Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να αποφασίσω απο τι ύφασμα να παραγγείλω το sling μου…

Σίγουρα όχι διπλό πάντως. Λινό ή βαμβακερό θα πάρω.

Αλλά έχω μια απορία: Βαμβακερό-Βαμβακερό twill-υφαντό βαμβακερό… τι διαφορά έχουν;

Είμαι άσχετη με τα υφάσματα…:oops: Τι προτείνετεsmiley-sign0085.gif

http://blog.babywearing.gr/2009/03/blog-post_23.html

http://www.facebook.com/groups/asterakislings/

το λινο που το ειδα σε μια κοπελα στον παιδικο σταθμο που παω τον Σπυρο ειναι αρκετα μαλακο και δροσερο ( δεν ειναι το αγριο λινο που ταιμπαει) οσο για το βαμβακερο εχω το ειχα διπλο οποτε αν και δροσερο μου επεφτε λιγο βαρυ για καλοκαιρακι.

το twill απ οτι λεει στο σαιτ ειναι σαν λεπτη καμπαρντινα αλλα δεν ξερω ποσο δροσερο μπορει να ειναι..

ελατε στο γκρουπ στο φεισμπουκ που εβαλα παραπανω και καντε ενα ποστ με αποριες. θα σας απαντησει και η Στελλα αλλα και αλλες μαμαδες που εχουν χρησιμοποιησει σλινγκς με διαφορα υφασματα.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααα..

ειχα γεματη μερα σημερα και τωρα με περιμενει σιδερο...αρχισα να πλενω τα ρουχα του μπεμπη και γινεται χαμος...

χθες πηγαμε στη gay parade εδω στη θεσσαλονικη....τους χαζεψαμε λιγο και μετα φυγαμε...

η ζεστη δεν παλευοταν χθες...ειχαμε και το μεσημερι τη βαφτιση καταλαβαινετε το χαμο εε???κοτοπουλο γυρισα...νομιζα οτι θα λιποθυμουσα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερααα... σημερα πρωι πρωι αρχισα τις δουλειες!!!

φαι ( παστιτσιο) πλυσιμο τα ριχταρια που τα γεμισε γαλατα ο ταλιμπαν μου.. ποοολυ κατουρημα λογω εκπαιδευσης πανας και ακολουθει σιδεροοοοο

Λετακι με γεια το νεο αστερακι!! ποιο πηρες???? εγω αρχες μηνα θα παρω το δευτερο γιατι τωρα αναποδα να με γυρισεις δεν θα πεσει διφραγκο!!!! μου αρεσουν ολα ρε γμτ... και τα μει ται ειναι ομορφουλικα αλλα αντε και πηρα 3 ... ετσι πως τρεχουμε με δουλεια κτλ ποτε να προλαβουμε να βγουμε για να τα χαρω ολα... οποτε θα αρκεστω σε 1 ακομα σλινγκ ελαφρυ.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα κουκλάρες! Πολύ ησυχία έπεσε! Εμείς χθές πήγαμε για ένα μπανάκι Σαλαμίνα το απόγευμα! Ήταν πολύ ωραία....το βράδυ είχαμε ένα φιλικό ζευγάρι στο σπίτι και είχαμε παρέα. Σήμερα ξυπνήσαμε...ήπιαμε καφεδάκι...φάγαμε και μάλλον θα πάμε για μπανάκι ξανά!!! Αύριο πάλι δουλειά...τουλάχιστον είναι η τελευταία εβδομάδα!!!

Λέτα πιο παρήγγειλες? βάλε μας φωτο! Κι εγώ θα παραγγείλω αλλά όχι τώρα...τώρα κι εμείς είμαστε λίγο ζόρικα!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!:D

chiqui πολύ ωραιο είναι αυτό το sling!

Λέτα εσύ ποιο πήρες; Με γεια!

Εγω πάλι σκεφτόμουν κάτι σκούρο σε βαμβακερό twill (μαύρο ή Λαδί-καφέ) με έντονο χρώμα στο ρέλι κ στους κρίκους.

Βέβαια μου αρέσει κ αύτο το ύφασμα που έχει «σγουρή» υφή αλλά βγαίνει σε ανοιχτόχρωμο.

Απʼτο ένα άκρο στο άλλο δηλαδη… χαχαχα!

