Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Myrina πολυ ωραίο το mei tai... Και εγω οταν είχα πάρει έλεγα μηπως το βάλει ο άντρας μου αλλα που.....με βόλεψε πολυ όμως...έκανα τα πάντα κα είχα τον μικρο πάνω μου...τώρα με το ring sling λέω να δοκιμάσω κα τον θηλασμο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω κορίτσια για τις ευχές! να μαστε όλες καλά και ν αντικρύσουμε όμορφα και γερά μωρά σε λίγο καιρό!

να μια φωτο κι από μενα απ το μπειμπι σαουερ το σημερινό....περασαμε όπως ακριβώς έπρεπε και περίμενα!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/458765_258699434239213_1156741864_o.jpg

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Άννα είσαι μια κούκλα!!! :D

Λέτα στο site της Στέλλας έχω δει φωτογραφίες που μπορείς να θηλάσεις και με το mei-tai!! :D

Σήμερα μετά που έφυγε ο Γ. για δουλειά (κατά τις 6 παρά δηλαδή) δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ.. Έλεγα μήπως το εκμεταλλευτώ και κατέβω κέντρο να κάνω καμιά βόλτα, μιας και σηκώθηκα νωρίς, πριν πιάσουν οι ζέστες, αλλά ήδη ιδρώνω :rolleyes:

Πάνες εγώ πήρα κάποιες από το jumbo, nany νομίζω ή κάτι τέτοιο. Δεν παίρνω πολλές τώρα για αρχή, δεν ξέρω τι θα μας βολέψει μετά..

Τις τσάντες (και λέω 'τις' γιατί ετοιμάζω μία για μένα μία για την μπέμπα τελικά) έχω ξεκινήσει να τις ετοιμάζω, όμως λείπουν ακόμη κάποια πραγματάκια, που θα περιμένω λίγο να τα πάρω.. Πχ σουτιέν θηλασμού μου λένε να τα πάρω προς το τέλος γιατί το στήθος θα μεγαλώσει κι άλλο :rolleyes: Επίσης ρουχάκια εξόδου δεν έχω πάρει καθόλου, μόνο εσωρουχάκια και φορμάκια έχω πάρει, αλλά περιμένω την επόμενη εβδομάδα τις εκπτώσεις για να πάρω φορεματάκια!!! :cool:

Πάω να ετοιμάσω το πρωινό μου και να δω τι θα γίνω σήμερα!!! Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα κοριτσακιααααα!!!!

Αννουλα εισαι κουκλααααα!!!

μυρωνιο κατσε στον καναπε σου και χαλαρωσε...εχει τρελη ζεστη. καθε πρωι ξυπναω λες και εχω κανει 3 ντους ολο το βραδυ.. το μαλλι σαν λουσμενο ... ασε που το βραδυ δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα γιατι ειχα κατι πονακια χαμηλα και ψιλοαγχωθηκα. κρατησαν λιγη ωρα αλλα μετα σταματησαν.

σημερα επιτελους εβαλα πλυντηριο τα μισα μωρουδιακα!βρε κοριτσια για δωστε μια βοηθεια.. σε ιδιωτικο μαιευτηριο τι παιρνουμε στην βαλιτσουλα του μωρου?? στο Αλεξανδρα που γεννησα τον Σπυρο ειχα παρει τα παντα... πανες ρουχαλακια ειδη για το μπανιο οτι μπορεις να φανταστεις!! στο ιδιωτικο δεν ξερω τι προσφερουν.. ουτε καν στην μαμα. Α! θα γεννησω στο Ρεα.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα'...

ελενα και εγω ειχα πονακια χθες....δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση οτι θα γεννησω νωριτερα απο το προγραμματισμενο...

οσο για τα ρουχα στο ιδιωτικο εκει δεν χρειαζεται να παρεις τιποτα...το εχουνε με κατι δικα τους φορμακια το μωρο..το μονο που χρειαζεσαι ειναι τα ρουχα που θα το παρεις και εγω ειχα παρει και μια πανα αγκαλιας για να τον ακουμπαω στο κρεβατι..

τωρα ετοιμαζομαι σιγα σιγα να βγω εξω για δουλειες....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

χαλαρα με τις εξωτερικες δουλειες!!

