Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

1 hour ago, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

δε μ αρεσουν καθολου αυτα που διαβασα για το επιδομα κυοφοριας..μ αρεσει που υπολογιζα να το παρω τελος ιουλιου...αλλα μαλλον θα πρεπει να το ξεχασω...θα καταθεσω το χαρτι στις 12 ιουλιου και θα ρωτησω.μ αυτη τη λογικη θ αργησει ν αμπει και το λοχειας μετα υποθετω ε?και τι θα κανουμε τοσο καιρο χωρις λεφτα?:confused:μιλαμε για 4 μηνες+...αγχωθηκα τωρα.

δεσποινα μπραβο για τη μπεμπα σας!για τα ρουχαλακια περιμενε να δεις τι θα σου φερουν και βλεπεις μετα τι ακομα θα χρειαστεις.γι αρχη οσα εχεις ειναι μια χαρα.

εβρι μιλησες με το γιατρο σου?ισως ηταν καποια συσπαση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Δέσποινα!

Σήμερα θα κάνω του μπέμπη τη βαλιτσούλα,τη δική μου ίσως σε λίγες μέρες!

Θα πάρω ένα κοντό και φαρδύ για τον τοκετό και 3 με κουμπάκια για μετά,πυζάμες δε θα πάρω γιατί μου φαίνεται πως θα σκάω...Και εγώ τα πλησιάζω τα δώδεκα και τα 2 τελευταία μπήκαν απότομα!Ελπίζω να σταματήσουμε να παίρνουμε άλλα! Όσο για τα ρουχαλακια του μωρού σου μια χαρά ακούγονται!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα!!!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ χρονια πολλα κοριτσαρα μου με υγεια πανω απ ολα!!!!!!!!

ΕΥΡΙΔΙΚΗ ξεκινας να κανεις βαλιτσουλα???αχ τι καλα!!!!!!!!!!εγω απο αυριο θα αρχισω το πλυσιμο των ρουχων κ το σιδερωμα....!

αχ κουκλες εμεις πηγαμε για μπανακι σκ κ το ευχαριστηθηκα πολυ!!!!!!με τετοια ζεστη δεν παιζει να καθομαστε σπιτι!!!βεβαια απο το αιρ κοντισιον με επιασαν τα λαιμα μου κ ειμαι χαλια αλλα μπρος στην δροσια του τι να κανουμε?

pysXp3.png

μολις γυρισα κοριτσακια μου....εγραψα την αδεια κυησεως και πηγα στο γραφειο να στειλω τα χαρτια στην αθηνα...μετα που θα μου τα στειλουν θα παω στο τμημα παροχων...σε μια συναδελφο τα λεφτα κατατεθηκαν μετα απο ενα μηνα....

δεσποινα μια χαρα ειναι τα ρουχαλακια δες τι θα σε φερουν και μετα βλεπεις...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια!

Αννα χρονια πολλά και ευτυχισμένα, με υγεία ,ευτυχία και δουλειά!

Καλοφόρετα τα σλιγκ κοριτσάκια! Εμενα μου έστειλε μια φιλη το δικό της που δεν το χρειαζεται πια, οποτε δεν χρειαστηκε να αγοράσω. Ιωαννα και γω τον ιδιο φοβο είχα και δεν αγόρασα στην μικρη μου, φοβομουν οτι κατι θα κανω λάθος και θα μου πέσει το μωρο! Τωρα θα αρχισω να κοιταω βιντεακια και να κανω καμια δοκιμη!

Ευριδικη συνηθως πονοι σαν της περιόδου θεωρούνται συσπαση, βεβαια σε εσενα κράτησε πολύ ώρα. Καλού κακου πάρε τη γιατρό σου.

εμεις το σαββατο πήγαμαι για μπανακι και χτες γινοταν νονος ο αδερφος μου οποτε πήγαμε στη βαφτιση!

Δέσποινα μια χαρα ειναι τα ρουχαλακια!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κοριτσια μου καλησπερα μολις εφαγα και εκατσα να κανω ενα διαλειματακι...Απο το πρωι προσπαθω να κανω χωρο σε 2συρταρια μεγαλα που εχω μια συρταριερα για να βαλω της μπεμπας και γινετε χαμος...Το βραδυ θα τα βαλω και για πλυσιμο 3πλυντηρια μου βγαινουν ολα μαζι απο 0-3μηνων και δεν κοιταξα καν για τα ουδετερα που εχω για νεογεννητο απο τον γιο μου!!!Πηγα και πηρα μαλακτικο προδερμ και εχει αρχισει και μυριζει το σπιτι μωρουδιλα:tongue::tongue:...Μολις τελειωσω με τα ρουχα θα ξεκινησω να ετοιμαζω την βαλιτσουλα θα παρω τηλ και στο μαιευτηριο να μου πουν τι χρειαζετε,αχ κοριτσια μετραμε αντιστροφα;););).....Παω να συνεχισω....

