Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

mimika το διπλο ηθελα να παρω και εγω αλλα μαλλον οχι...κοριτσια πειτε την γνωμη σας...οσο για τα εξοδα αποστολης αν ειναι με αντικαταβολη ειναι +3 ευρω αν καταθεσεις λεφτα στην τραπεζα ειναι δωρεαν τα εξοδα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

μιμικα το διπλο ειναι 2 υφασματα ραμμενα μαζι που ειναι διπλης οψης με διαφορετικο χρωμα σε καθε πλευρα. για καλοκαιρι θα ειναι αρκετα ζεστο γιατι εκτος απο τα 2 υφασματα θα ειναι και τα ρουχαλακια του μωρου και η ζεστη που δημιουργειται απο την επαφη των σωματων.

το 1003 ειναι ωραιο χρωματακι και ειναι νεα παραλαβη. το 1776 λεει reserved οποτε δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο. παντως ειτε βαμβακερο ειτε λινο μπορεις να το φορας ολες τις εποχες.. αν κανει κρυο απλα ντυνεις πιο ζεστα το μπεμπεκι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερα κορίτσια!

Πως είστε σήμερα?

Για τον αγώνα χτες, όντως η Μέρκελ λίγο μου κάθησε άσχημα, αλλά εντάξει, τουλάχιστον προσπαθήσαμε!

Καλά περάσαμε και εμείς. Ο άντρούλης έφερε προτζέκτορα από το γραφείο, οπότε το είδαμε και σε μεγάλη οθόνη!

Το φαγητο μας πολύ απλό αλλά πιστεύω πως βγήκε καλό, έκανα φαχιτας με κιμά και με κοτόπουλο, και σήμερα μου έμεινε η λάντζα! Δε πειράζει, αφού περάσαμε καλά! Ηρθε και ένας συνάδερφος, και μου έλεγε πως έγινάν πολλά στο γραφείο! Εφυγα, και ήρθε η καταστροφή! Χιχι, τελικά μάλλον θα προσπαθήσουν να βρουν κάποιον να με αντικαταστήσει για το χρόνο που θα λείπω, αφού είναι τόσο σίγουροι πως θα γυρίσω πίσω!

Chiqui, ντρέπομαι για το λάθος μου:oops:, συγγνώμη!Ωραία τα σλινγκ σου, αλλά άμα στηρίζεται μόνο στον έναν ώμο, δεν είναι κουραστικό? Και αυτη η Στέλλα πρέπει να έχει πολύ επιτυχία! Εχω ακούσει και απο άλλες για τη σελλίδα της και τα προϊόντα της!

Μιμίκα, σε έπεισαν τα κορίτσια να πάρεις και εσύ ένα? Το μπλεδάκι μου άρεσε περισσότερο αλλά είναι γούστα!

Και από αλλού μου πρότειναν το mai tei (ή κάπως έτσι), αλλά λίγο το βρήκα δύσκολο στο να το βάζεις. Η το συνηθίζεις εύκολα? Τι να πω, μάλλον στο τέλος θα πάρω και εγώ κάτι τέτοιο!

Αννια, πολύ όμορφη και η δικιά σου η κοιλίτσα. Και για τριτομάνα, θα έλεγα πως είναι και μικρούλα!

Αννα, ήθελα να σχολιάσω από καιρό. Πολύ σε χαίρομαι, που άν και έγκυος, τρέχεις από εδώ και από εκεί, για να βρεις δραστηριότητες για τα μικρά σου. Χαράς στο κουράγιο σου!

ελα βρε Δεσποινακι αν σου αρεσει εσυ φωναζε με κικη!!!!

δεν στηριζεται στον εναν ωμο κατανεμει το βαρος σε ολη την πλατη ομοιομορφα και δεν κουραζεσαι τοσο οσο με ενα απλο μαρσιπο που σου ταραζει την μεση γιατι σε αυτον ολο το βαρος του μωρου πεφτει στους ωμους και στην μεση.

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κ απο μενα!

ελενα το δευτερο μ αρεσει περισσοτερο κ εμενα!

δημητρα απ αυτα που εβαλες εσυ πιο πολυ το πρωτο θα ελεγα.

κ εγω αστερακι θα παρω μαλλον λινο απ οτι λετε ειναι καλυτερα για την εποχη ε?

εμεις μολις γυρισαμε απο τη θαλασσα ηταν υπεροχη σημερα και πεντακαθαρη!το επομενο μπανιο τωρα στο τολο την αλλη κυριακη:P

τον αγωνα δεν τον ειδα με αγχωνουν αυτοι οι αγωνες(γενικα μ αρεσει το ποδοσφαιρο και παρακολουθω με ευχαριστηση) αλλωστε δε περιμενα να νικησουμε.παντως δεν ξεφτιλιστηκαμε πολυ-τουλαχιστον βαλαμε κ εμεις 2 γκολ.:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λοιπόν με ψήσατε κι εμένα για sling ενώ δεν το σκεφτόμουν! Σε μια συζήτηση που είχα με την κουμπάρα μου της είχα πει πως σκεφτόμουν να πάρω μάρσιπο για να μπορώ να κάνω δουλειές με το μωρό αγκαλιά και να έχω τα χέρια ελεύθερα, και μου είχε πει ότι δεν πρόκειται να με βολέψει κι έτσι το άφησα.. Έλενα ευχαριστούμε για τις συμβουλές!!! Από αυτά που έβαλες αισθητικά αυτό που είχες ήδη μου αρέσει περισσότερο, αλλά όπως λες θα είναι πολύ ζεστό, κι εδώ είμαστε Αφρική :tongue::lol:

Δήμητρα από αυτά που έβαλες εσύ αυτό με το γαλάζιο μου αρέσει περισσότερο!!

