Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια!

Δήμητρα, μια μερούλα έμεινε. Υπομονή, και ότι και να σου πουν, μη τρέχεις σα το καραγκιόζη για να τα τελειώσεις όλα. Ασε και τίποτα άλλο για τους άλλους!:tongue: εγω αυτο έκανα και τώρα τρέχουν!!!!!!

Αχ, θα δεις σήμερα το μπέμπη σου, περιμένουμε νέα σου. Ποσα κιλά να έφτασε άραγε?

Αγγέλα, πολύ καλά κάνεις και βγαίνεις τώρα που μπορείς, γιατι με το μωρό, ποιος ξέρει αν θα μπορείς να βγαίνεις τόσο συχνά! Αν και στο νησί, φαντάζομαι θα είναι πιο εύκολο να το βγάζεις έξω το μικρούλη, τουλάχιστον στην αυλή!

Ευριδίκη, χαίρομαι που όλα είναι καλά. Εύχομαι να ακούσεις τη συμβουλή του γιατρόύ και να ξεκουραστείς όσο χρειάζεται. Δε μας έμεινε και πολυ άλλωστε. Αλλά τι είναι το non stress?

Λέτα, φαντάζομαι η διαθεσή σου έχει ανέβει αρκετα! Μπράβο που βγήκατε χτες, μακάρι να μην ήταν η τελευταία πριν την έλευση του μικρού!

Τανια, μια χαρά η μικρή σου, αλλά και εγώ έχω τις ίδιες απορίες με τα αλλα κοριτσία. Γιατι καισαρική? Και γιατι τέτοια γκρίνια με τα 8 κιλά; Ισως τελικά καλύτερα που εδώ ούτε καν ασχολούνται με τα κιλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα δικά μου, ήρθε ο υδραυλικός, κάθισε 5 λεπτά, κάτι είχε πιαστει στο φίλτρο του πλυντηρίου, και όλο αυτό μου κόστισε 50 λίρες! Και το είχε πει η μητέρα μου, μήπως είναι το φίλτρο?:confused: χαλάλι όμως τα λεφτά, τουλάχιστον έχω το πλυντήριο και σύντομα πολύ σιδέρωμα!

Γυρνάει και ο άντρας μου σήμερα. Βρήκαμε σπιτάκι. Πώς σας φαίνεται?

http://www.hookemacdonald.ie/show-prop.aspx?id=521081

Από ότι μου είπε ο άντρας μου, δεν ενθουσιάστηκε και τόσο, έχει κάτι ατέλειες, είναι ότι πιο ακριβό θα μπορούσαμε να βρούμε, αλλά το καλό είναι πως είναι δεκά λεπτά από τη δουλειά του και σε πολύ καλή περιοχη. Εχει και ένα ωραίο πάρκο να βγάζω βόλτα τη μικρή όταν δε θα βρέχει! :rolleyes:Γενικά έπρεπε να βρούμε κάτι και γρήγορα, εύχομαι να μη το μετανιώσουμε. Τουλάχιστον μετά απο 8 χρόνια στην αγγλία επιτέλους θα μένω σε σπίτι χωρίς μοκέτα!

Δεσποινα πολύ όμορφο το σπίτι! Με το καλό να πατε και να το χαρειτε!!

Τι να σας πω ρε κοριτσια , ουτε εγω ξερω γιατι τοσος λογος για τα κιλα απο ενα σημειο και μετα σαν βουητο τους ακουγα στο αυτι μου αφου η μαια ειχε αρχισει να μου διν ει συμβουλες διατροφης!

Και οσο για την ολικη , μου ειπαν κατα λεξη πως αν παω στην προγραμματισμενη ημερομηνια μπορουμε να το συζητησουμε αλλα αν παω εκτακτα δεν εχω αλλη επιλογη. Οποτε και γω τους χαιρετησα και ελπιζω να μην τους ξαναδω:P Εχω τους φοβους μου εγω με τη γεννα με αγχωσαν κι αλλο αυτοι!

