουκαλι το ιδιο αγαπας το παιδι σου και το ιδιο σε αγαπα και αυτο και καταλαβαινει οτι το εχεις αγκαλιτσα και το προσεχεις. Το βασικο ειναι τα αντισωματα που παιρνει και τα σημαντικα συστατικα του μητρικου γαλακτος που συμβαλουν στην εξαλειψη της παιδικης παχυσαρκιας και στην τρομερη ανοσοποιηση του οργανισμου του παιδιου.

Ενημερωθειτε οσο μπορειτε απο φυλλαδια και βιβλια ( ακομα και απο το ιντερνετ ), προσπαθηστε το , οχυρωθειτε με θεληση και υπομονη και ολα θα γινουν!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Γεια σας κοριτσακια!!

Πρώτα πρώτα να πω καλή επιτυχία στην Λετα να πανε όλα καλά και να έχει όσο πιο γρηγόρη ανάρρωση γίνεται ο μικρός.

Εγω ετοίμαζω τα τελευταία πράγματα για τις βαλίτσες. Αύριο πρωί πετάμε και εύχομαι να έχουμε ομαλή πτήση για να μην ταρακουνηθει πολυ ο μπεμπης:?

Ελπίζω να τα καταφέρω σας διαβάσω κάποια στιγμή αλλιωσ θα τα πούμε την άλλη βδομάδα!!!

Φιλακια πολλά σε ολες:-P

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασια μου συμφωνω με τα γραφομενα σου και την φιλοσοφια σου και εγω καπως ετσι ειμαι και καλα κανεις.Εξαλλου σας εχω παραθεσει την εμπειρια μου σχετικα με το θεμα θηλασμος και τι πηγε στραβα.Ομως εμενα η ενσταση μου ηταν στην ''πορωση'' που ανεφερες ,ισως ηταν και σχημα λογου απλα επειδη οπως εχουμε ξανασυζητησει βαζω πολυ παραπανω την ψυχικη ηρεμια της μαμας και κατ 'επεκταση ολης της οικογενειας με οτι αυτο συνεπαγεται σε σχεση με το ταισμα του μωρου για αυτο και αναφερθηκα.

Χαρα καλο ταξιδι!!!!!Τελεια θα περασετε!!

Βρε Σοφακι τρεξιμο που εριξες σημερα παραμονες των διακοπων.Ομως ολα τελεια με την μικρη σου.Για τη ''χειριστικη συμπεριφορα'' που λες...χμμμ.. πες μου κι ενα παιδι που δεν την εχει σε αυτη την ηλικια....θελει δουλεια και σταθεροτητα απο τους γονεις.. δε λεω οχι ,αλλα διορθωνεται με τον καιρο το θεμα .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μόλις μου έστειλαν email από το mothercare ότι αρχίσαν οι εκπτώσεις για τους κάτοχους κάρτας μέλους:

http://us5.campaign-archive1.com/?u=5319fdde0c78d7069610d6cb9&id=f862d8f5ca&e=4d06106760

Και για όποια άλλη ενδιαφέρεται φυσικά ;) απλά λέω τη Ρίτα γιατί ξέρω ότι το προτιμάει!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κοριτσάρες.....ναι ρεεε είμαι αδειούχα!!!!!! Επιτέλους! Στο εξής επάγγελμα μαμά!!!! Τα ας πούμε κακά νεά είναι ότι αφήσαμε ανοιχτό το αν και πότε θα ξαναεπιστρέψω στο γραφείο. Το περιμένα. Είδα περίεργες συμπεριφορές την τελευταία εβδομάδα στο γραφείο. Αυτός βέβαια δεν μου είπε ότι δεν με θέλει πίσω απλά μου τα μάσαγε. Δεν πειράζει όμως. θα μεγαλώσω το παιδάκι μου και είμαι σίγουρη ότι θα βρώ κάτι άλλο όσο καιρό θα κάθομαι.

Κεράσια μου κι εγώ πρώτα ο Θεούλης φυσιολογικά θα γεννήσω, Ελπίζω να είναι όλα καλά μέχρι τέλους και να μην υπάρξει λόγος να κάνω καισαρική γιατί δεν θέλω.

Δεσποινάκι εμένα ο γιατρός μου είπε να περπατάω από μισάωρο μέχρι ώρα καθημερινά.

Σεξάκι μας είπε να κάνουμε ελεύθερα. Κι εγώ κορίτσια όχι ότι δεν έχω όρεξη (βέβαια δεν λυσσάω κιόλας) πιο πολύ είναι ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω!!! Με ζορίζει η κοιλιά και η μέση που πονάει και νιώθω και κάπως άβολα. Δεν θέλω όμως να χάνομαι με τον άντρα μου και η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε η ερωτική μας ζωή.

Για τον θηλασμό που λέτε κι εγώ θέλω πολύ να θηλάσω και θα το προσπαθήσω όσο μπορώ! Μάλιστα κι εγώ το θέλω τόσο έντονα που φανταστείτε χθές είδα στον ύπνο μου ότι θήλαζε το μωρό και μου έκοψε ένα κομμάτι από το στήθος και πονούσε τόσο πολύ που όταν ξύπνησα όντως μου πονούσε το βυζί!!!!

Σοφία Τολό ε??? Πολύ όμορφα είναι εκεί!! Να περάσετε σούπερ κοριτσάρα!!! Χαρά κι εσείς το ίδιο και όσα κοριτσάκια πάνε διακοπές.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...