Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα γραφω στα γρηγορα απο το κιν.για να ευχηθω για το αγορακι της λετας.ολα να πανε καλα λετακι! κ σιδερενιος γρηγορα.θα επανελθω απο το πι σι με τα δικα σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

λετα καλη επιτυχια με την επεμβαση του μικρου ολα να πανε καλα!περιμενουμε νεα σας.

μπραβο στα κοριτσακια που ειδαν τα μωρακια τους χθες ολα μια χαρα μπαινετε στη τελικη ευθεια τωρα.με το καλο!!

δεσποινα πολυ ωραιο το νεο σας σπιτι!

χαρα και τανια καλα να περασετε!

δημητρα τελευταια μερα σημερα στη δουλεια ε?αντε να ξεκουραστεις τωρα!

πρωτη μερα αδειας σημερα και εχω ξυπνησει απ τις 6:shock: σηκωθηκα πριν λιγο κ ειπα να χαζεψω λιγο μεχρι να ξυπνησουν οι υπολοιποι.

σημερα η μερα εχει γιατρους και για την ελλη και για μενα...στις 11 θα παμε αναπτυξιολογο(καθαρα προληπτικα ειχαμε παει και περισυ μια χαρα την ειχε βρει και μας ειπε να τη ξαναδει σε κανα χρονο) και τ απογευμα θα παω κ εγω στο γυναικολογο μου.καπου στο ενδιαμεσο πρεπει να παω και σουπερ και φυσικα κομμωτηριο με την ελλη.αυριο θα φτιαξουμε βαλιτσες και κυριακη φευγουμε:-P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια! Τελευταία μέρα σήμερα στην δουλειά! Επιτέλουςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέτα καλή επιτυχία κορίτσι μου στον μικρό σου, όλα καλά σου εύχομαι από καρδιάς!! Τα οικονομικά χέστα. Μην το σκέφτεσαι. Είπαμε όλοι δύσκολα είμαστε και θα είμαστε! Θα έχουμε τους άντρες μας, τα παιδιά μας και το καφές μας να μπαίνουμε να τα λέμε και να περνάει η ώρα! Ελπίζω μόνο να έχουμε λεφτά να πληρώνουμε το ιντερνετ και να μην μας το κόψουν κι αυτό!!!!

Εύρι 6/8 έχω ΠΗΤ και δεν μου την έχει αλλάξει ο γιατρός...μου είπε ότι η ΠΗΤ δεν αλλάζει, είναι πάντα η ίδια αφού βγαίνει με την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου. Όπως μου είπε μπορεί να γεννήσω αύριο, μπορεί να πάω μέχρι τέλους, μπορεί να πάρω και μια μικρή παράταση. Μου συνέστησε πολύ σεξ, αρκετό περπάτημα και λίγο φαγητό!!!!!!!!!!!

Κερασία μου δ4εν ξέρω αν είμαι η πρώτη αλλά μαζί με την Δέσποινα και την Agtog αν δεν κάνω λάθος είμαστε από τις πρώτες!!!!

Ελίζαμπεθ πώς σου φαίνεται η ρώτη μέρα ξεκούρασης???? Φεύγετε κιόλας και ποιός στην χάρη σας! Εμένα ο γιατρός μου είπε να κάνω μπάνια αλλά εντός Αττικής, να μην απομακρυνθω, οπότε δεν πρόκειται να πάμε κάπου. Σαλαμίνα για κανά μπανάκι που είμαστε δίπλα και γενικά εδώ τριγύρω!

2sCXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τελευταία μέρα σήμερα στην δουλειά! Επιτέλουςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέτα καλή επιτυχία κορίτσι μου στον μικρό σου, όλα καλά σου εύχομαι από καρδιάς!! Τα οικονομικά χέστα. Μην το σκέφτεσαι. Είπαμε όλοι δύσκολα είμαστε και θα είμαστε! Θα έχουμε τους άντρες μας, τα παιδιά μας και το καφές μας να μπαίνουμε να τα λέμε και να περνάει η ώρα! Ελπίζω μόνο να έχουμε λεφτά να πληρώνουμε το ιντερνετ και να μην μας το κόψουν κι αυτό!!!!

Εύρι 6/8 έχω ΠΗΤ και δεν μου την έχει αλλάξει ο γιατρός...μου είπε ότι η ΠΗΤ δεν αλλάζει, είναι πάντα η ίδια αφού βγαίνει με την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου. Όπως μου είπε μπορεί να γεννήσω αύριο, μπορεί να πάω μέχρι τέλους, μπορεί να πάρω και μια μικρή παράταση. Μου συνέστησε πολύ σεξ, αρκετό περπάτημα και λίγο φαγητό!!!!!!!!!!!

