Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια! Τί κάνετε? Εγώ έτρεχα από το πρωί, δικαστήρια, υποθηκοφυλακεία...έλιωσα από τη ζέστη. Τώρα είμαι γραφείο και κάπως είναι ανεκτά. Αχ άντε 2 μέρες ακόμη! Που θα πάει θα περάσουν. Με έπιασε λίγο άγχος με το οικονομικό ρε γαμώτο. Δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα από τους λογαριαμούς. Όλο κάτι έρχεται. Και τώρα με έναν μισθό να δώ πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Τουλάχιστον οι περισσότερες κάτι θα παίρνετε από ταμεία, εγώ η δόλια δεν θα πάρω από πουθενα τίποτα. Τα κακά του ελεύθερου επαγγέλματος...και για να δούμε θα με ξαναθέλει πίσω στην δουλειά??? Γιατί κάτι ψιχανεμίζομαι ότι ενδεχομένως να μου πεί ότι δεν θα με χρειαστεί άλλο! Τουλάχιστον θα έχω χρόνο να ψάξω για άλλο γραφείο.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Μπα μιμικα μου ουτε εγω θα περνω τιποτα...δε βαριεσαι ;θα την παλεψουμε γεροι να ειμαστε...

Με το καλο να σταματησεις να ξεκουραστεις.

ελενα μεγεια σου ,πολυ ομορφο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

Ήρθε το mei-tai μας!!!! Καλά αυτή η κοπέλα είναι απίστευτη!! Δεν περίμενα τόσο γρήγορα!!! :D

Για το αίμα που λέτε κορίτσια μια γνωστή μου είχε για δύο μήνες (!!!) μια άλλη 2-3 μέρες.. Ας ευχόμαστε εμείς να είμαστε από τις τυχερές :cool:

Λίμπερο είσαι έτοιμη δηλαδή!!! Άντε τώρα χαλάρωσε!!! :D

Εύρι κορίτσι υπομονή μέχρι το Σάββατο! Χρειάζεσαι ξεκούραση.. :rolleyes:

Έλενα με το καλό να σου ρθει κι εσένα το sling σου!!! ;)

Μιμίκα υπομονή, δυο μέρες!! Όσο για το καθεστώς εργασίας σου, είναι άδικο.. Δουλεύεις ουσιαστικά σαν μισθωτή (αφού έχεις αφεντικό, κοκ) αλλά θεωρητικά και στα χαρτιά είσαι επιχειρηματίας.. Το ίδιο συμβαίνει και στον κλάδο μου πλέον (πληροφορική) σου ζητάνε να κόβεις ΑΠΥ, δεν σου κάνουν πρόσληψη.. :(

Ρίτα ναι στο mothercare ήτανε, δεν είναι επίσημες εκπτώσεις, αλλά είναι απλά ένα stand στο οποίο (από ότι μου είπανε) έχουνε πάντα προσφορές, εκεί ό,τι είχε ήτανε στο 50% και είχε πολλά όμορφα ρουχαλάκια!! Πήρα 2 φορεματάκια το ένα 13 ευρώ και το άλλο 11, και 3 μπλουζάκια σετ 10 ευρώ και τα αντίστοιχα σορτσάκια 7 ευρώ!! Στο μεταξύ μετά που τα άνοιξα στο σπίτι συνειδητοποίησα ότι τα μπλουζάκια τα πήρα 6-9m και τώρα πρέπει να κατέβω πάλι να τα αλλάξω αλλά φοβάμαι μήπως δεν βρω το 0-3m! Σήμερα δεν το κουνάω πάντως γιατί λιώνω από την ζέστη...