Πείτε μου τη γνώμη σας….:rolleyes:

1814_sling.jpg

Κοριτσια καλησπερα τι ζεστη ειναι αυτη??Αχ δεν αντεχω αλλο το μεσημερι ξαπλωσα κατω απο το κλιματιστικο ακριβως και ιδρωνα ελεος....Επισης ζαλιζομαι και πολυ λογο ζεστης και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και λυπαμαι και τα πιτσιρικια μου που τα εχω αφησει σχεδον μονα τους:|:-|...Για τα σλινγκ που λετε ηθελα να παρω και στον γιο μου αλλα βολευτηκα με τον μαρσιπο ομως τωρα αφου διαβαζω τοσο καλα λογια λεω να παρω τελικα,απλα η απορια μου ειναι αν θα το δενω σωστα μην μου φυγει κανενα μωρο απο την αγκαλια για αυτο δεν το ειχα παρει και τοτε,χαζομαρα το ξερω αλλα φοβαμαι μην κανω καμια πατατα:oops:

:-D

Κοριτσια επιτελους μου εφερε η κουνιαδα μου τα ρουχαλακια που της ειχα δωσει για την μικρη ειναι 4 τζαμποσακουλες απο νεογεννητο μεχρι 1ετους θα κατσω να ξεχωρισω τα μικρουλικα σημερα και να πλυνω σιδερωσω βολεψω....εδω εχει αερακι δροσερο επιτελους!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα τι ζεστη ειναι αυτη??Αχ δεν αντεχω αλλο το μεσημερι ξαπλωσα κατω απο το κλιματιστικο ακριβως και ιδρωνα ελεος....Επισης ζαλιζομαι και πολυ λογο ζεστης και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και λυπαμαι και τα πιτσιρικια μου που τα εχω αφησει σχεδον μονα τους:|:-|...Για τα σλινγκ που λετε ηθελα να παρω και στον γιο μου αλλα βολευτηκα με τον μαρσιπο ομως τωρα αφου διαβαζω τοσο καλα λογια λεω να παρω τελικα,απλα η απορια μου ειναι αν θα το δενω σωστα μην μου φυγει κανενα μωρο απο την αγκαλια για αυτο δεν το ειχα παρει και τοτε,χαζομαρα το ξερω αλλα φοβαμαι μην κανω καμια πατατα:oops:

εχει τοοοσες οδηγιες και τοοοσα βιντεο και φωτογραφιες η Στελλα που με την πρωτη θα το φορεσεις ολοσωστα!!! εξαλλου εδω ειμαστε εμεις... βαζεις μια φωτο και σου λεω και εγω και οι αλλες κοπελες αν πρεπει να αλλαξεις κατι στον τροπο που βαζεις το μωρουλι.

παντως αποκλειεται να σου ανοιξει το σλινγκ γιατι οι κρικοι του ειναι μασιφ

(χωρις ενωσεις) και ετσι οπως βαζεις το υφασμα αναμεσα τους " κλειδωνουν" με το βαρος του μωρου και δεν υπαρχει περιπτωση να λυθει.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κοριτσια επιτελους μου εφερε η κουνιαδα μου τα ρουχαλακια που της ειχα δωσει για την μικρη ειναι 4 τζαμποσακουλες απο νεογεννητο μεχρι 1ετους θα κατσω να ξεχωρισω τα μικρουλικα σημερα και να πλυνω σιδερωσω βολεψω....εδω εχει αερακι δροσερο επιτελους!!!!

2 τζαμποσακουλες ( μια μεγαλη και μια μεσαια ) μονο 3-6 μηνων.. εχω 1 ακομα 6-9 και τα 9-12 12-18 σε σακουλα τζαμπο που ρουφας τον αερα και γινεται μιση σε μεγεθος!!! και αυτα χωρις να μου εχουν δωσει αλλοι τιποτα.. ε ρε χρημα που ειχα ριξει στο Mothercare τοτε που εστελνε ελλαδα.... παντως περασαν απο τον Σπυρετο και το ανηψακι μου και ειναι σαν καινουργια ρε παιδια!! τρελη ποιοτης το μοδερκερ αν και εδω ειναι πανακριβο!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

ναι ναι και μενα τα περισσοτερα ειναι mothercare και orchestra αλλα και μερικα του τζαμπο που εχω ειναι σαν καινουρια και φαντασου ειναι 5χρονων ρουχα,αλλα αφου τα φορανε πολυ λιγομωρε δεν προλαβαινουν να φθαρουν

καλημερα....

τι κανετε???εχω πολλες δουλειες σημερα να δω τι θα προλαβω...λοιπον δεν μπορω να ποσταρω φωτο του σλινγκ...μπορω να σας το περιγραψω ομως...ειναι εκρου ζαχαρι με σοκολατι ρελι και συνθετο accent με μπλε ρουα και σοκολατι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα σας!!! το επος του πλυσιματος - σιδερωματος συνεχιζεται!!!!!!

Λετακι ωραιο θα βγει!!!!!!περιμενουμε φωτο οταν με το καλο σου ερθει!!!

εγω μετα απο γκαλοπ στο γκρουπ στο φεισμπουκ κατεληξα στο

1818_ring_sling.jpg

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...