Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

1 hour ago, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο κουραγιο μπειμπ... να σε πω.... παρε μαζι βιβλιαριο τραπεζης και αριθμο Iban γιατι πλεον δεν τα δινουν μετρητα ή σε επιταγη τα λεφτα αλλα ζητανε λογαριασμο τραπεζας και τα καταθετουν εκει... σε ερωτηση μου ποτε μου ειπε η υπαλληλος ουυουυουουυουουυου θα αργησει!!! χ@#@ε μεσα δηλ!! και να φανταστεις οτι απο την δουλεια ( τραπεζα) θα με πληρωνουν κανονικα μεχρι να κατατεθουν τα λεφτα γιατι εχω και 800 ευρακια δοση στεγαστικου και δεν παιζει να μην το πληρωνω αλλα και ουτε να τα βρω απο το υπερπεραν!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κ απο μενα!

αννουλα χρονια πολλα κ απο εδω!να σε χαιρομαστε!

πολυ ωραια ολα τα σλινγκ καλοφορετα κοριτσια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

πως περασατε κουκλες;Τα μωρακια ολα καλα;Εμεις ειχαμε φυγει το σκ,Νεα Μακρη και περασαμε καλα... να ειχε και λιγοτερη ζεστη καλυτερα θα ηταν!!!

Βλεπω μεγαλη σλινγκοσυζητηση χαχα...μονο εγω δεν πειθομαι μαλλον για τη χρησιμοτητα του σλινγκ..!!

Ειπαμε βεβαια αν ο μεγαλος μου ηταν μικροτερος μπορει και να το σκεφτομουν ομως τωρα με τιποτα,ασφυκτιω και μονο στην ιδεα.Ειμαι παραδοσιακη εγω...καροτσακι και Αγιος ο Θεος.

Καλη εβδομαδα.Και τσουκου τσουκου τσουλανε οι μερες ετσι;;

Αννα Χρονια πολλα και απο εδω!Χαρουμενη και ευτυχισμενη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ενος συναδελφου του τα εδωσαν σε 4 μηνες οι αλητες!!!ας ελπισουμε οτι τωρα που εχουμε κυβερνηση και θα πεσει χρημα απο την τροικα ( τρομαρα μας) οτι θα ξελασπωσει το θεμα!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα!!! :D

Άννα χρόνια πολλά και από εδώ!!!

birthday+party+clipart.jpg

Κι εμείς καλά περάσαμε το σαβ/κο, αλλά πολύ φαί πάλι! Έβαλα 2,5 κιλά!! Πριν λίγο ζυγίστηκα 99 :? άσε που πρήστηκα κι εγώ, τελευταία δεν προσέχω καθόλου.. Ενώ παλιά είχα πολύ περιορισμένο το αλάτι, τώρα τρώω ότι να'ναι.. Πολύ φοβάμαι ότι αν κάνω εξετάσεις τώρα το ουρικό μου θα είναι ανεβασμένο!! :shock: Από σήμερα σαλατούλες!!! :tongue:

Εμένα μου φαίνονται πιο βολικά τα mei-tai!! Σε κάτι τέτοιο μάλλον θα καταλήξω, αν και είναι λίγο τσιμπημένα.. Αν όμως με βολέψει θα τα βγάλει τα λεφτά του πιστεύω!!

Για να πλύνω και να σιδερώσω τα ρουχαλάκια περιμένω να μου φέρουν τα επιπλάκια, γιατί τώρα τα έχω πάνω στον καναπέ, αλλά δεν έχει νόημα να τα πλένω και να τα ξαναβάλω στον καναπέ νομίζω :? οπότε περιμένω να έρθει η συρταριέρα!! :rolleyes:

Σε λίγο θα πάω να πληρώσω την εφορία να φύγει κι αυτό.. Να ξέρουμε και τι μας μένει να πορευτούμε.. Πφφ

Αυτά προς το παρόν!! Τα λέμε κι αργότερα!! Φιλάκια!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

myrinaki ασε με τα κιλα... εγω μια χαρα λεω οτι μεχρι τωρα εχω βαλει μονο 2 αλλα ξεκινησα απο 92-93 κιλα... ελπιζω μετα την γεννα να εχω καμια σημαντικη απωλεια για να παρω τα πανω μου να αρχισω σωστη διατροφη παραλληλα με τον θηλασμο μπας και χασω κανα 15 και σιγα σιγα και πιο κατω!!!