Κερασία μου δεν ξέρω αν είμαι η πρώτη αλλά μαζί με την Δέσποινα και την Agtog αν δεν κάνω λάθος είμαστε από τις πρώτες!!!!

Ελίζαμπεθ πώς σου φαίνεται η πρώτη μέρα ξεκούρασης???? Φεύγετε κιόλας και ποιός στην χάρη σας! Εμένα ο γιατρός μου είπε να κάνω μπάνια αλλά εντός Αττικής, να μην απομακρυνθω, οπότε δεν πρόκειται να πάμε κάπου. Σαλαμίνα για κανά μπανάκι που είμαστε δίπλα και γενικά εδώ τριγύρω!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Λετα καλη επιτυχια με την επεμβαση του μικρου σου!ολα καλα θα πανε!

Μιμικακι μου τελευταια μερα στην δουλεια ?τελειααααααα!κοιτα να το απολαυσεις απο δω κ περα!!!!εμενα μου ειπε οχι σεξ στον 8ο αλλα μολις μπω στον μηνα μου ειπε να κανουμε κ πολυ περπατημα!!!!!

pysXp3.png

Καλημέρα!

Λέτα ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά!

Μιμίκα εγώ έχω 9/8 και όντως αυτή δεν αλλάζει και μου είπε και μένα τα ίδια σεξ και πολύ περπάτημα!Άντε τώρα καλή άδεια να έχεις και να ξεκουραστείς!

Elizabeth που θα πάτε.

Την άλλη εβδομάδα είπαμε να πάμε και εμείς ένα τετραήμερο κα΄που εδώ κοντά.Δεν αντέχω άλλο!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γεια σας κι από εμάς!! :cool:

Λέτα όλα καλά θα πάνε σήμερα!! ;) Μην ξεχνάς ότι την επέμβαση την κάνετε για καλό!! Όσο για τον άντρα σου επίσης να σκέφτεσαι, όπως είχα διαβάσει κάπου "κάντε τα εμπόδια ευκαιρίες", μπορεί μετά από αυτό τελικά να βρεθεί κάτι καλύτερο! :rolleyes: Σίγουρα θα είναι δύσκολα, και η αγορά δεν είναι ότι καλύτερο αυτήν την περίοδο, όμως να έχεις θετική σκέψη πάνω από όλα! ;) Όπως είπες κι εσύ το χρωστάς στα μωράκια σου! Πίστη πάνω από όλα και όλα θα πάνε καλά!!

Χαρά, Σοφία και ποια άλλη φεύγει; Κερασιά νομίζω;; Να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!! :D Θα μας λείψετε!!! ;)

Δέσποινα το σπίτι είναι πολύ όμορφο!!! Η επίπλωση καταπληκτική!! Επειδή ξέρω τι σαβούρες έχουν συνήθως οι Άγγλοι, αυτό φαίνεται πολύ καινούργιο!! Και καταλαβαίνω κι αυτό για την μοκέτα που λες!! Με αυτές τις μοκέτες που είναι κολλημένες στο πάτωμα, το σπίτι δεν καθαρίζει ποτέ ουσιαστικά!!! :P Άντε καλορίζικο!!!!!! :D

Δήμητρα κι εμείς δεν πρόκειται να απομακρυνθούμε πολύ από Ηράκλειο.. Άσε που εδώ οι δρόμοι δεν είναι και τόσο καλοί, κι αν συμβεί κάτι και είμαστε μακρυά δεν θα έχουμε εύκολη πρόσβαση στο νοσοκομείο.. Αλλά ΟΚ έχουμε χρόνια για ταξιδάκια!! :rolleyes: Και επίσης έχει καλούτσικες παραλίες και κοντά!! Στην τελική οι τουρίστες έρχονται από όλες τις μεριές του κόσμου και πηγαίνουν σε αυτές τις παραλίες, κι εμείς τις σνομπάρουμε που τις έχουμε μέσα στα πόδια μας!!! Με το καλό να ξεκουραστείς κι εσύ τώρα που μπαίνει η άδειά σου!!! :D;)

Η Αγλαϊα νομίζω επέστρεψε;; Καλώς ορίσατε!! Περιμένουμε νέα!!! :D

Να πω ότι χαίρομαι πολύ για τα κοριτσάκια που είδαν τα μωράκια τους εχθές και είναι όλα καλά!!! :cool::D