Αννουλα χρονια πολλα κοριτσαρα πολυχρονη με υγεια και ευτυχια να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο και το σκιουρακι σας!!!

257724qzzhy39no4.gif

:-D

γεια σας κοριτσακια μου πολυ ζεστη σημερα λιωνω,αισθανομαι πτωμα.

Το απογευμα εχω ραντεβου με το γιατρο να δω το κοριτσακι μου.

Αννουλα να τα εκετοστησεις κοριτσακι.

Θα μοιρασετε κουφετα στο μαιευτηριο ,καπου διαβασα οτι ειναι εθιμο .

Φιλακια σε ολε σας

N34Jp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Τι ζέστη είναι αυτή? Με το aircondition στη δουλειά και ώρες ώρες νιώθω να φουντώνω! Εμείς γυρίσαμε εχθές από Κεφαλονιά. Πρώτη φορά έκανε τόση ζέστη ούτε τον Αύγουστο δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Ευτυχώς έκανα τα πρώτα μου μπανάκια που με αποζημιώσανε. Τελικά αυτές οι θάλασσες του Ιονίου είναι ασύγκριτες.

Βλέπω οτι σχεδόν όλες αγοράσατε σλινγκ. Καλοφόρετα κορίτσια. Θα συμφωνήσω και εγώ με την Ρίτα, δεν ξέρω αν θα μου είναι χρήσιμο, αφού πλέον η κόρη μου είναι 6 και δεν χρειάζεται αγκαλιές, άσε που μπορεί να έχει θέμα αν πηγαίνουμε βόλτα και έχω το μωρό πάνω μου συνέχεια. Θέλει να το παίξει μικρή μαμά, να την πηγαίνει αυτή βόλτα με το καρότσι!

Άννα χρόνια πολλά και από μένα!! Με το καλό το μωράκι σου!!

Κερασία εμείς αυτό το έθιμο με τα κουφέτα δεν το έχουμε...γλυκά κερνάμε (παστάκαι ή οτιδήποτε). Με το καλό να δείς το μπεμπάκι σου σήμερα κοπέλα μου!

Άννια και Ευρι ετοιμάζεται βαλιτσούλες ε??? ωραία!!! Εγώ θα ξεκινήσω από εβδομάδα που θα είμαι χαλάρη και θα έχω τελειώσει από το γραφείο! Έυρι είσαι καλύτερα σήμερα?

Λίμπερο κι εγώ 20 ώρες το 24ωρο έχω το κλιματιστικό ανοιχτό...Δεν την αντέχω την ζέστη. Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο θα μας έρθει η ΔΕΗ!!!!

Δεσποινάκι μου μεγάλωσε η μπεμπούκα σου!!! Μπράβο!!! Τώρα δεν θα κάνεις άλλο υπέρηχο? Μια χαρά είναι για αρχή τα ρουχαλάκια που πήρες. Άσε να δείς τι θα σου φέρουν και πόσο θα βγεί το μωρό και πράττεις ανάλογα. Κι εγώ κάπου τόσα σαν τα δικά σου έχω πάρει.

Μυρινάκι και chιqui θα τα χάσουμε τα κιλά μετά αν έχουμε θέληση (Εγώ θέλω δεν θέλω πρέπει να τα χάσω γιατί του χρόνου θα κάνουμε και την γάμο - βάφτιση!). Ευτυχώς δεν πήρα κιλά!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια με εγκαταλειπει η μεση μου αλλα τα μαζεψα ολα μενει μονο πλυσιμο-σιδερο-βολεμα..Τωρα ομως εχω μπερδευτει,επειδη τα περισσοτερα ρουχαλακια ειναι χειμωνιατικα(απο 3μηνων και πανω)δεν ξερω τι να κανω...Εχω πχ για 0-3 καμια 30αρια φορμακια εσωτερικα 3-4μπλουζακια 3-4σορτσακια και 5-6φορεματακια..Επειδη ξερω οτι τις πρωτες 40μερες και μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα δεν θα πολυβγαινουμε να παω να παρω κι αλλα η να κρατησω τα φορμακια???Γενναω ακριβως πανω στην αλλαγη και δεν ξερω πραγματικα τι ρουχα θα χρειαστω για το μωρο!!!Επισης απο πανες σκεφτομαι να παραγγειλω αυτες 1κουτα και αν δεν μου εμφανισει αλλεργια(αν και δεν νομιζω γιατι χρησιμοποιω της μπειμπιλινο που ειναι της ιδιας εταιρειας,χρονια τωρα και δεν ειχα προβληματα)http://www.paneschicco.gr/#

