Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

• Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια!!

μυρινα καλως ας ηρθες ξανα, μπραβο για την αυχενικη σου, συνεχισε για λιγο ακομη την ξαπλα και μετα θααρχισεις τις βόλτες!

Οσο για την δευτερη εγκυμοσυνη μην αγχωνεσαι απο τωρα, πρωτα απο ολα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικο ταξιδι, οποτε δεν σημαινει οτι επειδη τωρα ειχες αυτη την αποκολληση θα την εχεις ξανα! Και οταν με το καλο ερθει η ωρα θα την βρεις την ακρη :tongue:

Εμεις χτες πήγαμαι στο γιατρο και ειδαε το σπορακι που ζυγιζει πια 144 γραμμαρια:tongue: και σε όλες τις αγορομανες να πω πως επιτελους και μια νυφη στο καφε! Να δω ποιον θα πρωτοδιαλέξουμε!!! Μας ειπε βεβαια πως μας δινει και ενα 5% λαθους, αλλα τα ιδια ελεγε και την αλλη φορα!!!

Απο κιλα εχω βαλει ενα απο αυτα που ειχα χασει οποτε ειμαι καλα! και γω τα περισσοτερα κιλα τα ειχα βαλει στο δευτερο τριμηνο!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

leta008 1-5/08 αγοράκι

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

elisabeth 6/9

Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωριτερα

taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσακι

5Kiep3.png

hAk2p3.png

πειτε μου καλε πως θα αναβασω το τικερακι.Παω επεξεργασια υπογραφης και μετα πηγαινω στις μπαριτσες και βαζω URL ,μετα το ανεβαζω, φαινεται στο προφιλ αλλα δεν προσαρταται στα μηνυματα μου.please

N34Jp2.png

Koritsia μου δεν σας εχω διαβασει θα το κανω ελπιζω το βραδυ που θα γυρισω(αν προλαβω!)Σημερα εχω την αυχενικη και το στομαχι μου εχει γινει κομπος απο το αγχος,αχ να ειναι ολα καλα!!!Φιλια σε ολες

:-D

Διαφημίσεις

leta008 1-5/08 αγοράκι

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

elisabeth 6/9

annia 10/9

πειτε μου καλε πως θα αναβασω το τικερακι.Παω επεξεργασια υπογραφης και μετα πηγαινω στις μπαριτσες και βαζω URL ,μετα το ανεβαζω, φαινεται στο προφιλ αλλα δεν προσαρταται στα μηνυματα μου.please

Θα πας επεξερασια υπογραφης ειναι πανω πανω δεξια εκει που λεει βοηθηματα και θα αντιγραψεις τον bbcode απο το τικερακι που εφτιαξες και θα το αποθηκευσεις:wink:ελπιζω να σε βοηθησα

leta008 1-5/08 αγοράκι

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

elisabeth 6/9

kerasia 7/9 (μεσα Αυγουστου) κοριτσακι

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώ εδώ....όλα καλά με το μικρό χτες, έφτασε τα 160 γραμμάρια και φαίνεται μια βδομάδα μεγαλύτερος. όπως ακριβώς και τ αδέρφια του! έχω μικρό κύκλο και κάνω πολύ νωρίς ωορρηξία (γι αυτό και δε θα πιάσω κορίτσι ποτέ χαχαχα) γι αυτό και είναι μεγαλύτερη η υπερηχογραφική ηλικία απ την ημερολογιακή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...