Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Λοιπον μπηκα απο το λαπτοπ και την εβγαλα πριν λιγη ωρα,σα να φουσκωσε αρκετα ε???

22489341727053259701550.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Αννια τέλεια και η δική σου η κοιλίτσα και μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου μεγάλη μια χαρά όμορφή όμορφη είναι !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Myrina πήγα σε αιματολόγο για δεύτερη γνώμη και αυτή μου άλλαξε τον σίδηρο. Αν είχα εφησυχαστεί με το γιατρό θα έτρεχα για μετάγγιση.

Μιμίκα έχω στίγμα μεσογειακής αναιμίας. Έπαιρνα το legofer και τώρα παίρνω το Ferrosanol.

Εvri η αιματολόγος μου είπε να το παίρνω με το φαγητό. Προς το παρόν μου έχει ανέβει 2 μονάδες.

Λέτα εύχομαι να πάνε όλα καλά με την επέμβαση του γιου σου. Καλή επιτυχία!!

archon κι εγώ έχω στίγμα α μεσογειακής και πολύ ήπιο στίγμα β μεσογειακής. Παίρνω στο σύνολο 4 χαπάκια καθημερινά ριζοφερον. Είχε κατέβει ο αιματοκριτης μου μέχρι 28 και την προηγούμενη φορά είχε ξανανέβει στο 30.

Μυρίνα με γειά τα ρουχαλάκια!

Ροδακινάκι τί κρίμα ρε γαμώτο...αμαν πιά όλο τέτοια ακούμε. Καλά έκανες και δεν πήγες στην κηδεία.

Έλεος με αυτή τη ζέστη ρε παιδιά...τα έχω όλα ανοιχτά και δεν κουνιέται φύλλο!

2sCXp3.png

Nα με πάλι!

Κερασια, μια χαρά μου φαίνεται πως είναι το μωράκι σου. Αλλωστε άμα κοιτάξεις, κάθε site και βιβλίο λέει και άλλα!

Αγγελική τι κάνεις? Εύχομαι οι συσπάσεις να είναι περαστικές. Οσο μπορείς ξεκούραση και υπομονή!

Μύρινα, μέσα σε μια μέρα τα τελείωσες τα ψώνια σου! Μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές. Και εδώ τόσο τα βρίσκω.

Τανια, και εμένα το στήθος μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Είχε μεγαλώσει κανένα νούμερο γύρω στο 5 μήνα και εκεί έμεινε. Ισως οι θηλές μου να σκούραιναν κάπως. Αλλά και εγώ περίμενα να μεγαλώσουν κάπως οι θηλές μου, γιατι μου φαίνονται κάπως παιδικές (συγγνώμη για τις περιγραφές!). Εύχομαι όμως όταν με το καλό έρθει η μπουμπού να μπορέσω να θηλάσω κανονικά.

Και εγώ περιμένω να δω αν θα μεγαλώσουν τα μπαλκονάκια μου μέχρι την 36 εδβομάδα και μετά θα παραγγείλω δυο τρία σουτιέν θηλασμου. εύχομαι να είναι στο νούμερο μου

Λέτα, γιορτάζει ο μικρός σου σύντομα? Να τον χαίρεσαι. Ευχομαι οι αναλύσεις σας να είναι καλές και να μη ταλαιπωρηθεί πολύ. Με το καλό και η επέμβαση.

Λίμπερο, πολύ κρίμα για την κοπέλα. Αδικία να φεύγουν έτσι νεαρά άτομα.

Για τα εσώρουχα μιας χρήσης μέχρι στιγμής έχω πάρει πέντε. Λέτε να πάρω και μερικά ακόμα? Ελεγα να πάρω άλλη μάρκα, μπας και η μία δε μου κάνει, αλλά δε βρίσκω στο νουμερό μου. Ισως να κοιτάξω και από το ίντερνετ.

Για τις σερβιέτες και εγώ πήρα τις τεράστιες! Αχ, δηλαδή για πόσο καιρό θα χρειάζεται να τις φοράμε? Φοβάμαι πώς λίγο η ζέστη, λίγο η τριβη, η υγρασία δε τη γλυτώνω την κολπίτιδα!

Σοφία αν θυμάμαι καλά με καισαρική δε πήγες στη κόρη σου? Και πάλι είχες αίμα? Μάλλον είμαι άσχετη, αλλά νόμιζα πως το αίμα το έχεις μόνο άμα πας με φυσιολογικό λόγω της πίεσης.

Δήμητρα, έχεις καιρό για το γάμο. Μέχρι τότε θα είσαι στυλάκι! Και η δικιά μου συμβουλή για το γάμο είναι να τα κανονίσετε όλα εσείς και να τα πληρώσετε όλα εσείς! Για να μπορείτε να κάνετε και αυτο που θέλετε!

Γεια σου Δέσποινα!

