Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

αννια πολυ ομορφη η κοιλιτσα σου!στρογγυλη στρογγυλη!

εγω ειχα βοηθεια και απο τον αντρα μου και απο τη μαμα μου...ο αντρας μου ειδικα βοηθησε και βοηθαει παρα πολυ...δεν εχω παραπονο.και τωρα στο δευτερο δε θ αρνηθω οποια βοηθεια μου προσφερθει;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννια τέλεια είσαι!!! φτου φτου!!!!

Εγώ κορίτσια ευτυχώς έχω άντρα πολύ νοικοκύρη και με ευέλικτο ωράριο στην δουλεια του! Οπότε πιστεύω ότι και μόνοι μας θα τα καταφέρουμε. Στην ανάγκη έχουμε και τους γονείς του δίπλα. Καλοδεχούμενη η βοήθεια αλλά κι εγώ θέλω το παιδί μας να το μεγαλώσουμε εμείς

2sCXp3.png

Άννια καταπληκτική η κοιλίτσα σου!!! Για τρίτη εγκυμοσύνη δεν θα την έλεγα μεγάλη, ίσα ίσα κανονική προς μικρή θα έλεγα ότι είναι.

Εμένα ο άντρας μου στην κόρη μας όσο ήταν μωρό δεν έκανε απολύτως τίποτα. Μόνο την κρατούσε την ώρα του μπάνιου. Θήλαζα και αποκλειστικά οπότε δεν υπήρχε και λόγος να ξυπνήσει το βράδυ για να φτιάξει γάλα. Για να την αλλάξει δεν το συζητώ εξαφανιζόταν από το δωμάτιο μόνο στην ιδέα οτι θα την αλλάξω. Αυτό συνεχίστηκε και αργότερα οταν επέστρεψα στην δουλειά. Τα απογεύματα που δεν δούλευε και την κράταγε μόνος του (μετά από 6 μηνών) όταν λερωνόταν την πήγαινε στην μητέρα του ή στην μητέρα μου. Το κορυφαίο βέβαια είναι που την κράταγε στον αέρα από τις μασχάλες, τους την πηγαινε και τους έλεγε "πάρτη χε@@@@κε"!!!:shock: Άρα δεν περιμένω κάτι παραπάνω τώρα. Ευτυχώς που η κόρη μου είναι μεγάλη και μπορεί και αυτο εξυπηρετείται.

Ρίτα οι Πετανοί είναι μία από τις ωραιότερες παραλίες της Κεφαλονιάς. Εμάς το χωριό μας είναι στους πρόποδες του Αίνου, έτσι στις καλοκαιρινές μας διακοπές συνδυάζουμε βουνό και θάλασσα.

Κικη, τι κάνετε εσείς? Που χάθηκες? Αλήθεια ποιο σλινγκ έχεις εσύ? Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα αν θα πάρω και τι θα πάρω!

Δεσποινακο δεν με λενε κικη βρε!!! Ελενα με λενε και το νικ ειναι Τσίκι που στα ισπανικα σημαινει μικρος/ μικρη chiquito chiquita εν συντομια chiqui!!!

καλα ειμαστε!!!εχουμε αρχισει την εκπαιδευση της πανας και ειναι κομματακι ζορικος στο να τα λεει τα τσισα και τα κακα!!

το σλιγκ που εχω ειναι Αστερακι ( απο την Στελλα).τωρα θα παρω και ενα λινο με μονο υφασμα γιατι το πρωτο το πηρα βαμβακερο διπλο υφασμα ( μωβ λιλα απο την μια πλευρα και καφε απο την αλλη) και θα σκασουμε με τον μπεμπουλη.. θα το χρειαστω πολυ για τους θηλασμους ειδικα αν ο Σπυρετος ζηλευει και θελει και αυτος αγκαλιτσες... ποσα χερια να φυτρωσουν ??? :D

suU8p3.png

vdz8p3.png

αννιαααα τελεια η κοιλιτσα σουυυυυυυυ!!!!αντε με το καλο!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε????ετοιμαζομαστε ολοι για το ματς της βραδιας κ μου εχει φυγει ο τακος στο μαγειρεμα μια κ θα εχω κοσμο!!!!!!!με την νικη κουκλες!!!!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

μικρούλα η κοιλίτσα, ό,τι πρέπει δηλ. η δική μου είναι χιουτζ μπροστά της!

εγώ πολύ βοήθεια δεν είχα αλλά ο μικρός ήταν υπεροβολικά ήσυχος και καλόβολος. με τον μεγάλο όταν τον είχα μόνο του ήταν πολύυυυ χειρότερα τα πράγματα. ο μπαμπάς τα κάνει όλα μόνος του απ την αρχή οποτε οκ. αλλά στο θηλασμό δε μπορούν να γίνουν και πολλά κι απ τις δυο πλευρές ούτως ή άλλως.

με τ οπου έπαιρνα τα πάνω μου απ τις καισαρικές όλα μόνη μου τα κανα. αλλά μέχρι τότε ήταν σα να μην υπήρχα. ζόμπι κανονικό. οπότε μόνη μου χωρίς βοήθεια δε θα τη πάλευα με τίποτα.

τώρα έχω το προαίσθημα ότι θα να ιανήσυχω το μωρό πολύ.κάποιος μου πε ότι τα πρώτα μοιάζουν πολύ με τα τρίτα. τον περιμένω επομένως ανυπόμονο και φωνακλά!

και θέλω να χω χρόνο με τον μεγάλο με τα διαβάσματα και τις δραστηριότητες φέτος.

ελπίζω να πάρουν τον δεύτερο σταθμό για να προλαβαίνω. βγήκε και η προκήρυξη του εσπα για όσες ενδιαφέρονται.

μόνη στο σπίτι τώρα, ο μπαμπάς έχει βγει έξω, τ αγορια τα πήγα κολυμβητήριο, μπάνια, βραδυνό και τώρα κοιμούνται και ο μικρός σκιουράκος ταλιμπανίζει μες τη κοιλιά αγρίως ως συνήθως.

μονό βαμβακερό αστεράκι εχω κι εγώ. βολεύει ναι. και μήνυμα να της στείλεις για το πιο εξυπηρετεί περισσότερο λόγω εποχής μια χαρά θα σου απαντήσει είναι ευγενέστατη.

μονό βαμβακερό αστεράκι εχω κι εγώ. βολεύει ναι. και μήνυμα να της στείλεις για το πιο εξυπηρετεί περισσότερο λόγω εποχής μια χαρά θα σου απαντήσει είναι ευγενέστατη.

το ξερω εχω επικοινωνησει μαζι της και ειχα καταληξει αναμεσα σε ενα διπλα και σε ενα με accent και ρελι και τωρα δεν ξερω τι να κανω..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...