Λετα χαιρομαι που περασατε καλα, και εμεις για τις επομενες 2 μερες δεν θα εχουμε την μικρη μιας σημερα ειχα δουλειες εξω , το Σαββατο εχουμε ενα γαμο την αφησα στη μαμα μου και θα την παρω την κυριακη, ελπιζω να βγουμε καμια βολτα, ευκαιρια ειναι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Δέσποινα τέλειο το σπίτι,να πάνε όλα καλά εύχομαι και καλώς να δεχτείς τον αντρούλη σου!

Το non-stress μετράει χτύπους της καρδιάς του μωρού και τυχόν συσπάσεις της μήτρας.

Taniabell τι να πούμε εμείς με τα κιλά. Εμένα στα 11 σήμερα μια χαρά είμαι μου είπε.

Leta εύχομαι να επαναλειφθεί σύντομα το χτεσινό

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γεια σας κοριτσαρες τι μου κανετε?Εγω τρέχω γιατί Σάββατο πρωί φεύγουμε και προσπαθώ να ετοίμασω βαλίτσες. Κανόνιζετε καφεδάκι ε!Ποσο θα θελα να ερθω αλλα θα λειπω:( Περεπιπτοντος εγω μένω Πετρούπολη οπότε στην επόμενη συνάντηση είμαι μεσα!

Δέσποινα πολυ ωραίο το σπιτι!Αντε με το καλό να εγκατασταθειτε και να είναι ότι καλύτερο για το ζουζουνι σας:D Όσο για τον υδραυλικό και εδώ μια πενηνταρα ζητάνε.

Τανια πραγματικά είναι αξιοπερίεργο που τους φανηκανε πολλά τα 8 κιλα:shock: Όσο για την ολική ακόμη δεν κατάλαβα γιατί να στην κάνανε αν πας έκτακτα. Μου φαίνεται είχες πέσει σε βλάκες.

Έβρι πολυ καλά τα νέα σου. Τώρα όπως λες ξεκούραση μέχρι να είσαι ασφαλής στον μηνα σου.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες!πηγαμε γιατρο κ ειδαμε τον ψαρακι μας που απο τσιπουριτσα εγινε καρχαριας!!!!!!!χαχαχαχαχ!2.160 ειναι ψηλο κ μεγαλο μωρο!βαση μετρησεων παλι μου εδινε πητ 15/8!!!τωρα θα δουμε πως θα παει!σε 2 βδομαδες εχουμε το πρωτο καρδιοτοκογραφημα!αυτα τα νεακια μου!

pysXp3.png

Γυρίσαμε κι εμείς από τον γιατρό....2500 γρ. ο αντρακλάς μας!!!! Όλα καλά δόξα τον Θεό. Με το κεφάλι ακόμα κάτω...όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές...κι εγώ +1 κιλό από την προηγούμενη φορά!! Ανέβηκε και ο αιματοκρίτης μου στο 31,8!!! Γενικά όλα σουπερ!!!

Πήγαμε και στο Αλεξάνδρας και ενημερωθήκαμε για την διαδικασία που ακολουθούμε όταν με το καλό έρθει η ώρα να γεννήσω...είδαμε και τα δωμάτια, μίλησα με μανούλες και με κατατόπισαν πλήρως!!!! Αχ και πόσο ζήλεψα...έβλεπα τα μπαλόνια, τα λουλούδια, ευτυχισμένους ανθρωπους και έλεγα "αχ πότε θα έρθει και η δική μας σειρά!!!"

Δεσποινάκι σουπερ το σπιτάκι, να το χαρείτε οι 3 σας με όλη σας την ψυχή!!!

Γιάννα μου θηριάκι ο γιόκας σας!!! Μπράβο!!!!!

2sCXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Ετοιμαζόμαστε για την επέμβαση αύριο και έχω μια αγωνία...ελπίζω όλα νΑ πανε καλα....μέσα σε όλα ήρθε και ο άντρας μου και μου ανακοίνωσε πως κλείνει η εταιρεία που δουλεύει...δύσκολη περίοδος....εγω δεν θα πληρώνομαι αυτος άνεργος....δύσκολα τα πράγματα....δεν θα στεναχωρεθω όμως το οφείλω στα παιδιά μου...θα βγάλουμε άκρη..Ακομα και αν χρειαστεί να φύγουμε εκτός Ελλάδας....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

leta800 μου καλη επιτυχια για αυριο ολα θα πανε καλα κοπελα μου, η υγεια σας ειναι σημαντικοτερη και απο τη δουλεια σας.Ολος ο κοσμος αυτα περναει και εμεις τα ιδια ειμαστε .