το μεγαλο μου αγχος ειναι μην γεννησω νωριτερα, ειδικα αν τυχει βραδυ.. δεν θα εχω που να αφησω το Σπυρακο γιατι γονεις μενουν στην εξωτικη Σουρπη ( χωριο κοντα στο Βολο) και τα πεθερικα στην Αρχ.Ολυμπια.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!Χαθηκα λιγο αλλα τρεχω γενικως!Το Σαββατο φευγουμε για μια βδομαδα και πρεπει να ετοιμασω βαλιτσες!

chiqui σε ιδιωτικο μαιευτηριο δεν θα πας τιποτα για το μωρο περαν απο αυτα που θα φορεσει την ημερα που θα φυγετε απο κει.Στα παρεχουνε ολα οσο θα εισαι εκει.

Αννα φτου φτου πολυ ωραια!!!!Πρεπει να περασατε ωραια ε???

Κοριτσια βλεπω οτι ολες ετοιμαστηκατε σιγα σιγα!!Εγω δεν εχω κανει σχεδον τιποτα ακομη.Λεω με το καλο να γυρισω και να τρεξω να τα κανω ολα :confused:!Να σας πω ομως και την αληθεια στην κορη απο την αγωνια και την χαρα μου τα ειχα ολα μα ολα ετοιμα απο τον 7ο!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημερα!!!!!!!

Αννα!!!!!!!Τι ωραιο event ηταν αυτο;;;Ξετρελαθηκα!Για πες λεπτομερειες!Και εσυ καρακουκλαρα!!Φτου φτου!!!

Ελενα εγω στο ιδιωτικο για το μωρο ειχα παρει:Το μαξιλαρι θηλασμου,φορμακι για την εξοδο,λιγα πανακια για καμμια γουλιτσα κτλ και 2 υφασματινες πανες για να μπορω να το ακουμπαω διπλα μου ή αν ηθελε καποιος απο τους στενους συγγενεις εννοειται ,ο ανδρας μου ,γιαγια,παππους, να το παρει αγκαλια.

Αναστασια μεγεια το μει ται!!!Να το χαρειτε!

Δεσποινα τελεια τα νεα απο τον τελευταο σας υπερηχο ετσι;Μπραβο!Αντε κοντευεις!!

Εμεις εχθες μεχρι αργα πεδευομασταν με τα πραγματα του μωρου,κουνιες,καρεκλακια πορτ μπεμπε κτλ κτλ κτλ....ημουν περιεργη να δω αντιδρασεις του γρ. κ ελεγα στον ανδρα μου ασε μην τα καθαρισουμε ακομα για να τα προβαρει ο μικρος να σκαρφαλωσει μεσα στην κουνια,να μπει μεσα στο πορτ μπεμπε κτλ κ μετα τα κανουμε...ομως το αγορι μου μολις τα ειδε αναφωνησε"μαμααα τι ωραια πραγματα,αυριο θα βγει η αδερφη μου;"οταν του ειπα οχι ακομα απογοητευτηκε....τεσπα ουτε σκαρφαλωσε,ουτε τιποτα αγριο, ισα ισα ελεγε συνεχεια "μπραβο !φανταστικο δωματιο"εμεις βεβαια του τονιζαμε συνεχως ποσο ωραιοτερο ειναι το δικο του, αλλα γενικως ειχαμε θετικοτατες αντιδρασεις.εφερε κ τα παιχνιδια που εχει ξεχωρισει κ τα τοποθετησε στην κουνια χαχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αννουλα πανεμομορφα ολα κ εσυ μια κουκλα!με το καλο!

αναστασια πολυ ωραιο το μει ται μεγια!τωρα ειδα οτι μ ερωτησες γι ατις διακοπες οχι δε θα χω ιντερνετ ισως μπω καμια φορα απο κανα ιντερνετ καφε.

ελενα οπως ειπε κ η χαρα στο ιδιωτικο στα δινουν ολα-με την αναλογη χρεωση φυσικα:evil:

εγω δεν εχω κανει καμια προετοιμασια ακομα...βεβαια εχω ακομα καιρο..απο αυγουστο θα ξεκινησω σιγα σιγα...εχω να ξεχωρισω αρκετα ρουχαλακια απο την ελλη που θελουν πλυσιμο συν καποια πραγματακια που πρεπει να ψωνισω.

χθες γυρισα σπιτι με φοβερο πονοκεφαλο...με επηρεαζει πολυ η ζεστη ρε γμτ.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!

