Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ουφ! Τέλειωσα!!! Το internet επανασυνδέθηκε εχθές, και μόλις διάβασα όλα τα post σας από την τελευταία φορά που μπήκα!! Έχω να δηλώσω ότι πολύ μου λείψατε!! Θα ξεκινήσω με σχόλια πάνω σε διάφορα που διάβασα και κατόπιν θα σας πω και τα δικά μου νέα!!

kerasia: Tώρα διάβασα το post σου για την lacta και θέλω!!!!! :-D

ANNA27! : Πολύ χρήσιμο το site για την ανάπτυξη που παρέπεμψες!! Όσο για το νοσοκομείο εγώ εκεί κατέληξα, για 3 κυρίως λόγους. Κατ'αρχήν επειδή δεν εμπιστεύομαι τις κλινικές, κατά δεύτερον επειδή για την δουλειά μου για τις αναρωτικές άδειες χρειάζομαι γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο, και τέλος φυσικά και το οικονομικό είναι αρκετά σημαντικό. Είναι δύσκολες εποχές, και δεν ξέρουμε τι μας περιμένει ακόμα, ας κάνουμε λίγο οικονομία από όπου μπορούμε. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό που λες για την κλεισούρα και τη μπιτζάμα όλη μέρα!! Έχω χολοσκάσει!!

leta800: Αυτό που λες για την δουλειά, είναι αλήθεια, οι συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα είναι πλέον πολύ σκληρές.. Προσωπικά με τις δύο αποκολλήσεις που είχα αν ήμουν στον ιδιωτικό τομέα θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να πληρώνομαι ή στο να κρατήσω το παιδί μου.. Χαίρομαι που το πέσιμο του μικρού σου δεν ήτανε κάτι σοβαρό. Καλό κουράγιο με τα δόντια.. Στο ταξίδι θα είσαι μόνη; Δεν θα είναι κάποιος συνάδελφος μαζί να σε βοηθήσει; Υπομονή κοριτσάρα..

afroad: Καλώς όρισες στην παρέα μας!! Κι εγώ έχω αϋπνίες μονίμως!! Βλέπω όλα τα csi στην τηλεοραση κοκ!!! Άσε!!! Αλλά δεν κοιμάμαι βαριά όμως, αν ξυπνήσω δύσκολα ξανακοιμάμαι...

GiovannaXA: Το papp-A δεν το δικαιολογούν τα ταμεία, κι εγώ που τα κάνω όλα πλέον σε δημόσιο νοσοκομείο για αυτό πλήρωσα 80 ευρώ, ενώ η αυχενική είναι δωρεάν. Όμως μας είπαν από την αρχή ότι είναι προαιρετικό, και μας εξήγησαν τα πάντα (τι πρέπει να πληρώσουμε, ότι προσθέτει ένα 10% περίπου στην ακρίβεια της εξέτασεις, κοκ). Εμείς το κάναμε έτσι κι αλλιώς. Κι εγώ του δημοσίου είμαι, και ακριβώς όπως λες κι εσύ, ενώ είχαμε πολλά προνόμια σε αυτό το θέμα τώρα ήρθανε όλα τούμπα :-/

chiqui: Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι έχω :-/ Επίσης όσο για το "δασκάλεμα" του άντρα σου, εγώ λέω να μην το αφήσεις αναπάντητο!!!! Fight back :wink:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(Το έσπασα σε δύο για να μην είναι τεράστιο το post!!)

Τα νέα μου: :-)

Στις 21/2 έκανα την αυχενική και papp-A. Βγήκανε όλα καλά τα αποτελέσματα. Είδαμε το μωράκι που έχει αρχίσει να γίνεται ανθρωπάκι πλέον!! Κουνούσε χεράκια και ποδαράκια, το χέρι του το είχε κοντά στο πρόσωπο, μου φάνηκε σαν να πιπιλούσε το δάχτυλο!! :-) Και ήτανε τότε 57mm στην 12εβδ1ημ, όσο ακριβώς δηλαδή έπρεπε να είναι βάσει της τελευταίας περιόδου!! Για το φύλο δεν μου είπε κάτι, προτιμάει λέει να μην πει κάτι παρά να πει κάτι που δεν είναι σίγουρος. Αν και δεν ήτανε ο γιατρός μου (την αυχενική την κάνει συγκεκριμένη ομάδα γιατρών στο νοσοκομείο), τον ρώτησα αν φαίνεται κάτι για την αποκόλληση, μου είπε ότι φαίνεται να έχει κολλήσει, έχει μείνει ένα μικρό κομμάτι ακόμα όμως. Ξαναπήγα μετά για να πάρω τα αποτελέσματα του papp-A και για να κάνω και τις μινιαίες εξετάσεις αιμα-ούρα, και όταν βγουν κι αυτές θα πάω στον γιατρό μου να δει όλες τις εξετάσεις και να μου κάνει και έναν υπέρηχο να δει κι αυτός. Τον πέτυχα πάντως στον διάδρομο και τον ρώτησα αν πρέπει να συνεχίσω ξάπλα και τα χάπια (προγεστερόνη) και μου είπε ναι! Για σεξ φυσικά ούτε κουβέντα :-P Πάντως η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν έχω τις δυνάμεις μου, εξαντλούμε απίστευτα εύκολα..