Τα παιδακια σου να ειναι καλα και εσεις φιλακια πολλα πολλα και η Παναγιτσα να ειναι κοντα στο μωρακι σου αυριο

N34Jp2.png

Despina80 πολυ ωραιο και ζεστο σπιτακι να το χαρειται θα ειναι και τυχερο σας αφου θα ζησετε εκει σαν οικογενεια πλεον αγκαλια με το μωρακι σας.

mimika84 κοριτσακι εισαι η πρωτη που γεννας εδω μεσα ή μου φαινεται ,πλησιαζεις!!!!!!

libero10 μαζι θα γεννησουμεκριμα που δεν εισαι Αθηνα γμτ αν γεννουσες στο ΜΗΤΕΡΑ θα συναντιομασταν

taniabell και εμενα μια χαρα μου φαινονται τα κιλα σου εγω εχω παρει 10 και εχω ακομα εναμισι μηνα μεχρι το τελος!

Με το καλο η συναντηση σας ,την επομενη φορα θα ειμαι και εγω μεσα ο αντρας θελει να φυγουμε μια εβδομαδα οποτε δεν θα εχω και λαπτοπ θα μου λειψετε πολυ.Αυριο θα τα ξαναπουμε βεβαια.

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

leta μου εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο,ο Θεός μαζί σας! Όσο για το οικονομικό μην ανησυχείς όλοι δύσκολα πολύ είμαστε,υγεία πάνω απ'ολα

mimika τέλεια με το γιατρό,πρέπει να γεννάμε κοντά.Πότε έχεις τελική?

libero και εσένα μια χαρά.

Εγώ να σας πω σήμερα πρώτη φορά αγχώθηκα για εκείνη την ώρα...Αν θα πάνε όλα καλά, αν θα τα καταφέρω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γεια σας και πάλι!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το σπίτ. Εύχομαι να μου αρέσει και όταν το δω. Ο άντρας μου ήδη έχει ξεχάσει πόσο μεγάλα ειναι τα δωμάτια. Δε πειράζει!

Τανια, εύχομαι να περάσετε καλά το σαββατοκύριακο!

Λιμπερο και Μιμίκα, τι ωραία τα νέα σας από το γιατρό. Ερχονται τα μικρά μας, λίγη υπομονή και σύντομα θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας!

Ευριδίκη, μην ανησυχείς για τίποτα, εκείνη τη στιγμή όλα θα πάνε μια χαρα. Θέλει δε θέλει το μωράκι μας πρεπει να βγει! Το παίζω άνετο τώρα, αλλά σίγουρα σύντομα θα αγχωθώ και εγω!

Λέτα εύχομαι όλα να παν καλά αυριο με την επέμβαση και ο μικρός να μη ταλαιπωρηθεί πολύ. Οσο για τη δουλειά, εύχομαι σύντομα να βρει κάτι άλλο. Αν επιτρέπεται, με τι ασχολείται ο άντρας σου? Αμα ποτέ χρειαστει, οτι πληροφορίες θέλεις για αγγλία και σύντομα για Ιρλανδία εδω είμαστε!

Κερασια και Χαρά καλά να περάσετε στις διακοπές σας!

Καλημέρα....όχι δεν κοιμήθηκα...η αγωνία μου ένα στο φουλ και απο τις 5 είμαι στο πόδι....ευχαριστω γιατι ευχές..ελπίζω να πανε όλα καλα και να μην ταλαπαιρωθει πολυ ο μικρός...

Όσο για τον άντρα μου θα βγάλουμε άκρη..,αρκεί να μην Απολυσουν και εμένα τώρα....

Δέσποινα είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός...με φωτοβολταϊκά δουλεύε 2 χρονια τώρα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...