Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Και τα νιώθεις καλά στο σώμα σου leta? Άντε εύχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι σου!!

μια χαρα τα αισθανεσαι...τα παιρνεις και λιγο φαρδια και το λαστιχο δεν σε ενοχλει καθολου σαν να μην φορας τιποτα...μονο τις 3 σερβιετες που σου βαζουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύρι σερβιέτες κάτι τεράστιες!! Τις πήρα από jumbo, είναι σαν αυτές τις ακράτειας!!

Χαρά κι εγώ έτσι ήξερα για τις εκπτώσεις, αλλά σήμερα που ήμουν κάτω είδα το 50% και έτσι μπήκα και ψώνισα! Αρχίσανε από τώρα, αφού ο κόσμος δεν έχει λεφτά και δεν ψωνίζει, τι θα τα κάνουν;

s29sp2.pngMbfRp3.png

εχουν και τα mothercare μια χρησεως...δεν θυμαμαι ποια απο τα δυο μου ειχαν αρεσει καλυτερα....νομιζω τα mothercare..τα λητω που πηρα σημερα αλλαξαν την μαρκα που ειχαν

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Λέτα κι εγώ τις every-day χρησιμοποιώ γενικά, μόνο αυτές με βολεύουν! Αλλά μου έχουν πει πως θα έχω πολύ αίμα και δεν με καλύπτου οι απλές σερβιέτες τον πρώτο καιρό :rolleyes: Τώρα που το λες όμως θα βάλω και τις κανονικές στην τσάντα για παν ενδεχόμενο!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

αυτα ειναι ταεσωρουχακια μιας χρησης http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=934685&itm=12414&ct=10603&pid=40 ...Εγω δεν πηρα ομως χρησιμοποιησα τα κανονικα εχουν διαφορα αληθεια τα μιας χρησεως????Εγω απο κιλα δεν εχω ζυγιστει εδω και 2βδομαδες σιγουρα,την αλλη παρασκευη που εχω γιατρο θα ζυγιστω εκει μια και καλη

αυτην την μαρκα ειχα παρει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τωρα μου δωσανε κατι της chicco νομιζω...δειτε και την mothercare

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λέτα κι εγώ τις every-day χρησιμοποιώ γενικά, μόνο αυτές με βολεύουν! Αλλά μου έχουν πει πως θα έχω πολύ αίμα και δεν με καλύπτου οι απλές σερβιέτες τον πρώτο καιρό :rolleyes: Τώρα που το λες όμως θα βάλω και τις κανονικές στην τσάντα για παν ενδεχόμενο!! :cool:

και εγω ειχα και απο τα δυο εννοειται....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια εγώ εσώρουχα είχα τα κανονικά μου δεν πήρα καθόλου της μια χρήσης. Όσο για τις σερβιετες τις μεγάλες τισ χρησιμοποιησα μόνο την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο και επειδή δε είχα πολύ αίμα από τη δεύτερη μέρα έβαζα τις κανονικές(και εγω τις every day χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια).

Αναστασία αφού βρηκες καλές εκπτωσεισ καλά έκανες!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω εσωρουχα μιας χρησης φορουσα στο μαιευτηριο μου τα εδωσαν κ ηταν πολυ βολικα.και σερβιετες κατι τεραστιες...ειχα πολυ αιμα κ πολλες μερες...και στις περιοδους μου μετα το ιδιο...περασε καιρος μεχρι να επανελθει ο κυκλος μου.

αναστασια ειναι πολυ καλη τιμη τα 10-12 ευρω αν μιλαμε για μοδερκερ!μεγεια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Παρα πολυ καλή τιμή είναι. Άντε καλοφορετα!!!!εγω σε δυο μαγαζια που μπηκα σημερα για φορεματακι για την κορη μου μου ζηταγανε 30?.Παντως καλές τιμές ειδικά σε εκπτώσεις έχουνε τα ζαρα και τα νεξτ εάν έχεις κάποιο απο αυτά κοντά σου.

q3Owp3.png

aijjp3.png

τελειωσα με τα ρουχαλακια του μωρου κ τωρα ξεκινησα την προικα να πλενω.....!!!!μμμ πρεπει να καθαρισω κ το δωματιο ξανα κ επισης να παω να αγορασω αυτοκολλητα για τα συρταρια μεσα πριν τα σιδερωσω κ τα βαλω!

αχ κι εμενα μου εδωσε η ξαδερφη μου εσω ρουχα μιας χρησης κ ειπε οτι ειδικα την πρωτη μερα την βολεψε πολυ!

pysXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!!!!

Μα πόσα πολλά γράψατε.....................!!!!!!

Εγώ είμαι αρκετά καλά αν εξαιρέσεις τον χαμό μια κοπέλας που ήταν του φίλου του άντρα μου η αδερφή. Σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο προχθές. Κρίμα πολύ στεναχωρήθηκα αν και δεν είχαμε πάρα πολύ σχέση μαζί της απο τις λίγες φορές που βρεθήκαμε ήταν γλυκίτατος άνθρωπος. Ο αντρούλης μου πήγε στη κηδεία εγώ όχι ουτέ καν απο το σπίτι δεν με αφήσανε να πάω για να μην ταραχτώ. Τέλος πάντων ας πιάσω τα δικά μας.

Λιμπεράκι τέλεια η κοιλίτσα σου και απο τι βλέπω έχεις μπει στη τελική ευθεία είδη άρχισες το πλύσιμο μόνο έγω έχω μείνει πίσω μου φαίνεται.

Λέτα μου ελπίζω να πάνε όλα καλά με την επέμβαση στο ματακί του μπουμπούκου σου.

Μυρίνα μου μεγια τα ρουχαλάκια τις μπέμπα σου. Με το καλό να έρθει να τα χαρεί.

Ωραία η συζήτηση σας για τα εσώρουχα θα το έχω στα υπόψιν να πάρω και γω μια χρήσεως για τις πρώτες μέρες.

Για τα κορίτσια που είναι απο Θεσσαλονίκη χθες με πήγε ο αντρούλης μου στο Βασίλαγα για να ψωνίσω για το σπίτι απορρυπαντικά έπαθα πλάκα για το πόσο ποιο φθηνά είναι. Έκανα και έρευνα για τα πάμπερς και είδα και κει μέγαλη διαφορά στην τιμή όπως και στα μωρομάντιλα. Μάλλον απο κει θα πάω να πάρω όταν έρθει η ώρα. Αλλά για πείτε πόσα πρέπει να πάρω για αρχή και τι νούμερο ???? Είμαι λίγο ασχετούλα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Aφου σας εχω πρηξει τοσο καιρο να σας δειξω και το δωματιο του γιου μου,θα επανελθω και με της μπουμπους οταν αξιωθω να το τελειωσω.Εκει βεβαια οι αλλαγες ειναι μικρες.

7418662680_b807e25b37_m.jpg

7418662176_24e9c1c11e_m.jpg

Ρίτα μου υπέροχο το δωματιάκι του μικρού σου πολύ μου άρεσε να είναι γερός και να το χαρεί :D:D:D:D:D:D:D:D

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...