Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

για κανα διμηνο περίπου στάνταρ πάντως το ξεχνάς. είναι αυτές οι περιβοητες 40 μέρες που εμπεριέχουν κι αυτό το εμπάργκο δεσποινάκι!

μετά κατά περίπτωση, κατά βούληση, κατα διάθεση κτλ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύριδίκη,

Η μανούλα πως είναι?

Ο άντρας μου γυρνάει αύριο το βράδυ. Σήμερα θα πήγαινε να δει 4 σπίτια, εύχομαι να του αρέσει κάποιο και να το κλείσουμε και αυτο, αλλά θα δείξει! Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί, να δω τα σπίτια, γιατι καμιά φορά οι προτεραιότητες μας στο σπίτι διαφέρουν! Τουλάχιστον τα σπίτια που θα δει τα διάλεξα εγω!

Οσο για τη γέννα, αποφάσισα πως δε θέλω κάποιον μαζί μας. Θέλω να πιστεύω πως οι δυο μας θα τα καταφέρουμε μια χαρα. Αχ, οι παλιές εύχομαι να μη γελάν πολύ! Αλλά έτσι πως το σκέφτομαι, λέω πως θα είναι καλύτερο να προσπαθήσουμε να μπούμε σε μια ρουτίνα οι δυό μας με το μωρό, και μετά όλοι οι άλλοι είναι καλοδεχούμενοι! Βέβαια η πεθερά για μια ακόμα φορά με θεωρεί παράξενη, γιατί δε μπορεί να καταλάβει πώς είναι δυνατο να τα βγάλουμε πέρα χωρίς τη μάνα μου τουλάχιστον! Εύχομαι να μη βγω λάθος!

Εσυ θα έχεις full house?

Αχ, Αννα εύχομαι να μη το ξεχάσουμε τελείως! Ηδη και παλαιώτερα υπήρχαν δυο τρεις βδομάδες που το ξεχνούσαμε λόγω δουλειάς, κούρασης και τα λοιπά. Φαντάζομαι τώρα με το μωρό, μάλλον με ραντεβού το βλέπω να γίνεται. Τι κάνεις σε ένα μήνα από σήμερα?:rolleyes:

Οι μόνοι είμαστε ή συμβαίνει και στα καλύτερα ζευγάρια?:confused:

Δεσποινακι και εγω μια απο τα ιδια!! καλοι χρυσοι και αγιοι ολοι που ηθελαν να βοηθησουν αλλα ειλικρινα ωρες ωρες ενιωθα οτι με επνιγαν με την προθυμια τους να βοηθησουν. Ειδκα ξεροντας οτι το μεγαλυτερο λουκι θα το περνουσαμε μονοι μας με τον αντρα μου γιατι ουτε οι γονεις ουτε τα πεθερικα μενουν κοντα για να τους εχουμε καθημερινα για βοηθεια. θα οργανωθειτε μονοι σας σιγα σιγα. θα βρειτε τους ρυθμους σας και θα τα πατε μια χαρα!

και τωρα στην δευτερη γεννα που τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα δεν θελω να ειναι κανεις στο σπιτι μετα που θα γεννησω. το ξερω οτι θα δυσκολευτουμε με τον Σπυρο γιατι οπως και να χει θα ζηλευει το παιδι , αλλα απο το να εχω μαμα ή πεθερα εδω και καθε που θα πλησιαζει ο μικρος τον μπεμπη να ειναι ολο ιιι μηηηηη... οχιιιιι... και γουτσου γουτσου στο μωρο και ο Σπυρος να τρωει τις φρικες απανωτες, προτιμω να τα βγαλουμε περα μονοι μας.

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κι απο μενα!επλυνα χτες οοοοολααα τα πραγματα του μπεμπη κ τωρα θελουν σιδερο....καθαρισα και τα συρταρια για να τα βαλω ολα μεσα κρεμασα κ την κουρτινα κ ειμαστε κομπλε!!!

καλε τι μαγειρευουν σημερα?εμεινε ενα πιατο γιουβετσι απο χτες,θα το φαει ο αντρας μου κι εγω μαλλον θα φαω κατω στην μαμα!μην μαγειρευω καλυτερα!

κοριτσια πρωτη φορα κοιμηθηκα τοσο καλα το βραδυ!ειχε απιστευτη δροσια κ ευτυχως συνεχιζει να εχει ολη μερα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Eλενα, όντως νομίζω οι γονείς πως χειρότερα θα τα κάνουν. Σίγουρα θα με αγχώσουν περισσότερο. Βέβαια, για εσάς που θα έχετε και το μικρό, νομίζω θα είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά όχι απίθανο! Είμαι σίγουρη όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ το ζευγάρι!

Λιμπερο, μπράβο σου, έτοιμα όλα σχεδόν. Οσο για το φαγητό, σήμερα θα κάνω γεμιστά. Του άντρα μου δε του αρέσουν, αλλά εγώ τρελαίνομαι, οπότε βρήκα την ευκαιρία τώρα που λείπει. βέβαια άμα είχα την επιλογή της μαμάς μάλλον και εγώ θα την προτιμούσα!

Αλήθεια πόσο καιρό σας πήρε μέχρι να επιδωθείτε στο άθλημα με τον άντρα σας ή να το ξεχάσουμε για κανένα εξάμηνο?