Πω πω βλέπω αρκετά κοριτσάκια μπαίνουν σύντομα στον μήνα τους!! Τα ψέματα τελείωσαν!! Έρχονται τα μωράκια μας!!!!!! :D Αισθάνομαι πολύ περίεργα με αυτό!! Ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη θα γίνουμε μανούλες!!! :tongue: Πάω να αγχωθώ ώρες ώρες, αλλά προσπαθώ να το ελέγξω, και προς το παρόν τα καταφέρνω! Τόσες και τόσες τα κατάφεραν, εμείς δηλαδή γιατί όχι;; :rolleyes: Μια χαρά θα πάνε όλα!! ;)

Ξεκίνησαν εχθές κι ένα βιβλίο:

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=598188

Μου το πήρε δώρο η κουμπάρα μου, η οποία θήλαζε αποκλειστικά 6 μήνες, και θηλάζει ακόμα που η μπέμπα είναι σχεδόν 2 ετών! Με πολλά εμπόδια και δυσκολίες τα κατάφερε! Και με έχει πορώσει κι εμένα, τόσο η κουμπάρα μου, όσο και το βιβλίο που διαβάζω τώρα!! Τα λέει "έξω από τα δόντια" και θήγει πολλά ζητήματα σχετικά με τον θηλασμό και εμπόδια που μπορεί να συναντήσει μία μητέρα και τελικά αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να μην καταφέρει να θηλάσει!

Αυτά τα "ολίγα" προς το παρόν! Πάω λαϊκή τώρα και τα ξαναλέμε αργότερα!!! Φιλάκια πολλά!!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από Αγγλία!

Πώς είστε σήμερα?

Ελισάβετ, καλή ξεκούραση και εύχομαι όλα να πάνε καλά με τους γιατρούς τόσο για σένα όσο και για τη μικρή σου. Τελικά έχει να κάνει και άλλες εξετάσεις η μικρή?

Λέτα, εύχομαι η επέμβαση να πάει καλά. Οσο για τον άντρα σου, νομίζω πως ως ηλεκτρολόγος μηχανικός (αν είναι κιόλας του αριστοτελείου) και με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε φωτοφωλταϊκά θα βρεί σχετικά εύκολα μια καλή δουλίτσα στην Αγγλία. Βλέπεις η Αγγλία έχει μια πόρωση με τις εναλλάκτικές πηγές ενέργειες! Καλό θα ήταν να ξέρει και καλά αγγλικά, αλλά όχι και υποχρεωτικό! Βέβεια εύχομαι να μη χρειαστει να πάτε τόσο μακρυα, και πως κάτι θα βρεθει στη Θεσσαλονίκη και σύντομα!

Μιμίκα, μια μερούλα μόνο! Να σκέφτεσαι πως από τη Δευτέρα θα κλείσεις επιτέλους το ξυπνητηρί!

Οσο για τις ημερομηνίες, νομίζω η Ριντι είναι στις 3/8. Αλλά ποτέ δε ξέρεις!

Οσο για το σεξ, τελικά να μη προσπαθήσω να βιάσω τον άντρα μου το Σαββατοκύριακο που θα είμαι ακόμα 34 εβδ? Να τη γλυτώσει λέτε για μια ακόμα βδομάδα? Σα να μου ήρθε λίγο η όρεξη αυτές τις μέρες!

Οτάν λέτε πολύ περπάτημα, δηλαδή για τη αποστάσεις μιλάμε? Προσπαθώ να περπατω τουλάχιστον μια ώρα τη μέρα. Λίγο είναι?

Ευριδίκη, καλά να περάσετε όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε! Και πάντα πολύ ξεκούραση!

Μυρινα πως πάει η μελέτη; Εύχομαι και εσύ και όσες το επιδιώξουμε να καταφέρουμε να θηλάσουμε. Αλλά πιστεύω πως δε πρέπει να μας γίνει και τρελή εμμονη! Οσο για τη γνώμη σου για τους Αγγλους, ταυτιζόμαστε απόλυτα μου φαίνεται. Οι γάλλοι ήταν καλύτεροι?

Μέχρι 2 ώρες μου είπε εμένα αλλά τώρα καθόλου και να δω πως από το καθόλου θα παώ στο δύωρο...Αν κάνετε τώρα με προφυλακτικό γιατί όπως μου είπε η γιατρός το σπέρμα έχει μια ουσία που μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις και τοκετό

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Στα δικά μας τώρα, χτές γύρισε ο άντρας μου σπίτι και επιτέλους για μια φορά ήταν μέσα στη τρελή χαρά. Οχι τόσο για το σπίτι, ή για τη δουλειά αλλά γιατι η Ιταλία πέρασε στον τελικό! Τουλάχιστον θα παραμείνει έτσι μέχρι τη Κυριακή. Και μετά βλέπουμε......