2-3 μέρες είναι το αίμα πολύ και εξαρτάται κιόλας από ότι μου είπε η μαία!Σουτιέν θηλασμού ούτε εγώ έχω πάρει ακόμη και απο μέγεθος φοράω κάποια από τα παλιά μου. Στην αρχή είχε πρηστει πολύ αλλά τώρα σταθερά!

Ο 'αντρας σου πότε γυρνάει;Θα έρθει κανένας δικός σου όταν γεννήσεις?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα.....

πηγα χθες στη γιατρο και ο μπεμπης ειναι μια χαρα....ειναι στα πλαγια για αυτο με πιεζει πολυ...απο κιλα +16 αλλα δεν σκαω κιολας...μου ειπε να κανω λιγο διατροφη τωρα...δεν ξερω πως μπηκαν πραγματικα...εγω ξεκινησα απο τα 63..αυτο που με χαλασε λιγο μου ειπε οτι μπορει να παμε για καισαρικη 9-10/8...εξαρταται απο το doppler που θα κανω την δευτερα...δεν θελει να βιαστουμε θελει να ειναι ωριμο το μωρο και μετα...

οσο για το αιμα ναι εχεις και στην καισαρικη δεσποινα χαχαχα...εχεις για 3-4 μερες πολυ και μετα εχεις λιγο,εχεις και καφε για 40 μερες...

οσο για τον θηλασμο εγω χθες επιτελους βρηκα το βιβλιο της πατσουρου και ξεκινησα να το διαβαζω εχει πολυ ενδιαφερον....

σημερα που εχει δροσια μου αρεσει πολυ.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Λέτα μου χαίρομαι που ο μπέμπης σου είναι μια χαρά όσο για τα κιλά τα άτιμα είναι πολύ ύπουλα έρχονται απο κει που δεν το περιμένεις αλλά μην αγχώνεσαι μετά θα τα χάσουμε.

Πάω να βάλω το φαγάκι μου να γίνετε και έρχομαι !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημερα!!!Τι κανετε;Μιλαμε για πολυ ζεστη αυτες τις μερες...αν την παλεψω αυτο το καλοκαιρι θα αντεχω τα παντα ...χαχα!!

Για τα μωρακια και το βαρος τους που λετε...μην τρελενεστε γιατι ειναι νωρις το καθε μωρο βαζει με το δικο του ρυθμο και συν τοις αλλοις ολα βαζουν κυριως προς το τελος.Δηλαδη απο εδω και περα ειναι η φαση που βαζουν λιπος.Για να καταλαβαιτε οταν εκανα ντοπλερ στο γιο μου ηταν 2 κιλα ακριβως και μεχρι να γεννησω τελος του 9ου ηταν 4 κιλα δλδ με λιγα λογια διπλασιαστηκε.Ομως ολα τα μωρακια που ξερω και ακουω,λιγο-πολυ στον 8ο ειναι ή πλησιαζουν τα 2 κιλα απο εκει και περα γινεται η διαφορα !

Εσωρουχα μια χρησης ειχα και εγω απο το Λητω αλλα τα εχω αθικτα αφου μου εφτασαν αυτα που εδιναν στο Ιασω.Ομως συμφωνω οτι ,ειναι παααρααα πολυ χρησιμα.

Αναστασια αυτες τις τιμες τις βρηκες σε μοδερκερ;;; και ελεγε οτι μπηκαν οι εκπτωσεις απεξω ή μεσα στο ταμειο σου εκανε την εκπτωση;Γιατι εγω εχθες περασα και δεν ειδα να γραφει τιποτα...αν ειναι να παω να ρωτησω...

Για τα λοχεια που λετε, εξαρταται και απο τον οργανισμο και ποσο σε εχουν καθαρισει αν προκειται για καισαρικη.Εγω τις γιγαντοσερβιετες μονο την πρωτη μερα τις εβαλα,μετα τη δευτερη κατι μετριες που μου ειχαν δωσει και μεχρι να φυγω φορουσα τις δικες μου που ειχα στην τσαντα.Μεχρι και τις 20 μερες και πολυ λεω, ειχα καθαρισει εντελως.Ολα σχετικα ειναι...

Το στηθος και εμενα στο γιο μου ειχε πρηστει περισσοτερο και οι θηλες δεν ειχαν αλλαξει ιδιαιτερα μεχρι τη γεννα αλλα απο εδω και στο εξης εβγαζε λιγο γαλα.Τωρα δεν εχει πρηστει μεν,αλλα οι θηλες ειναι τελειως διαφορετικες και δεν εχω δει καθολου γαλα,ακομα τουλαχιστον.Εχει να κανει με ορμονες θεωρω και οπως λενε σε ολα ,η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα κι από μένα! έχω αρχίσει και δυσφορώ πολύ με τη ζέστη, δε το χα αυτό σε τόσο μεγάλο βαθμό τη προηγουμενη φορά. ούτε με κλιματισμό δε βολεύομαι!