ΑΝΝΟΥΛΑ εισαι μια κουκλα κοριτσι μου φτου φτου!!!!!

Ξυπνησα απο τις 6:30 κ ξεκινησα τπ μαγειρεμα,εκανα γιουβετσακι!!!χτες καθαρισα το σπιτι κ σημερα θελω να ξανακαθαρισω το παιδικο!Εβαλα πλυντηριο και τα ρουχα του μωρου!2-3 πλυντηρια βγαινουν απ οτι βλεπω κ χωρια που θελω να πλυνω κ την καλαθουνα!!!!!νομιζω ειναι τα ωραιοτερα πλυντηρια της ζωης μου!!!!εγω κοριτσια ουτε πονακια νιωθω ουτε τιποτα...μονο που εχει κατσικωθει στη δεξια πλευρα ο μικρος κ με εχει ταραξει!!!!Την Πεμπτη θα παμε να τον δουμε κ ανυπομονω!!!!!

pysXp3.png

Κοριτσια καλημερα τι αφορητη ζεστη ειναι αυτη???Αννα μου εισαι μια κουκλα και η κοιλια μια χαρα ειναι καλε εισαι στον 8πλεον..Στις ειδικες περι σλινγκ ποιες ειναι οι διαφορες του μει-ται με το ρινγκ-σλινγκ???Γιατι και εγω κλεινω προς αυτο που πηρε η μυρινα μου φαινετε πιο ευκολο χιχιχι..Χτες το βραδυ επεσα τοσο πτωμα που εχασα να βαλω το πλυντηριο και ετσι παμε μια μερα πισω..Φτου

:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Άννα είσαι μια κούκλα!Ωραία ιδέα!

πως ανεβάζετε φωτογραφίες εδώ?

Μυρίνα με γειά!

Libero πότε πρόλαβες και μαγείρεψες? Εγώ τώρα θα κάνω μια αλευροκολοκυθόπιτα!

Βλέπω τα πονάκια πάνε και έρχονται! Και μένα με χει πιάσει μια αγωνία μήπως γεννήσω νωρίτερα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Κοριτσια καλημερα τι αφορητη ζεστη ειναι αυτη???Αννα μου εισαι μια κουκλα και η κοιλια μια χαρα ειναι καλε εισαι στον 8πλεον..Στις ειδικες περι σλινγκ ποιες ειναι οι διαφορες του μει-ται με το ρινγκ-σλινγκ???Γιατι και εγω κλεινω προς αυτο που πηρε η μυρινα μου φαινετε πιο ευκολο χιχιχι..Χτες το βραδυ επεσα τοσο πτωμα που εχασα να βαλω το πλυντηριο και ετσι παμε μια μερα πισω..Φτου

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_wearsling.htm

εδω υπάρχουν οδηγιες για το πως φορας το ρινγκ σλινγκ

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai_newborn.htm

και εδω για το πως φορας το μει ται.

προσωπικα προτιμαω το σλινγκ γιατι ειναι πιο ευκολο στο βαλε βγαλε ( ειναι σαν κορδελα καλλιστειων και δεν χρειαζεται να λυνεις και να δενεις συνεχεια). το μει ται απο την αλλη βολευει και για πιο μεγαλο παιδακι να το βαζεις ακομα και στην πλατη για μεγαλες διαδρομες κτλ.

επισης στο σλινγκ εχεις πιο πολλες επιλογες για στασεις θηλασμου.

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_breastfeed.htm

ενω στο μει ται δεν μπορεις να το βαλεις να θηλασει ξαπλωτο.

τα παντα βεβαια ειναι θεμα προσωπικης ανεσης και πως θελεις να το χρησιμοποιησεις το καθενα ειτε ειναι σλινγκ ειτε ειναι μει ται.

suU8p3.png

vdz8p3.png

σε ευχαριστω πολυ chiqui για τις απαντησεις...Κοιτα εγω το θελω απο την αποψη οτι η μικρη μου φετος ξεκιναει νηπεια και θα την πηγαινοφερνω εγω +οτι θα εχω τον μικρο γιατι δεν μπορει να τον κρατησει κανενας +το μωρο και δεν με βολευει απο τον 2οροφο χωρις ασανσερ να ανεβοκατεβαζω παιδια καροτσια κλπ,οποτε πιστευω θα με βολευε ε??

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...