Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

λογικα ναι!!! αν δεις μεσα στο σαιτ η Στελλα εχει φορεσει και 2 παιδια με μει ται.. ενα εμπρος και ενα πισω!!! ειναι θεα η γυναικα λεμε!! α και κατι που το ειδα προσφατα... ειναι η πρωτη πιστοποιημενη συμβουλος babywearing στην Ελλαδα με πιστοποιηση απο Αγγλια!! ειχα βαλει πριν κατι ποστ ενα μει ται φοβερο!!! με απλικε σχεδιο παζλ... μπορεις να κανεις απιστευτα σχεδιακα αλλα να ξερεις παει πιο ακριβα απο ενα απλο μει ται με τα 2 υφασματα.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα! ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει τεράστια, και βαρυγκομάω όλη την ώρα.

σκούπισα και σφουγγάρισα το μπαλκόνι και τώρα κάνω το μέσα. τρελή ζέστη!!!

αννια μου θα σε διευκολύνει ο μάρσιππος σιγουρα, αρκεί να αφήσεις λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσεις.

Kαλημερα κορίτσια!

Πώς είστε σήμερα?

Αννα, καταπληκτική φωτο! Μια κούκλα εσύ, και τα δωράκια σας και τα γλυκά σας φαίνονται καταπληκτικά! Αντε και σύντομα με το μικρό στην αγκαλιά!

Αχ, αρχισαμε για τα καλά τις ετοιμασίες ε? Είμαι περίεργη να δω ποια θα μας κάνει το ποδαρικό!

Στα δικά μου νέα, αυτη τη βαλιτσούλα δε βλέπω να την ετοιμάζω. Χτες έφυγε ο άντρας μου για Δουβλίνο, έρχεται ξανά τη Πέμπτη, και πήγα να βάλω ένα πλυντήριο και πάει τα έπαιξε! Χαλασε το άτιμο 12 λεπτά πριν το τέλος. Προσπάθησα να τα στραγγίσω, αλλά φυσικά δεν έκανα καλή δουλειά. Φαντάζομαι θα θέλουν πάλι πλυσιμο! Τι να έπαθε, πότε θα το φτιάξουμε ποιος ξέρει. Και τώρα τι θα κάνω? Πώς θα πλύνω τα υπόλοιπα ρουχαλάκια της μικρής? Και τα δικά μας?

Και η μικρή έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ζωηρή συχνά πυκνα. Αλλά είναι ώρες που δε τη νιώθω για μια δυο ώρες. Και εσάς έτσι κάνουν τα μικρά σας?

Κορίτσια καλημέρα!!

Άννα τι ωραία διακόσμηση? Δεν έχω πάει ποτέ σε baby shower. Πως τα περάσατε? Για πες λεπτομέρειες. Είσαι μια κούκλα με την κοιλίτσα σου!!!

Μυρίνα με γεια το mei-tai, πολύ ωραίο!!

Χαρά καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!! Ούτε εγώ έχω κάνει τίποτα ακόμα. Προσπαθώ να κάνω το 2ο παιδικό κανονικό δωμάτιο (το είχα αποθήκη-γυμναστήριο-σιδερωτήριο για 7 χρόνια). Μεγάλο μανίκι και πολύ κούραση. Το πάω σιγά σιγά!!

Ρίτα τι γλυκός ο μικρός σου!! Περιμένει πως και πως την αδερφούλα του!! Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί είναι μεγάλος και καταλαβαίνει. Ίσα ίσα που θα σε βοηθάει κιόλας.

Εμείς εχθές πήγαμε στον γιατρό για την καθιερωμένη μηνιαία εξέταση. Όλα καλά, η μικρή είναι 1550 gr. Θα την δω καλύτερα όμως την άλλη Δευτέρα που θα πάω για το doppler.