πήγαμε με τον μικρό τον μεγάλο στο μπάσκετ μετά λίγο σουπερ μαρκετ, τα κουβαλήσαμε και ξανακλειστήκαμε μέσα. δε τη παλεύω!

φακές θα βάλω σήμερα. το τελευταίο καιρό όλο κρέας και ζυμαρικά ειμαστε.

εμείς γιατρό έχουμε τη κυριακή! το μικρό μου κουνιέται σα τρελό!

λέτα καλά σου λέει να το κρατήσεις όσο γίνεται το μωρό μεσα. το πιο φρόνιμο είναι αυτό.

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

λετα μπραβο για το μπεμπη!

δεσποινα ειτε γεννησεις φυσιολογικα ειτε με καισαρικη αιμα θα εχεις.ποσο πολυ και γι αποσο καιρο εξαρταται απο τον καθε οργανισμο οπως ειπαν τα κοριτσια.εγω ημουν μαλλον απ τις ατυχες που ειχα πολυ αιμα και για αρκετο καιρο.και πριν τη γεννα παντως η περιοδος μου ηταν 7 μερες γεματες...ξερω εγω ισως παιζει κ αυτο ρολο.

εμενα το στηθος μου εχει μεγαλωσει αρκετα-παλι.αυτη τη φορα αν το πιεσω βγαζει διαφανο υγρο μαλλον πυαρ...αχ μακαρι να ναι σημαδι αυτο οτι θα τα παω καλα με το θηλασμο.

εντωμεταξυ δε το πιστευω οτι τελευταιες μερες στη δουλεια εχουμε τοσο τρεξιμο..ολα μαζι σκανε..ουφ...1 και σημερα υπομονη τι να κανω?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κααααλημέρα σας μανάρια!!!

Ευτυχως σημερα κανει λιγοτερη ζέστη , οχι οτι δροσισε κιολας , αλλά δεν είναι τοσο χαλια οσο χτες!!

οσο για φαι... σημερα το μενου εχει μπριαμ ..κολοκυθακια πατατες κρεμμυδακι πελτες ντοματας ταψι φουρνος και τσουπ! ετοιμο το φαγακι

συνταγη εδώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpriam.html

πάω να το φτιακω και επιστρεφωωωω....

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Λέτα μην αγχώνεσαι με τα κιλά. Αν προσέξουμε μετά θα φύγουν γρήγορα. Στην Πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 16 κιλά. Τα έχασα όλα μετά, βέβαια πιστεύω οτι βοήθησε πολύ και ο θηλασμός. Τώρα έχω πάρει ήδη 12 εύχομαι να μην υπερβώ τα 16. Το έχω ρίξει στα φρούτα.

Εμένα αυτό που με ανησυχεί με τα λόχεια είναι τα ράμματα κορίτσια. Θα έχουμε πολύ ζέστη θα έχουμε και τις σερβιέτες και στην ιδέα της τριβής τρέμω. Στην κόρη μου είχαν ανοίξει μετά από 5 μέρες. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τον πόνο. Καλύτερα να γένναγα ξανά (παρόλο που είχα 12ωρο τοκετό με πόνους γέννας απο την αρχή και χωρίς επισκληρίδιο).

Τέλος πάντων απλώς θέλει προσοχή γιατί εγώ τότε την είχα δει superwoman από την επόμενη κιόλας μέρα αφού δεν πόναγα καθόλου. Τώρα θέλω να πιστεύω οτι έβαλα μυαλό!!!

Kαλημέρα κοριτσιά!

Πώς είστε σήμερα?

Σοφία και Μιμίκα, υπομονή, αυτή η βδομάδα δεν είναι η τελευταία σας? Αντε, έφτασε η ώρα να ξεκουραστείτε και εσείς λίγο! Είναι πολύ ωραία αισθηση!

Λέτα τι ωραία τα νέα του μπέμπε. Οσο για τα κιλά, είπαμε, ας προσέχουμε λίγο τώρα στο τέλος αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας! Κάποια στιγμή θα φύγουν (θέλω να πιστεύω δηλαδή!) Πάντως τις τελευταίες μέρες θέλω γλυκά και παγωτά! Εφτιαξα πανακότα, για πρώτη φορά καλούτσικη βγήκε, σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω. Πάντα λέω άμα είναι σπιτικά, είναι μικρή η αμαρτία!:rolleyes:

Αχ, ευχαριστώ πολύ για τις δευτερομάνες και τριτομάνες για όλες τις πολύτιμες συμβουλές τους και εμπειρίες! Εύχομαι να είμαι και εγώ από τις τυχερες, με λίγο αίμα. Δε ξέρω αν θα την παλέψω 40 μερες με σερβιέτες! Αλήθεια πόσο καιρό σας πήρε μέχρι να επιδωθείτε στο άθλημα με τον άντρα σας ή να το ξεχάσουμε για κανένα εξάμηνο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...