Κοιλίτσα έχω κάνει πολύ μικρή, σαν προίξιμο είναι περισσότερο, όμως με τα ρούχα μου την νοιώθω την πίεση!! Από τις μπιτζάμες μου έβγαλα τα λάστιχα γιατί με έσφιγγαν! Αγόρασα 2 παντελόνια εγκυμοσύνης (11 και 13 euro το καθένα) από το mothercare όπου είχε 70% εκπτώσεις, γιατί κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου οικονομικό!!

Κιλά έχω χάσει 4, όχι κάνωντας δίαιτα, αν και είμαι παχύσαρκη και πρέπει να προσέχω γενικά, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να φάω πολύ ποσότητα. Τρώω πολύ λιγότερο από όσο έτρωγα πριν, η εγκυμοσύνη με έκανε εγκρατή.. Ίσως από φόβο για το ζάχαρο που πρέπει να προσέχω μην κάνω..

Επίσης αν και περίεργο, με έπιασαν αναγούλες εδώ και 2 βδομάδες περίπου! Άκουσον άκουσον, στο τέλος του πρώτου τριμήνου που υποτίθεται ότι σταματούν!! Τι να πω.. Από τότε τρώω πολύ συγκεκριμένα πράγματα, κυρίως ζυμαρικά με τυρί. Σάλτσες, κρεμμύδι, σκόρδο και ότι είναι βαρύ και όξυνο δεν μπορώ, την άλλη φορά έφαγα ένα πορτοκάλι και με πονούσε το στομάχι όλη μέρα! Και το γάλα με αναγουλιάζει και ρε γμτ δεν πρέπει να το κόψω, αλλά τώρα πχ έχω να πιω 2 μέρες γάλα... Σήμερα έχω φάει όλη μέρα ένα μπισκότο, δεν πεινάω καθόλου! Από συμπληρώματα μόνο το φυλικό παίρνω ως τώρα..

Το στήθος μου κι εμένα έχει γίνει τεράστιο, μα που θα φτάσει πια??!?!?! Μιας και είμαι συνέχεια στο σπίτι δεν φοράω σουτιέν, αλλά στυλ-μποστάκια, σαν αυτά που φορούσαμε στο γυμνάσιο :-P Είναι πολύ άνετα και τουλάχιστον δεν είναι το ένα στην ανατολή και το άλλο στη δύση να κρέμονται :-P Για άλλα συμπτώματα, συχνοουρίες έχω λιγότερο από ότι στην αρχή, τη νύχτα σηκώνομαι μόνο μία φορά πλέον. Νεύρα πολλά!! Ίσως να φταίει και ο "εγκλεισμός" :-P

Πέρνάω γενικά δύσκολα τους τελευταίους 2 μήνες.. Κλεισμένη μες το σπίτι, χωρίς να βλέπω άνθρωπο όλη μέρα.. Ο άντρας μου να γυρνάει αργά από τη δουλειά (και δόξα τω θεώ που υπάρχει η δουλειά!), δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά.. Τις δουλειές (αν και καθόλου συνηθισμένος δεν ήτανε) τις έχει όλες πλέον αναλάβει αυτός, όπως και όποτε μπορεί, γιατί δουλεύει 6ήμερο..

Ξέρετε τι με προβληματίζει περισσότερο; Σε φάση που με τρομάζει κιόλας.. Αυτό είναι το πρώτο παιδάκι, για τις δουλειές και για όλα δεν νοιάζομαι, ας γίνουν όποτε θέλουν.. Αν όμως ήτανε δεύτερη εγκυμοσύνη, τότε τι θα έκανα με το πρώτο παιδάκι μου; Βλέπω όλες που έχετε ήδη παιδάκια πόσο ταλαιπωρήστε και που δεν έχετε και δύσκολη εγκυμοσύνη, με την έννοια που έχω εγώ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου.. Τουλάχιστον όλα αυτά τα προβλήματα δεν έχουνε επηρεάσει το μωράκι μου και μεγαλώνει φυσιολογικά!

Αυτά για τώρα!! Θα τα λέμε πιο συχνά στο εξής κοριτσάρες!!!