Σοφία μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες και να σου πάει καλά ο θηλασμός!! Και σε όλες μας δηλαδή!! ;)

Δέσποινα το σεξ είναι μεγάλη κουβέντα.. Πιστεύω ότι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.. Πχ το άγχος και η κούραση! Έχω περάσει προσωπικά εγώ κάποιες ντεκ@βλε :oops: περιόδους στην ζωή μου, και έφταιγε το ότι ήμουν πιεσμένη (πχ από την δουλειά), τόσο που δεν μπορούσα να λειτουργήσω στο κρεβάτι.. Αυτό όμως ήτανε ανά φάσεις, όχι μόνιμη κατάσταση. Σε κανονικές συνθήκες 1-2 φορές την εβδομάδα! Βέβαια θυμάμαι το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν με τον άντρα μου δεν χάναμε μέρα, όπου κι αν βρισκόμασταν, δεν κρατιόμασταν ο ένας από τον άλλον!! Αυτά όμως είναι "περασμένα μεγαλεία", γιατί η κούραση και οι υποχρεώσεις πχ τώρα με το μωρό θα αυξηθούν κατά πολύ, δεν θα έχουμε και τόσο ελεύθερο χώρο και χρόνο.. Όσο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης να το έχουμε κάνει και 5 φορές σε όλο το διάστημα; Και μπορεί να λεώ και πολλές!! Πάντως μου λείπει κι εμένα πολύ.. Μην νομίζεις, πιστεύω όλες μας απασχολεί το ίδιο θέμα.. Πιστεύω πως θέλει προσπάθεια για να κρατήσεις την σεξουαλική σου σχέση ενεργή.. :rolleyes:

Για την βοήθεια που λέτε κορίτσια, εγώ θα ήθελα βοήθεια νομίζω.. Δεν ξέρω κιόλας.. Αλλά να τις προάλλες που πήγαμε σε μια γέννα και η κοπέλα είχε την μάνα της μαζί, ε ζήλεψα λίγο :oops: γιατί εγώ ξέρω πως δεν θα μπορεί να είναι εδώ η δική μου.. :(

Όσο για φαί εγώ θα κάνω κοκκινιστό μοσχαράκι σήμερα με λίγο ρυζάκι!! Και βλέπω περνάει η ώρα και δεν έχω αρχίσει ακόμη!!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

ελενα ειναι παρα πολυ ωραιο...με γεια λοιπον....

περιμενω να γινει το φαγακι μου για να ταισω το μικρο και να τον βαλω για υπνο...ευτυχως κοιμαται κανα 3ωρο και κοιμαμαι και εγω μαζι του...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Με το καλό να έρθει και το δικό σου Λέτα μου!!! Εσύ νομίζω είχες ήδη mei-tai και τώρα παρήγγειλες το ring-sling αν δεν κάνω λάθος; Γιατί; Θέλω να πω, δεν το βολεύτηκες το mei-tai; Ή για τον θηλασμό όπως λένε κι άλλες κοπέλες; Ο μικρός σου πότε μπαίνει για την επέμβαση;; Όλα καλά εύχομαι να πάνε!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

mimika συνεργαζεστε και με τραπεζες?? αν ναι στειλε πμ με ποιες και σε ποιο γραφειο εισαι... μπορει να εχουμε μιλησει!!!!!

μυρινα με γειααα!!! κανε πρακτικη με κανα μεγαλουτσικο αρκουδακι για να του παρεις τον αερα!!! η Στέλλα ειναι κορυφη στο θεμα μαρσιπος!!!!εμενα μου ειπε οτι θα το στειλει παρασκευη και θα το παραλαβω Δευτερα!ανυπομονω!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλα ολες φασολακια φρεσκα εχουμε σημερα και περιμενω να γινουν γιατι πεινασα πολυ!

Το γιουτοπαρ σας φερνει καθολου υπνηλια ;Πηρα μισο χθες το βραδυ και μισο το πρωι και ξεραθηκα στον υπνο.

mimika84 και εμενα με εχει πιασει,φοβαμαι τι θα φερει να πληρωσουμε η δηλωση που καναμε:shock:.

Με οσους μιλαω τα ιδια λενε και εχω απελπιστει!!!.

Λετα μου καλη επιτυχια στην επεμβαση καλη μου.

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...