H πρώτη κουβέντα του γιατρού μόλις είδε τις εξετάσεις μου: "δεν πας καλά" γιατί του λέω εγώ αφού έχει ανέβει ο αιματοκρίτης. (Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 29 και πριν 2 μήνες έφτασε 25.:cool: Τώρα είναι 28. Να σας πω την αλήθεια μου εκνευρίστηκα μαζί του γιατί τόσο καιρό που έπεφτε δεν μου είπε τίποτα, μόνη μου πήρα την απόφαση και πήγα σε αιματολόγο όταν έφτασε 25.8 γιατί τρόμαξα και να είναι καλά η γυναίκα που μου άλλαξε το σίδηρο και μου είπε και 2 πράγματα για την διατροφή και έτσι σιγά σιγά ανεβαινει. Στο τσακ πρόλαβα την μετάγγιση. Και τώρα που έχει ανέβει 2 μονάδες μου λέει οτι δεν πάμε και καλά!! Τι να πω.

κοριτσακια μου γεια σας ,πηγα χθες στο γιατρο.Δεν μπορεσα να μπω γιατι πηγα τζαμπο μετα και πηρα κατι τελευταια πιπιλες,μπιμπερο μικρα ,κουδονιστρες κλπ.

Εγινα πτωμα και ξεραθηκα στον υπνο.Δεν μπορω πια να περπατησω πολυ.

Λοιπον το μωρο ειναι 1380 γραμμαρια,πηρε απο τον προηγουμενο μηνα 500 γρ.Λιγο δεν σας φαινεται;

Μεχρι τον Αυγουστο ποσο θα παρει;

Αγχωθηκα πολυ ,δεν ξερω τι να κανω,ο γιατρος ειπε οτι δεν παιζει ρολο το ποσο θα φαω εγω .Εσας ποσο ειναι τα μωρακια σας;

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα καλιο αργα παρα ποτε!!!

Σας διαβαζω αυνεχεια αλλα δεν προλαβαινω να γραψω τωρα εχει παρει κατω η μαμα μου τον Λεωνιδα κ ετσι ειπα να σας πω κ εγω τα νεα μου!

Εκανα κ παλι καμπυλη και τελικα δοξα το θεο τον γλυτωσα τον διαβητη σ αυτη. Στην εγκυμοσυνη...το τι χαρα πηρα καταλαβαινετε φανταζομαι ουφφφφφφ!! Απο κιλα ποσα εχετε παρει; Εγω 8,5 ωςτωρα.

Η μπεμπουλα μας μεγαλωνει μια χαρα ειναι 1100 ηδη!

Το κακο ειναι οτι ενω ειχα ηρεμησει απο τις συσπασεις τωρα εδω και λιγεσμερες τσουπ παλι ταιδιακ χειροτερα..πηγα χτες στον γιατρο το ειδεκ εκεινος στον υπερυχο και μου εδωσε buscopan plus για αρχη κ αν δεν στρωσει η κατασταση ξεκιναω yutopar..τα εχει παρει καμια;

Διακοπες φετος γιοκ γιατι που να τραβιεμαι στις Σπετσες (εχουμε εξοχικο εκει) με ενα 19 μηνο χωρις αυτοκινητο κ απειρη ζεστη; Εδω θα την βγαλουμε κ θα σκασουμε εντελως...

Ημερομηνια μου ειπεπεριοου 10-12 Σεπτεμβριου και αποφασισα να γεννησω στο Ρεα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

γεια σας κοριτσαρες....

πριν απο λιγο μπηκα σπιτι ταισα τον μικρο και τωρα ξεκουραζομαι στο υπογειο που εχει λιγη δροσια...

πηγα στο λητω και πηρα βρακια μιας χρησεως...δεν ξερω αν τα εχετε δοκιμασει αλλα εμενα στο μαιευτηριο την πρωτη φορα με εσωσαν....

οσο για τα ρουχα εχω ακομα ενα πληντυριο και μετα σιδερωμα...και μετα θελω να φτιαξω τις ντουλαπες των παιδιων..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μπραβο στα κοριτσακια που πηγαν γιατρο κ ειδαν τα μωρακια τους!