Φιλιά πολλά!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλησπερα κοριτσακια.Διαβασα για αυπνιες και σας γραφω το προβλημα μου.Ενω νυσταζω πολυ συχνα και σε στιγμες που δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ ξαπλωνω με ορεξη οταν ομως σηκωνομαι για πιπι μπορει να μεινω ξυπνια και 2 ωρες.Αφηστε μεγαλο το δραμα σκεφτητε να μεγαλωσει και η κοιλια εκει θα ξημερωνομαι μου φαινεται.

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Να προστεθώ και εγώ

leta008 1-5/08 αγοράκι

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

elisabeth 6/9

Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μυρίνα προχτές νομίζω σε σκεφτόμουν... χάρηκα που διάβασα νέα σου. Όλα πάνε καλά και με εσένα και από εδώ και πέρα θα στρώσει και η εγκυμοσύνη. Κάνε υπομονή να περάσει λίγος καιρός ακόμα και θα βγεις και εσύ τις βόλτες σου. Είναι κουραστικό το ξέρω αλλά κάνε κουράγιο. Συγχαρητήρια και για την απώλεια κιλών. Και εγώ καλά τα πάω. Δεν έχω χάσει αλλά έχω καταφέρει να μην πάρω.

Οι υπόλοιπες κορίτσια τι κάνετε; Σχεδιάζετε βολτούλες για το ΣΚ

Αααα ξέχασα να σας πω ότι ταλαιπωρούμαι από ίωση και έχω κλειστεί στο σπίτι μου. Έχω φοβερή καταρροή και πονοκέφαλο. Επίσης με πονάει η δεξιά πλευρά του προσώπου μου. Τουλάχιστον δεν έχω πυρετό :-(:-(:-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κι από το Ηράκλειο!!! :-)

kerasia & afroad οι αϋπνίες δεν παλεύονται πλέον! Εχθές έκανα σβούρες στο κρεββάτι ως τις 3:30, δεν με έπαιρνε με τίποτα.. Μια φίλη μου λέει να αλλάξω στρώμα, εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι από την εγκυμοσύνη..

GiovannaXA μακάρι να έχεις δίκιο γιατί έχω σκάσει μέσα!! Όσο για τα κιλά, εγώ ήμουνα 100 :-P οπότε στα 100 τα 4 είναι σταγόνα στον ωκεανό όπως καταλαβαίνεις, αλλά είναι θετικό όπως λες ότι δεν βάζουμε!! Περαστικά σου εύχομαι και να γίνεις γρήγορα καλά!!! :-)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα!!!!

Μυρινα σε ειχα στο νου μου!Χαιρομαι που ειναι ολα καλα!Μπραβο και σε λιγες μερες θα δεις τι ωραια που θα κανεις τις βολτες σου!Αλλο πραμα το δευτερο τριμηνο!

Οσο για τα κιλα μην αγχωνεσαι τοσο και εγω δεν παω πισω,τα εχω τα κιλα μου αλλα οπως λεει και ο γιατρος μου (τον λατρευω και για αυτο γιατι ειναι φοβερα διακριτικος και δε με αγχωσε ποτε) οι κοπελες που εχουν παραπανισια κιλα εχουν επιγνωση και προσεχουν περισσοτερο απο καποια αλλη με αποτελεσμα και να περνουν λιγοτερο και να κανουν σωστοτερη διατροφη.Και αν κρινω απο μενα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη εχει απολυτο δικιο!!

Λετα περαστικα για το δοντακι...βρε τι σε βρηκε τωρα στα καλα καθουμενα!

γιοβαννακι περαστικα και σε σενα

Αφρο ,κερασια και υπολοιπες ξενυχτισσες...ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Μη σκεφτεστε τιποτα μεσα στη νυχτα!

Λοιπον με βαζω στη λιστα με τελευταια ημερονηνια αλλα υπολογιζω θα γεννησω 15 μερες νωριτερα και χωρις φυλο,θα το συμπληρωσω εν καιρω (αν και αγορακι θα εχω !χαχα!)

leta008 1-5/08 αγοράκι

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

elisabeth 6/9

Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωριτερα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ξέρετε τι με προβληματίζει περισσότερο; Σε φάση που με τρομάζει κιόλας.. Αυτό είναι το πρώτο παιδάκι, για τις δουλειές και για όλα δεν νοιάζομαι, ας γίνουν όποτε θέλουν.. Αν όμως ήτανε δεύτερη εγκυμοσύνη, τότε τι θα έκανα με το πρώτο παιδάκι μου; Βλέπω όλες που έχετε ήδη παιδάκια πόσο ταλαιπωρήστε και που δεν έχετε και δύσκολη εγκυμοσύνη, με την έννοια που έχω εγώ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου.. Τουλάχιστον όλα αυτά τα προβλήματα δεν έχουνε επηρεάσει το μωράκι μου και μεγαλώνει φυσιολογικά!

