Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Kερασία εμάς ο λογιστής 650 μας τα έβγαλε ότι πρέπει να πληρώσουμε. Και τα Χριστούγεννα θα πέσει πολύ γέλιο που έχω εγώ να πληρώσω τα ταμεία μου 1600 ευρώ, ασφαλειες και τέλη αυτοκινήτων συνολικά 1500 ευρώ και το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός έχουμε να κάνουμε και γαμο - βάφτιση!!!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου καλησπερα εχω ξεπατωθει απο το πρωι απλωσα τα 2πληντυρια της μπεμπους εβαλα αλλο ενα να το εχω ετοιμο για το βραδυ,και ηρθε η ξαδερφη μου πηρε τα μικρα και ετσι εκανα ντουλαπια κουζινας μαγειρεψα(φασολακια και εγω:P)ξεσκονησα εκανα το μπανιο και τωρα ειμαι κομματια δεν νιωθω την μεση μου,και εχω και σιδερο το βραδυ:|...Λιμπερο μπραβο που τα τελειωσες ολα δεν ερχεσε και απο εδω να βαλες ενα χερακι??:tongue:Αυριο θα παω να ψωνισω και τα νυχτικακια για το μαιευτηριο αν βρω τιποτα να μ'αρεσει αλλιως θα παω με σορτς και φανελα...Αννα πηρες τηλ μηπως στο αρεταιειο να ρωτησεις τι θα χρειαστουμε??

:-D

Καλησπέρα πολυλογούδες:tongue:

Εμεις ειχαμε παεισε μια φιλη να παιξουν ταζουζουνια, τωρα η μικρη κοιμηθηκε και γω ξεκουραζομαι.

Αννα παλι ταυτιση ειχαμε, και μεις φακες εχουμε σημερα:P

Αιμοραγια και γω δεν ειχα ιδιαιτερα και γυρω στις 18 μερες ειχα καθαρισει εντελως. Για το σεξ που λετε εμεις καναμε πανω στο μηνα:oops:, ομως τωρα σιγουρα τα πραγματα θα εινια πολυ διαφορετικα!

Μιμικα και γω δεν θα παρω τπτ οποτε θα παρηγοριομαστε ολες μαζι,και οσο για το οικονομικο ολους μας εχει φαει το αγχος σαφως και με ενα μισθο σε εσας θα εινια ακομη δυσκολοτερα τα πραγματα.Ας εχουμε την υγεια μας και ολα θα γινουν!Και οσο για τον γαμο θα δεις που θα βριες πολυ ομορφα και οικονομικα πραγματα δεν χρειαζονται σπαταλες σε αυτα!

Δεσποινα και εμεις δεν δεχτηκαμε βοηθεια για το μωρο , μονο φαγητο μας εφερνε η μαμα μου για καμια βδομαδα και αυτο της το εκοψα γιατι ερχοταν μου στρωνοταν καιγω νευριαζα. Αυτη τη φορά ειμαι πιο διαλακτικη γιατι υπαρχει και η μικρη και δεν ξερω πως θα αντιδρασει, βεβαια και οι δυο γιαγιαδες ηταν σιγουρες οτι θα κανουμε τη θεοδωρα βαλιτσα και θα ταν μια εδω και μια εκει αλλα απογοητευτηκαν οτανενημερωθηκαν οτι αυτο δεν θα συμβει! Αν θελουν να βοηθησουν ας ερθουν να την πανε καμια βολτα ή να κρατησουν τη μπεμπα για ναασχοληθω εγω μαζι της.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Κορτσια εγω στην πρωτη γεννα ειχα αιμα πολυ αλλα γενικα και η περιοδος μου ειναι με πολυ αιμα,στην δευτερη γεννα ειχα αιμα μονο την πρωτη μερα μετα ηταν σαν κανινικη περιοδο...Σεξ καναμε στην πρωτη γεννα στις 39μερες και στην δευτερη στις 45

:-D

χαχαχα θυμάσαι βρε θηρίο και τις ακριβείς μέρες;;;;;

ευγε!!!!!

δε πήρα τηλ τη κυριακή στο χασιάκο θα τα μάθω όλα.

πάντως μια φίλη που γεννησε πέρυσι μου πε ότι θα χρειαστώ κι όλα τα ρούχα του μωρού μαζί.

δικά μου δε θα ψωνίσω τίποτα απολύτως μ ό,τι έχω θα πάω.

Διαφημίσεις

ελενα μεγεια!

εβρι με το καλο να δεις το μωρακι σου αυριο!χαιρομαι που η μαμα σου ειναι καλυτερα.

για το σεξ που λετε εγω εκανα στο 3μηνο..γενικα αλλαζει η ερωτικη ζωη του ζευγαριου μετα το παιδι.κ εμεις εχουμε περασει περιοδους χωρις σεξ αρκετες φορες.

εγω τωρα τελειωσα με τη δουλεια και χαζευω λιγο πριν φυγουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kορίτσια για πείτε μου την γνώμη σας για τη δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος σε δημόσια τράπεζα.

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Ο γιατρός μου είπε οτι μπορεί να το συλλέξει, η μεταφορά όμως είναι δική μας υπόθεση. Αυτό λίγο με ανησυχεί, αν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε τους κανόνες μεταφοράς και παράδοσης του αίματος καθώς είμαι από την Πάτρα.

http://hcbb.bioacademy.gr/

Με το καλό να έρθει και το δικό σου Λέτα μου!!! Εσύ νομίζω είχες ήδη mei-tai και τώρα παρήγγειλες το ring-sling αν δεν κάνω λάθος; Γιατί; Θέλω να πω, δεν το βολεύτηκες το mei-tai; Ή για τον θηλασμό όπως λένε κι άλλες κοπέλες; Ο μικρός σου πότε μπαίνει για την επέμβαση;; Όλα καλά εύχομαι να πάνε!!!

οχι με βολεψε μια χαρα και θα το χρησιμοποιησω με το που θα μεγαλωσει ο μικρος...και ναι το θελω για τον θηλασμο για να εχω ελευθερα τα χερια και να ασχολουμαι και με τον αλλο...

λετακι τι επεμβαση θα κανει ο μικρος σου???

στραβισμο...τον ειχε απο τοτε που γεννηθηκε..

κοριτσια δεν μπορεσα να κοιμηθω και ηθελα πολυ...δεν πειραζει κοιμαται ο μικρος και εγω θα ξεκουραστω τωρα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Τι κάνετε? καιρό έχω να γράψω.. Είχα φιλοξενούμενους για 2 εβδομάδες στο σπίτι. Την Κυριακή έφυγαν. Καλά περάσαμε δε λέω αλλά κούραση. πέρα από αυτό όμως δεν με κρατάει το σπίτι βρε κορίτσια. Όλο έξω θέλω να είμαι. Πηγαίνω και για μπάνιο - κατεβαίνω καμιά βόλτα παραλία.

Εγώ την Πέμπτη που μας πέρασε πήγα στο γιατρό. Ο μπέμπης μου είναι μια χαρά. Είναι 2 κιλά το παλικάρι μου και η υγεία του μια χαρά..

Παραγγείλαμε και τα πράγματα του. Πιστεύω σε 2 εβδομάδες να τα έχουμε παραλάβει.

Πάω να ρίξω μια ματιά στα δικά σας γιατί δεν έχω μπει καθόλου να διαβάσω...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...