ΚΕΡΑΣΙΑ μια χαρα μου φαινεται το βαρος του μωρου!εγω ειχα παει 28+4 κ ηταν 1200γρ!μου ειπε φυσικα οτι ειναι πολυ ψηλο κ μεγαλο μωρο!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ τι γκαντεμια με το πλυντηριο!ευχομαι γρηγορα να διορθωθει η βλαβη!δεν ειναι να ταλαιπωρουμαστε στην κατασταση μας!οσον αφορα τις κινησεις του μωρου,υπαρχουν διαστηματα που ησυχαζουν!οι κλωτσιες σε εμενα εχουν σταματησει εγω κι ενα μηνα κι εχει αρχισει μονο τις σβουρες!μαλλον δεν χωραει!

ΕΥΡΙΔΙΚΗ απο τις 7 εκανα το φαγητακι μου!

αρχισα τα πλυντηρια οπως σας ειπα το πρωι κι εχω παρει το αριελ για τα βρεφακια το οποιο ειναι απλα τελειο κοριτσια!μυριζει φανταστικα!

pysXp3.png

εμενα ο μπεμπης τον προηγουμενο μηνα που πηγα γιατρο ( 6 ιουνιου) ηταν 1700 -1800 μου ειπε. ημουν 30 εβδομαδων περιπου. τα κιλα συνεχιζουν να ειναι +2 ( παααλι καλα).τωρα ξαναεχω γιατρο αρχες ιουλιου.

λιμπερο μυριζει πιο καλα απο το προδερμ το αριελ??? που να βρω κανα δειγμα ρε γμτ... δεν θελω να αλλαξω πριν το δοκιμασω κατι..

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

kerasia ναι ναι.. τα υπολοιπα 93 τα ειχα απο πριν!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα. παλι καλα που δεν πηρα γιατι δεν με παιρνει!!!! θα τα χασω και τα υπολοιπα!!! ειναι θεμα διατροφης και λιγης ασκησης. με 2 πιτσιρικια την ασκηση την εχω στο τσεπακι...

suU8p3.png

vdz8p3.png

αννια οτι κ αν διαλεξεις πιστευω θα σε βολεψει.

δεσποινα τι γκαντεμια με το πληντυριο!ελπιζω πεμπτη που θα γυρισει ο αντρας σου να το φτιαξετε!

κερασια κ εμενα μια χαρα μου φαινεται το βαρος της μπεμπας σου!τις τελευταιες βδομαδες βαζουν αρκετο βαρος μην ανυσηχεις!

αγγελικη μπραβο και σε σενα!και για τη μπεμπουλα και για τα κιλα.μια χαρα σε βρισκω.εγω ειμαι στο +7 (πριν 3 βδομαδες δηλ τωρα δε ξερω).οι συσπασεις που εχεις σου προκαλουν πονο?μηπως ειναι braxton hicks κ απλα προετοιμαζουν τη μητρα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εμενα ο μπεμπης τον προηγουμενο μηνα που πηγα γιατρο ( 6 ιουνιου) ηταν 1700 -1800 μου ειπε. ημουν 30 εβδομαδων περιπου. τα κιλα συνεχιζουν να ειναι +2 ( παααλι καλα).τωρα ξαναεχω γιατρο αρχες ιουλιου.

λιμπερο μυριζει πιο καλα απο το προδερμ το αριελ??? που να βρω κανα δειγμα ρε γμτ... δεν θελω να αλλαξω πριν το δοκιμασω κατι..

κραταει η μυρωδια του αριελ παρα πολυ!ειναι τελειο!

libero10 μια χαρα ανακουφιστηκα τωρα καπου μαζι ειμαστε ,ποτε γεννας κοπελα μου σου ειπε στο περιπου;

δεν ξερω να σου πω την αληθεια!πητ εχω 26/8 αλλα λογω μεγεθους μου ειπε 14/8!θα ξερω καλυτερα την πεμπτη πιστευω!!!!:rolleyes:

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...