εγω σημερα θα βαλω πλυντηριο μωρουδιακα συρταριερα και ολα τα επιπλακια τα εχω ...χωρο δεν εχω!!! εχει κανει καταληψη σε ολα ο Σπυρετος... σκεφτομαι να παω ικεα να παρω το εξης βολικο που το εχω και στην δικη μου ντουλαπα:

500_500_2011_8_31_11_49_15.jpg

500_500_2011_3_28_10_39_50.jpg

θα το βαλω στην ντουλαπα ( ισως παρω 2 ενα για το καθενα), δενει με ισχυρο βελκρο και δεν πεφτει με τιποτα!! θα τακτοποιησω απειρα μπλουζακια του σπυρου και στο αλλο φορμακια ζιπουνακια κτλ του μπεμπη και τα συρταρια της ντουλαπας και την συρταριερα θα τα εχω για πετσετουλες σεντονια κουβερτουλες κτλ... δεν βλεπω αλλιως να χωρανε και των 2 τα πραγματα..

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ Έλενα 100.5 ξεκίνησα, αλλά ως και τον 4ο μήνα που ήμουνα ξάπλα λόγω της αποκόλλησης έχασα 6 κιλά, αλλά τώρα βλέπω ότι σχεδόν τα έχω ξαναβάλει.. :(

Ρε συ εγώ ούτε στη δική μας ντουλάπα δεν έχω χώρο!! Οπότε δεν γίνεται αλλιώς.. Θα περιμένω.. :rolleyes:

Πάω τώρα μην με πιάσει η ζέστη στους δρόμους!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ? ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΛΕΦΤΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΖΩ!

2sCXp3.png

Καλημέρα σε όλες κορίτσια! Πως είστε?

Υποφέρω από τη ζέστη! 2 βράδια με το ζόρι αν κοιμήθηκα ελάχιστα. Έσταζα!

Τα πόδια μου μοιάζουν με φραντζόλες και έχω πάρει 2 κιλά σε δύο εβδομάδες..Αφήστε που χτες στον ύπνο μου με έπιασε δυνατός πόνος στην κοιλιά,σαν πόνος περιόδου. Πανικός με έπιασε! Ξύπνησα τον άντρα μ από το κλάμα! Τι να είναι αυτό ρε κορίτσια?

Την Κυριακή λέμε να πάμε για το πρώτο μπάνιο και δεν κρατιέμαι...Δεν αντέχω άλλο! Την Πέμπτη έχω non stress.

Αννούλα χρόνια σου πολλά με υγεία και αγάπη!! Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν!!

Με γεια σε όσες αγόρασαν σλινγκ!

Σήμερα λέω να φτιάξω βαλιτσάκι!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα!

Αννα, γιορτάζεις σήμερα? Χρόνια σου πολλά. Πολύχρονη και ότι επιθυμείς να το έχεις!

Δήμητρα, τελευταία βδομάδα είναι αυτή? αντε πέρασε και για σένα ο καιρός!

Ριντι, πολύ μου άρεσε το σλινγκ που έβαλε η Ελένη, με το καφέ. Και μου φαίνεται πως κάνει περισσότερο για όλες τις εποχες!

Εγω τελικά δε θα χρειαστεί να παρω. Μίλησα με τον αδερφό μου και μου είπε πως έχει μια μεγάλη συλλογη απο όλα τα είδη και περιμένω να μου τα στείλει!:P

Χτες πήγαμε και για τον τελευταίο μας υπέρηχο! Ολες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, η μικρούλα μας είναι 2.29 και πολύ ζωηρή. Είναι με το κεφαλάκι κάτω, οπότε όλα καλά! Είχε και το χεράκι της στο στόμα, μάλλον πεινούσε η καημενούλα! Εγώ έφτασα αισίως τα +12, αχ, πόσα ακόμα θα πάρω μέχρι να γεννήσω?

Αρχισα και εγώ τα πλυσήματα, και σήμερα θα τα σιδερωσω!

Κορίτσια για πείτε τη γνώμη σας. Εχω 7 αμάνικα κορμάκια, 13-14 κοντομάνικα, 8 ολόσωμα και 4 5 ρουχαλάκια εξόδου. Πόσα ακόμα χρειάζομαι? Να τα πάρω τώρα ή να περιμένω να δω τι θα μου φέρουν και τα παίρνω μετά? Πόσες πετσέτουλες λέτε να χρειαστώ? Ηδη, έχω τόσα άλλα μικροπράγματα που πρέπει να πάρω, και ο άντρας μου δικαιολογημένα έχει αρχίσει να μου κάνει παράπονα πως ξοδεύω πολλά!

Καλημέρα Ευρι.

Τι κάνεις? Βαλιτσάκι ε? Μπράβο σου, εγώ ακόμα να αξιωθω, έχω να πλύνω τις πυτζαμες μου και να δω τι χρειάζομαι για το μωρό. Πόσες πυτζάμες, νυχτικάκια θα πάρεις?

Οσο για το πόνο, ρώτα το γιατρό σου, αλλά και εγώ έχω αρχίσει αραιά και που να έχω πονάκια. Οχι πολύ έντονα, αλλά κρατάνε κανένα 10λεπτο και μετά φεύγουν. Φαντάζομαι πως ετοιμάζεται η μήτρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...