Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε εγω οδηγω...μονο το μαλλ στο μαρουσι δε με βολευει απο εμπορικα,θελω πολλες συγκοινωνιες γμτ παω να την πεσω κοριτσακια μου ελπιζω να εχουμε ενα δροσερο βραδυ.

τα λεμε αυριο!ααα τη δευτερα εχω ντοπλερ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτακι δεν ξέρω καθόλου απο Αττική τα τελευταία 5χρονια είμαι εδώ και πάλι μόνο στην περιοχή μου ξέρω να πάω(χανομαι και εδώ μερικες φορές χαχα)θα πάρω ένα ταγαρι και θα ρθω..ας μπουν και τα υπόλοιπα κοριτσακια αύριο και κανονιζουμε..πάω να ξεραθω αν και έχω καουρα...πάντως εμείς είμαστε δροσερά απο 31βαθμους που είχαμε χτες τώρα έχουμε 26,5 μια χαρά θα κοιμηθούμε!!!!τελικά το σίδερο το άφησα στην μέση,ψοφησα σήμερα δεν κοιμηθηκανε και τα παιδιά καθόλου για μεσημέρι και το πήγα σερί απο τονίσω μέχρι της 22:30 και έκανα πόσες δουλειές...φυλάκια σε όλες καλο βραδυ

:-D

καλημερα θεες μου!!!! τι κανετε ??

ειδα κανονιζουμε καφεδοκατασταση? εγω μενω Σεπολια.. το mall πεφτει κομματακι μακρια.. να ρωτησω ..μετρο βολευει ολες?? μηπως πηγαιναμε στο metro mall στον Αγ. Δημητριο. δυστυχως ουτε εγω οδηγω αν και εχω διπλωμα... ειναι απο βλακεια - φοβο καθαρα!!! μεγαλη ιστορια!!!

Σημερα θα παω κομμωτηριο να κοψω τα μαλλια μου!!! μην φανταστειτε... λιγο τις ακρες γιατι ειδα ψαλιδιτσα... αν μου την βιδωσει ομως μπορει να κανω και καμια αλλαγη.. βαφη αστα... ολο ασπρα ειμαι μπροστα αλλα δεν με παιρνει τωρα και για βαφη. ας παρουμε με το καλο το επιδομα αδειας.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα!

Τι ωραια που κοιμηθηκαμε χτες, δροσισε επιτελους λιγο!!!

Αγλαια καλως μας ήρθες ξανά!!

Τωρα θα παω μικροβιολογο για τις συνηθισμενες εξετασεις και μετα εχω δουλειες σε ικα,ληξιαρχειο,δημο, τραπεζες καλα θα περασω κοινως!

Το μεσημερακι εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να δω την μπεμπα:tongue:

Για τον καφε δε σχολιαζω γιατι θελω και γωωωωωωωω:tongue:

ΠΑω να ετοιμαστω

Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

AX Αννουλα πουυυυ????? εγω κοντά στα σχολεια.. ενα δρομο πανω απο την Δυρραχιου!

λες να ειμαστε κοντα????

εγώ πιο κάτω απ το μετρό αλλά μια χαρά κοντά είμαστε, για αθήνα σχεδόν δίπλα το λες :-P

καλώς ήρθες αγλαία!!!

τάνια καλές δουλίτσες και με το μαλακό!

εγώ πιο κάτω απ το μετρό αλλά μια χαρά κοντά είμαστε, για αθήνα σχεδόν δίπλα το λες :-P

καλώς ήρθες αγλαία!!!

τάνια καλές δουλίτσες και με το μαλακό!

εννοειται!! για Αθηνα διπλα ειμαστε!! να κανονιζουμε κανα ραντεβου για παιχνιδι με τα μικρα!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημεραααα!Χαιρομαι που εχουμε συμμετοχες!!!

Εμενα απο παγκρατι το μετρο ουσιαστηκα δε με εξυπηρετει αλλα ειδικα στο μετρο μαλλ ερχομαι ανετοτατα με ταξακι.Μπορει οποια θελει να φερει και τα παιδια μαζι να παιζουν οσο εμεις τα λεμε.ο δικος μου εχει σταθμο ακομα αλλά αν μαζευτουν πολλα πιτσιρικια δεν τον στελνω.

Τανια καλη επιτυχια στις εξετασεις!Εγω αναρωτιεμαι αραγε θα κανω και αλλες αιματολογικες αυτο το μηνα ή τελειωσαμε;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

τον δικο μου δεν παιζει να το φερω γιατι εσεις θα πινετε καφεδακι και εγω θα κυνηγαω και δεν ειμαι για τετοια με την κοιλουμπα!!!

θα το κανονισουμε πρωι ομως ετσι?? μην μας πιασει η ζεστη στους δρομους!! και Please οχι τη Δευτερα γιατι περιμενω το σλινγκ μου!!!

χμμ.... αν θελετε κανουμε και τεστ ντραιβ σλινγκ και μει ται για οσες εχουν αποριες

suU8p3.png

vdz8p3.png

Εχε παιδοτοπο βρε εκει πανω στο μετρο μαλλ ωραιοτατοοοο, για να τα μαντρωσουμε αν θελησουμε να τα φερουμε!!

Και τι θα βαλουμε μεσα στο σλινγκ;;;;χαχα!!!

Ναι,ναι πρωι να πουμε ,απο τριτη και μετα λοιπον!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τι θα βαλουμε μεσα στο σλινγκ??? μην σε νοιαζει... εχει ο σπυρος κατι σκυλακια και αρκουδακια ( κληρονομια απο εμενα) σαν μωρα μεγαλα!!! βαζω ενα σε μια σακουλα κοτσαρω και το σλινγκ και ετοιμο το μονδελο!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κ απο μενα!

κανονιζετε συναντηση ε?εγω ηλιουπολη μενω.ριτα κοντα ειμαστε παγκρατι παει παιδικο η ελλη:Pπολυ θα θελα να ερθω κ εγω..αλλα θα μαι αθηνα μεχρι κυριακη.δε πειραζει την επομενη φορα.

αγλαια καλως ηρθες!χαιρομαι που περασατε καλα!

αντζελα μια χαρα ο μπεμπης μπραβο!

σα να δροσισε σημερα..καλυτερα ειναι παντως απο χθες.

σημερα τελευταια μερα στη δουλεια γιουπι!!επιτελους θα ξεκουραστω-λεμε τωρα:tongue:

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αντε !!!!!!!!!που παει παιδικο;Εχει γουστο να πηγαινουμε στον ιδιο...χαχα!Εμεις ειμαστε σε ιδιωτικο.

Αχ μεχρι την κυριακη θα εισαι εδω ε;;;Γμτ...δε θα σε προλαβουμε,μονο η αυριανη μας μενει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...