:-D

Καλησπέρα!!! Μας "ξελάφρωσε" η εφορία σήμερα λοιπόν!!! :tongue::rolleyes:

Μόλις έκανα κι εγώ την παραγγελία μου για mei-tai, παρήγγειλα αυτό:

4011_marsipo.JPG

Το πήρα σε χρώματα που να αρέσουν και στον μπαμπά, αν τελικά θελήσει κι αυτός να το χρησινοποιήσει να μην είναι πχ τίποτα φούξια :tongue:

Κουφετάκια εμένα στα μέρη μου δεν μοιράζουνε, αλλά εδώ Κρήτη μοιράζουνε, οπότε θα ετοιμάσω κι εγώ. Πρόσφατα που πήγα σε μία γέννηση, τα είχε φτιάξει η κοπελιά μόνη της, αγόρασε τα κουφετάκια, πήρε υλικά και όταν μπήκε στο μήνα της άρχισε να τα ετοιμάζει. Τέτοιο στυλ:

1.1.PUR_.007-681x1024.jpg&w=288&zc=1&q=100;

Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί που παραγγείλαμε τα πραγματάκια του μωρού, έχουν έρθει όλα εκτός το κρεββατάκι. Η συρταριέρα δηλαδή που με απασχολεί για να αρχίσω να πλένω και να σιδερώνω έχει έρθει, απλά αυτοί δεν μπορούν να έρθουν 2 φορές, μόνο μία φορά θα έρθουν. Αν δηλαδή έρθουν τώρα, το κρεββατάκι πρέπει να πάμε μόνοι μας να το πάρουμε, και να το μοντάρουμε επίσης, αλλιώς το μοντάρουνε αυτοί.. Οπότε θα περιμένω τι να κάνω.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλησπέρα!!!

Έτοιμο το βαλιτσάκι κατά 90% λείπουν 2-3 πραγματάκια! Την άλλη εβδομάδα θα φτιάξω και τη δική μου!

Είδα τις πάνες τις chicco πολύ καλή τιμή! Δε θυμάμαι πια κοπέλα τις πρότεινε. Τι λέτε αξίζουν?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Kαλησπέρα εγκυούλες.

Ευχομαι τώρα που βραδυάζει να δροσίσει και λίγο μπας και πάρετε καμιά ανάσα!

Κερασια, εύχομαι όλα να είναι καλά με το γιατρό, πόσο είναι το μικρούλη σας?

Μύρινα, πολύ ωραίο το μει ται σου. Αλλά δε θα είναι πολύ ζεστο, τουλάχιστον για το καλοκαίρι? Και πολύ πρακτική σε βρίσκω, που να φορούσε ο άντρας σου ροζάκι ε? Εύχομαι σύντομα να λάβετε και τα επιπλάκια σας και να αρχίσεις και εσύ τις ετοιμασίες σου!

Ευρι, μπράβο βρε θηρίο, την έφτιαξες τη βαλιτσούλα! Εγω τόσο καιρό λέω θα την φτιάξω και ακόμα τίποτα. Αλλά τώρα που άρχισα να πλένω και τα ρουχαλάκι της μικρής, φαντάζομαι θα την ετοιμάσω κάποια στιγμή!

Για τα κουφέτα δε ξέρω. Αλλωστε δε περιμένω και τίποτα επισκέψεις στο νοσοκομείο, μη σας πω ούτε μετά:|!

Νομίζω πως και η αδερφή μου είχε γλυκά και όχι κουφέτα!

Λετά τι ωραία που σα να ξεμπέρδεψες σχετικά εύκολα με τις άδειες! Ευχομαι καμιά να μη δυσκολευτεί!

Αννια, σε καταλαβαίνω με τα προβλήματα χωρου! Εύχομαι να βρεις τελικά κάπου λίγο χώρο και για τη μικρούλα σου. Για τα ρουχαλάκια, θα σου έλεγα κράτα ότι έχεις και συμπληρώνεις άμα πιστεύεις πως χρειάζεται!

Μιμίκα, ετοιμάζεσαι για γάμο του χρόνου? Με το καλό. Τι εποχή σκέφτεστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...