Σοφία από την άλλη βδομάδα φεύγετε για 1 μήνα ε; Τυχερούλα!!! Να περάσετε πολύ όμορφα εύχομαι!! Θα έχεις ιντερνετ από εκεί να μας λες τα νεά σας;;

Την κάνουμε κι εμείς πάλι σήμερα για Αγία Πελαγία, θα μείνουμε απόψε και θα γυρίσουμε αύριο!!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!! Φιλάκια!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κι απόʼμενα κοριτσάκια!bonjourr.gif

Η μπέμπα μου πάλι σήμερα δεν έχει σταματήσει τον χορό! Χιχιχι! Άστε που τελευταία έχει πολύ λόξυγγα!!! Μα κάθε μέρα!

ARCHON Καλως ήρθες! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά την μπέμπα σου και να χαίρεσαι κ την κορούλα σου.future-baby-girl.gif

Ριτα το δωμάτιο του μικρού είναι φανταστικό! Πολύ μου αρέσει!!!smiley1099.gif

Δέσποινα καλή ξεκούραση τώρα που σταμάτησες αʼτη δουλεια! Αντε Μιμίκα κ εσύ κοντεύεις!:D

Evri κι εμένα πρήζονται τα πόδια μου… Μόνο σαγιονάρες μου κάνουν πλέον…:?

annia πολύ ωραία η κοιλίτσα σου! Με το καλό!pregnancy.gif

Μου φαινεται chiqui πως θα παραγγείλω κι εγώ ένα σλινγκ.:D Βασικά μου έδωσε η αδελφή μου έναν μάρσιπο της chicco αλλά για να λές ότι είναι καλύτεροι αυτοί για τα μπεμπάκια κάτι θα ξέρεις. Μέχρι πόσο μηνών μπορώ να το χρησιμοποιώ;

Μυρίνα καλά νε περάσετε!!!:P

σας ξεμυαλισα ολες ε? αν δεν το ειχα δοκιμασει ποσο πολυ βολικο ειναι και ποσο ευνοει τοσο το μωρο οσο και την μαμα δεν θα το συνεστηνα ανεπιφυλακτα. και εννοειται Στελλα και Αστερακι slings δαγκωτο!!!

http://www.babywearing.gr/Babywearing/advantages.htm

εδω γραφει τα πλεονεκτηματα των μαρσιπων αγκαλιας.

ridi για το μεχρι ποσων μηνων μπορεις να τον χρησιμοποιεις εξαρταται απο τις αντοχες σου και το ποσο θελει το μπεμπε. εμενα ο Σπυρος περπατησε 10 μηνων αλλα σε καποιες βολτιτσες που κουραζονταν δεν κουβαλαγα μαζι το καροτσι.. ειχα την τσαντα του και μεσα το σλινγκ, το φοραγα , τον εβαζα μεσα, εριχνε και κανα υπνακο... και που να δειτε στο γκρουπ στο φεισμπουκ που εχουν παει αλλες μαμαδες με τα μωρα τους σε σλιγκ ή μει ται... απο πεζοποριες σε βουνα , εκδρομες οπου μπορεις να φανταστεις.... και μερη που το καροτσι δεν μπορει να παει.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να αποφασίσω απο τι ύφασμα να παραγγείλω το sling μου…

Σίγουρα όχι διπλό πάντως. Λινό ή βαμβακερό θα πάρω.

Αλλά έχω μια απορία: Βαμβακερό-Βαμβακερό twill-υφαντό βαμβακερό… τι διαφορά έχουν;

Είμαι άσχετη με τα υφάσματα…:oops: Τι προτείνετεsmiley-sign0085.gif

Καλησπερα κοριτσια μου αχ σημερα ξεποδαριαστηκα,πηγαμε για ψωνια να αλλαξουμε κατι ρουχα νετα σ.μαρκετ μετα στα e-shop και στο τελος κατσαμε και για καφε γυρισαμε φαγαμε και τωρα με περιμενει μια κουζινα χαμος που σκεφτομαι να την μαζεψω εφοσον ξαπλωσω λιγο..;);)Κοριτσια το σκεφτομαι και εγω για σλινγκ γιατι με τν μικρη που θα ξεκινησει σχολειο δεν θα μπορω να ανεβοκατεβαινω με τα πιτσιρικια και το καροτσι απο τον δευτερο οροφο χωρις ασανσερ...Ποσο εχει ξερετε???Οσο για την κοιλια μου σας ευχαριστω πολυ:tongue:ολοι μου λενε οτι για 7μηνων ειναι μικρη,παντως απο κιλα δεν ξερω ποσο ειμαι σταματησα να ζυγιζομαι απο τα +5 υπομονη 2βδομαδες και θαμε ζυγισσει μια και καλη ο γιατρος...Μυρινα καλα να περασετε,παω να ισιωσω λιγο την κορμαρα μου:lol::lol:

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...