Να απαντησω και σε αυτο οπως το βλεπω εγω...

Μην αναλυεις και τοσο τα πραγματα διοτι ακομα δεν εχεις πληρη εικονα του τι γινεται στην πραγματικοτητα με ενα παιδι και τα βλεπεις ολα αγνωστα κ βουνο.Οχι οτι τα πραγματα ειναι ευκολα ,καθολου μαλιστα ειδικα στην αρχη,αλλά εγω νομιζω οτι η φαση ειναι ''πεσε και κολυμπα''κοινως, αναλογως τις καταστασεις και τη βοηθεια που εχει ή δεν εχει καποιος προσαρμοζεται και μια χαρα τελικα τα καταφερνουν ολοι.Απο εκει και περα αναλογως το παιδι παντα τα πραγματα μπορει να αποδειχθουν πιο ευκολα ή πιο δυσκολα απο οτι τα περιμενουμε.

Αναλογως λοιπον τις συνθηκες αποφασιζουμε και στο μελλον πως θα κινηθουμε.Πχ.ο γιος μου ειναι πολυ δυσκολο και ζωηρο παιδι .Μου ηταν αδιανοητο να περασω δευτερη εγκυμοσυνη σε συντομο χρονικο διαστημα.Δεν ειχα αντοχες με λιγα λογια.Φροντισα λοιπον να αφησω τον καιρο να περασει ,να παει στο σταθμο ,να ειναι πιο ωριμος,να αυτοεξυπηρετειται,να μη χρειαζεται τοσες αγκαλιες με την εννοια να τον σηκωνω κτλ και πλεον μια δευτερη εγκυμοσυνη που αλλοτε εμοιαζε στα ματια μου κατι εξωπραγματικο με τον Γρηγορη μου σπιτι ,πλεον μπορω να πω οτι η καθημερινοτητα μεχρι στιγμης ειναι παραπανω απο καλη.

Οποτε μην αγχωνεσαι εν καιρω θα τα δεις ολα και θα αποφασισεις πως θα κινηθεις

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια τί θα γίνει μ'αυτές τις ιώσεις; Μόλις ξεφορτώθηκα το βήχα και σήκωσα κεφάλι την πάτησα σαν κι εσένα Γιοβάννα, καταρροή πολύ και πονοκέφαλο. Περιμένω το σαββατοκύριακο να κλειστώ μέσα να ηρεμήσω. Τους έχω τρελάνει όλους με το φτάρνισμα! Προσέχετε οι υπόλοιπες, να φυλάγεστε! Απο ότι φαίνεται αν την πατήσουμε μία είμαστε επιρρεπείς μετά. Εγώ δεν σας λέω ακόμα για ΠΗΤ. Σε δυο βδομάδες που θα πάω στον γιατρό θα ξέρω και φύλο πρώτα ο Θεός οπότε όλα μαζί! Απο κιλά πάντος κι εγώ έβαλα 3-4. Είχα δυστυχώς και κάποια παραπάνω απο πριν αλλά νομίζω μέχρι τόσα είναι φυσιολογικό. Θέλω να κρατηθώ όσο περισσότερο να μείνω σ'αυτά. Η πείνα δεν βοηθάει δυστυχώς! Άντε να δούμε! Ξέρετε οι πιο έμπειρες πότε μπαίνουν πιο εύκολα τα κιλά να έχουμε το νου μας να προσέχουμε περισσότερο; Ελπίζω να μην σας δω εδώ μέσα το σαββατοκύριακο αλλά να κόβετε βολτούλες!

Εγω στο γιο μου εβαλα μαζεμενα κιλα στο δευτερο τριμηνο χωρις να τρωω παραπανω,και καποια λιγα στο τελος.Θεωρω οτι το δευτερο τριμηνο θελει προσοχη.Στο τελος αυτα που μπαινουν ισως ειναι και κατακρατηση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αμάν! Οπότε απο δω και πέρα είναι η πιο επικίνδυνη φάση; Αγχώθηκα! Σ'ευχαριστώ πάντος Ρίτα, να ξέρω τί μου γίνεται γιατί εγώ νόμιζα στο τέλος μπαίνουν πιο πολύ. Αλλά η κατακράτηση που λες μου ακούγεται πολύ λογική.

Βαζεις κιλα και στο τελος αλλά σου λεω πιστευω οτι ενα μερος ειναι κατακρατηση και φευγουν αμεσως και το αλλο κυριως μερος ειναι το παιδι που βαζει αρκετο βαρος στο τελος..Κυριως στο δευτερο τριμηνο τα κιλα που μπαινουν ειναι και αυτα της μαμας που μενουν νομιζω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...