Αγόρασε για τη μικρή και ένα χαριτωμένο φορεματάκι με το ιρλανδικό τριφύλι. Το χάρηκα πολύ.

Για το σπίτι, μακάρι όλα να πάνε καλά και να τελειώσουμε με τη γραφειοκρατία γρήγορα. Θέλω να πιστεύω πώς δε θα γίνει καμιά στραβη και το χάσουμε!

Πήγα και εγώ σήμερα στη μαια. 5 λεπτά υπόθεση, μου μέτρησε τη πίεση, έκανε έναν έλεγχο ούρων με στικάκια, άκουσε μισό λεπτό τη καρδούλα της μικρής και ξανά σε δυο βδομάδα. 137 χτύπους το λεπτό. Σα να έπεσαν λίγο από τη προηγούμενη φορά, να ανησυχώ? Φταίω εγώ που μετά από αυτο, έχω την εντύπωση πως λίγο ακόμα και τη μπέμπα θα τη γεννήσω μόνη μου στα λιβάδεια?

Ευρι

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Να κάνω και μια ακόμα χαζή ερώτηση. Οι δύο ώρες πρέπει να είναι συνεχόμενες, ή συνολικά μέσα στην ημέρα? Δυο ώρες συνεχόμενες μου φαίνονται πολλές!

Αλλά από την αδερφή μου θυμάμαι πως τις τελευταίες μια δυο βδομάδες ούτε 10 βήματα δε μπορούσε να κάνει χωρίς να κουράζεται ή να πιέζεται!

Κοιτά να κάνεις μια διαδρομή που να μπορείς να κάνεις στάσεις,να πιείς ένα καφέ,να κάτσεις κάπου...Και η μια ώρα που περπατάς τώρα μια χαρά είναι πάντως!

Από 120 και πανω είναι φυσιολογικά,μην ανησυχείς Δέσποινα!!!!

Αλήθεια πότε μετακομίζετε?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλησπερα!

Καταρχην μπραβο για τα αποτελεσματα απο τα σουπερ μωρακια της παρεας μας που ειδατε εχθες.Παντα τετοια κοριτσια ,αντε και κοντευετε οι πρωτες.

Καλα να περασετε οσες φευγετε,Χαρα,Σοφια,Κερασια .Να ξεκουραστειτε τωρα οσο μπορειτε.

Λετα τι νεα;Πως πηγε;Σε εχουμε στο νου μας.

Δεσποινα το σπιτι ειναι πολυ ομορφο και ''ζεστο''!Ειναι μεγαλο;Γιατι ενοικιο 1500 ευρω που ειδα οτι ζητανε μου φαινεται εξωφρενικο ποσον...επιπλωμενο θα ειναι;

Κοριτσια να σας πω κατι...χωρις να θελω να κανω την εξυπνη..Οταν ερθει η ωρα να βγουν τα μωρα, θα βγουν...εγω τι περπατημα...τι σεξ ,τι ,τι τι.. ειχα ριξει στο γιο μου..Μιλαμε για ΤΟ περπατημα...χιλιοοοοομετρα μεχρι το προηγουμενο βραδυ, αλλά τιποτα....ειχε το λογο του και δεν κατεβαινε...για αυτο σας λεω κουλ...

Και μου κανει και εντυπωση αυτο που σας λενε..γιατι να τα κανετε ολα αυτα με το που μπειτε στο μηνα σας;Δεν υπαρχει βιασυνη...οσο περισσοτερο κατσουν τα μωρακια μεσα ,οσο δυσκολο και αν ακουγεται αυτο,τοσο καλυτερο θα ειναι για αυτα.Αυτο πιστευω εγω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εκανα τις δουλιτσες μου πηγα είδα και την μικρή μου και τωρα θα φτιαξω ενα γλυκακι που μου μπήκε στο ματι, ετσι απο αντιδραση σε αυτους που μου λενε να κανω διαιτα:P:p:p

Χτες το βραδυ ήταν δύσκολο γιατι απο το πρψι ήμουν εξω και περπαταγα, το απογευμα πήγαμε παλι μια βολτιτσα με τον αντρα μου και το βραδυ πονούσα πολύ, προφανως αυτη η μπουμπου μας θέλει στον καναπε! Σεξ κανουμε εμεις ακομη με προφυλακτικο , και οταν μπαινεις στον μηνα σου ελευθερα, βεβαια δεν ξερω αν εγω που θα παω προγραματισμενα θα ηταν καλο να το προκαλεσω νωρίτερα! Αλλα αν δω οτι δεν αντεχω θα βάλω τα μεγαλα μέσα.

Δήμητρα άντε τελευταια μερα σήμερα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...