Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα!

Σχεδόν απαρτία βλέπω ότι έχουμε σήμερα!

Αννούλα είσαι τέλεια, φτού σου κορίτσι μου! Και τί ωραία πράγματα κάνατε εκεί??? Συγχαρητήρια!!!!

chiqui στα ίδια είμαστε. Κι εγώ πριν 2 εβδομάδες που είχα πάει γιατρό ήμουν στα +2 περίπου. Ξεκίνησα με ύψος 1,76 και 87,6 κιλά και ήμουν 89 ακριβώς. Για να δούμε την Πέμπτη που θα βρίσκομαι!

Λέτα από ποιά άποψη σε βόλεψανε τα εσώρουχα μιάς χρήσεως? Να τα πάρω κι εγώ αν είναι!

Κερασία ο γιατρός τί σου είπε για το βάρος του μωρού? Το έβγαλε μικρότερο?

Δέσποινα τί ατυχία βρε κορίτρσι μου! Δεν φτιάχνεται? Έχετε την άνεση να πάρετε καινούργιο? Του χρόνου το καλοκαίρι λέμε να κάνουμε τον γάμο - βάφτιση! Μόλις με το καλό γεννηθεί ο μικρός θα ξεκινήσουμε ετοιμασίες και κυρίως θα κλείσουμε ημερομηνία!!!

Μυρινάκι καλές ετοιμασίες και σε σένα!

Λίμπερο μπράβο κοριτσάρα μου...μέσα στην ενέργεια σε βλέπω!!! Το ευχαριστιέσαι με τις ετοιμασίες ε???

Σας φιλώ όλες κοριτσάκια!!

ΥΓ: Εγώ καλά είμαι (αν εξαιρέσουμε ότι έχω λιώσει από την ζέστη!!!)

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κουκλάρες μου!!! (κέφια από την καταναλωτική εκτόνωση :P )

Καλά Έλενα έχω πάθει πλάκα!! Το mei-tai μου είναι έτοιμο!! Μου έστειλαν email ότι αύριο ή μεθαύριο θα το έχω!!! Όσο για τον ιδρώτα κι εγώ μία από τα ίδια, μούσκεμα ξυπνάω!!!

Αννια κι εγώ γι'αυτό το πήρα, επειδή μου φαίνεται πιο εύκολο!! :cool:

Δέσποινα εγώ τις περισσότερες φορές δεν την νοιώθω για αρκετές ώρες! Είναι πολύ ήσυχη η μικρή μου!!! :cool: Απλά αν την νοιώθεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα νομίζω ότι είναι οκ! Εγώ πχ θα την νοιώσω σίγουρα πρωί-μεσημέρι-βράδυ (σαν αντιβίωση ένα πράμα :tongue:) κι αυτό νομίζω συμβαίνει επειδή εκείνες τις ώρες είμαι πιο ήρεμη!

Άρχον μήπως να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τον αιματοκρίτη;

Κερασιά δεν νομίζω πως πρέπει να ανυσηχείς! Και κυρίως μην συγκρίνεις!! Τώρα που κοίταξα το βιβλίο μου "Η βίβλος της εγκυμοσύνης", για την εβδομάδα που είσαι είναι πάνω από το φυσιολογικό βάρος, οπότε σίγουρα δεν είναι λίγο!

Λέτα κι εγώ αγόρασα μιας χρήσεως βρακιά από το φαρμακείο! Δεν ξέρω τι ακριβώς θα μου χρειαστεί αλλά σαν καλός ψάρακας :-P ό,τι διαβάζω ότι χρειάζεται πάω και το παίρνω :lol: :lol: :lol:

Τελικά το πρωί κατέβηκα κέντρο! Πήγα από όλες τις τράπεζες που έχουμε λογαριασμό ( μόνο λογ/σμό όχι λεφτά :tongue::rolleyes: ) και άλλαξα την διεύθυνσή που έχουμε δηλώσει, γιατί από τον Φλεβάρη που μετακομίσαμε δεν αξιωθήκαμε να το κάνουμε!! Και μετά έπιασα τα μαγαζιά!!! Έχουνε ξεκινήσει εκπτώσεις ήδη, βρήκα 50%!! Πήρα 4 φορεματάκια (γύρω στα 10 ευρώ το καθένα), και 3 μπλουζάκια με 2 σορτσάκια από το mothercare 17 ευρώ!! Δεν είχα πάρει καθόλου ρουχαλάκια εξόδου, και σήμερα του έδωσα και κατάλαβε!!! :oops: Ελπίζω μόνο να προλάβει να τα φορέσει και να μην χαλάσει γρήγορα ο καιρός ή να μην της είναι μικρά (0-3 τα πήρα)!! :cool: Επίσης πήρα βρακιά εγκυμοσύνης γιατί τα δικά μου με ενοχλούν πολύ πλέον :?..

