Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!!!Τι κανετε?Εγω σήμερα μαγείρεψα κοτόπουλο γλυκοξινο με ρύζι. Απ τα αγαπημένα μου και έφαγα τόσο πολυ που δεν μπορώ να πάρω ανάσα τωρα:rolleyes:

Εμείς σεξ μετά τον τοκετο κάναμε μετά τις 40μερες αφού όλα πια ήταν οκ. Βέβαια με την καισαρικη και τα ράμματα δεν είχαν ότι καλύτερο αλλά το προσπαθησαμε:D

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κ από εμένα!:P

Κι εγώ προχθές ξύπνησα τη νύχτα από τον πόνο χαμηλά στην κοιλιά κ δεν περνούσε μέχρι που έβαλα υπόθετο voltaren κ με έπιασε σε μισή ώρα.

Αγχώθηκα και σκεφτόμουν ότι αν γεννήσω νωρίτερα;;;:confused: Έτσι πήγα χτες και σήμερα και πήρα τα τελευταία πράγματα,

έφτιαξα και μια λίστα σε κάποιο μαγαζί με τα πράγματα που χρειάζομαι ακόμα για να μου τα πάρουν δώρο όταν γεννήσω,

έφτιαξα την βαλίτσα της μπέμπας και μένει η δική μου για αύριο που θα σηδερώσω… Τώρα άπλωσα τα τελευταία πράγματα που ήθελαν πλύσιμο.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν χρειάζεται να πάρουμε και ζυγαριά για το μωρό. Ξέρετε; Οι δευτερομανούλες ίσως;:?:

Πήγα και στον γιατρό. Η μπουμπού μου είναι 2,5 κιλά. Μια χαρά μου είπε!:P

Παράγγειλα και το sling μου. Την Παρασκευή θα το έχω κι εγώ!:D

Καλησπερα κοριτσια επιτελους δροσισε φυσαει ενα ωραιο αερακι αχχχχ με λυπηθηκε ο θεος με τοσο σιδερο που εχω να ριξω..:tongue::tongue:Αννα ναι θυμαμαι και τις μερες ακομα χαχαχαχα..Οταν πας στο γιατρο ρωτησε τον αν εινα γιαι εγω δεν θα τον δω αυτο το μηνα θα παω μονο στον Ελευθεριαδη..Παω να φτιαξω φραπεδακι και να στησω την σιδερωστρα σιγα-σιγα

:-D

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξάπλωσα και εγώ λίγο και είμαι κάπως καλύτερα!Αλλά έχει πολύ ζέστη!

μυρινα με γεια το μαι ται.

kerasia το yotopar φέρνει υπνηλία και εξάντληση.

elisabeth σε ευχαριστώ για τις ευχές

geo angela καλώς μας όρισες ξανά! Με γεια τα πράγματα..

ridi σου το έχει επιτρέψει ο γιατρός το voltaren?εγώ depon πήρα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Evri στον τέταρτο μήνα αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει να πάρω υπόθετα voltaren να τα έχω σε περίπτωση που έχω πόνους χαμηλά. Από τότε μέχρι τώρα έχω βάλει 9 φορές. Μου έχει πει ότι επειδή μπορεί να με ενοχλεί το μωρό που αλλάζει θέση και να μου προκαλεί τον πόνο, να περιμένω και αν μετά το μισάωρο δεν περνάει να βάζω το υπόθετο.

Διαφημίσεις

και επισης ειχα και δικη μου ζυγαρια σπιτι..γιατι ειχα νοικιασει αρχικα μια για 3 μηνες και φυσικα ηθελα να ζυγιζω το παιδι και μετα το 3μηνο χωρια που η παιδιατρος ερχοταν σπιτι και ηθελα ζυγαρια.Αλλοι δεν περνουν και νοικιαζουν μονο ή πανε εκεινοι το πιαδι στην παιδιατρο αλλά εμενα κανα 60αρι μου ειχε στοιχισει και δε μπορω να πω οτι πηγαν χαμενα τα λεφτα,ισα ισα την εχω και για το επομενο και πιο φτηνα μου βγηκε απο το να νοικιαζα.....

Ridi για να μην επαναλαμβανομαι για τη ζυγαρια ειχα πει τις προαλλες τα παραπανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω κερασια μου εχω αποφασισει οτι θα απευθυνθω στη δημοσια τραπεζα,το εχω ψαξει το θεμα ,ειναι πολυυυ μεγαλο...και στην ελλαδα το εχουν κανει και πολυ πολυπλοκο....οι λογοι γνωστοι.

Επειδη υπαρχουν πολλες αποψεις παρακολουθηστε αν θελετε αυτη την εκπομπη(θα πατησετε εκει που λεει ''δειτε την ταινια''...αξιζει τον κοπο ειλικρινα να το δειτε)και τα συμπερασματα δικα σας...

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2009-2010/140-the-precious-cell

Archon για τα βλαστοκυτταρα οταν το ειχαμε ξανασυζητησει με τα κοριτσια ειχα και εγω γραψει για τη δημοσια τραπεζα.Σου βαζω την παραθεση.

geo-ang προχθες ρωτουσα που χαθηκες!Χαιρομαι που εισαι καλα και διασκεδαζεις.

Ridi μεγεια τα ψωνια!!!

Αννια καλη ευκολια με το σιδερο...ευτυχωωωως δροσισε,εγω γυρισα πριν λιγο απο συνατηση στο σταθμο του μικρου και δεν εσκασα καθολου!!

Αναστασια ευχαριστω για την πληροφορια θα παω αυριο μοδερκερ να δω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αληθεια κοριτισια οι Αθηναιες που μενετε;;Εγω μενω Παγκρατι.

Ωραια δε θα ηταν να βρισκομασταν κανα πρωινο για καφεδακι καπου κεντρικα τωρα που σταματαμε δουλεια;;;

Τι λετε;;; Πλακα θα εχουν ολες οι κοιλιες μαζεμενες σε ενα μερος...χαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα όντως θα έχετε πλάκα!! Μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς από την υπόλοιπη Ελλάδα να έρθουμε, αλλά δύσκολο!! :rolleyes: Όσο για το mothercare απλά ελπίζω να έχουν και εκεί τις ίδιες προσφορές, πιστεύω να έχουν όλα τα καταστήματα την ίδια πολιτική!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

τι κανετε κοριτσακια??εμεις ετοιμαζομαστε να βγουμε για φαγητο με τους κουμπαρους και ενα ακομα ζευγαρι κολλητους φιλους....θα παμε σε λιγο τον μικρο στην μαμα μου...εχουμε καιρο να βγουμε και μου ελειψε...η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν ηθελα να βγουμε..εχω συνηθισει τοσες μερες ολη μερα με τον μικρο και μου κακοφαινεται...

θεσσαλονικιες???ξεσηκωθειτε καλε να παμε και εμεις για καφε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μια σύντομη καλησπέρα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά, εμείς γυρίσαμε σήμερα, περάσαμε καλά, αλλά δουλειές εκεί, δουλειές κι εδώ μόλις γυρίσαμε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα πάω τελικά στη δουλειά τώρα τον Ιούλιο, τα κακά νέα ότι πρέπει να έχω πάρει άπειρα κιλά (δεν υπάρχει περίπτωση να ζυγιστώ μόνη μου, θα ακούσω την κατσάδα κατευθείαν από τον γιατρό). Άντε, καλώς σας βρήκα!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...