χαχα το θεμα δεν ειναι ποσο καιρο σου περνει αρχικα ,το θεμα ειναι τι κανεις μετα γενικοτερα...:tongue::tongue:

Πλακα κανω..ολα σχετικα ειναι ,αλλά σαφως η σεξουαλικη ζωη οσο να ειναι επηρεαζεται με την ελευση ενος παιδιου....

Απο εκει και περα αν εννοεις την πρωτη φορα μετα τον τοκετο εξαρταται και απο τη διαθεση και απο τη σωματικη κατασταση.Το σαρανταημερο ειναι στανταρ, μετα αναλογα πως νιωθει ο καθενας.Ας πουμε η καισαρικη σε αυτο το θεμα δε σε επηρεαζει καπου..στου 2 μηνες ,εκ πειρας ,εισαι οπως πρωτα.

Με τον φυσιολογικο δε ξερω..εξαρταται απο πολλα φανταζομαι απο τα ραμματα κτλ..

Εχω ακουσει οτι και ο θηλασμος επηρεαζει...ξηραινει την περιοχη..εμενα δε μου ετυχε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για τη γέννα, αποφάσισα πως δε θέλω κάποιον μαζί μας. Θέλω να πιστεύω πως οι δυο μας θα τα καταφέρουμε μια χαρα. Αχ, οι παλιές εύχομαι να μη γελάν πολύ! Αλλά έτσι πως το σκέφτομαι, λέω πως θα είναι καλύτερο να προσπαθήσουμε να μπούμε σε μια ρουτίνα οι δυό μας με το μωρό, και μετά όλοι οι άλλοι είναι καλοδεχούμενοι! Βέβαια η πεθερά για μια ακόμα φορά με θεωρεί παράξενη, γιατί δε μπορεί να καταλάβει πώς είναι δυνατο να τα βγάλουμε πέρα χωρίς τη μάνα μου τουλάχιστον! Εύχομαι να μη βγω λάθος!

Και πολυ καλα θα κανετε!!!!!!!

Εχω ξαναπει οτι αυτη η καλοπροαιρετη μεν ,βαβουρα δε,του πρωτου καιρου με τους παππουδογιαγιαδες ειναι μια τρελα.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σε όλες σας!

Δρόσισε επιτέλους αν και από Παρασκευή λένε έρχεται καύσωνας!

Είχα το χειρότερο βράδυ της εγκυμοσύνης μου. Έμεινα άυπνη! Πονούσα πολύ και με έπιασε πανικός!Πήρα τη γιατρό και μου είπε ξεκούραση και αύριο πάω για non stress και κολπική!Σήμερα νιώθω πτώμα!

Leta μπράβο για το μωράκι σου και για τα κιλά μην ανησυχείς εσύ να είσαι καλά!

Despoina τη μαμά την έχω 3 εβδομάδες σπίτι και το Σάββατο θα φύγει.Είναι καλύτερα αλλά χρειάζεται βοήθεια.Είναι πολύ συνεργάσιμη ευτυχώς αλλά λίγο η ζέστη λίγο η κούραση νιώθω πτώμα!

Εγώ τώρα θα μαγειρέψω φασολάκια!

Φιλιά σε όλες!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

ε ναι λοιπον ριτα σε ζηλεψα και εκανα και εγω μπριαμ...χαχααχαα

αχ και να ειχα εγω μαγειρεμενο φαι για σημερα λετα μου...τιποτα δεν εχω...χαχα!!!

Η ελενα εκανε το μπριαμ....!!!!!

Εγω εχω μονο πολυ λιγα φασολακια απο χθες και βλεπουμε...

Ευρυδικη καλη επιτυχια στο γιατρο.Μαλον εχεις κουραστει πολυ βρε κουκλα μου...ευχομαι να ακουσεις τα καλυτερα νεα.Περιμενουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ και να ειχα εγω μαγειρεμενο φαι για σημερα λετα μου...τιποτα δεν εχω...χαχα!!!

Η ελενα εκανε το μπριαμ....!!!!!

Εγω εχω μονο πολυ λιγα φασολακια απο χθες και βλεπουμε...

Ευρυδικη καλη επιτυχια στο γιατρο.Μαλον εχεις κουραστει πολυ βρε κουκλα μου...ευχομαι να ακουσεις τα καλυτερα νεα.Περιμενουμε.

χαχαχαχχαχα.....μπερδευτηκα........καλα και τα φασολακια απο χθες...

θα κανω και εγω αυριο μεθαυριο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κι εδώ κάτι πάει να φυσήξει αλλά μάλλον δε του πετυχαινει και πολύ!

πεινάωωωω και δεν έχουν γίνει οι φακές....πλάκαωσα ζαμπον λαιτ με ψωμί λοιπόν!

πάω ξανα στο σίδερο, δε τελειώνουν τα ρούχα πια...

από βοήθεια θα προτιμούσα να έπαιρναν τα παιδιά βολο καμιά βδομάδα μετά και να τα πάρουμε ανεβαίνοντας για χαλκιδική. κι αυτό μόνο και μόνο για τα παιδιά τα ίδια να μη μείνουν αθήνα γιατί εγώ θα υποφέρω χωρίς αυτά σίγουρα! τέτοιος μαζοχισμός για 5 μέρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...