Αυτά!! Τώρα θα πάω να μαγειρέψω κι εγώ σιγά σιγά!! Ρεβύθια θα φτιάξω!!!

Τα λέμε αργότερα!! Φιλάκια!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

αννια οτι κ αν διαλεξεις πιστευω θα σε βολεψει.

δεσποινα τι γκαντεμια με το πληντυριο!ελπιζω πεμπτη που θα γυρισει ο αντρας σου να το φτιαξετε!

κερασια κ εμενα μια χαρα μου φαινεται το βαρος της μπεμπας σου!τις τελευταιες βδομαδες βαζουν αρκετο βαρος μην ανυσηχεις!

αγγελικη μπραβο και σε σενα!και για τη μπεμπουλα και για τα κιλα.μια χαρα σε βρισκω.εγω ειμαι στο +7 (πριν 3 βδομαδες δηλ τωρα δε ξερω).οι συσπασεις που εχεις σου προκαλουν πονο?μηπως ειναι braxton hicks κ απλα προετοιμαζουν τη μητρα?

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! Στα κιλα σου μια χαρα κ εσυ μπραβο!! Οι συσπασεις καποιες φορες μου προκαλουν πον καποιες αλλες νομιζω οτι θα εκραγει η κοιλια μου απο την πιεση..αστα εχω αγχωθει λιγακι γιατι εχοντας ηδη ενα παιδακι ζοριζουν τα πραγματα καταλαβαινεις..ειναι κ αυτη η ζεστη που νομιζω οτι δεν θα την παλεψω κ ο μικρος να θελει βολτα...... Αρχιζει και ζοριζεο ηκατασταση με 19 μηνων παιδακι..

οσν αφορα τα κιλα τελευταια ημουν στο +12!!!!!!!!τωρα πρεπει να πηγα στο +15!!!ξεκινησα με 73 κιλα.......γκρρρρρρρρρ

Liberaki μην μου στεναχωριεσαι εγω στην πρώτη εγκυμοσυνη πηρα 22 κιλα και φευγοντας απο τ μαιευτηριο εχασα τα 10! Το αγχος μου εμενα ηταν μην κανω παλι διαβητη γι αυτο κ προσεχα πολυ τώρα πυ την γλυτωσα ηρεμησα καπως αλλα κ παλι προσεχω ασε που ξεκινησα 76 κιλα οποτε δεν με περνει!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπερα!

Αννουλα εισαι μια κουκλα! και το παρτακι μου φανηκε τελειο!! περιμενουμε λεπτομερειες!

Αναστασια τουλαχιστον το απολαυσες το shopping!Με το καλο να ερθει η μπεμπα να τα χαρει τα ρουχακια!

Κερασια μια χαρα ειναι το μωρακι σου κια μην ανυσηχεις!!!

Εσωρουχα μιας χρησης πηρα και γω γιατι την πρωτη φορα με ειχαν βολεψει τις πρωτες μερες!

Το απογευμα πρεπει να κατεβω αγορα και βαριεμαι,εχω να παω ενα φορεμα καθαριστηριο για εναν γαμο που εχω το σαββατο και αναρωτιεμαι τι παπουτσι να βαλω που τακουνι δεν παιζει, πειραζει να παω με τη σαγιοναρα?:tongue:

Με την ζεστη δεν την παλευω καθολου,και πραγματικα δεν ξερω πως θα περασει ο καιρος!

Το στηθος μου δεν εχει μεγαλωσει ρε κοριτσια, λιγο στην αρχη και τελος, την πρωτη φορα ειχε φουσκωσει πολυ και ηδη εσταζε γαλα, εχει καμια σχεση αυτο για τον θηλασμο?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Taniabell βάλε τις σαγιονάρες σου και θα είσαι μια χαρά,τακούνια,ορθοστασία και ζέστη δεν παλεύονται!

