Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα...τι κανετε???εμεις σημερα εχουμε βαφτιση και ειναι και 12 το μεσημερι οποτε καταλαβαινετε τι ζεστη θα φαω.....

τωρα θελω να παω να σιδερωσω και ηδη δεν την παλευω με τη ζεστη..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιαααααα... πρωινοι πρωινοι ειμαστε!!

απ΄οτι βλεπω τα Αστερακια εχουν κανει θραυση !!! εγω το διπλο βαμβακερο το πηρα ιουλιο του 2009 αλλα ειναι αρκετα ζεστο γιατι ειναι 2 υφασματα. τωρα σκεφτομαι για ενα λινο ..συγκεκριμενα αυτο

1373_marsipos_sling.JPG

556491_3741089760456_1131571171_n.jpg

αυτο ειναι το διπλο μου.

βασικα δεν μπορω να διαλεξω ευκολα... πχ και αυτο μου αρεσει

1818_ring_sling.jpg

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημέρα!!!

και τα δύο είναι πολύ ωραία και άκρως καλοκαιρινά!

ίσως το τελευταίο να διάλεγα εγώ, λόγω πιο ζωηρών χρωμάτων....

το ροζ στη μέση το χες για το αγοράκι σου; πολύ προχώ!

βασικα το πηρα με γνωμονα τα χρωματα που μου αρεσαν εμενα γιατι σκεφτηκα οτι εγω θα το φοραω.

ειναι λιλα με καφε σοκολατι και μετα απο τοσο babywearing και πλυσιματα δεν εχει αλλοιωθει το χρωμα καθολου!!!

αλλα τοσο ζεστο λεει για φθινοπωρο - χειμωνα.. τωρα θελει η μονο βαμβακερο ή λινο.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ξεφτυλιστήκαμε χθές γαμώτο! Κρίμα! Κι όσο έβλεπα την φράου Μέρκελ να πανηγυρίζει μου την έδινε ακόμα περισσότερο...αλλά οκ είπαμε μόνο από θαύμα θα κερδίζαμε!

Αυτό που βάλατε στις φώτο δεν το έχω ξαναδεί (που ζώ?)? είναι τύπου μάρσιπος?

2sCXp3.png

σωστό αυτό με τα χρώματα κι εμένα είναι τ αγαπημένα μου αυτά!

μάρσιππος σλινγκ είναι μιμίκα το χουμε ξανα θίξει το θέμα νομίζω, είναι αν τομικά σωστότερος για το μωρό συγκριτικά με τους συμβατικούς.

Διαφημίσεις

Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται πολύ απλό για να συγκρατεί το μωρό. Προφανώς κάνω λάθος! Πρώτη φορά το βλέπω πάντως. Το παραγγείλατε από το ιντερνετ ή το αγοράσατε από μαγαζί?

2sCXp3.png

http://www.babywearing.gr

μιμικα μπες εδω για πληροφοριες.

υπαρχουν διαφορα σαιτς που πωλουν μαρσιπους αγκαλιας αλλα κατ΄εμε της Στέλλας ειναι οι πιο βολικοι, καλοφτιαγμενοι και βασικο με το καλυτερο client support:D:D:D εχει βαλει στο σαιτ οδηγιες γραπτες με φωτογραφιες, βιντεο, κανει συναντησεις που σου δειχνει live πως να βαζεις το μαρσιπο και το μωρο μεσα σε αυτο ( μια συναντηση ειχε γινει στο παιδικο σταθμο που παω τον Σπυρο αλλα δεν μπορουσα μα παω γμτ...) ειναι φανταστικη!!!!!

δειτε φωτο τον σπυρετο μεσα στο σλινγκ οταν τον πρωτοεβαλα!!! ξεραθηκε στον υπνο!!

282736_3725603453308_1326029303_n.jpg

εβαζα σκουπα, μαζευα τα ρουχα, οπτε ειχε γκρινια καναμε βολτες μεσα στο σπιτι και ολα μεσα στο σλινγκ..

φετος θα εφαρμοσω και πιο συστηματικα το " θηλαζω με το σλινγκ" ακομα και στο σπιτι γιατι αν ζηλευει ο σπυρος θα θελω τα χερια ελευθερα να ασχολουμαι και μαζι του

suU8p3.png

vdz8p3.png

Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται πολύ απλό για να συγκρατεί το μωρό. Προφανώς κάνω λάθος! Πρώτη φορά το βλέπω πάντως. Το παραγγείλατε από το ιντερνετ ή το αγοράσατε από μαγαζί?

μιμικα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρουμενα ειναι μεσα!!! το βασικο ειναι οτι δεν επιβαρυνονται τα ισχια οπως με τους συμβατικους μαρσιπους γιατι το βαρος του μωρου υποστηριζεται απο το υφασμα και τον πωπο του μιας και τα γονατακια ειναι πιο ψηλα... μιμειται την εμβρυικη σταση κατα ενα βαθμο και ειναι πιο οικειο για τα μωρακια.

εγω απο το σαιτ που εβαλα παραπανω τον παρειγγειλα και μιλησα και τηλεφωνικα με την Στελλα για καποιες λεπτομερειες. και τον δευτερο απο το σαιτ θα τον παρω..

suU8p3.png

vdz8p3.png

τελικα ολες εχουμε παρει απο την στελλα...εγω ειχα παρει mei tai για τον γιο μου..και ηταν πολυ βολικος....

και με πεισατε τελικα και θα παρω και εγω μονο βαμβακερο και οχι διπλο....

παω να ετοιμαστω ωρα για βαφτιση

Lkixp3.png

rcRGp3.png

chiqui σε ευχαριτσώ πάρα πολύ! Έριξα μια ματιά στο σαιτ...είδαι και βιντεάκια πώς το τοποθετείς...μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο αλλά είναι μέχρι να πάρεις το καλάι!

Να σε ρωτήσω....το διπλό ύφασμα που λέει τί διαφορά έχει από τα άλλα? Σκέφτομαι να παραγγείλω κι εγώ. Πες μου λίγο αν θές τι μου προτείνεις να πάρω και πώς το παραγγέλνω? έχει έξοδα αποστολής?

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...