Angelikig εγώ έχω συσπάσεις από 5ο μήνα και παίρνω yutopar,τις τελευταίες μέρες δε που κουράζομαι πολύ γίνεται χαμός και να σου πω την αλήθεια φοβάμαι. Ήταν να το σταματήσω αυτή την εβδομάδα αλλά η γιατρός δε με άφησε.Άσε που από το φόβο μου αύξησα και το μαγνήσιο μπας και βοηθήσει. Απλά το yutopar σε παραλύει,ταχυπαλμία,ζαλάδα κ.α

myrina με γεια τα φουστανάκια...

mimika μια χαρά είσαι με τα κιλά!

libero και εγώ +12 και ξεκινήσαμε από τα ίδια

kerasia μια χαρά είναι το μωράκι σου μην ανησυχείς!

arcon εμένα με σίδηρο σε συνδυασμό με βιταμίνη c μου ανέβηκε 2 μονάδες ο αιματοκρίτης.

Αλήθεια τι είναι τα εσώρουχα μιας χρήσης,τα σκεφτόμουν και εγώ!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

mimika84 μου δεν μου ειπε τιποτα απλα επειδη εχω κανει περιδεση μου ειπε οτι μπορει να γεννησω λιγο νωριτερα γι αυτο ανησυχησα.

elisabeth μακαρι να το παρει μ;ζεμενο το βαρος

myrina μου σ'ευχαριστω που το κοιταξες ,ρε κοριτσια πραγματικα δεν ξερω πως θα κυλαγαν τοσοι μηνες χωρις την παρεουλα σας!!!

evri και σενα σ'ευχαριστω!

Σημερα μου ηρθαν πανες λιμπερο που ειχα παραγγειλει 180 στα 50 ευρω.Εσεις βρισκετε φθηνοτερες καπου;

N34Jp2.png

ξεχασα να σας πω οτι μου εδωσε και γιουτοπαρ μισο χαπι ,πρωι,μεσημερι,βραδυ για 10 μερες γιατι που και που κανω κατι συσπασουλες αλλα τα νεα δεν ειναι και πολυ καλα για το φαρμακο οπως διαβαζω απο την evri

N34Jp2.png

mimika με βολεψαν γιατι τα πετουσα καθε φορα που με αλλαζαν (εκανα καισαρικη) και το βασικο δεν με ενοχλουσαν αλλα ουτε και λερωνα τα δικα μου....γιατι εχεις αρκετουτσικο αιμα στην αρχη..

τελικα αλλαξα το ραντεβου και θα παω σημερα στην γιατρο.....ελεγα μηπως την πεμπτη κανω τα γενθλια του γιου μου αλλα τελικα ουτε αυτο θα κανω..

πρεπει να του κανω μια γενικη αιματος την πεμπτη και αν ειναι καλα την παρασκευη μπαινουμε για την επεμβαση στα ματακια του..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

kerasia στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα και εγω yutopar απο τον 6 μηνα...επαιρνα και εγω μισο την ημερα...εξαρταται απο τον οργανισμο εγω λιγες φορες ενιωσα ταχυπαλμιες...

σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω ελαφρως συσπασεις οχι καθε μερα και οχι συχνες...οσο δουλευα ειχα περισσοτερες τωρα ειναι συνηθως το βραδακι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Πω πω βρε κορίτσια τι ζέστη είναι αυτη???Εμένα ο μπεμπης τις τελευταίες μέρες δεν έχει σταματήσει να κουνιέται,απορώ τι προσπαθεί να κανει:P

Κερασια μην ανησυχείς για τα κιλά μια χαρά είναι.

Αναστασία ξεκίνησαν οι εκπτωσεις??νόμιζα ότι είναι τον άλλο μήνα.

Αrchon δεν είσαι η μονη. Και εγώ τους τελευταίους δυο μήνες είμαι σταθερά στο 28 αιματοκριτη. Κάποια στιγμή είχε φτάσει και έμενα 25. Ποιο σίδηρο παιρνεις?

q3Owp3.png

aijjp3.png

αυτα ειναι ταεσωρουχακια μιας χρησης http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=934685&itm=12414&ct=10603&pid=40 ...Εγω δεν πηρα ομως χρησιμοποιησα τα κανονικα εχουν διαφορα αληθεια τα μιας χρησεως????Εγω απο κιλα δεν εχω ζυγιστει εδω και 2βδομαδες σιγουρα,την αλλη παρασκευη που εχω γιατρο θα ζυγιστω εκει μια και καλη

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...